Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66699
Kirjoituksia 180080

Unboxaa OnePlus 8 tai OnePlus 8 Pro ja osallistu arvontaan 17.4. - 10.5.2020Unboxaa OnePlus 8 tai OnePlus 8 Pro ja osallistu arvontaan 17.4. - 10.5.2020

TeroRe
Yhteisömanageri
Viestejä 4 119 kpl

Unboxaa OnePlus 8 tai OnePlus 8 Pro ja osallistu arvontaan 17.4. - 10.5.2020

1/4

Unboxaa OP8.jpg

 

 

***

 

Muokkaus 12.5.

 

Arvonta on pidetty ja voittajille on ilmoitettu Yhteisön yksityisviestillä. Kun kaikki voittajat on tavoitettu julkaisemme heidän nickinsä myös tässä artikkelissa 🙂

 

***

 

Nyt, kun OnePlussan uudet 5G-puhelimet ovat saapuneet ja monella sellainen onkin jo käytössä, käynnistämme kaikille kyseisen puhelimen omistajille unboxausskaban, josta voit voittaa OnePlus Warp Charge 30 Wireless -laturin (arvo 69€) tai OnePlus-repun (arvo 109€).

 

Toimi näin:


1. Jos siis sinulla on OnePlus 8 -sarjan puhelin niin unboxaa puhelin ja mukana tulevat varusteet

 

2. Jaa unboxauksesi Käyttökokemukset OnePlus 8 -ketjuun.

 

Jotta olet arvonnassa mukana unboxauksen pitää ehdottomasti sisältää yhteensä vähintään 3 kuvaa puhelimesta ja tarvikkeista. Lisää mukaan myös ensifiiliksiä, vähintään muutamalla lauseella. Jos innostut niin lisää mukaan myös video, myös niitä on mukava katsoa.

 

Osallistuminen alkaa nyt ja päättyy 10.5. Lue tarkemmat speksit alta, klikkaa "Lue lisää".

 

Hyviä hetkiä uutuuspuhelimen parissa ja onnea arvontaan!

 

Lead with the Speed

 

Ps. Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä muihin skaboihin myös tulevaisuudessa.

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Unboxaa OnePlus 8 tai OnePlus 8 Pro ja osallistu arvontaan

Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 17.4.2020 – 10.5.2020 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintoina arvotaan kaksi (2) kappaletta OnePlus Warp Charge 30 Wireless -latureita (arvo 69€) sekä viisi (5) kappaletta OnePlus-reppuja (arvo 109€). Yks palkinto per voittaja.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua tekemällä unboxaus OnePlus 8 tai OnePlus 8 Pro -puhelimesta tarvikkeineen Telia Yhteisön keskusteluosioon https://yhteiso.telia.fi/t5/Kayttokokemukset-vinkit-ja/Kayttokokemukset-OnePlus-8-ja-OnePlus-8-Pro/m...

Unboxauksen tulee sisältää

- Yhteensä vähintään 3 kuvaa puhelimesta ja tarvikkeista sekä
- Ensikokemuksia ja ajatuksia puhelimesta sekä tarvikkeista, vähintään muutamalla lauseella kirjoitettuna

Jos kilpailija haluaa hän voi lisätä mukaan myös videon.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 12.5.2020 mennessä, kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken. Voitosta ilmoitamme yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta 12.5.2020. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 17.4.2020

 

Vastaa
0 tykkäystä
3 vastausta

TeroRe
Yhteisömanageri
Viestejä 4 119 kpl

2/4

Tarkensin vielä tuota kohtaa, että unboxaus tulee tehdä Käyttökokemukset Oneplus 8 -ketjuun 🙂

Vastaa
0 tykkäystä

snow28
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestejä 148 kpl

3/4

Laitettu viesti toiseen ketjuun...

Vastaa

TeroRe
Yhteisömanageri
Viestejä 4 119 kpl

4/4

Arvonta on pidetty ja voittajille on ilmoitettu Yhteisön yksityisviestillä. Kun kaikki voittajat on tavoitettu julkaisemme heidän nickinsä myös tässä artikkelissa 🙂

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.