Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
SaJoonas
Moderaattori
Moderaattori
 • 293 custom-general.kudos
 • 636 custom-general.replies
 • 69 custom-general.solutions

Voita ja testaa OnePlus 7 Pro (1.7. – 14.7.2019)

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

ONEPLUS_KUVA2.png

 

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! Kiitos kaikille osallistujille Hymiö Onnellinen 

 

OnePlus 7 Pro -puhelimen itselleen voittivat @Heffe ja @Piagrina, onneksi olkoon voittajille!

 

Voittajien valitsijaraadin terveiset: 

 

Kiitos paljon kaikille kisaan osallistuneille, saimme vastauksia hurjasti ja vain kahden voittajan valinta kaikkien kisaan vastanneiden kesken oli haastavaa. Taso oli siis kova!

 

Puhelimen voittaneiden videossa ja tekstissä oli paljon konkreettisia esimerkkejä siitä miten ja missä puhelin pääsisi testiin, ja mihin sen olisi hyvä olla kykeneväinen. Kummallakin oli myös toiveita puhelimelta harrastuksiin tai työhön liittyen. Odotamme innolla vastaako puhelin odotuksia, ja millaiset testiraportit laitteista saamme! Hymiö Onnellinen

 

Jos voitto ei tällä kertaa osunut kohdalle, kannattaa käydä osallistumassa parhaillaan käynnissä olevaan laiteskabaamme, jossa voit voittaa itsellesi Samsungin A80 -puhelimen!

 

 

Oletko innokas testaaja, joka osaa kynäillä mielenkiintoisia laiteartikkeleita tai tehdä esimerkiksi arvosteluita videolle? Kerro meille kommenttiosiossa vähintään 30 sanalla, mitkä OnePlus 7 Pro -puhelimen huippuominaisuuksista ovat sinulle tärkeimmät ja millaisiin testeihin OnePlus 7 Pro pääsisi kanssasi. Voit hakea testaajaksi myös tekemällä videon, jossa vastaat näihin kysymyksiin. Valitsemme 2 voittajaa joille lähetämme uutuuspuhelimet testiin. Toinen voittajista valitaan kirjallisten hakemusten lähettäneiden kesken ja toinen videohakemuksen lähettäneiden kesken. Voittajana teet kahden viikon mittaisen testijakson aikana kaksi artikkelia tänne Yhteisöön meidän kaikkien luettavaksi.

 

Voittajana vaadimme sinulta

 

Jos voitat kilpailussa niin käytä ja testaa puhelinta, aivan kuten käyttäisit sitä normaalistikin. Näin saat siitä kokemuksia arjessasi joita jaat sitten muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön:

 

 • Ensituntumat pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen juttu).
 • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu).

 

Kirjoittamasi arvostelun näkökulmia voi olla esimerkiksi: Miltä puhelin tuntuu ja näyttää. Oliko käyttöönotto helppoa. Miltä sitä tuntui käyttää ja soveltuiko se käyttöösi. Mitä erityisen hyvää siinä on ja mitä kenties muuttaisit?

 

Saat pitää puhelimen itselläsi maksutta testien jälkeen.

 

 

Skaba pähkinänkuoressa

 

 1. Voit osallistua kisaan 14.7. kello 23:59 asti
 2. Valitsemme voittajat 16.7. ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä
 3. Osallistu kilpailuun vastaamalla yllä vaadittuihin kysymyksiin kirjallisesti tämän blogin kommenttiosissa tai lähettämällä videon. Jos voitat kisan, testaa puhelinta kahden viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön
 4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan puhelinta sekä kirjoittamaan siitä kaksi juttua tänne Yhteisöön.
 5. Saat pitää puhelimen itselläsi maksutta testin jälkeen.
 6. Lue ennen osallistumistasi vielä kilpailun säännöt, klikkaa PALJASTUS-sanaa.

 

Kilpailu on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin kisoihin ja arvontoihin kesän aikana.

 

Kilpailu alkaa 1.7. ja päättyy 14.7. Voittajat valitaan 16.7. Lue kisan tarkemmat speksit alta klikkaamalla Paljastus-sanaa.Lue lisää

Kilpailun säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa OnePlus 7 Pro


Kilpailun järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Kilpailuun voi osallistua 1.7. – 14.7.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä kaksi (2) kappaletta OnePlus 7 Pro 8GB+256GB -puhelimia, yksi puhelin/voittaja. Palkinnon arvo 749€/kpl.


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Kilpailuun voi osallistua vastaamalla kommenttiosioon blogissa esitettyihin kysymyksiin vähintään 30 sanan mittaisella kirjoituksella tai vastaamalla kysymyksiin videon muodossa. 1 kirjoitus tai video = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Voittajien valitseminen ja palkinnon lunastus
Voittajat (2 kpl) valitaan 16.7. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, valitsemme uuden voittajan. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset OnePlus 7 Pro -keskusteluun:

 • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa puhelimen vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli).
 • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli).

 

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja YouTube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Verot

Kilpailun voittajat voivat testijakson jälkeen joko palauttaa puhelimen Telialle tai pitää sen itsellään, tällöin he vastaavat veroista ja ovat velvollisia ilmoittamaan saamansa edun omassa verotuksessaan.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 1.7.2019

 

Puhelimen speksit

Malli: OnePlus 7 Pro (8GB+256GB)
Näyttö: 6,7" kaarevareunainen AMOLED, 3D Corning Gorilla Glass, Quad HD+ -tarkkuudella ja 90 Hz virkistystaajuus, 3120 x 1440 pixeliä
Mitat: 162,6 × 75,9 × 8,8 mm
Käyttöjärjestelmä: OxygenonOS
Muisti: 8 Gt RAM + 256 Gt
Suoritin: Qualcomm Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri
Takakamera:

48 Mpix

16 Mpix ultralaajakulma

8 Mpix telekamera 3X optinen zoom

Etukamera: 16 Mpix etureunasta esiin nouseva
Akku: 4000 mAh + 30 W OnePlus Warp Charge -pikalataus
Muuta: Näytönalainen sormenjälkilukija
  USB-C, ei kuulokeliitäntää
  Dual nano-SIM
  Kasvojentunnistus

 

 

Onnea vielä kaikille kilpailuun!

 

 

Lue myös:

139 vastausta
JuliusIII
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 2 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Akun kesto pääsisi testiin varmasti ja tietysti
pikalatauksen nopeus kiinnostaa.
Muita pointteja ovat selfiekameran pop-up ominaisuus,
puhumattakaan pääkameralla kuvaamisesta. 1+7:n käteen sopivuus,
käyttö ja sen sujuvuus jokapäiväisessä käytössä on
itselleni käytännölliseltä kannalta tärkeää ja miten mahtaa käyttöön
vaikuttaa kuulokeliitännän puuttuminen, jos mitenkään.

Matiasliimatain
Uusi keskustelija
 • 0 custom-general.kudos
 • 20 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Itselle tärkeää puhelimessa on Suorituskyky, Akun kesto, Kamera ja Laitteen Naarmuuntumattomuus, koska laite tulisi altistumaan, joka päivä rakennustyömaalla hiekalle ja pölylle. 

 

Olen innokas teknologiaa hypistelevä ihminen joten olisi todella tärkeää tämän voitto, jotta pääsee kirjoittamaan ja kertomaan muille laitteen ostoa harkitseville ihmisille kokemuksia laitteesta.

 

Myös kiva olisi saada laite arvosteluun, jossa on suuri näyttö koulua varten että olisi laitteella helppo kirjoittaa muistiinpanoja.

P4nuT
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 2 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Katos! Tämä tulis kyllä nyt hyvään saumaan. Sopivasti 4vk:n kesäloma tuloillaan tuolla 15.7 alkaen, jolloin olis erittäin hyvin aikaa testailla ja tutkia enemmänkin, ihan tätäkin testiä varten. Toki käyttäjänä olen ihan perus "tallaaja", videoita tulee kateltua, kuvia otettua, musiikkia kuunneltua ja muuten vaan räpläiltyä ja tutkittua. Samoten erittäin monet asiat tulee myös hoidettua puhelimella nykyään (siis melkein kaikki) ja siitä mitä olen itseäni oppinut tuntemaan ettei luurin "lagituksia" tarvi kovinkaan paljoa tulla niin jo alkaa v-käyrä nousta. Siinä siis prioriteeteistä yksi, eli suorituskyky ja toimivuus. Ja kun nyt kaiken lisäksi, pitäs hankkia uusi puhelin vanhemman Oneplussan tilalle. Tietenkään merkkiä vaihtamatta, sen verran kova luotto näihin kapistuksiin!

Joka tapauksessa, tämän uuden 7 Pron mielenkiintoisimmat ja tärkeimmät ominaisuudet on suorituskyky, näyttö, akunkesto, kamerat, uusi äänentoisto ja yleinen käytettävyys.

