Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
SaJoonas
Moderaattori
Moderaattori
 • 293 custom-general.kudos
 • 636 custom-general.replies
 • 69 custom-general.solutions

Voita ja testaa OnePlus 7 Pro (1.7. – 14.7.2019)

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

ONEPLUS_KUVA2.png

 

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! Kiitos kaikille osallistujille Hymiö Onnellinen 

 

OnePlus 7 Pro -puhelimen itselleen voittivat @Heffe ja @Piagrina, onneksi olkoon voittajille!

 

Voittajien valitsijaraadin terveiset: 

 

Kiitos paljon kaikille kisaan osallistuneille, saimme vastauksia hurjasti ja vain kahden voittajan valinta kaikkien kisaan vastanneiden kesken oli haastavaa. Taso oli siis kova!

 

Puhelimen voittaneiden videossa ja tekstissä oli paljon konkreettisia esimerkkejä siitä miten ja missä puhelin pääsisi testiin, ja mihin sen olisi hyvä olla kykeneväinen. Kummallakin oli myös toiveita puhelimelta harrastuksiin tai työhön liittyen. Odotamme innolla vastaako puhelin odotuksia, ja millaiset testiraportit laitteista saamme! Hymiö Onnellinen

 

Jos voitto ei tällä kertaa osunut kohdalle, kannattaa käydä osallistumassa parhaillaan käynnissä olevaan laiteskabaamme, jossa voit voittaa itsellesi Samsungin A80 -puhelimen!

 

 

Oletko innokas testaaja, joka osaa kynäillä mielenkiintoisia laiteartikkeleita tai tehdä esimerkiksi arvosteluita videolle? Kerro meille kommenttiosiossa vähintään 30 sanalla, mitkä OnePlus 7 Pro -puhelimen huippuominaisuuksista ovat sinulle tärkeimmät ja millaisiin testeihin OnePlus 7 Pro pääsisi kanssasi. Voit hakea testaajaksi myös tekemällä videon, jossa vastaat näihin kysymyksiin. Valitsemme 2 voittajaa joille lähetämme uutuuspuhelimet testiin. Toinen voittajista valitaan kirjallisten hakemusten lähettäneiden kesken ja toinen videohakemuksen lähettäneiden kesken. Voittajana teet kahden viikon mittaisen testijakson aikana kaksi artikkelia tänne Yhteisöön meidän kaikkien luettavaksi.

 

Voittajana vaadimme sinulta

 

Jos voitat kilpailussa niin käytä ja testaa puhelinta, aivan kuten käyttäisit sitä normaalistikin. Näin saat siitä kokemuksia arjessasi joita jaat sitten muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön:

 

 • Ensituntumat pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen juttu).
 • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu).

 

Kirjoittamasi arvostelun näkökulmia voi olla esimerkiksi: Miltä puhelin tuntuu ja näyttää. Oliko käyttöönotto helppoa. Miltä sitä tuntui käyttää ja soveltuiko se käyttöösi. Mitä erityisen hyvää siinä on ja mitä kenties muuttaisit?

 

Saat pitää puhelimen itselläsi maksutta testien jälkeen.

 

 

Skaba pähkinänkuoressa

 

 1. Voit osallistua kisaan 14.7. kello 23:59 asti
 2. Valitsemme voittajat 16.7. ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä
 3. Osallistu kilpailuun vastaamalla yllä vaadittuihin kysymyksiin kirjallisesti tämän blogin kommenttiosissa tai lähettämällä videon. Jos voitat kisan, testaa puhelinta kahden viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön
 4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan puhelinta sekä kirjoittamaan siitä kaksi juttua tänne Yhteisöön.
 5. Saat pitää puhelimen itselläsi maksutta testin jälkeen.
 6. Lue ennen osallistumistasi vielä kilpailun säännöt, klikkaa PALJASTUS-sanaa.

 

Kilpailu on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin kisoihin ja arvontoihin kesän aikana.

