peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
143429 Kirjoitusta
49110 Jäsentä
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Käyttökokemukset Sony Xperia X CompactYhteisömanageri
Yhteisömanageri
Rekisteröitynyt: ‎12-12-2014
Kirjoituksia: 2 442
1/7

Käyttökokemukset Sony Xperia X Compact

Kerätään tähän ketjuun käyttökokemukset Xperia X Compactista. Mukana myös testilaite-skaban voittajien eli @KaulanenComedy ja @viserran tekemät laite-esittelyt ja arviot aina sitä mukaa kun testit etenevät Hymiö Onnellinen

 

Voit tilata oman X Compactin Soneran verkkokaupasta.

0 tykkäystä
6 vastausta
Talonpoika
Rekisteröitynyt: ‎05-10-2016
Kirjoituksia: 4
2/7

Vs: Käyttökokemukset Sony Xperia X Compact

Heipä hei,

 

Sonyn X Compact pääsi hyppysiini tuossa muutama päivä sitten ja tarkastelen laitetta hieman poikkeuksellisesti. Kahden viikon päästä poikkeuksellisesti. 

 

 

Kiitos,

 

Kaulanen Comedy

Talonpoika
Rekisteröitynyt: ‎05-10-2016
Kirjoituksia: 3
3/7

Vs: Käyttökokemukset Sony Xperia X Compact

No niin, pienien teknisten ongelmien takia tässä ensikokemuksia kirjallisessa muodossa videon sijasta. Täytyy yrittää kuvata seuraava arvostelu uudella puhelimella vanhan sijasta, jos se selviytyisi tehtävästä paremmin.

 

Sain puhelimen jo muutama päivä sitten, mutta muu elämä on harmillisesti rajoittanut sen räpläämistä vuorokauden ympäri. Muotoilu on tuttua Sonya, mukavasti käteen sopiva palikka jota on helppo käyttää yhdellä kädellä. Suurin uudistus muotoilussa lienee latausliitännän vaihtuminen USB-C-tyyppiin, mistä seuraa kaksi asiaa. Ensinnäkin uusi liitäntä on symmetrinen, joten latausjohdon pään voi tunkea puhelimeen kummin päin vain. Tämä on tietysti äärimmäisen kätevää ja helpottaa laturin liittämistä erityisesti pimeässä. Toisaalta tämä tarkoittaa myös sitä, että viimeisen kymmenen vuoden aikana kertyneet vanhat laturit saa heittää roskiin (HC-puhelinmiehet toki eivät toimi näin vaan uusiokäyttävät latureita esim. kuusenkoristeina).

 

Puhelimen käyttöönotto sujui helposti ohjatun toiminnon ohjeita noudattaen. Ilman Google-tiliähän Android-puhelimella ei oikein tee mitään, mutta senkin voi luoda suoraan puhelimesta, jos jollain ei sellaista vielä vuonna 2016 ole. Puhelin toimii erittäin sulavasti – oikeastaan nyt vasta huomasin, että entinen vuoden vanha puhelimeni onkin jo vähän hidas. Kärsimättömälle ihmiselle pienetkin viiveet alkavat helposti ärsyttää.

 

Kamera varmaan kiinnostaa kaikkia. Muutaman kuvan räpsin, ihan hyviltä otoksilta vaikuttivat mutta säästetään kuvanlaadun arvostelu myöhempään, kun on enemmän kokemuksia. Sen verran voin todeta, että suljinviive on huomattavasti lyhyempi kuin aiemmin käyttämässäni Sonyn puhelimessa – erittäin tervetullut parannus.

 

Tässä lyhyesti ensikokemuksia! Puhelin alkaa nyt olla normaalissa käyttökunnossa, joten pääsen testaamaan sitä toden teolla – palataan siis asiaan parin viikon päästä hieman laajemman videoraportin kanssa. Kaulanen näytti saaneen ihan mukavasti näyttökertoja ensimmäisellä videollaan – otan tämän haasteena Hymiö Silmänisku

Talonpoika
Rekisteröitynyt: ‎05-10-2016
Kirjoituksia: 3
4/7

Vs: Käyttökokemukset Sony Xperia X Compact

Parin viikon testauksen jälkeen mietteitä videomuodossa:

 

 

Edit Tero: upotin videon postaukseen Hymiö Onnellinen

Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎29-12-2014
Kirjoituksia: 116
5/7

Vs: Käyttökokemukset Sony Xperia X Compact

Sain Sony Xperia X Compactin testattavakseni ja jaan tässä vähän ensimmäisiä fiiliksiäni siitä.

