Etsimme testaajia Polar Vantage M ja Polar Ignite -urheilukelloille- Haku päättynyt!


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10308 kommenttia


 


 


Polarin urheilukellot, Vantage M sekä Ignite ovat saapuneet verkkokauppaamme. Haluaisitko sinä päästä testaamaan jompaa kumpaa kelloa ja raportoimaan kokemuksistasi muille yhteisöläisille? Jos kyllä niin tämä arvonta on just sulle!


 


Kumpi sopisi sinulle paremmin?


 


Polar Vantage M


 


"Rannesykkeenmittauksella ja GPS:llä varustettu edistyksellinen juoksu- ja multisport-kello

Haasta itsesi Polar Vantage M:n monipuolisten ominaisuuksien avulla. Tämä GPS-toiminnolla varustettu ohut ja kevyt multisport- ja juoksukello antaa käyttöösi kaikki tiedot, joita tarvitset voidaksesi parantaa suoritustasi ja rikkoa ennätyksesi."


 


Yhteisön mode Liisa testasi Vantage M -kelloa, lue hänen kokemuksistaan artikkelistamme. 


 


Polar Ignite


 


"GPS-kello rannesykkeenmittauksella

Polar Ignite on vedenkestävä fitnesskello, jossa on edistyksellinen sykkeenmittaus ranteesta ja integroitu GPS. Tämä uuden sukupolven fitnesskello auttaa saavuttamaan todellisen potentiaalisi ja kokeilemaan rajojasi fiksulla tavalla. Polar Ignite antaa kattavan kokonaiskuvan päivästäsi ja opastaa sinua kohti tasapainoisempaa elämää."


 


Yhteisön modeista Olivia puolestaan testasi Igniten, lue hänen kokemuksistaan artikkelistamme.


 


Hae testaajaksi, osallistu arvontaan 5.5.2020 mennessä


 


Kerro tämän jutun kommenteissa muutamalla lauseella, miten Polar Vantage M tai Ignite auttaisivat sinua harjoittelussasi ja millaisiin testeihin Polar pääsisi ranteessasi, sekä kumpaa kelloa haluaisit testata.


 


Arvomme 6.5.2020 kaksi voittajaa, joille lähetämme kellot testiin. Pyrimme toteuttamaan voittajien toiveet kellon mallin suhteen. Meillä on kuitenkin vain yksi kumpaakin kelloa joten voi olla, että joudumme arpomaan mallit voittajien välillä. Voittajana teet tänne Yhteisöön kaksi testiraporttia, ensimmäisen unboxaushengessä (vähintään 150 sanan mittainen juttu) ja toisen kahden viikon käytön jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu).


 


Haluaisimme nähdä ja lukea miltä Polar näyttää juuri sinun ranteessasi ja lenkkipolulla, joten lisää juttuusi myös paljon kuvia ja jos innostut niin voit lisätä juttuihisi myös videoita, niitä on kiva katsoa :)


 


Lue arvonnan tiedot ja tarkemmat speksit alta, klikkaa Lue lisää.


 


Onnea arvontaan!


 


Ps. Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity jäseneksi sivun oikeassa yläreunassa olevan linkin kautta ja voit osallistua tähän sekä muihin skaboihin myös tulevaisuudessa.


 


ARVONTA ON SUORITETTU! ONNEKSI OLKOON @Kardio ja @IbizaMan !


 


Hide content


Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Etsimme testaajia Polar Vantage M ja Polar Ignite -urheilukelloille



Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).


 


Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.


 


Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 22.4 - 5.5.2020 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.


 


Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä yksi (1) kappale Polar Vantage (arvo 279€) sekä yksi (1) kappale Polar Ignite -kelloja (arvo 199€-229€ ). Yksi kello/voittaja.



Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 


 


Arvontaan osallistuminen


Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua kertomalla muutamalla lauseella tämän keskustelun kommenttiosiossa, miten Polar Vantage M tai Ignite auttaisivat harjoittelussa ja millaisiin testeihin Polar pääsisi, sekä kumpaa kelloa haluaisi testata. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.


 


Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.


 


Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 6.5. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.


Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöön perustettaviin käyttökokemusketjuihin.



  • Ensituntumat pian kellon vastaanottamisen jälkeen (vähintään 150 sanan mittainen artikkeli)

  • Varsinainen arvostelu kahden viikon käytön jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli)



Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä. Testaukseen saa halutessaan liittää kuva- ja videomateriaalia.


Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.


 


Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta kellon hinnan, joka määräytyy kellon Telian myynninaloituspäivän hinnan mukaan.


 


Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.


 


Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja


 


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.



Telia Finland Oyj
Helsingissä 22.4.2020



 


99 kommenttia

Polar Igniteä olisi kiva kokeilla urheillessa!

 

Ehdottomasti mukana ja toivoisin pääseväni mukaan testaamaan Polar Ignite -kelloa. Se sopisi erinomaisesti jokapäiväiseen urheiluun: lenkkeilyä, salia, kotitreeniä, rullaluistelua, kävelyä, joogaa ?

