Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64251
Kirjoituksia 174756

Haemme testaajia uudelle laajakaistareitittimelle, HAKU PÄÄTTYNYTHighlighted

Haemme testaajia uudelle laajakaistareitittimelle, HAKU PÄÄTTYNYT

Yhteisömanageri
Viestejä 385 kpl

Haemme testaajia uudelle laajakaistareitittimelle, HAKU PÄÄTTYNYT

1/19

Tule mukaan testaajaksi uuden laajakaistareitittimen pilottiin.jpg

 

Haku on päättynyt! Hybridiasiakkaat eivät valitettavasti voi osallistua tähän pilottiin.

 

Olemme tuomassa asiakkaidemme saataville uuden ja parannellun version laajakaistareitittimestä. Ennen myynnin aloitusta haluaisimme testata sitä vielä kanssasi. Jos sinulla on meidän kiinteä laajakaista sekä Telia TV Digiboksilla niin hae mukaan testaajaksi.

 

Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella. Kun pilotti käynnistyy viikolla viisi, ilmoitamme sinulle ja saat myös viestin jos et tällä kertaa mahtunut mukaan pilottiryhmään.

 

Voit hakea raporttiguruksi pilottiin 19.1. klo 20 asti! Hakua jatkettu viikon 4 loppuun, eli 26.1. asti. Pilotti alkaa kun vastaanotat uuden laitteeen ja kestää helmikuun loppuun asti.

 

Testaus käytännössä

 

Pilotin aikana: Käytät normaalisti Telia TV Digiboksia ja uutta reititintä, teet huomioita muutoksista joita huomaat. Uusi laite on käytännössä paranneltu versio aiemmasta, eli WiFi yhteys on vakaampi, laitteen sisällä oleva rauta on uusinta uutta ja laitteella on myös mahdollisuus myöhemmin tuleviin uusiin palveluihin.

 

Kun sinut on valittu pilottiin mukaan, lisäämme sinut suljettuun pilottiryhmään Yhteisössä. Ryhmässä on myös asiantuntijoita, jotka auttavat sinua koko pilotin ajan.

 

Testaajana sinä saat

 

Uuden karhean laitteen käyttöösi ja saat pitää sen pilotin jälkeen itselläsi. Pääset sisäpiiriin vaikuttamaan tuotteistukseen ja suoran väylän meidän asiantuntijoihin.

 

Edellytykset testaajalle

 

Edellytyksenä pilottiin osallistumiselle on Telia TV Digiboksilla-palvelun ja Telia Yhteys Kotiin-liittymän aktiivinen tilaus. Yhteys sinulla voi olla käytössä ADSL-, VDSL-, tai ethernet-yhteydellä, sillä ei ole testauksessa väliä. 

 

Pystythän myös olemaan pilotissa mukana muutaman viikon ajan. Raportoit huomioistasi ja jaat käyttökokemuksiasi täällä Yhteisössä erillisessä suljetussa pilottiosiossa. Sinun tulee olla siis myös Yhteisömme jäsen osallistuaksesi testaukseen. Jos et vielä ole jäsen niin klikkaa rekisteröitymiseen.

 

Hae mukaan nyt, sillä paikkoja on rajoitetusti!

 

Edit. 21.1. Hakua jatkettu 26.1. asti ja lisätty tieto, ettei hybridiasiakkaat voi valitettavasti osallistua tähän pilottiin. Haemme nyt kiinteän laajakaistan testaajia, joilla on Telia TV -palvelu.

18 vastausta
Highlighted

Kommentaattori
Viestejä 26 kpl

2/19

Hei!

 

Olin aikanaan testaamassa langattoman digiboxin testryhmässä, ja oli miellyttävää saada puuhastella ja säädellä laitteita. Olen tällä hetkellä sairaseläkkeellä kotona, joten kaikenlainen tekeminen tulisi todellakin tarpeeseen, ja nämä testihommat ovat kuin minulle tehtyjä. Myöskin muutakin kokemusta löytyy kaikenlaisista laitteista ja vähän koulutustakin datanomin muodossa.


EDIT katjane: nimitieto poistettu 

0 tykkäystä
Highlighted

Yhteisömanageri
Viestejä 4 036 kpl

3/19

@Jouker  tosi mukava kuulla palautetta, kiitos paljon 🙂 Oletan, että hait siis myös tähän mukaan?

 

--

 

Samalla kaikille tiedoksi, että jos et ole vielä hakenut mukaan ja sinulla on meidän kiinteä laajakaista ja siinä TG799Xtream-reititin (kuva alla) sekä Telia TV ja uusien asioiden testaaminen kiinnostaa niin vielä kerkeät hakea mukaan 🙂

 

Testissä käytettävä reititin tulee korvaamaan myöhemmin tämän kyseisen Xtream-reitittimen.

 

TG799Xtream.jpg

0 tykkäystä
Highlighted

Kommentaattori
Viestejä 26 kpl

4/19

Juu siis niin hain. Jotenkin luulin, että se lomake oli suoraan hakemus tähän, mutta tarkennattakoon näinkin. 

0 tykkäystä
Highlighted

Yhteisömanageri
Viestejä 4 036 kpl

5/19

Oli ja on joo, halusin vain varmistaa että olet mukana 🙂

0 tykkäystä
Highlighted

Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 454 kpl

6/19

Milloin mukaan hakeneille ilmoitetaan onko päässyt testiryhmään mukaan?

0 tykkäystä
Highlighted

Yhteisömanageri
Viestejä 385 kpl

7/19

Tänään ilmoitan Hymiö Onnellinen

0 tykkäystä
Highlighted

Yhteisömanageri
Viestejä 385 kpl

8/19

Lisään optioksi tähän, viimeistään huomenna ilmoitan. Hommat etenee Hymiö Onnellinen

0 tykkäystä

Yhteisömanageri
Viestejä 385 kpl

9/19

Hakuaikaa on jatkettu sunnuntaihin 26.1. asti, lisäsin tekstiin vielä tiedon siitä että hybridiasiakkaat jäävät tällä kertaa tästä pilotista. Haemme nyt kiinteän laajakaistan testaajia, joilla on Telia TV -palvelu käytössään.

0 tykkäystä
Highlighted

Yhteisömanageri
Viestejä 385 kpl

10/19

Ilmottautuneita onkin tullut jo mukavasti, mutta vielä voit hakea mukaan! Ilmottautuminen on avoinna sunnuntaihin asti Hymiö Onnellinen

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.