Nykyään kun alkaa oleen puhelimissa tehoa, hyvät ja tarkat näytöt, koko ajan jokin sovellus päällä ja vähän väliä sitä räpläillään, niin akku on tässä osassa aika iso tekijä. 

Suorituskyky ja toimivuus tuli nyt tuossa aiemmin kerrottuakin. Toki edelleen myös testimielessä voi kokeilla kaikenlaista.

Näyttö, sen koko, kestävyys ja tarkkuus kiinnostaa aina, kun nyt visuaalinen tarkkuus ja vaatimus on itsellä aika kova. Mikä tahansa ei kelpaa. Tähän samaan nyt voidaan vetää myös äänentoisto, joka täytyy olla aina kunnossa, muuten sama heittää vaikka ohilentävää lintua.

Kamera ja visuaalisuus kuuluu samaan myöskin, eli täytyy olla laatua. En ole kuvaaja joka julkaisee instagrammissa maisemakuvia horisontit kierossa. Ja tottakai etukamerakin, joka pääsi tässä mallissa yllättämään tollaisena nousevana, mielenkiintoista.

Siinä ne tärkeimmät nyt tähän mennessä mitä tuli mieleen. Ja varmasti kokeilematta ei osaa paljoakaan kertoa, mitä kaikkea puhelin sisältää ja mihin se pystyy, ihan tavallisella käyttäjällä joka kuitekin vaatii tyyliä, laatua ja toimivuutta. Eli puhelin mukaan lomalle ja arkeen niin laitetaan testiin! Samalla sitten sitoudutaan kertomaan tänne kokemukset heti alusta alkaen. Lets do it

 

jonelundstrom
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Oneplus puhelimen hankinta on käynyt mielessä jo kauan, mutta päätöstä en ole vielä tehnyt. Nyt pääsisi testiin kauan harkittu puhelin.

 

Minulle, opiskelijana, puhelin on tärkeä työkalu, sen kaikkia ominaisuuksia ajatellen. Koska opiskeluissa hoidetaan suurin osa netissä tai digitaalisen ainakin, niin puhelin on näppärä kaveri koska se on aina taskussa mukana. Eli suorituskyky ja akunkesto on tärkeitä ominaisuuksia, jotka meinisi testiin. Toki myös pikalataus on tosi hyvä ominaisuus. Kameraakin tulee käytettyä aika lailla paljon, ja mitä parempi kamera sitä enemmän käytän sitä.

Veela666
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Puhelin ajaa omassa päivittäisessä tekemisessä kaikkien laitteiden asiat tietokoneesta kalenteriin ja testiin pääsisi oneplussan suorituskyky silloin kun tehdään montaa asiaa yhtäaikaa.

 

Lisäksi valokuvaaminen on lähellä sydäntä joten kamera joutuisi töihin hyvinkin paljon.

 

Akunkesto on myös tärkeä ominaisuus itselleni sillä töiden aikana kuuntelen musiikkia tai podcasteja noin kuusi tuntia ja siihen päälle kuntosalin ja lenkkeilyn aikaiset kuuntelut, eli akun tulisi kestää lähes 10 tuntia kuuntelemista muun tekemisen ohella.

Ilkka286
Kommentaattori
 • 30 custom-general.kudos
 • 54 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

OnePlus 7 Pro olisi mielenkiintoinen testattava, sillä olisi mukavaa nähdä mihin suuntaan OnePlus on kehittynyt sitten OnePlus 5:n, jonka olen OnePlussalta omistanut 3T:n lisäksi. OnePlus 5 lupasi kameran suhteen paljon, mutta lunasti valitettavan vähän etenkin jos lopputulosta alkoi tarkastelemaan lähemmin. Etenkin kamera pääsisi monipuoliseen testiin ja vertautuisi tällä hetkellä käyttöluurina olevaan Galaxy S10+:aan. Omassa käytössä kameran pitää ehtiä ikuistamaan 3- ja 7-vuotiaat lapset touhuissaan, ottaa miellyttävät kuvat vierailukohteista ympäri Suomea ja toisinaan myös ulkomaita ja myös pitää värit todenmukaisina silloin kun avustan käsityöbloggaavaa vaimoa. Odotuksissa on, että nyt kamera pitää isomman osan lupauksistaan.

 

Aiemmista OnePlus-laitteista jäi positiivisena mieleen suorituskyky ja etenkin huikea latausnopeus. Langatonta latausta ei edelleenkään ole, mutta ennen Dash Chargena ja nykyään Warp Chargena tunnetun pikalatauksen myötä voisin hyvinkin elää tämän kanssa.