Omaan aktiiviseen käyttöön sopisi Polar Vantage M. Kellon ominaisuuksista testaisin mielenkiinnolla akun kestoa ympärivuorokautisessa käytössä. Käytännöllisyyden puolesta suosin fyysisiä painikkeita sekä sisäänrakennettua GPS-toimintoa. Kellon kuntotesti tulisi heti kokeiluun. 

 

Fyysistä aktiivisuuttani olen seurannut erilaisilla sovelluksilla jo vuodesta 2014. Urheilukello on ollut osa arkeani useamman vuoden ja se auttaa huolehtimaan riittävästä unesta, levosta ja tukee treenaamista. Vantage M edesauttaisi varmasti ominaisuuksillaan itseäni huolehtimaan hyvinvoinnista yhä paremmin esimerkiksi Sleep Plus Stages -unenseurannalla ja Nightly Recharge - ominaisuudella.

 

Viikossa treenaan noin 10 tuntia ja treeneihin sisältyvät kävely, juoksu, pyöräily, kahvakuulailu, jooga sekä venyttely. Juoksu on palannut tauon jälkeen treeneihin ja Vantage M:n Race Pace - ominaisuus toimisi varmasti tukena tavoitteiden saavuttamiselle.

Pitäisi päästä kokeilemaan Vantagea, sopisiko kovempaan urheiluun ja metsätöihin seuraamaan päivämatkaa, kaloreita ja pitämään vielä pumpun maksimisykkeen rajoissa. Näitä ei tule seurattua nykyisellään tarpeeksi.

Pelkona on että nämä laitteet on siistiin sisäkäyttöön suunniteltuja eikä syksyinen ajojahti korpimetsässä tai taistelukoulutus rakennetulla alueella ole välttämättä näiden laitteiden mukavuusalueella.

 

Vuoden verran pääasiassa Crossfitia harrastaneena urheilukello pääsisi päivittäin osaksi vaihtelevia ja monipuolisia harjoitteita, jotka pitävät sisällään kestävyyttä, voimaa sekä kehonhallintaa. Urheilukellon avulla voisin hyödyntää sykkeenseurantaa, paikannusta ja seurata palautumistani ja siihen vaikuttavia tekijöitä. Urheilukello helpottaisi oman kuntotason arviointia ja seuraamista. Testiin valitsisin Polar Vantagen.

Molemmat kellot vaikuttavat kokeilemisen arvoisilta. En aktiivisesti harrasta mitään juoksua ym. mutta kävely- ja pyörälenkkejä tulee tehtyä. Olisikin mielenkiintoista nähdä, alkaisiko liikuntaa tulemaan enemmän arkeen kun olisi tuollainen kello mittaamassa liikkumista. 

Haluaisin testata polar vantage M - kelloa. Olen aina ollut huono liikkumaan, ikuinen sohvaperuna. Tänä vuonna olen vihdoin löytänyt liikunnan ilon ja pienin askelin huomaan tulevan jopa edistystä. Haluaisin testata kelloa, että näkisin miten aktiivisuusranneke auttaisi liikkumaan entistä enemmän ja kehittymään vielä enemmän, että vasta löytämäni liikunnan ilo säilyisi varmemmin. 

 

Kunniamerkki +1

Polar ignite tai kumpikin käy. Olen vasta aloittanut askelten seuraamisen, joten tämä auttaisi pääsemään pidemmälle kunnon kehittämisessä. Pääsisi mukaan pitkille lenkeille motivoimaan lisää sekä ehkä kannustaisi kokeilemaan työmatkapyöräilyä. Vielä ei ole ollut vastaavaa laitetta. Ominaisuudet kyllä kuulostaa huikeilta! ?

Polar Vantage M sopisi minulle. Harkitsin Ouraa, mutta haluan toiminnastani enemmän ja ajantasaisempaa tietoa kuin Oura pitkän ajan keskiarvoineen ja tilastoineen tarjoaa. Näin poikkeustilan aikana tuntuu olevan hyvin helppo unohtua tekemään aivan liian pitkä etätyöpäivä näyttöjen ja näppiksen ääressä ilman ihmeempää fyysistä aktiviteettia ja siksi yötkin tuntuvat menevän ihmeellisesti - nukun huonosti ja herään liian aikaisin.

 

Urheilukello auttaisi seuraamaan päivän ja yön kulkua, kuntoilun edistymistä ja varmasti olisi se kaipaamani väline lisäämään liikkumistani edelleen. Lenkkeilyn ohella Polar pääsisi ranteessani seuraamaan toimintaani myös hyötyliikunassa kuten metsätöissä ja autoremonteissa. 

Olisi mukava päästä testaamaan ja haastamaan itseään 

Jos pääsisin testaajaksi niin haluaisin kokeilla Polar Igniteä, koska uskon että se antaisi lisää motivaatiota urheiluun ja se pääsisi ainakin juoksu lenkeille mukaan 

Haluaisin testata Polarin Vantage M-kelloa, unenseurantaan ja Golfiin.

