peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
54014 Jäsentä
154377 Kirjoitusta
Uusi käyttäjä, aloita täältä
^

Keskustele. Kerro kokemuksistasi. Ratko ongelmia. Testaile uusia makeita juttuja.

ALOITA HAUSTA

Etsimästäsi aiheesta voi löytyä jo valmiita keskusteluita tai artikkeleita. Jos ei, aloita uusi keskustelu.

HAKUUN

VERTAISTUKI

Yhteisössämme jäsenet ovat tähtiä. Törmäät nopeasti VIP-jäseniimme. Mukana on ajoittain myös telialaisia.

TUTUSTU

OLE AVULIAS

Paina peukkua hyville kommenteille. Merkitse ratkaisuksi vastaus, joka ratkaisi ongelmasi. Neuvo muita.

YHTEISÖN SÄÄNNÖT

Käyttökokemukset Samsung Galaxy A50Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
Rekisteröitynyt: ‎12-12-2014
Kirjoituksia: 3 087
1/3

Käyttökokemukset Samsung Galaxy A50

Voita ja testaa Samsung Galaxy A50.jpg

Samsung Galaxy A50:n myynti on alkanut. Tässä keskustelussa jaetaan kyseisen laitteen käyttökokemuksia ja jos mietit tällaisen hankintaa niin tässä ketjussa voit kysyä lisätietoja ennen hankintaa.

 

Ajalla 15.3 - 22.3.2019 kello 12 asti meillä oli käynnissä myös skaba, josta voit voittaa itsellesi testiin uuden Samsung Galaxy A50 -puhelimen. Voittajat julkaisevat testiraporttinsa tässä ketjussa.

Tsekkaa myös tarkempi laite-esittely täältä.

2 vastausta
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎21-03-2019
Kirjoituksia: 2
2/3

Vs: Käyttökokemukset Samsung Galaxy A50

Postista saapui kaunis valkoinen puhelin. Kaksi edellistä puhelintani ovat olleet myös valkoisia, joten sattuipa hyvin laitetestaajan historiaan. Väri on kaunis, vähän helmiäisen näköinen, sillä takaosa puhelimesta heijastaa kivasti valon spektrejä. Puhelimen mukana tuli alkuun sopivat tarvikkeet. Laturi, uudenmallinen USB-piuha, joten täytyy olla tarkkana, ettei survo vanhoja latureita tähän. Nappikuulokkeet, joita en kyllä yleensä käytä, koska ne eivät pysy korvissani. Täytynee testata, kuinka näiden laita on. Eniten ihmetystä herätti minussa poistotyökalu, mutta siitä myöhemmin lisää.

Ensimmäisenä ihmetystä herätti laitteen koko, se on huomattavasti isompi kuin edeltävä puhelimeni. Mutta näinhän se trendi taitaa mennä, että puhelimet suurenevat. Käteen laite tuntui kevyeltä. Edeltävä puhelimeni oli alumiinirunkoinen, joten siihen verrattuna laite ehkä tuntui hieman heppoiselle. Mutta ei kuitenkaan liian, kenties tähän tottuu. Sormien venymistä laite vaatii, sillä ainakaan näin äkkiseltään naisen kädelle, ei yhdellä kädellä toimiminen toteudu.

Sitten se poistotyökalu. En meinannut millään ymmärtää, kuinka sitä käytetään vaikka ohjetta katsoin. Poistotyökalua tarvittiin SD- ja SIM- korttipaikan aukaisuun. Se piti painaa kunnolla pieneen reikään korttipaikkojen vieressä. Naps, ja korttipaikka aukesi. Korttipaikoille tarkoitettu kelkka vaikutti mielestäni heppoiselle, pieni muovinlätkä, mihin nämä minikortit piti asetella. Kortit asettui kivasti kelkkaan ja kelkka sujahti ongelmitta paikoilleen. Kuulemma tämmöinen pienellä rautalangalla, tms. tökkiminen on ihan nykyaikaa, mieheni tiesi kertoa. No, ei ole mulla tullut vastaan. Mutta oikeasti, nykyaikaa?!

Tässä on vasta yhden päivän kokemuksia laitteesta, seuraavan parin viikon aikana aion katsoa millaisia kuvia saa ja kuinka muutenkin laite taipuu käyttötarpeisiini. Mietityttää myös se, että kuinka totun laitteen suureen kokoon.

 

Edit Tero: muokkasin fonttia

Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎27-10-2015
Kirjoituksia: 10
3/3

Vs: Käyttökokemukset Samsung Galaxy A50

On hienoa päästä ensimmäisten joukossa käyttämään aivan uutta Samsungin Galaxy A50 mallia. Puhelin oli tyypillisessä Samsungin pakkauksessa ja juuri sen värinen kuin toivoinkin eli kauniin, hohtavan valkoinen. Toki jos tähän suojakotelon hankkii, niin sama minkä värinen olisi, sillä valkoinen on vain takakansi. Sivuilta puhelin on harmaa, mikä toisaalta on vähän erikoista, sillä yleensä takaosan väri on puhelimissa yhtenäinen. Puhelin istuu itselle ainakin todella hyvin käteen ja on yllättävänkin miellyttävän tuntoinen ja kevyt. Se on ihanan ohut ja kieltämättä kyllä liukaskin kädessä, eli varovainen saa olla suojakuoren hankintaan saakka, vaikka onkin valmistettu kuinka kestävästä 3D-lasista tahansa Hymiö Onnellinen

 

Paketissa tuli mukana myös perustarvikkeet eli kuulokkeet ja laturi ja apuri sim-kortin asennusta varten. Galaxy A50:ssä on pikalatausta tukeva 4000 mAh akku ja mielenkiinnolla alankin tätä testaamaan, kuinka hyvä akun kesto oikein onkaan käytössä. Pikalataus on aina todella hyvä juttu, sillä useinkaan ei olisi edes aikaa ladata tuntitolkulla puhelinta.

 

Itseäni kiinnostaa kovasti myös päästä lähipäivinä tutustumaan puhelimen kameraan enemmän, sillä ainakin ensivaikutelmalta vaikuttaa hyvältä. Tässähän on kolmoiskamera ja ainakin toivon saavani sillä hyviä kuvia. Kaiken kaikkiaan ensivaikutelma puhelimesta on hyvä! Hymiö Onnellinen