Käyttökokemukset Sony WI1000X -langattomat vastamelukuulokkeet

  • 17 November 2017
  • 2 kommenttia
  • 13 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10324 kommenttia

Tässä ketjussa keskustellaan Sony WI-1000X -langattomien vastamelukuulokkeiden käyttökokemuksista. Tai jos mietit tällaisten hankintaa niin täällä voit kysyä kokemuksia muilta käyttäjiltä :)


 


 


 



2 kommenttia

Kiitoksia vielä Telialle arvonnasta. Pääsin testailemaan Sonyn WI-1000X vastamelu (NC) kuulokkeita. Pari viikkoa takaperin testailin Sonyn WF mallia, niin nyt on mukava testailla myös näitä. Tässä on teille ensivaikutelmia:

 

 

Paketin sisältö:

  • itse kuulokkeet (mustat)
  • säilytyspussi
  • latauspiuha (usb)
  • suora piuha - 3,5mm
  • lentokonesovitin
  • 14 eri korvasovitinta
  • Manuaaleja

 


Napit istui isommilla vaihtopäillä hyvin korvaan. Neckband tyyliset kuulokkeet jakaa ajatuksia, mutta itse pidän ratkaisusta laittaa akut ym. tekniikka niskaan.

Kuulokkeet istuu hyvin heti ja pysyy kaulan ympärillä tukevasti. Itse neckbandiin on laitettu kuulokkeiden ohjaus nappulat. Play/pause, seuraava/edellinen biisi, puheluihin vastaaminen, äänenvoimakkuuden säätö, on/off ja vastamelutilan säätö.

 

 

Akunkestoa näissä kuulokkeissa Sony ilmoittaa olevan:

   AKUNKESTO (JATKUVA MUSIIKIN TOISTO)

    Enint. 10 tuntia (hälynpoisto käytössä) , enint. 13 tuntia (hälynpoisto ei käytössä)

    AKUNKESTO (ODOTUSAIKA)

    Enint. 17 tuntia (hälynpoisto käytössä) , enint. 100 tuntia (hälynpoisto ei käytössä)

 

Kuulokkeissa on digitaalinen taustahälyn poisto ja ilmanpaineen optimointi, näitä saa hyvin säädettyä Sonyn omalla kännykkäohjelmalla. Lisäksi kuulokkeissa on DSEE HX ja S-master HX äänicodeccei, jotka palauttaa pakattujen äänitiedostojen korkeita ääniä. Lisäksi LDAC, jolla saa bluetooth yhteyden kulkeen näppäremmin.

 

Kuulokkeet tuntuvat laadukkailta, joita tämän hintaluokan kuulokkeista odotankin. Ominaisuuksien kirjo on laaja. Tästä voi vielä vilkasta pikamanuaali, josta näkee ehkä paremmin kuulokkeiden ominaisuuskirjon:

 


Sonyn kännysoftaa suosittelen asentamaan, sillä siellä pääsee muokkaamaan esimerkiksi miten haluat vastamelun toimivan eri tilanteissa ym. Tässä vielä kännykkäohjelman valikkoa auki:

 

 

Jatketaan tästä viikon kuluessa.

Jees, tässä on nyt pyhien yli testailtu Sonyn WI-1000x vastamelu kuulokkeita ja lyhyesti voisi sanoa, että huikeat ovat.

Nopeasti löytyi hyvä istuvuus nappivalikoimasta. Istuivat ja pysyivät bussissa, junassa, kävellessä, lenkillä ja töissä. Isona plussana sanoisinkin, että ovat aika huomaamattomasti korvilla.

 

Äänenlaatu kuulokkeissa on aivan omaa luokkaansa. Äänenlaatu on kirkas, ei peitä keskiääniä ja basso toistuu jykevästi. Bassoa voi säätää haluamansa mukaan helposti. Helposti voin sanoa, että kyseiset kuulokkeet soivat parhaiten, mitä itselläni on koskaan korvissa ollut.

 

Vastamelutoiminto peittää todella hyvin ulkoisen melun paikassa kuin paikassa. Sitä voi tosiaan säätää haluamansa mukaan. Esimerkiksi kävellessä tai lenkillä voit portaittain säätää, kuinka paljon haluat ulkomaailmaa kuuluvan korviisi. Myös voi valita erikseen äänensuodatuksen, jolloin muiden puheen kuulee.

 

Suosittelisin kuulokkeita ihmisillä, jotka haluavat laadukkaat vastamelukuulokkeet ilman suurta kokoa. Nämä kyseiset kuulokkeet saavat hyvin istumaan pipon alle, eikä näyttäydy kaikille hervottoman suurina luureina. Äänenlaatu on aivan huikeata, myöskin säädettävyys on monipuolista kännykkäohjelmalla. Vastamelu on Sonyn taattua laatua!

Rehellisesti sanottuna en ennen ymmärtänyt näin kalliiden kuulokkeiden arvoa, mutta nyt ymmärrän.

Vastaa