Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
SaJoonas
Moderaattori
Moderaattori
 • 293 custom-general.kudos
 • 636 custom-general.replies
 • 69 custom-general.solutions

Voita ja testaa OnePlus 7 Pro (1.7. – 14.7.2019)

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

ONEPLUS_KUVA2.png

 

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! Kiitos kaikille osallistujille Hymiö Onnellinen 

 

OnePlus 7 Pro -puhelimen itselleen voittivat @Heffe ja @Piagrina, onneksi olkoon voittajille!

 

Voittajien valitsijaraadin terveiset: 

 

Kiitos paljon kaikille kisaan osallistuneille, saimme vastauksia hurjasti ja vain kahden voittajan valinta kaikkien kisaan vastanneiden kesken oli haastavaa. Taso oli siis kova!

 

Puhelimen voittaneiden videossa ja tekstissä oli paljon konkreettisia esimerkkejä siitä miten ja missä puhelin pääsisi testiin, ja mihin sen olisi hyvä olla kykeneväinen. Kummallakin oli myös toiveita puhelimelta harrastuksiin tai työhön liittyen. Odotamme innolla vastaako puhelin odotuksia, ja millaiset testiraportit laitteista saamme! Hymiö Onnellinen

 

Jos voitto ei tällä kertaa osunut kohdalle, kannattaa käydä osallistumassa parhaillaan käynnissä olevaan laiteskabaamme, jossa voit voittaa itsellesi Samsungin A80 -puhelimen!

 

 

Oletko innokas testaaja, joka osaa kynäillä mielenkiintoisia laiteartikkeleita tai tehdä esimerkiksi arvosteluita videolle? Kerro meille kommenttiosiossa vähintään 30 sanalla, mitkä OnePlus 7 Pro -puhelimen huippuominaisuuksista ovat sinulle tärkeimmät ja millaisiin testeihin OnePlus 7 Pro pääsisi kanssasi. Voit hakea testaajaksi myös tekemällä videon, jossa vastaat näihin kysymyksiin. Valitsemme 2 voittajaa joille lähetämme uutuuspuhelimet testiin. Toinen voittajista valitaan kirjallisten hakemusten lähettäneiden kesken ja toinen videohakemuksen lähettäneiden kesken. Voittajana teet kahden viikon mittaisen testijakson aikana kaksi artikkelia tänne Yhteisöön meidän kaikkien luettavaksi.

 

Voittajana vaadimme sinulta

 

Jos voitat kilpailussa niin käytä ja testaa puhelinta, aivan kuten käyttäisit sitä normaalistikin. Näin saat siitä kokemuksia arjessasi joita jaat sitten muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön:

 

 • Ensituntumat pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen juttu).
 • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu).

 

Kirjoittamasi arvostelun näkökulmia voi olla esimerkiksi: Miltä puhelin tuntuu ja näyttää. Oliko käyttöönotto helppoa. Miltä sitä tuntui käyttää ja soveltuiko se käyttöösi. Mitä erityisen hyvää siinä on ja mitä kenties muuttaisit?

 

Saat pitää puhelimen itselläsi maksutta testien jälkeen.

 

 

Skaba pähkinänkuoressa

 

 1. Voit osallistua kisaan 14.7. kello 23:59 asti
 2. Valitsemme voittajat 16.7. ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä
 3. Osallistu kilpailuun vastaamalla yllä vaadittuihin kysymyksiin kirjallisesti tämän blogin kommenttiosissa tai lähettämällä videon. Jos voitat kisan, testaa puhelinta kahden viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön
 4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan puhelinta sekä kirjoittamaan siitä kaksi juttua tänne Yhteisöön.
 5. Saat pitää puhelimen itselläsi maksutta testin jälkeen.
 6. Lue ennen osallistumistasi vielä kilpailun säännöt, klikkaa PALJASTUS-sanaa.

 

Kilpailu on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin kisoihin ja arvontoihin kesän aikana.

 

Kilpailu alkaa 1.7. ja päättyy 14.7. Voittajat valitaan 16.7. Lue kisan tarkemmat speksit alta klikkaamalla Paljastus-sanaa.Lue lisää

Kilpailun säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa OnePlus 7 Pro


Kilpailun järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Kilpailuun voi osallistua 1.7. – 14.7.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä kaksi (2) kappaletta OnePlus 7 Pro 8GB+256GB -puhelimia, yksi puhelin/voittaja. Palkinnon arvo 749€/kpl.


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Kilpailuun voi osallistua vastaamalla kommenttiosioon blogissa esitettyihin kysymyksiin vähintään 30 sanan mittaisella kirjoituksella tai vastaamalla kysymyksiin videon muodossa. 1 kirjoitus tai video = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Voittajien valitseminen ja palkinnon lunastus
Voittajat (2 kpl) valitaan 16.7. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, valitsemme uuden voittajan. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset OnePlus 7 Pro -keskusteluun:

 • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa puhelimen vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli).
 • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli).

 

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja YouTube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Verot

Kilpailun voittajat voivat testijakson jälkeen joko palauttaa puhelimen Telialle tai pitää sen itsellään, tällöin he vastaavat veroista ja ovat velvollisia ilmoittamaan saamansa edun omassa verotuksessaan.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 1.7.2019

 

Puhelimen speksit

Malli: OnePlus 7 Pro (8GB+256GB)
Näyttö: 6,7" kaarevareunainen AMOLED, 3D Corning Gorilla Glass, Quad HD+ -tarkkuudella ja 90 Hz virkistystaajuus, 3120 x 1440 pixeliä
Mitat: 162,6 × 75,9 × 8,8 mm
Käyttöjärjestelmä: OxygenonOS
Muisti: 8 Gt RAM + 256 Gt
Suoritin: Qualcomm Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri
Takakamera:

48 Mpix

16 Mpix ultralaajakulma

8 Mpix telekamera 3X optinen zoom

Etukamera: 16 Mpix etureunasta esiin nouseva
Akku: 4000 mAh + 30 W OnePlus Warp Charge -pikalataus
Muuta: Näytönalainen sormenjälkilukija
  USB-C, ei kuulokeliitäntää
  Dual nano-SIM
  Kasvojentunnistus

 

 

Onnea vielä kaikille kilpailuun!

 

 

Lue myös:

139 vastausta
MiikaVuorio
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 2 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

 

 

 

Edit EssiJn: upotettu video

Meltsyy
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Matkassani puhelin pääsisi todelliseen testiin;

otan paljon valokuvia, pelaan melko usein puhelimella, katson sarjoja, selaan someja, kuuntelen musiikkia yms, joten puhelimelta vaaditaan suht paljon, eikä tähän moni puhelin ole tähän mennessä kyennyt 😉 Siksipä hakusessa on edelleen Se oikea!

 

ystävien kanssa keskustellaan melko paljon puhelimista, joten tästä saisi varman suosittelijan mikäli voitto suosii ja puhelin täyttää odotukset 🙂

 

Olen jonkin verran lueskellut tästä 7pro mallista kokemuksia, ja kyllä alkaa tuntumaan siltä että tätähän täytyy testata! En ole aiemmin omistanut yhtäkään mallia kun en ole ollut kovin vakuuttunut tämän merkin laadusta, joten nyt olisi hyvä aika Oneplussan näyttää kyntensä :3

Lillli
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Oneplus 7 Prossa tärkeimmät huippuominaisuudet on kamera, iso muisti ja iso ram-muisti, jotta se jaksaa pyörittää pelejä ja tallentaa isoja määriä laadukkaita kuvia ja videoita. Kamerassa on tärkeää saada säädettyä valotukset, tarkkuus ja kuvausnopeus jotta voi ottaa mahdollisimman tarkkoja maisema-, lähi-, ja liikkuvista kohteista kuvia. 

 

Käsissäni puhelin pääsisi kokeiluun erilaisissa kuvausmaisemissa (liikkuvat kohteet kuten koirat, autot, maisemakuvia, lähikuvia ja tietekin etukameron nosto-ominaisuuskin pääsee testiin) ja myös pelien osalta mitä ei mikä tahansa puhelin pysty pyörittämään. 

Sakru1
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Puhelimen tärkeimmät asiat on  nopea lataus, puheluiden äänenlaatu, kasvojentunnistus/nopea lukituksen avaus, kamera, suoritin, että videot ja pelit pyörii hyvin. Tulisin testaamaan tietty näitä kaikkia ja antamaan arvioni parhaani mukaan.

Jonesf
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Harrastan valokuvausta, ja etenkin matkakuvausta. Tästä syystä puhelimen valinnassa tärkein ominaisuus on aina hyvä kamera, sillä valokuvaan luonnossa paljon. Lisäksi matkustan paljon, ja matkoilta pitää saada hyviä kuvia. Aina ei jaksaisi kantaa isoa järjestelmäkameraa mukana, joka vie paljon tilaa repussa ja painaa. Siksi uusi OnePlus 7 Pro olisi loistava päivitys nykyiseen puhelimeeni. 

 

Alpeilla matkustaessani teen paljon vaelluksia vuorille, joten hyvä akkukesto on kameran jälkeen toiseksi tärkein ominaisuus. Myös pitkillä lentomatkoilla akun merkitys korostuu, tai jos latauksen mahdollisuutta ei pariin päivään ole. Kuuntelen myös lähes jatkuvasti musiikkia, ja katson netflixiä, joten akkukesto tulisi testattua perusteellisesti ja kaikissa olosuhteissa.

 

Lisäksi minulla on aikaisempaa kokemusta tuotetestauksesta, Helly Hansenin tuotetestaajana, joka tapahtui juuri Alpeilla 😉

Lentoon76
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 2 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Puhelin on minulle lähinnä viihdekäytössä. Töissä kuuntelen siitä musiikkia ja vastaan sähköposteihin. Matkoilla kuvailen paljon ja teen videoita eri tarkoituksiin. Iso muistitila onkin minulle tärkeää ja olisi mukava päästä testaamaan tämä uusi kamera 🙂

 

Tämän hetkinen puhelin on palvellut hyvin (OnePlus 6) ja perheeni onkin yhtä lukuunottamatta siirtynyt OnePlus leiriin 🙂

 

Teen töitä liikkuvassa alustassa joten käyttöä tulee monessa paikassa ja monenlaisessa ympäristössä.

 

 

TuominenSepo
Uusi keskustelija
 • 1 custom-general.kudos
 • 17 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

No nykyisin puhelin ei enää ole pelkästään puhelin vaan on myös kamera ja tietokone. Sillä maksetaan laskut, tehdään ostoksia, valokuvataan myös tekstinkäsittely ja taulukkolaskenta onnistuu. Tämän takia itselle on tärkeää suorituskyky, ulkonäkö, kamera, käyttöjärjestelmä ja kestävyys. Tällä hetkellä käytössä Oneplus6. Olen todella tyytyväinen ollut tähän ensimmäiseen OnePlus tuttavuuteen ja paluuta "Samsung maailmaan " ei todellakaan enää ole! Olisin erittäin innostunut tutustumaan uudempaan versioon ja arvostelemaan sitä.

tuxer
Uusi keskustelija
 • 2 custom-general.kudos
 • 12 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Minulla on syvempää kokemusta sekä OnePlus One että OnePlus 3T -puhelimista, sillä omistan molemmat, joista jälkimmäinen on tämän hetkinen puhelimeni. Dual-SIM ominaisuus on ollut todella kätevä, minkä ansiosta käytän yhtä puhelinta henkilökohtaisiin ja työmenoihin. Uuden OnePlus 7 Pro -puhelimen isosta näytöstä on varmasti hyötyä, kun katselen YouTube-videoita tai työskentelen O365-työkaluilla. Näytön 90hz taajuus tulee tarpeeseen, sillä käyttö on todella paljon sujuvampaa (esim. kokemusta 120hz PC-näytöstä.) Akunkesto vaikuttaa olevan kadehdittavaa luokkaa, nykyisen puhelimen kohdalla lataus on jo päivittäistä. Ehkä kuitenkin kiinnostavin uusi ominaisuus on kamera, mikä on parantunut massiivisesti tähän puhelimeen.

ikavatar
Uusi keskustelija
 • 0 custom-general.kudos
 • 6 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Puhelin on ISO. Haluaisin nähdä miten se vaikuttaa käyttömukavuuteen. Onko yhden käden käyttö mahdollista? Entä akunkesto, syökö valtava näyttö 4000mah akun yhtä nopeasti, kuin pienempi puhelin 3000mah akun? Toisaalta, onko näyttö riittävän iso videon katsomiseen kahden henkilön voimin, vai riittääkö ruutua vain yhdelle...

jeskos
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Käytän puhelinta päivittäin,someen(youtube,face,snap yms),hoidan pankkiasiat,pelailen ja myös kuvailen.

Haluaisin päästä hehkutettua oneplus 7prota jotta näkisin itse kuinka puhelin pärjää nykyiselleni ylläolevissa asioissa. Olen haaveluillet kyseisestä mallista jo sen julkaisun jälkeen ja nyt olisi oiva tilaisuus päästää kokeilemaan sitä käytännössä mihin se kykenee.