Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
SaJoonas
Moderaattori
Moderaattori
 • 293 custom-general.kudos
 • 636 custom-general.replies
 • 69 custom-general.solutions

Voita ja testaa OnePlus 7 Pro (1.7. – 14.7.2019)

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

ONEPLUS_KUVA2.png

 

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! Kiitos kaikille osallistujille Hymiö Onnellinen 

 

OnePlus 7 Pro -puhelimen itselleen voittivat @Heffe ja @Piagrina, onneksi olkoon voittajille!

 

Voittajien valitsijaraadin terveiset: 

 

Kiitos paljon kaikille kisaan osallistuneille, saimme vastauksia hurjasti ja vain kahden voittajan valinta kaikkien kisaan vastanneiden kesken oli haastavaa. Taso oli siis kova!

 

Puhelimen voittaneiden videossa ja tekstissä oli paljon konkreettisia esimerkkejä siitä miten ja missä puhelin pääsisi testiin, ja mihin sen olisi hyvä olla kykeneväinen. Kummallakin oli myös toiveita puhelimelta harrastuksiin tai työhön liittyen. Odotamme innolla vastaako puhelin odotuksia, ja millaiset testiraportit laitteista saamme! Hymiö Onnellinen

 

Jos voitto ei tällä kertaa osunut kohdalle, kannattaa käydä osallistumassa parhaillaan käynnissä olevaan laiteskabaamme, jossa voit voittaa itsellesi Samsungin A80 -puhelimen!

 

 

Oletko innokas testaaja, joka osaa kynäillä mielenkiintoisia laiteartikkeleita tai tehdä esimerkiksi arvosteluita videolle? Kerro meille kommenttiosiossa vähintään 30 sanalla, mitkä OnePlus 7 Pro -puhelimen huippuominaisuuksista ovat sinulle tärkeimmät ja millaisiin testeihin OnePlus 7 Pro pääsisi kanssasi. Voit hakea testaajaksi myös tekemällä videon, jossa vastaat näihin kysymyksiin. Valitsemme 2 voittajaa joille lähetämme uutuuspuhelimet testiin. Toinen voittajista valitaan kirjallisten hakemusten lähettäneiden kesken ja toinen videohakemuksen lähettäneiden kesken. Voittajana teet kahden viikon mittaisen testijakson aikana kaksi artikkelia tänne Yhteisöön meidän kaikkien luettavaksi.

 

Voittajana vaadimme sinulta

 

Jos voitat kilpailussa niin käytä ja testaa puhelinta, aivan kuten käyttäisit sitä normaalistikin. Näin saat siitä kokemuksia arjessasi joita jaat sitten muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön:

 

 • Ensituntumat pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen juttu).
 • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu).

 

Kirjoittamasi arvostelun näkökulmia voi olla esimerkiksi: Miltä puhelin tuntuu ja näyttää. Oliko käyttöönotto helppoa. Miltä sitä tuntui käyttää ja soveltuiko se käyttöösi. Mitä erityisen hyvää siinä on ja mitä kenties muuttaisit?

 

Saat pitää puhelimen itselläsi maksutta testien jälkeen.

 

 

Skaba pähkinänkuoressa

 

 1. Voit osallistua kisaan 14.7. kello 23:59 asti
 2. Valitsemme voittajat 16.7. ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä
 3. Osallistu kilpailuun vastaamalla yllä vaadittuihin kysymyksiin kirjallisesti tämän blogin kommenttiosissa tai lähettämällä videon. Jos voitat kisan, testaa puhelinta kahden viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön
 4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan puhelinta sekä kirjoittamaan siitä kaksi juttua tänne Yhteisöön.
 5. Saat pitää puhelimen itselläsi maksutta testin jälkeen.
 6. Lue ennen osallistumistasi vielä kilpailun säännöt, klikkaa PALJASTUS-sanaa.

 

Kilpailu on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin kisoihin ja arvontoihin kesän aikana.

 

Kilpailu alkaa 1.7. ja päättyy 14.7. Voittajat valitaan 16.7. Lue kisan tarkemmat speksit alta klikkaamalla Paljastus-sanaa.Lue lisää

Kilpailun säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa OnePlus 7 Pro


Kilpailun järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Kilpailuun voi osallistua 1.7. – 14.7.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä kaksi (2) kappaletta OnePlus 7 Pro 8GB+256GB -puhelimia, yksi puhelin/voittaja. Palkinnon arvo 749€/kpl.


