Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Telia käyttötuki auttaa yrittäjiä laitteiden ja ohjelmistojen käytössä ja käyttöönotossa.Telia käyttötuki auttaa yrittäjiä laitteiden ja ohjelmistojen käytössä ja käyttöönotossa.

Aiheuttaako uusien laitteiden ja ohjelmistojen käyttöönotto aina stressitason nousun? 

 

Uusi läppäri ja Microsoft 365 -palvelu pitäisi myös saada nopeasti työkäyttöön ja muuton jälkeen ei olisi varaa jäädä useaksi päiväksi ilman toimivaa wlan-verkkoa, mutta myös sen asentaminen vaatii hieman säätämistä. Tuttuja tilanteita, joiden kanssa ei ole mukava jäädä yksin pähkäilemään.

 

Älä suotta stressaa, sillä Telia Käyttötuesta löytyy osaava ja nopea apu ongelmatilanteisiin.

 

Telia käyttötuki yrityksille

 

Telia Käyttötuki on paikkariippumaton tietotekniikan ja viihde-elektroniikan asiantuntijapalvelu, jonka osaaminen on suuntautunut erityisesti yritysasiakkaiden tarpeisiin.

 

  • Käyttötuki auttaa tietokoneisiin, älypuhelimiin ja ohjelmistoihin liittyvissä asennus-, käyttö- ja ongelmatilanteissa.
  • Apua saa niin puhelimitse, etäyhteydellä kuin lähitukenakin.
  • Puh. 0600 15500 

Ajantasaiset hinta- ja palveluaikatiedot löydät osoitteesta Telia.fi/yrityksille Telia Käyttötuki -sivustolta.

 

new-data-services-UO-QYR28hS0-unsplash.jpg

 

saat apua Käyttötuesta sekä puhelimitse että paikan päällä

 

Tarvittaessa otamme etäyhteyden tietokoneellesi ja voimme opastaa näin esimerkiksi ohjelman käytössä. Usein asia ratkeaa nopeasti ja vaivattomasti jo ensimmäisen puhelun aikana.

 

Myös lähitukea on saatavilla ja tilaat sen samasta numerosta. Sinun ei tarvitse maksaa kuukausimaksuja palvelusta, sillä maksat pelkästä käytöstä minuuttiveloituksen.

 

Hyötyjä sinulle:

  • Sinun ei tarvitse käyttää työaikaa asetusten kanssa pähkäilyyn.
  • Voit keskittyä oman tuottavan työsi tekemiseen.
  • Saat uudet laitteet ja palvelut vaivattomasti ja nopeasti hyötykäyttöön.
  • Saat erityisesti yritysasiakkaiden tarpeisiin suuntautunutta asiantuntija-apua.

 

Apua vikatilanteissa

 

Siinä missä Telia käyttötuki auttaa sinua käyttöönotossa ja käytössä, palveluitamme koskevissa vikatilanteissa saat apua Telia.fi/yrityksille -sivuston Viat, kartat ja häiriötilanteet osiosta löytyvän chatin kautta ja puhelimitse numerosta 020 355 800 (mpm/pvm, myös jonotusajalta) tai Yritysportaalista löytyvällä vikailmoituslomakkeella. Pääset kirjautumaan yritysportaaliin Telia.fi/yrityksille -sivustolla. 

 

Lue myös: 

TuizeKoo
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogit-yrityksille/Telia-kayttotuki-vahentaa-yrittajan-stressitasoja/ba-p/208311
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Telialainen vuodesta 2000. Keskustelen yritysasiakkaiden kanssa ja ojennan auttavan käteni Telia Yrityksille ja Telia Inmics-Nebulan sosiaalisen median kanavissa ja Telia Yhteisössä. Lisäksi kehitän yritysasiakkaiden someasiakaspalvelua. Sydäntäni lähellä on asiakaskokemus ja yrittäjyys. Työn ohella opiskelen visuaalista viestintää.