 

Kun sain kännykän paketista käteen, ensituntuma oli positiivinen yllätys. Olen jo jonkin aikaa kaivannut käteen paremmin istuvaa kännykkää ja tässä nyt on sellainen. Tällä pystyn kirjoittamaan viestin tai selaamaan somekanavia yhdellä kädellä, mikä ei ole todellakaan mahdollista nykyisellä kännykälläni.

 

Kännykkä sujahtaa helposti myös taskuun, eikä se tunnu olevan jatkuvasti tiellä, kiitos hienovaraisten pyöristettyjen kulmien. Tämä taitaakin olla kooltaan markkinoiden pienimpiä kännyköitä; 4,6 tuumaa. Koosta huolimatta näyttö on riittävän iso ja mikä parasta, näyttö on terävä kaikissa valaistuksissa!

Mieleeni tuli heti muutama yritysasiakas, joiden kanssa olen työssäni yritysasiakaspalvelussa keskustellut nykykännyköiden hankalasta koosta. Yrittäjät kuitenkin ovat jo oppineet käyttämään kännyköiden kameroita hyödyksi työssään ja nyt uskallan oman kokemukseni pohjalta suositella tätä sekä kameran, että kokonsa puolesta. Löytyy muuten soneran Yritysverkkokaupastakin ;-).

 

Se, mikä minua tässä puhelimessa lähtökohtaisesti eniten kiinnosti, on kamera.

Kuvaan nykyisin pääasiassa kännykällä ja jaan tilannekuvia aktiivisesti somessa. Kaksi edellistä kännykkääni ovat olleet aikanaan kameran suhteen markkinoiden parhaimmistoa: Lumia 1020 ja Samsung Galaxy S6 edge. Sonyn kamera joutuu kanssani siis tiukan arvioinnin kohteeksi. Tällä hetkellä käytössäni olevalla Samsungilla hämärässä kuvaaminen turhauttaa ja kirkkaassa valossa näyttö on kuvaamisen kannalta aika haasteellinen. Ennakkotietojeni mukaan Sony Xperia X Compact on näissä ominaisuuksissa erittäin hyvä.

 

Erityisesti tykkään siitä, miten Sony Xperian kamera tallentaa värit. Ne ovat kirkkaat ja totuudenmukaiset. Automaattisäädöt kamerassa toimivat todella hyvin, mutta halutessaan kameraa voi tarkentaa käsin ja säätää mm. valotusaikoja. En ole vielä itse kokeillut manuaalisäätöjä, sillä en ole testailussani vielä kertaakaan kaivannut mahdollisuutta muuttaa asetuksia. Jatkan vielä hetken aikaa laitteen testaamista ja raportoin sitten myöhemmin lisää, ehkä jopa videon muodossa. 

 

Tässä maistiaisiksi vielä Sony Xperialla ottamani kuva viimeviikon lauantain aamiaiselta. En ole muokannut kuvaa mitenkään, joten aika hyvin Sony Xperian kamera siis tallentaa värit, vai mitä tykkäät?

sushi.jpg

| Innostaja ja innostuja | Digitalisti | Sopivasti hörhö | Metsissä rämpijä | Asiakaskokemuksen puolesta puhuja | Moderaattori |


Talonpoika
Rekisteröitynyt: ‎05-10-2016
Kirjoituksia: 4
6/7

Vs: Käyttökokemukset Sony Xperia X Compact

Heipä hei,

 

Lankapuhelimen kokeneena halusin kokeilla pärjäävätkö älylaitteet vanhoille hyville ulkoleikeille, joten tein kolme käytännöntestiä. 

Testaillaan lisää parin viikon kuluttua!

 

Talonpoika
Rekisteröitynyt: ‎05-10-2016
Kirjoituksia: 4
7/7

Vs: Käyttökokemukset Sony Xperia X Compact

Ja vielä viimminen videolinkki tännekki, vaikka tubesta on jokku hoksannukki kattoa: