Käyttökokemukset Oneplus 6


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10307 kommenttia

Oneplus 6 on ollut jo hetken aikaa myynnissä. Tässä ketjussa voit kertoa käyttökokemuksia puhelimesta tai jos mietit tämän hankintaa niin tässä ketjussa voit kysyä lisätietoja ennen ostopäätöstä.



 



30 kommenttia

Tallennustila: 256 Gt tässä puhelimessa. Osaako joku viisas kertoa kuinka monta kuvaa mahtuu puhelimen muistiin. mahtuuko kuvia satoja vai puhutaanko tuhansista kuvista. Kannattasko tuo tilata.??

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@Valtsu_K@  kirjoitti:

Tallennustila: 256 Gt tässä puhelimessa. Osaako joku viisas kertoa kuinka monta kuvaa mahtuu puhelimen muistiin. mahtuuko kuvia satoja vai puhutaanko tuhansista kuvista. Kannattasko tuo tilata.??




Tuhansia kuvia ja 4K videoitakin jonkin verran ?


Kyllä hyvä puhelin on ??

Kunniamerkki +14

OnePlus on eilen julkaissut OnePlus 6:lle uuden ohjelmistopäivityksen: OxygenOS 9.0.2


 


Päivityksen jakelu OTA-päivityksenä (over the air) on aloitettu eilen rajatulle käyttäjäryhmälle ja päivityksen jakelu laajenee koskemaan kaikkia käyttäjiä seuraavien päivien aikana.


 


Päivityksen tuomiin uutuuksiin kuuluvat mm.  uudistettu eleohjaus, pienempi standby-virrankulutus sekä uusi Android security patch 2018.11.


 


Monia kiinnostavana uudistuksena paketissa tulee myös mukana uusia ominaisuuksia kameralle.


Uusi Nightscape nimellä kulkeva yökuvaustoiminto pyrkii maksimoimaan kuvanlaadun yökuvauksessa käyttämällä pitkää valotusaikaa sekä tuomalla lisää valoa kuvan pimeimpiin kohtiin kohinaa vähentävällä HDR-tekniikalla. Studio Lighting -ominaisuus taas pyrkii parantamaan kasvokuvien laatua, ja se on aina automaattisesti päällä.


 


Hauska yksityiskohta on myös uudistettu, visuaalisesti miellyttävämpi Tietoja puhelimesta -näkymä josta kuva alla.


 


Sain itse uuden päivityksen puhelimeen ensimmäisten joukossa eilen, einkä ole ainakaan vielä huomannut mitään negatiivisia vaikutuksia. Uutta yökuvaustilaa en ole vielä kerennyt kokeilemaan, mutta netistä lukemani perusteella se tuottaa tietyissä tilanteissa todella miellyttäviä tuloksia, mutta toisissa tilanteissa kameran normaali automatiikka tekee parempaa jälkeä.


 


 



 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Minullekin tuli eilen jo tuo uusin päivitys OnePlus 6 puhelimeen.


 


Kävin sitten heti kokeilemassa tuota yökuvausta lähes pilkkopimeässä ja täytyy kyllä sanoa että yllätyin. Kuvatessa ei nimittäin nähnyt itse juuri mitään mutta puhelin onnistui nappaamaan ihan siedettävän otoksen ??



 


 


 


 


 


Huomasin nyt myös kameran asetuksista vesileiman mahdollisuuden kuviin ja on kyllä hieno ??



 


 


 


 



 


 


 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Ihan pilkkopimeässäkin onnistuin saamaan tähdistä kuvan, vaikka eihän tämä ihan vedä vertoja järjestelmäkameralla otetuille kuville. Mutta upeaa että yökuvaus onnistuu ylipäätään puhelimella ??



 


 


 


 


 

Vastaa