 

Kun puhelin on nykyään se kaikista eniten käytetty tietokone jos työkonetta ei lasketa, niin tuleehan sillä pelattuakin, ja nyt kun Nianticilta on samaan aikaan kaksi itseä kiinnostavaa peliä ulkona, niin tulisihan se testattua että miten nopeasti pelien välillä pystyy vaihtamaan edestakaisin, jotta molemmista saa kerättyä kulloisenkin sijainnin tarjonnat ja miten laitteen akku suhtautuisi kaikkeen tähän työmatkojen podcast-kuuntelun ja uutisten lukemisen ohessa.

mikam75
Uusi keskustelija
 • 0 custom-general.kudos
 • 5 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Tilasin juuri Xiaomi Mi 9T -puhelimen (saapuu tällä viikolla). Arvanettekin jo mitä tuleman pitää jos 1+7Pro puhelin lyödään kouraan. Molemmista löytyy jo jonkin verran arvosteluja, mutta ei juurikaan vertailua noiden kahden välillä. 90Hz näyttö 1+7Pro:ssa on toki saanut kehuja, mutta onko siinä tarpeeksi kaatamaan halvempaa vaihtoehtoa.

 

Harmillisesti Mi 9T Pro versiota ei ollut vielä tilaushetkellä saatavilla, joten vertailun voittaja tulee olemaan 1+7Pro jos painopiste on prosessoritehossa, mutta tarvitaanko sitä jos haluaa puhelimelta hyvää kameraa ja akunkestoa. Kuinka paljon eroa on Oxygenin ja MIUI sulavuudessa ja käytössä.

 

Kokemuksia Xiaomista kirjoitan jokatapauksessa niille pyhitetyille foorumeille, halusittepa sitä tai ette. 

Denniina
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Aktiivisena luonto- ja tähtiharrastajana puhelimen kameraominaisuudet ovat minulle tärkeitä. Puhelimelta vaaditaan paljon, jotta sillä voisi saada edes kohtuullisia kuvia mm. tähtitaivaasta, revontulista ja salamoista. Uusimmat älypuhelimet ovat kuitenkin onnistuneet haastamaan näissäkin osa-alueissa järjestelmäkamerat, ja olisi vähintäänkin mielenkiintoista nähdä, miten kehuttu oneplussan uutuus pärjää näissä asioissa. Tämän lisäksi, elokuvien katselu on siirtynyt pitkälti tietokoneesta puhelimeen. Ainakin minulla. Näyttöjen resoluutiot ovat uusimmissa kapuloissa huippuluokkaa, mutta likimain kaikissa on tiellä tunnelmaa pilaava näytönlovi. Oneplussan tulisi tässä kategoriassa vähintäänkin loistaa, sillä lovia ei ole. 

 

Älypuhelimen suurkuluttajana, kuluu minulla myös akku. Tämän vuoksi, puhelimen akun tulisi kestää täydellä latauksella ainakin yhden käyttöpäivän. On myös päiviä, jolloin en ole muistanut jättää puhelinta lataukseen, jolloin aamulla ennen kotia lähtöä olisi tärkeätä saada pikalatauksella akkua ylös, joten latausnopeus on merkitsevä kriteeri. 

Olen se tyyppi, joka 04 aikaan aamuyöstä seisoo ulkona -30 asteen pakkasessa tuijottamassa taivasta kaukoputkella.
Napsuliini
Uusi keskustelija
 • 0 custom-general.kudos
 • 10 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Puhelin kulkee minulla mukana oikeastaan kaikkialle, joten akun kesto on ehdoton. Toinen todella tärkeä ominaisuus on kamera sillä kuvaan kaikenlaista ja paljon. Sitten puhelimen tehot jne kuvan muokkausta ja videoiden muokkausra jne. 

Puhelimella pitää onnistua myös tiedostojen muokkaus jne. Minulle puhelin on monipuolinen väline, jolla pitää pystyä tekemään kaikenlaista.

Gatoralli
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 2 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

OIS AIKA VAIHTAA ÄLYPUHELIMEEN KUN KÄYTÖSSÄ VAIN TABLETTI JA VANHA DORO SIMPUKKA SEKA PC.NÄYTTÄÄ SILTÄ ETTÄ EI KOHTA PÄRJÄÄ ILMAN ÄLYÄ .OLEN VALMIS RAPORTOIMAAN KÄYTTÖÖNOTOSTA JA MUUSTA SENIORIN NÄKÖKULMASTA.

 

Edit LiisaMn: poistettu viestistä sähköpostiosoite