 

Kilpailu alkaa 1.7. ja päättyy 14.7. Voittajat valitaan 16.7. Lue kisan tarkemmat speksit alta klikkaamalla Paljastus-sanaa.Lue lisää

Kilpailun säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa OnePlus 7 Pro


Kilpailun järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Kilpailuun voi osallistua 1.7. – 14.7.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä kaksi (2) kappaletta OnePlus 7 Pro 8GB+256GB -puhelimia, yksi puhelin/voittaja. Palkinnon arvo 749€/kpl.


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Kilpailuun voi osallistua vastaamalla kommenttiosioon blogissa esitettyihin kysymyksiin vähintään 30 sanan mittaisella kirjoituksella tai vastaamalla kysymyksiin videon muodossa. 1 kirjoitus tai video = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Voittajien valitseminen ja palkinnon lunastus
Voittajat (2 kpl) valitaan 16.7. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, valitsemme uuden voittajan. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset OnePlus 7 Pro -keskusteluun:

 • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa puhelimen vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli).
 • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli).

 

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja YouTube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Verot

Kilpailun voittajat voivat testijakson jälkeen joko palauttaa puhelimen Telialle tai pitää sen itsellään, tällöin he vastaavat veroista ja ovat velvollisia ilmoittamaan saamansa edun omassa verotuksessaan.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 1.7.2019

 

Puhelimen speksit

Malli: OnePlus 7 Pro (8GB+256GB)
Näyttö: 6,7" kaarevareunainen AMOLED, 3D Corning Gorilla Glass, Quad HD+ -tarkkuudella ja 90 Hz virkistystaajuus, 3120 x 1440 pixeliä
Mitat: 162,6 × 75,9 × 8,8 mm
Käyttöjärjestelmä: OxygenonOS
Muisti: 8 Gt RAM + 256 Gt
Suoritin: Qualcomm Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri
Takakamera:

48 Mpix

16 Mpix ultralaajakulma

8 Mpix telekamera 3X optinen zoom

Etukamera: 16 Mpix etureunasta esiin nouseva
Akku: 4000 mAh + 30 W OnePlus Warp Charge -pikalataus
Muuta: Näytönalainen sormenjälkilukija
  USB-C, ei kuulokeliitäntää
  Dual nano-SIM
  Kasvojentunnistus

 

 

Onnea vielä kaikille kilpailuun!

 

 

Lue myös:

139 vastausta
Jii1975
Uusi jäsen
 • 1 custom-general.kudos
 • 2 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Puhelin on nykyään korvannut kaiken: soittimen, kalenterin, tietokoneen jne. Mutta kaikkein merkittävin on ollut kameran korvaaminen. En edes muista milloin olen viimeksi kaivanut digikameran esille. Puhelimien kamerat ovat nykyään sen verran loistavia, ettei ole tarvetta enää erilliselle kameralle. Ja juurikin kameraominaisuudet olisi se jotain haluaisin eniten testata.

 

Perheessä on kolme lasta, jotka liikkuvat ja touhuavat ja haluavat aina, että kuvaisi heitä joko leikkimässä tai tekemässä voltteja. Lisäksi on kuvat säilövät muistoja usein paremmin kuin omat aivot. Johtuuko tämä kenties iän tuomasta dementiasta vai mistä?

 

Minulla oli kesällä 2014 Oneplus One (varmaan ensimmäisten kymmenen joukossa Suomessa), mutta sen kanssa oli kuuluvuusongelmia ja laite vaihtui melko pikaisesti. Nyt OP:sta on tullut jo kuudes sukupolvi, joten olisi mielenkiintoista palata ja tutustua kuinka paljon laite on muuttunut ja parantunut.

AliSarmad
Uusi keskustelija
 • 5 custom-general.kudos
 • 11 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Olen itse aina ajatellut hankkia OP puhelinta, sillä olen enemmän pelaaja, kuin SoMe chattaaja.

