Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
SaJoonas
Moderaattori
Moderaattori
 • 293 custom-general.kudos
 • 636 custom-general.replies
 • 69 custom-general.solutions

Voita ja testaa OnePlus 7 Pro (1.7. – 14.7.2019)

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

ONEPLUS_KUVA2.png

 

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! Kiitos kaikille osallistujille Hymiö Onnellinen 

 

OnePlus 7 Pro -puhelimen itselleen voittivat @Heffe ja @Piagrina, onneksi olkoon voittajille!

 

Voittajien valitsijaraadin terveiset: 

 

Kiitos paljon kaikille kisaan osallistuneille, saimme vastauksia hurjasti ja vain kahden voittajan valinta kaikkien kisaan vastanneiden kesken oli haastavaa. Taso oli siis kova!

 

Puhelimen voittaneiden videossa ja tekstissä oli paljon konkreettisia esimerkkejä siitä miten ja missä puhelin pääsisi testiin, ja mihin sen olisi hyvä olla kykeneväinen. Kummallakin oli myös toiveita puhelimelta harrastuksiin tai työhön liittyen. Odotamme innolla vastaako puhelin odotuksia, ja millaiset testiraportit laitteista saamme! Hymiö Onnellinen

 

Jos voitto ei tällä kertaa osunut kohdalle, kannattaa käydä osallistumassa parhaillaan käynnissä olevaan laiteskabaamme, jossa voit voittaa itsellesi Samsungin A80 -puhelimen!

 

 

Oletko innokas testaaja, joka osaa kynäillä mielenkiintoisia laiteartikkeleita tai tehdä esimerkiksi arvosteluita videolle? Kerro meille kommenttiosiossa vähintään 30 sanalla, mitkä OnePlus 7 Pro -puhelimen huippuominaisuuksista ovat sinulle tärkeimmät ja millaisiin testeihin OnePlus 7 Pro pääsisi kanssasi. Voit hakea testaajaksi myös tekemällä videon, jossa vastaat näihin kysymyksiin. Valitsemme 2 voittajaa joille lähetämme uutuuspuhelimet testiin. Toinen voittajista valitaan kirjallisten hakemusten lähettäneiden kesken ja toinen videohakemuksen lähettäneiden kesken. Voittajana teet kahden viikon mittaisen testijakson aikana kaksi artikkelia tänne Yhteisöön meidän kaikkien luettavaksi.

 

Voittajana vaadimme sinulta

 

Jos voitat kilpailussa niin käytä ja testaa puhelinta, aivan kuten käyttäisit sitä normaalistikin. Näin saat siitä kokemuksia arjessasi joita jaat sitten muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön:

 

 • Ensituntumat pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen juttu).
 • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu).

 

Kirjoittamasi arvostelun näkökulmia voi olla esimerkiksi: Miltä puhelin tuntuu ja näyttää. Oliko käyttöönotto helppoa. Miltä sitä tuntui käyttää ja soveltuiko se käyttöösi. Mitä erityisen hyvää siinä on ja mitä kenties muuttaisit?

 

Saat pitää puhelimen itselläsi maksutta testien jälkeen.

 

 

Skaba pähkinänkuoressa

 

 1. Voit osallistua kisaan 14.7. kello 23:59 asti
 2. Valitsemme voittajat 16.7. ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä
 3. Osallistu kilpailuun vastaamalla yllä vaadittuihin kysymyksiin kirjallisesti tämän blogin kommenttiosissa tai lähettämällä videon. Jos voitat kisan, testaa puhelinta kahden viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön
 4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan puhelinta sekä kirjoittamaan siitä kaksi juttua tänne Yhteisöön.
 5. Saat pitää puhelimen itselläsi maksutta testin jälkeen.
 6. Lue ennen osallistumistasi vielä kilpailun säännöt, klikkaa PALJASTUS-sanaa.

 

Kilpailu on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin kisoihin ja arvontoihin kesän aikana.

 

Kilpailu alkaa 1.7. ja päättyy 14.7. Voittajat valitaan 16.7. Lue kisan tarkemmat speksit alta klikkaamalla Paljastus-sanaa.Lue lisää

Kilpailun säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa OnePlus 7 Pro


Kilpailun järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Kilpailuun voi osallistua 1.7. – 14.7.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä kaksi (2) kappaletta OnePlus 7 Pro 8GB+256GB -puhelimia, yksi puhelin/voittaja. Palkinnon arvo 749€/kpl.


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Kilpailuun voi osallistua vastaamalla kommenttiosioon blogissa esitettyihin kysymyksiin vähintään 30 sanan mittaisella kirjoituksella tai vastaamalla kysymyksiin videon muodossa. 1 kirjoitus tai video = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Voittajien valitseminen ja palkinnon lunastus
Voittajat (2 kpl) valitaan 16.7. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, valitsemme uuden voittajan. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset OnePlus 7 Pro -keskusteluun:

 • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa puhelimen vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli).
 • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli).

 

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja YouTube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Verot

Kilpailun voittajat voivat testijakson jälkeen joko palauttaa puhelimen Telialle tai pitää sen itsellään, tällöin he vastaavat veroista ja ovat velvollisia ilmoittamaan saamansa edun omassa verotuksessaan.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 1.7.2019

 

Puhelimen speksit

Malli: OnePlus 7 Pro (8GB+256GB)
Näyttö: 6,7" kaarevareunainen AMOLED, 3D Corning Gorilla Glass, Quad HD+ -tarkkuudella ja 90 Hz virkistystaajuus, 3120 x 1440 pixeliä
Mitat: 162,6 × 75,9 × 8,8 mm
Käyttöjärjestelmä: OxygenonOS
Muisti: 8 Gt RAM + 256 Gt
Suoritin: Qualcomm Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri
Takakamera:

48 Mpix

16 Mpix ultralaajakulma

8 Mpix telekamera 3X optinen zoom

Etukamera: 16 Mpix etureunasta esiin nouseva
Akku: 4000 mAh + 30 W OnePlus Warp Charge -pikalataus
Muuta: Näytönalainen sormenjälkilukija
  USB-C, ei kuulokeliitäntää
  Dual nano-SIM
  Kasvojentunnistus

 

 

Onnea vielä kaikille kilpailuun!