 

 

Polar Vantagea olisi kiva kokeilla

Haluaisin päästä testaamaan Polar Vantage M -kelloa, sillä se motivoisi minua painon pudotuksessa ja kunnon kohottamisessa. Kellosta olisi varmasti lisäpotkua elämäntapamuutokseen. Harrastan monipuolisesti liikuntaa. Kellosta olisi päivittäin iloa lenkillä, uimassa ja kuntosalilla. Myös uusien lajien aloittaminen olisi hauskempaa sitten. 

Erityisellä innolla odottaisin kellolta miten se toimii uidessa. Olisi mahtavaa nähdä miten kehityn uimarina.

Hei, olen 25v aktiiviurheilija Jyväskylästä ja olisin todella innokas testaamaan tätä tai näitä Polarin uusia urheilukelloja. Tekisin varmasti kattavat tuote-arviot ja tulisi käyttöön erittäin fyysisiin urheilusuorituksiin! Enemmän kiinnostaisi vantage m -malli, jos se tässä täytyy ilmoittaa. 

POLAR IGNITE - mallia haluaisin päästä testaamaan itse sillä se olisi juuri oikeanlainen minulle, ominaisuuksineen ja mallineen.

Se motivoisi minua liikkumaan vielä enemmän ja vielä lisää!

Polar Ignite -kellon avulla pääsisin seuraamaan päivittäistä aktiivisuutta ja unen laatua ja palautumista.

Olen iki liikkuja ja pyöräilijä pitkään miettinyt hankija tuontyypistä laitetta olis mukava kokeilla 

Kyllähän tuo "ämmä" sopisi minun elämääni paremmin, koska sopisi paremmin monipuoliseen toimintaan.  Testissä kokeltaisiin kuinka paljon kellosta on hyötyä painonpudotuksessa, koska liikkuessa/painoapudottaessa pitää myös palautua tai kohta on sama mitä syö. 

 

Testin aikana siis kokeltaisiin niin lihavan "pojan" kuin uusimman älylaitteenkin  rajoja monipuolisesti. Testin aikana uitaisiin, kokeltaisiin kuntoa ja liikuttaisiin luonnossa. Unohtamatta unta ja palautumista. 

 

 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +8

Polar Vantage M nimensämukaisesti antaisi näköalan testaukseen siltä kantilta, että saisiko urheilukello tukemaan minulle elintärkeää liikkumista nyt poikkeusolon aikana, jolloin paikallaanolo on lisääntynyt huimasti.

Kunniamerkki

Haluaisin testata Polar Ignite-urheilukelloa. Se pääsisi testiin suppaillessa, hiit-treeneissä ja pitkillä metsäkävelylenkeillä.  

Tahtoisin päästä kokeilemaan Polar Vantage M- kelloa. Olen pidemmän aikaan juoksut tavoitteellisesti, mutta ilman sykemittaria tai urheilukelloa. Urheilukellon hankinta on edessä ja olisi mahtava päästä kokeilemaan Polarin kelloa ennen ostosta.

 

Raportoin mielelläni suorituksista ja kokemuksia urheilukellon täysin uutena käyttäjänä. Olisi mielenkiintoinen ja uudenlainen kokemus päästä testaajaksi.

 

 

Liikunta on ollut iso ja tärkeä osa hektistä elämääni. 1,5-vuotta sitten jouduin isoon leikkaukseen, liikuntakielto ja kuntoni romahti totaalisesti.

Hitaasti ja varmasti eli pikkuhiljaa olen rakentanut taas kuntoani ensin kävellen ja tavoitteeni olisi päästä nauttimaan juoksemisesta kuten ennen leikkausta. 
Polar Vantage M olisi oma henkilökohtainen PT:ni sekä myös motivaattorini.

Viheriöt myö kutsuvat eli hyödyntäisin kellon ominaisuuksia golfkentillä ⛳️.

Tavoitteena on nousta rapakunnosta jälleen aktiiviliikkujaksi monessa lajissa. Tällä hetkellä elämäni kotona sohvan ja jääkaapin välillä ei tarvitse sykkeen mittausta tai kuntokartoitusta mutta jo pienet askeleet kodin ulkopuolella laittavat luvut uudelle levelille. Tavoitteita on monia ja haaveet on suuria Greencardista, väriestejuoksujen kautta johonkin juoksutapahtumiin. En tavoittele kuuta taivaalta ja maltillisempi treeni kumppani olisi tähän hätää Polar Ignite. Haaveillaan sitten niistä isommista leluista kunnon kasvaessa.

 

Mikä voi olla mielenkiintoisempaa kuin ensimmäistä kertaa elämässä urheilukellon testaaminen! Reipas arkiliikkuja antaa oman näkemyksen urheilukellosta ja sen käyttömukavuudessa. Innolla mukana testauksessa!

Vastaa