Olen kuitenkin aina miettinyt, jos OPn prosessori olisi mitenkään hyvä pelaamiselle. 

 

Puhelinta käytän myös videon katseluun, että kuva-laatu olisi kiinnostavaa nähdä.

 

Puhelinta käytän noin 2-4 tuntia päivässä, niin olisi kiva myös nähdä, miten paljon akku kuluu sen aikana.

 

Edit LiisaMn: poistettu viestistä henkilötiedot.

Jos haluat lisätä viesteihisi allekirjoituksen, se onnistuu valitsemalla oman profiilin asetuksista henkilökohtaiset tiedot > allekirjoitus.

iirisuotila
Uusi jäsen
 • 1 custom-general.kudos
 • 2 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Minulla on nyt käytössä OnePlus 5T ja olen alkanut yhä enemmän käyttämään kameran pro-asetusta. 7 pron kanssa laittaisin kamerat testiin. Etenkin etukameran ominaisuudet kiinnostavat.

 

Puhelimella tulee katsottua myös paljon videoita ja suoratoistopalveluita jolloin näytön iso koko ja hyvä virkistystaajuus nousevat arvoasteikolla korkealle.

arapahoe
Vakiokalustoa ☆☆
 • 56 custom-general.kudos
 • 508 custom-general.replies
 • 6 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

No ainakin puhelimen fyysinen kestävyys tulisi testattua eli ruutu ei naarmunnu takin/housujen taskussa ja iso akkukin on myöskin tärkeä koska tulee selailtua nettia kuitenkin koko päivä puhelimella.Netin selaamisessa iso ruutu ja nopea prossu/paljon muistia on nykyään vähän pakko ettei sivut tahmaa ja sivuilla olevat videot pyöriii nykimättä.Takakameraa/sormenjälkitunnistajaa näytössä tulisi varmasti testailtua koska verkkopankit alkavat käyttää tunnistamiseen puhelimen mobiilisoftaa joka sitten käyttää qr koodia ja sormenjälkeä tunnistautumiseen.Seuraavaksi kai kokeilevat kasvojen tunnistusta joka puhelimessa ilmeisesti on.Koska 3.5" liitintä ei puhelimessa ole niin todennäköisesti joutuisin testaamaan joko bt kuulokkeita tai sitten usb-c kuulokkeita(jos puhelimessa toimii) koska käyttäisin puhelinta musiikkisoittimena.

Tuolla vähän tarkempia tietoja tosta puhelimesta

 

https://www.gsmarena.com/oneplus_7_pro-9689.php

 

/offtopic

Tuolla on näköjään myynnissä usb-c->3.5" audio plugineja eli normi kuulokkeet saa kiinni puhelimeen.

marsu53
Kommentaattori
 • 33 custom-general.kudos
 • 48 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Tätä on jo katsottu kiinnostuneena. Nykyinen puhelin Razer Phone 2 on varsin kovatasoinen pelipuhelin, jossa on myös kamera ja äänentoisto korkeaa luokkaa. Se on suorastaan 'poispilannut' ja osaan siis vaatia puhelimelta aika paljon. Myös puhelimen suuri koko ja paino eivät menoa haittaa. Kyseessä on jo toinen yli 200g painava laite ja silti ovat pääasiassa rintataskussa viihtyneet. Näytön kirkkaus - vähintään 600 nits - on tärkeää, koska karttanavigointi pitää onnistua aurinkoisinakin päivinä.

VeikkoVenemies
Uusi keskustelija
 • 6 custom-general.kudos
 • 9 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Pitkäaikaisena Apple käyttäjänä kiinnostaisi paljon testata Android puhelinta ja nähdä mitä sillä puolella on tarjolla. OnePlus 7 Pro on hienon näköinen puhelin muotoilultaan, mutta olisi hienoa kokea se omassa käytössä. 

