Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Oneplus.jpg

 

 

Sain käsiini juuri keväällä 2020 julkaistun 5G -laitteen OnePlus 8 Pron, joka toi markkinoille tällä hetkellä parhaan suorituskyvyn omaavan Android-puhelimen. Tämä lippulaiva tuntuu sopivan yrittäjän kuin yrittäjän käteen, tuoden erityisen hyödyn luovan alan yrittäjille neljällä linssillä varustetun kameransa ja tehokkaan suorituskykynsä ansiosta. Puhelinta on saatavana kolmessa eri värissä: onyx black, galacial green ja ultramarine blue.

 

IMG_20200716_120343__01.jpg

 

Tehoa työpäiviin

 

Tämän puhelimen suorituskykyä ei ole kehuttu suotta. Siirtymiset ohjelmasta toiseen tapahtuvat ilman minkäänlaista viivettä, eikä puhelin tunnu hidastuvan myöskään raskaampien appien käytössä. Latausajat puhelimessa ovat hyvin minimaaliset. Jopa aiemmassa puhelimessani harmaita hiuksia aiheuttaneet järjestelmäpäivitykset tapahtuvat käden käänteessä.

 

OnePlus 8 Pro käyttää Qualcomm Snapdragon 856 -suoritinta, jonka valmistaja kertoo olevan jopa 25% entistä tehokkaampi. Puhelin toimii LPDDR5 RAM:lla parantaen valmistajan mukaan toimintanopeutta 30% ja kuluttaen 20% vähemmän virtaa verrattuna edelliseen OnePlus -laitteeseen.

 

IMG_20200716_125646__01.jpg

 

Luovan alan ammattilaiselle

 

Laaja laidasta laitaan ulottuva 6,78" QHD+ alan johtava 10-bittinen 120Hz värinäyttö näyttää jopa 64 kertaa enemmän värejä kuin aiemmat OnePlus -lippulaivapuhelimet. Näyttö pysyy kirkkaana myös suorassa auringonpaisteessa ja se on varustettu HDR Boostilla, joka tehostaa varjojen ja kirkkaiden alueiden yksityiskohtia. Valokuvaaja-yrittäjänä arvostan puhelimessa erityisesti laadukasta ja riittävän suurta näyttöä.

 

Kameran laadukkaiden ominaisuuksiensa vuoksi näkisin, että erityistä hyötyä tästä puhelimesta saavat irti luovan alan ammattilaiset, joiden tarvitsee ottaa kuvia töistään tai kädenjäljestään kuten esimerkiksi kampaamoalan yrittäjät. Ultralaajakulmainen 48MP (f/1.78) takakamera on varustettu jopa neljällä erillisellä linssillä mahdollistaen myös 4K laatuisen videon kuvaamisen. Ensimmäistä kuvaa lukuun ottamatta, kaikki tämän artikkelin kuvat on otettu OnePlus 8 Pro -puhelimen kameralla.

 

IMG_20200719_005432 (1).jpg

 

Yrittäjän työkalut aina taskussasi

 

Tärkeimmät työkalut yrittäjän käyttöön kulkevat helposti taskussasi tämän puhelimen mukana. Maailman suosituimmalla pilvipalvelulla Microsoft 365:llä pidät tiedostot ja kuvasi ajan tasalla OneDriven avulla, pidät palavereja ja chattaat Teamssilla sekä luot yhteisöjä Yammerin avulla. Riittävän ison näytön ansiosta myös puhelimen kameralla otettujen kuvien viimeistelyt voi hoitaa esimerkiksi ilmaisella Adobe Lightroomilla ajasta ja paikasta riippumatta.

 

Kaiken kaikkiaan kokemus OnePlus Pro -puhelimesta jäi erittäin positiiviseksi. Puhelinta on erittäin miellyttävä käyttää ja nopeus on vailla vertaansa taaten viiveettömän siirtymisen sovelluksesta toiseen. Tämä on ehdottomasti paras puhelin, mikä minulla on ollut käytössäni ja jääkin tästä edespäin käyttöön vielä pitkäksi aikaa. Puhelimen käyttö ei koskaan aikaisemmin ole ollut näin mukavaa.

 

Mitkä puhelimen ominaisuudet ovat juuri sinulle tärkeimpiä yrittäjänä?

 

Lue myös:

TiiaHy
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogit-yrityksille/One-Plus-8-Pro-nopeutta-ja-yksityiskohtia/ba-p/209283
Linkki kopioitu
1 kommentti 👇
TuizeKoo
Moderaattori
Moderaattori

Kiitos tästä katsauksesta! Ihan älyttömän hyviä vinkkejä tälläiselle työn ohessa visuaalista viestintää opiskelevalle, jonka duuni todennäköisesti tulevaisuudessakin liittyy luovaan alaan ja somesisältöihin. Voisin kuvitella, että tästä olisi hyötyä myös niin kiinteistövälittäjille kuin myyjillekin Nainen Onnellinen.

Itselleni tärkeimmät ominaisuudet puhelimessa ovat sen toimintanopeus, muistin kapasiteetti ja kameran suorituskyky. Tämä taitaa täyttää nämä tarpeet oikein loistavasti.

Tietoa kirjoittajasta
Olen Tiia Hyvärinen. Vuodesta 2011 Telian yritysasiakkaita palvellut Yhteisöläinen ja valokuvaaja-yrittäjä. Autan teitä mieluusti kommenttien ja blogitekstien muodossa!