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Kilpailuun voi osallistua vastaamalla kommenttiosioon blogissa esitettyihin kysymyksiin vähintään 30 sanan mittaisella kirjoituksella tai vastaamalla kysymyksiin videon muodossa. 1 kirjoitus tai video = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Voittajien valitseminen ja palkinnon lunastus
Voittajat (2 kpl) valitaan 16.7. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, valitsemme uuden voittajan. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset OnePlus 7 Pro -keskusteluun:

 • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa puhelimen vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli).
 • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli).

 

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja YouTube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Verot

Kilpailun voittajat voivat testijakson jälkeen joko palauttaa puhelimen Telialle tai pitää sen itsellään, tällöin he vastaavat veroista ja ovat velvollisia ilmoittamaan saamansa edun omassa verotuksessaan.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 1.7.2019

 

Puhelimen speksit

Malli: OnePlus 7 Pro (8GB+256GB)
Näyttö: 6,7" kaarevareunainen AMOLED, 3D Corning Gorilla Glass, Quad HD+ -tarkkuudella ja 90 Hz virkistystaajuus, 3120 x 1440 pixeliä
Mitat: 162,6 × 75,9 × 8,8 mm
Käyttöjärjestelmä: OxygenonOS
Muisti: 8 Gt RAM + 256 Gt
Suoritin: Qualcomm Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri
Takakamera:

48 Mpix

16 Mpix ultralaajakulma

8 Mpix telekamera 3X optinen zoom

Etukamera: 16 Mpix etureunasta esiin nouseva
Akku: 4000 mAh + 30 W OnePlus Warp Charge -pikalataus
Muuta: Näytönalainen sormenjälkilukija
  USB-C, ei kuulokeliitäntää
  Dual nano-SIM
  Kasvojentunnistus

 

 

Onnea vielä kaikille kilpailuun!

 

 

Lue myös:

139 vastausta
Lemonzz
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 3 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Puhelin on päivittäisessä käytössä – sekä viihdekäytössä että työasioiden hoitamisessa. Uusi puhelin tulisi tarpeeseen, sillä nykyinen alkaa olla jo hieman kulahtanut. Varsinkin paremmalle kameralle olisi tarvetta. Olisin hyvä testaaja, koska osaan arvioida tuotetta monipuolisesti peruskäyttäjän näkökulmasta ja kirjoittaa huomioistani selkeästi.

Nieminej93
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

OnePlus 7 pro on mainio puhelin niin suorituskyvyn, akunkeston, kameran kuin myös sisäisen muistin ansiosta. Joka vastaa kokonaisuudeltaan vaativan käyttäjän tarpeisiin. 

 

Omalla kohdallani testiin pääsee alkuun ainakin suorituskyky, tulee jonkin verran pelailtua mobiililla ja sitten usein myös multitaskia joten sovelluksia monesti päällekkäin mm. Facebook, Instagram, snapchat, selain, Spotify /YouTube. 

 

Kamera pääsee kokeiluun 2 lapsen arjessa jatkuvasti, mutta myös lapsi vapaalla tulee kuvailua jonkin verran harrastettua. Jonka myötä myös tallennustila on tarpeen koska kuvanlaatu on kuitenkin huippuluokkaa. Tuolla kameralla kuvaa myös hyvin videopätkiä someen jaettavaksi. 

 

Akun kestosta plussaa myös ja pikalataus kiireisessä arjessa auttaa kovasti, kun aina ei ole aikaa odotella puhelimen latautumista. 

NooMy
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 3 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Viimeiset vuodet on tultu pomputeltua Applen iPhonejen ja OnePlussan puhelinten välillä. Kokemusta löytyy muun muassa Applen puolelta iPhone 6s:stä, iPhone 8:sta ja nyt käytössä iPhone XR. OnePlussalta on tullut käytettyä OnePlus 5T:tä sekä OnePlus 6T:tä. Minulle tämä on ikuinen taistelu IOS:n ja Androidin välillä. (Ehkäpä arvostelun voisi tehdä IOS vs Android näkökulmasta?)

 

OnePlus 7 Pro:ssa kiehtoo erityisesti kamera, 90 hertsin näyttö sekä akunkesto ja pikalataus. Myös sormenjälkilukija ja kasvojentunnistus menisi testiin.

 

Kameran suhteen tulisi varmasti testattua valo- ja videokuvaamista, myös pimeällä valokuvaamista, jossa OnePlussan aikaisemmat puhelimet eivät ole pärjänneet muille lippulaivapuhelimille. Tavallisessa arkikäytössä puhelimen näyttö tulee testattua monipuolisesti. Akunkestoa tulisi testattua muun muassa sarjoja ja elokuvia katselemalla ja netissä surffailemalla.

jarmovirtanen
Uusi keskustelija
 • 0 custom-general.kudos
 • 14 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Terve!
Laitteesta kiinnostavat kovasti hyvä kamera, laaja muisti ja ainahan uuden puhelimen ominaisuudet ovat mielenkiintoisia tutustua.

