Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Hallinnoi yritysportaalia.jpg

 

Mikä ihmeen portaali? Yritysportaali on monipuolinen työkalu, joka tarjoaa kokonaisnäkymän yrityksesi asiakkuudesta ja mahdollisuuden hallita palveluitasi ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta. Se sopii myös niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Mikä parasta, se on täysin ilmainen! Mitä kaikkea Yritysportaali siis konkreettisesti sinulle mahdollistaa?

 

Etusivun kautta pääset helposti eniten käytettyihin toimintoihin, kuten avaamaan uuden liittymän yritykselle, tilaamaan SIM-kortteja tai siirtämään esimerkiksi liittymän yrityksesi nimiin. Myös joukkomuutosten teko onnistuu näppärästi sivulta löytyvän työkalun takaa. Joukkomuutoksella voit lisätä esimerkiksi jonkin lisäpalvelun tai tehdä laskutusmuutoksia kaikille tai valitsemillesi yrityksesi liittymille muutamalla klikkauksella.

 

Yritysportaalista löydät tämän kaiken:

  • Liittymien ja palveluiden hallinnointi
  • Laskuarkisto sekä laskutustietojen hallinta
  • Raportointimahdollisuudet
  • Viestintäkeskus sekä chat

 

Hallinnoi palveluitasi Yritysportaalin kautta

 

Kun sinun tarvitsee tehdä muutoksia omistamiisi liittymiin tai palveluihin, sinua palvelee Yritysportaalin Hallinnoi -osio. Näet täältä tarkemmat tiedot liittymistä, kuten esimerkiksi usein kaivatut PUK-koodit. Lisäksi voit muokata tätä kautta matkapuhelinliittymien palveluita, laskutus- ja käyttäjätietoja tai vaikka siirtää liittymän tarvittaessa käyttäjälle itselleen tai toiselle yritykselle.

 

Yritysportaali hallinnoi2.JPG

 

Laskutus

 

Yrityksesi arjen helpottamiseksi yritysportaaliin on lisätty kokonainen osio laskutukselle ja maksamiselle. Löydät portaalista koko laskuhistoriasi viimeisen kahden vuoden takaa ja voit tarvittaessa hakea maksuaikaa veloituksetta laskuillesi tätä kautta. Joskus voi tulla vastaan tilanne, että alkuperäinen lasku on kadoksissa. Ei hätää - voit ladata laskukopiot velotuksetta täältä.

 

Yritysportaali laskutus.jpg

 

Laajat raportointimahdollisuudet

 

Yritysportaali tarjoaa myös mahdollisuuksia ajaa raportteja liittymistäsi ja palveluistasi, jotta saisit kokonaiskuvan siitä, mitä kaikkea palvelusi meillä sisältävät. Jos yrityksessäsi on useampia käyttäjiä portaalissa, voit tarkastella liittymien muutoshistoriaa sekä sitä, kuka on tehnyt mitäkin muutoksia portaalissa liittymille. Tarjoamme myös liudan erinäisiä maksullisia raportteja, joista voit kysyä asiakaspalvelustamme lisätietoja.

 

Yritysportaali raportit.jpg

 

Viestintäkeskus ja chat

 

Mitä tehdä siinä vaiheessa, jos tarvitset apua asiakaspalvelusta, haluat esimerkiksi tehdä tilauksen tai tahdot lisätietoa jostain palvelusta, liittymästä tai laskusta? Portaalissa asiakaspalvelu on parin klikkauksen päässä joko chatin välityksellä tai voit luoda viestintäkeskuksen kautta palvelupyynnön. Näet viestintäkeskuksesta yhteydenottohistoriasi ja aiemmin luodut palvelupyynnöt sekä chat keskustelut että asiakaskohtaiset viestisi.

 

Yritysportaali viestintäkeskus.jpg

 

Yksien tunnuksien takaa sinulla on pääsy muun muassa Verkkokauppaan, VIPin sekä yritysnumeroiden hallinnointiin, Inmics-Nebulan palvelulaitteiden hallinnointiin sekä Surf manageriin. Näppärää, eikö? Pääset kirjautumaan Yritysportaaliin täältä. Mikäli kaipaat vielä lisätietoa ja vinkkejä portaalin käyttöä varten voit vilaista webinaareja täältä sivun alalaidasta.

 

Mihin juuri sinä käytät yritysportaalia?

 

Lue lisää:

TiiaHy
Moderaattori
Moderaattori