Kiinnostaisi erityisen paljon testata sen kameraa ja tehoja. Ottaisin paljon kuvia ja pääisisi tosi testiin! Itsellä on monen vuoden kokemusta myös arvostelujen ja muiden videoiden teosta, joten pystyisin tekemään unboxing/ ensitunnelma videoita testien ja lopullisen arvostelun lisäksi. 

Tämä iPhone käyttäjän näkökulma tulisi esille, kun sitä käyttänyt vuosia, mutta olisin avoinmielinen ja aidosti kiinnostunut näkemään mitkä ovat Androidin ja erityisesti OnePlussan vahvuudet!

Puhelimenkaveri
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Lempiominaisuudet OnePlus 7 pro- puhelimessa:

 

-Puhelimen iso 90Hz:n näyttö ilman mitään loveja vaikuttaa mahtavalta ja erittäin sulavalta sekä on minusta paras asia puhelimessa.

-Moottoroitu kamera vaikuttaa myös nopealta ja siistiltä ratkaisulta, jota olisi mahtava päästä kokeilemaan. 

-Kolmantena tahdon mainita akun sekä sen lataamisen. Itse käytän puhelinta erittäin paljon päivässä, joten iso ja erittäin nopeasti ladattava akku on ehdottomasti yksi parhaista ominaisuuksista. 

 

 

Oma käyttö:

 

-Omassa käytössä akku ja sen pikalataaminen pääsisi kovalle koetukselle, sillä katson erittäin paljon videoita ja sometan.

-Moottoroitu etukamera sekä kolmoistakakamera pääsisi tositoimiin, sillä snäppäily on tuttua puuhaa, ja mietityttää, miten etukameran moottorointi vaikuttaa sen sulavuuteen. Testaisin myös eri kameraominaisuuksia, kuten laajakuvalinssiä. 

- Näytön laadukkuutta ja sulavuutta testaisin pelien, elokuvien ja videoiden avulla. 

-Käyttöjärjestelmää myös pääsisin vertailemaan Samsungin androidiin, sillä nykyinen puhelin on Samsung Galaxy s8.

viliti
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Itselleni puhelimessani tärkeimmät ominaisuudet ovat akunkesto ja päivittäiskäytön suorituskyky eikä luuri saa hidastella Facebookia selatessa. Puhelimessani tulee olla myös suuri näyttö, eikä dual-simmistä ole haittaa.

 

Oneplus 7 Prossa kiinnostaisi eniten nähdä, että kuinka suuren harppauksen yhtiö on saanut tehtyä verrattuna edelliseen lippulaivaansa, OP 6T:n verrattuna.

 

Myös 7 Pron uusi kameratsydeemi tulisi todennäköisesti testiin, mutta eniten minua kiinnostaa tämä uusi näyttö ja sen korkeampi päivitystaajuus. Myös nopeampi lataus on tervetullut lisäys.

kiisseli67
Kunniajäsen
 • 2579 custom-general.kudos
 • 4106 custom-general.replies
 • 340 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Odotan puhelimen kameroilta paljon sillä käytän lähes yksinomaan puhelinta kuvaamiseen. 48 MP:n kolmoiskamera (Sony), laajakuva ja etenkin Night mode kiinnostaa. Saako vihdoin kuvattua yöllä revontulia ja tähtiä kunnolla. Tietenkin myös pop-up-kamera, kuinka toimivaksi osoittautuu 🤩

 

Toinen tärkeä juttu on puhelimen akku ja sen kesto ja nyt vieläpä huippu nopea pikalataus  Warp charge (20 min ja päiväksi riittää virtaa).

Esiasennettu näytönsuoja ihmetyttää, onko se yhtä pätevä kuin panssarilasi vai naarmuuntuuko kuin tavallinen suojakalvo?

 

Minulla pääsisi puhelin ahkeraan käyttöön kuvatessa erilaisia luontokuvia, videoita sekä erikoisempia tehostekuvia. Toki muutenkin testaisin puhelinta ja kuvailisin kokemuksiani sitä mukaan kun puhelimeen tutustuisin.

 

 

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump