Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63965
Kirjoituksia 174235

Voita ja testaa Nokian uutuusmallit 2.2, 3.2 ja 4.2 (29.7.-11.8.2019)Highlighted

Voita ja testaa Nokian uutuusmallit 2.2, 3.2 ja 4.2 (29.7.-11.8.2019)

Moderaattori
Viestejä 921 kpl

Voita ja testaa Nokian uutuusmallit 2.2, 3.2 ja 4.2 (29.7.-11.8.2019)

1/61

Nokia 4.2.PNG

 

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! Kiitos kaikille osallistujille 🙂

Nokia-puhelimen itselleen voittivat @Quuqqeli @TheArt ja @n3xus , onneksi olkoon voittajille!

Jos voitto ei tällä kertaa osunut kohdalle, kannattaa silti pysyä kuulolla. Laiteskaboja on tulossa jatkossakin. 

 

Oletko innokas uutuuslaitteiden testaaja, jolla pysyy myös kynä kädessä? Etsimme testaajia kolmelle Nokian uutuuspuhelimelle: Nokia 2.2 (arvo 119€), Nokia 3.2 (arvo 149€) ja Nokia 4.2 (arvo 199€).


Kommentoi mitä sinä odotat Nokian uutuusmalleilta ja mikä niiden ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta. Onko se esimerkiksi tyylikäs ulkonäkö, kestävä akku vai kameraominaisuudet?

 

Näin olet mukana arvonnassa ja voit voittaa laitteen testin jälkeen itsellesi. Arvomme yhden kappaleen jokaista puhelinta. Tsekkaa laite-esittelyt ja tarkemmat arvonnan säännöt alta.

 

Nokia 2.2

 

Edullisesta 119 euron hinnastaan huolimatta Nokia 2.2 on ominaisuuksiltaan pätevä laite. Laitteen erikoisuuksiin kuuluu erillinen Google Assistant -painike, joka on sijoitettu puhelimen vasempaan reunaan. Sen avulla hankit vastauksia kysymyksiisi, soitat ystävällesi, tsekkaat kalenterin tai vaikkapa viimeisimmät Liiga-tulokset napin painalluksella pelkkiä äänikomentoja antamalla.

 

Nokia takaa Android One -sertifioidulle puhelimelle tuoreimman Android 9 Pie -ohjelmiston ja lisäksi järjestelmäpäivitykset kahdeksi vuodeksi eteenpäin ja kuukausittaiset suojauspäivitykset kolmeksi vuodeksi eteenpäin. Puhelinta voi siis käyttää täysin huoletta pitkälle tulevaisuuteen.

Tutustu Nokia 2.2 -malliin tarkemmin Yhteisön laite-esittelyssä.

 

Nokia 3.2

 

Nokia 3.2 sisältää vaikuttavan määrän kehittyneitä ominaisuuksia ja tarjoaa kovan haasteen isojen pelureiden, kuten Samsungin ja Huawein, edullisen hintaluokan laitteille.

 

Nokia 3.2 loistaa erityisesti akunkestollaan. Pinnan alta löytyy peräti 4000 mAh akku, joka on reilusti isompi, kuin monissa lippulaivamalleissa (esim. Samsung Galaxy S10 Plussan akku on 3400 mAh). Nokia lupaakin akun kestävän jopa kaksi päivää yhteen menoon yhdellä latauksella, joka on nykypäivänä melko poikkeuksellista. Akunkestoa parantaa myös laitteen tekoäly, joka optimoi virrankulutuksen käyttötottumustesi perusteella ja parantaa näin käyttökokemusta. Tekoäly osaa esimerkiksi rajoittaa turhien akkua syövien taustasovellusten käyttöä.

 

Tutustu Nokia 3.2 -malliin tarkemmin Yhteisön laite-esittelyssä.

 

Nokia 4.2

 

Loistavalla hinta-laatusuhteella varustettu Nokia 4.2 kiristää kilpailua entisestään alle 200 euron älypuhelimien sarjassa.

 

Nokia 4.2:n tehoista vastaa Qualcomm Snapdragon 439 -järjestelmäpiiri höystettynä 3 Gt RAM-käyttömuistilla. Sisäistä tallennustilaa löytyy mukavat 32 Gt ja sitä saa lisää muistikortin avulla. Näiden speksien perusteella puhelimessa pitäisi pyöriä raskaammatkin sovellukset ongelmitta.

 

Google Assistantin avulla saat muun muassa vastauksia kysymyksiisi, säätiedotteita ja ajo-ohjeita yhdellä näppäimen painalluksella. Tekoälyn avulla se oppii kuinka käytät puhelintasi ja osaa ehdottaa esimerkiksi seuraavaksi käytettäviä sovelluksia.

 

Tekoälyä hyödynnetään myös Nokia 4.2:n kamerasovelluksessa. Kameroita Nokia 4.2:ssa on kolme: takana 13 Mpix pääkamera ja 2 Mpix syvyysterävyyskamera ja edessä 8 Mpix etukamera, jota hyödynnetään myös biometrisessä kasvojentunnistuksessa puhelimen avaamiseksi. Tämän lisäksi kamerasovelluksesta löytyvät monipuoliset kuvaus- ja editointiominaisuudet, kuten bokeh- ja HDR -toiminnot.

 

Tutustu Nokia 4.2 -malliin tarkemmin Yhteisön laite-esittelyssä.

 

Arpaonnen suosiessa odotamme sinulta

Jos voitat arvonnassa, niin käytä ja testaa puhelinta aivan kuten normaalistikin. Näin saat siitä kokemuksia arjessasi, joita haluamme sinun jakavan muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön Käyttökokemukset Nokia 2.2, 3.2 ja 4.2 -keskusteluketjuun:


• Ensitunnelmat puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen juttu)
• Varsinainen arvostelu kolmen viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu)

Voit nostaa kirjoituksessasi esiin esimerkiksi seuraavia näkökulmia: Miltä puhelin tuntuu ja näyttää. Millaisia odotuksia sinulla on juuri vastaanottamasi puhelimen suhteen. Oliko käyttöönotto helppoa. Miltä sitä tuntui käyttää, ja soveltuiko se hyvin käyttöösi. Mitä erityisen hyvää siinä on ja mitä kenties viilaisit. Tyyli on vapaa!

Voit pitää puhelimen itselläsi maksutta testien jälkeen.

Skaba pähkinänkuoressa

1. Voit osallistua arvontaan 11.8. kello 23:59 asti
2. Tämän jälkeen suoritamme arvonnan ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä
3. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyihin kysymyksiin tämän ketjun kommenttiosissa. Jos voitat arvonnassa, testaa puhelinta kolmen viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön, sisältäen laitekuvia sekä myös laitteella otettuja kuvia
4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan puhelinta sekä kirjoittamaan siitä kaksi juttua tänne Yhteisöön: Ensikokemukset viikolla 34 sekä varsinainen arvostelu viikolla 35.
5. Saat pitää puhelimen itselläsi testin jälkeen maksutta.
6. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa PALJASTUS-sanaa.
Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua paitsi tähän, myös muihin arvontoihin ja skaboihin tulevaisuudessa.

Lue lisää


PALJASTUS

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa Nokian uutuusmallit 2.2, 3.2 ja 4.2

Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 29.7.-11.8.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

Palkinnot
Palkintona arvotaan yksi Nokia 2.2 (arvo 119€), Nokia 3.2 (arvo 149€) ja Nokia 4.2 (arvo 199€) -puhelin. Maksimissaan yksi puhelin/osallistuja.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.

Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän blogin kommenttiosioon tässä blogissa esitettyihin kysymykseen. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 12.8. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset Nokia 2.2, 3.2 ja 4.2 -keskusteluketjuun:

• Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa puhelimen vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 34
• Varsinainen arvostelu kolmen viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 35

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä. Testaukseen saa halutessaan liittää kuva-ja videomateriaalia.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Telia Finland Oyj
Helsingissä 08.07.2019

Lue lisää:


- Esittelyssä Nokia 4.2 - innovaatioita ja luotettavuutta edulliseen hintaan
- Nokia 3.2 häikäisee akunkestollaan
- Nokia 2.2 – edullinen ja älykäs puhelin tekoälyominaisuuksilla
- Pidennetty laitetakuu Telian asiakkaille
- Matkapuhelimen ostajan opas

60 vastausta
Highlighted

Uusi keskustelija
Viestejä 11 kpl

2/61

Odotan Nokian uutuusmalleilta hyvää akunkestoa, GPSää ja nopeutta. Harrastuksiini kuuluu mm. Geokätköily ja GPS-pohjaiset pelit, joten akkua ja tarkka GPS ovat tärkeitä. Erityisest Nokia 4.2 Snapdragon 439 kuulostaa todella hyvältä, suorituskykyä hyvässä hintaluokassa.

0 tykkäystä
Highlighted

Herrasmies
Herrasmies
Viestejä 2 065 kpl

3/61

Odotan Nokian uutuusmalleilta hyvää akun kestoa, laadukasta kameratekniikkaa ja vieläkin enemmän parempaa äänentoistoa kaiuttimesta 🙂

 

Olen testaillut ainoastaan Nokia 4.2 -puhelinta, jossa on hyvä 3000 mAh akku ja joka kestää melkein päivän riippuen tietenkin käytöstä, mutta ei sisällä pikalatausta vaan perinteisen micro-USB-liitännän. Äänentoisto yksinäisen kaiuttimen varassa on Nokia-puhelimessa ollut aina hivenen pettymys. Nokia 4.2 -puhelimessa ei ole esim. "näytön herättämistä kaksoisnapsautuksella" ominaisuutta. Hinta-laatusuhteeltaan kuitenkin Nokia on edelleen erinomainen perusälypuhelin 100-200 euron hintahaarukassa, jossa riittää tehoa ilman takkuamista ja sisältää hyvin puhtaan Android-version.

0 tykkäystä
Highlighted

Uusi keskustelija
Viestejä 7 kpl

4/61

Hei, omistan Nokia-puhelimen.

 

Nyt olen kiinnostunut uudemmasta älypuhelinmallista. Kaikkien esittelyssä olevien puhelimien ominaisuudet vaikuttavat luotettavilta ja kiinnostavilta: käyttönopeus, tehokkuus, loogisuus ja valokuvausominaisuudet.

0 tykkäystä
Highlighted

Lady
Lady
Viestejä 3 425 kpl

5/61

Arpa vetämään Nainen Silmänisku

Itsellä tällä hetkellä Nokia 6.1.

Voisin vertailla mitä hyvää on tullut ja missä olisi vielä kehittämisen varaa. Eritoten akun kesto ja kamera ominaisuudet kiinnostaa.

0 tykkäystä
Highlighted

Uusi keskustelija
Viestejä 39 kpl

6/61

Moi. Odotan uudelta Nokia puhelimelta: Miltä tuntuu edullinen mutta uusi puhelin omassa käytössä. Eli onko halpa mutta uusi puhelin kelvollinen tämänpäivän kevyeen käyttöön. Riittoisa akku olisi kiva koska nykyisessä se riittää maksimissaan yhden aktiivisesti käytetyn päivän.

 

Minulla joku noista Nokioista olisi päivittäisessä käytössä joten uutuudelle tulisi paljon aktiivista käyttöä jossa se pääsisi näyttämään kyntensä. Olen myös aina innokas testaamaan uusia laitteita ja pystyn arvioimaan niitä puolueettomasti ja rehellisesti kuitenkaan omia henkilökohtaisia näkemyksiäni unohtamatta.

 

Kirjoitan myös paljon muutenkin joten se arvioiden kirjoittaminen ajallaan sujuu kyllä minulta.

0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

7/61

Odotan Nokian uutuusmalleilta tuttua nokia laatua ja nopeaa käyttöjärjestelmää, koska siinä on Android One. Myös puhelimien kameroiden laatu kiinnostaa näin pienessä hintaluokassa. Toivottavasti pääsen testaamaan.

Highlighted

Vakiokalustoa
Viestejä 112 kpl

8/61

Mukana ollaan arvonnassa.

Tällä hetkellä käytössä Nokia 5 ja näillä uusilla malleilla varmasti ainakin parempia kuvia saisi otettua.

0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

9/61

Morjesta, odotan työkäyttöön soveltuvaa puhelinta. Akun pitkä kesto olisi myös plussaa. Kameran tarkkuus on myös oleellinen asia, koska itse käytän paljon kameraa. Olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan tässä hintaluokassa olevaa puhelinta. Toivon, että saisin mahdollisuuden kokeilla!

0 tykkäystä
Highlighted

Uusi keskustelija
Viestejä 20 kpl

10/61

Mielelläni testaisin puhelimen akun kestävyyttä, puheluiden kuuluvuutta ja muutakin suorityskykyä omassa käytössäni. Kameran kuvien laatu olisi myös mielenkiintoni kohteena.

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.