Olen kännykkää käyttänyt NMT-ajoista lähtien, monenlaista vehjettä on käsissäni ollut, mielellään tällaisen laitteen ottaisin omakseni.

Stu94
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 2 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Haluaisin testaajaksi, koska olen omistanut samsungeja, huaweitä ja sonyja, mutta tämä oneplus vaikuttaa todelta hyvältä puhelimelta, joten voisin todellakin vaihtaa merkkiä! Puhelimella katson paljon suoratoistopalveluita ja pelaan, joten puhelin on iltapäivällä kovassa käytössä. Päivät puhelin on raksalla mukana, joten puhelimeni tulee kestää pölyä.

sevk_
Vakiokalustoa ☆☆
 • 38 custom-general.kudos
 • 274 custom-general.replies
 • 1 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Valokuvaus puhelimella on kyllä syrjäyttänyt isot kamerat vallan. Aikanaan tuli Oneplus 3T:n kanssa vedettyä 365 kuvaprojekti, heti ammattipokkarilla vedetyn 365 kuvaprojektin jälkeen. Jotenkin iski kuvaukseen krapula silloin ja Huawein P20 Pro herätti taas kuvaukseen ajatuksia. 7 Pro tuo taas jotain paljonkin lisää kivikautiseen 3T:hen verrattuna. Uusien kuvakulmien hakua tulisi siis kokeiltua. Jos löytyisi voittaja tuolle ammattipokkarille. 

Althir
Uusi keskustelija
 • 1 custom-general.kudos
 • 11 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Puhelimessa minulle on todella tärkeää hyvä kamera ja suorituskyky yleisesti. On tärkeetä, että puhelin pystyy ajamaan ohjelmia myös taustalla ja tässä auttaa hyvä prosessori ja tarpeeksi RAM-muistia. Myös tärkeetä mulle on se, että GPS on tarkka ja akunkesto on hyvä, koska harrastuksiini kuuluu GPS-pohjaiset pelit, kuten Pokemon Go. Odotan näitä juuri OnePlus 7 Prolta!

TANTTA9
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Olisin kiinnostunut kokeilemaan OP7 prota työkaluna kotona ja töissä kahden sim-kortin voimalla. Vapaalla ja kotona hoituisi valokuvaus ja yhteydenpito tuttaviin. Suoratoistopalveluita ja pelejä unohtamatta. Mahdollisesti tuli käytettyä myös zen modea, jos uskaltaa. 

 

Töissä tiedon pitää kulkea ja akun kestää koko päivän. Välillä tulee työtehtävissä otettua yli 500 kuvaakin päivässä eikä siinä kohtaa takkuilevan puhelin paljoa hymyilytä. Kerran tai pari tullut ilmoitus "Kamera ei vastaa", kun akku alkaa antamaan viimeisiään. Jos nyt saisi hommat pakettiin kunnon prosessorilla ja kolmoiskameralla. 

 

 

Geffy
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 5 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Loma alkaa sopivasti juuri viikon päästä joten testiaikaa on ja testimateriaalia syntyy. 🙂
Reissun päällä tulee testattua etenkin kameran eri ominaisuuksia tosi monipuolisesti kokeileva kuvaaja kun olen. Reissuinfon päivittäminen, kuvien, videoiden, matkakertomusten latailu kavereiden ja sukulaisten ihailtavaksi kuuluu kuvaan. Niin ja pitäähän ne kuvat ja videot editoida ennen maailmalle latailua joten vääntöä tarvitaan. 💪
Videot ja musiikki voivat pelastaa vesittyneen lomapäivän ja sehän vaatii akkua ja hyviä yhteyksiä. 
 
Laitteen helppo toimivuus eri tilanteissa on tärkeää, joten siihen tulee kiinnitettyä huomiota.

Historiaa ja kokemusta Android-laitteista on pian liki 9 vuoden ajalta OP3T:n ex-omistajana mielenkiintoista nähdä mihin OP on kehittynyt tänä aikana.
 
Eikun lomalle lompsis testaamaan. 😉
Tomi1982
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 3 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Antaisin puhelimen marraskuussa 9-vuotta täyttävälle pojalleni. Hän on elektroniikan suurkuluttaja ja innostunut nimenomaan uusista tehokkaammista puhelinmalleista. Arvostelu tulisi hänen suustaan, minun kirjoittamana. Olisi hauska kuulla hänen näkemyksiään ☺️ Nykyinen puhelin on OnePlus 3.