 

 

Lue myös:

139 vastausta
olaine63
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Autolla liikkuvana varsinkin navigaattori ja maisemakuvaus olisivat testin kohteena. Lomareissu lappiin antaisi parin viikon testiin paljon aiheita ja kuvauskohteita monessa eri valossa. Muutenkin kuvausta harrastavana vertailisin puhelimen kuvia järkkärillä otettuihin. Ja muutenkin olisi jo aika päivittää puhelin.

maitle
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Odotukset: tekniset speksit on paljon lupaavia, joten puhelimen odotukset ovat todella korkeat. Olen puhelimen suurkuluttaja eli käytän sitä aika paljon päivittäisessä työ (kiinteistöala) sekä yksityiselämässä (perhe on milloin missä maailmalla) - eli puhelin on luonnollinen osa jokapäiväisiä toimintoja. Toivottavasti One Plus'aan logiikkaa ja käytännöllisyys sopivat mun tottumuksiin. (Esimerkiksi tykkään enemmän Motorolan logiikasta ("rautaa" ja sen laatu on taas eri juttu) kuin Samsungin omasta.)

 

Ominaisuudet: Hyvän laatuiset kamerat on tärkeät - kun yksi kuva kertoo enemmän kuin 100 sana. Testiin pääse myös DualSim - Niin kuin sanottu - perheeni on maailmalla ja itsekin joudun matkustamaan paljon - siitä johtuen on käytössä jatkuvasti 2 liittymä. Akku! Aku ja sen kestävyys verrattuna jatkuvan käytön ja sen ohella myös pikalataus - sen nopeus/laatu.

 

Päivätöistä johtuen pääsisi puhelin mukaan ja tehtäviin niin maanalaisiin uumeniin kuin melkein pilviin ulottuviin korkeuksiin 🙂

 

Testeistä/kokemuksista kertoisin sosiaalisessa mediassa – Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn – sekä sanalisesti että kuvina.

rstel
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 3 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

OnePlus 7 Pro:ssa tärkeimpiä ominaisuuksia minulle ovat loistava kamera, prosessorin teho ja akkukesto. Omistan OnePlus 3 puhelimen ja olisi hyvin mielenkiintoista verrata sitä tuohon 7 Pro:hon, niin käytännön sovelluksien toimisen kuin erilaisten testien suhteen. Myöskin 90 Hz näyttö olisi mielenkiintoinen, vaikuttaako se käyttöliittymän sulavuuteen kuinka paljon? Uusi pikalautaus WarpCharge pääsisi myös testiin vanhan Dash Chargen rinnalle.

Gosro
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 3 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Minua OnePlus 7 Prossa kiinnostaa ylivoimaisesti eniten uskomaton 90 Hz virkistystaajuus

sekä se miltä se saa kaiken näyttämään jättimäisellä 6,7 tuuman näytöllä! En ole koskaan

vielä omistanut mitään laitetta, jossa olisi ollut 90 Hz virkistystaajuus.

 

Minun käytössäni OnePlus 7 Pro pääsisi todella monipuoliseen testaukseen. Olen innokas

kuvaamisen harrastaja ja digikuvia onkin ehtinyt kertyä reilusti yli miljoona kappaletta.

Kuvaaminen vie minut 7-tunnin metsäretkille, kaupunkien ytimeen ja kaikkeen siltä väliltä.

Järjestelmäkameran ja digipokkarin lisäksi kuvaan Huawei P20 Pron huippukameralla ja

olisinkin kiinnostunut testaamaan kuinka OnePlus 7 Pro selviytyy villieläinten yms kuvaamisesta

muihin kuvausvälineisiini verrattuna.

 

Innostun aina uusista kännyköistä, läppäreistä, tableteista ja muusta elektroniikasta ja seuraankin

kymmeniä alan YouTube-kanavia. Olen harkinnut tekeväni tekniikka-aiheisia videoita omalle

YouTube-kanavalle ja OnePlus 7 Pro voisi olla sopiva laite siihen. Lisäksi kertoisin OnePlus 7

Prosta Facebook-, Instagram-, Twitter- ja blogiseuraajilleni sekä ystävilleni, työkavereilleni ja

sukulaisilleni.

 

PetteTanska
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 3 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Pitkän linjan apple typpinä vois olla vekkulia päästä testamaan "kilpailevaa" tuotetta.

ensiosuo
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 3 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

TÄLLÄ HETKELLÄ KÄYTÄN SONY XPERIAA XA2, EIKÄ SIINÄKÄÄN OLE MOITITTAVAA. 

Edit NikoNo: poistettu nimitieto, tämän voi halutessaan lisätä profiilin kautta allekirjoitukseen

Blonditestaaja
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 2 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Jos ikuinen Apple fani tykästyisikin tähän uutuuteen, joka näyttää hyvältä ja pääasia toimisi loistavasti kuten muutkin kärkipuhelimet. Laitteen on kerrottu suoriutuneen hyvin näyttötesteissä, jossa mitattiin värintoistoa, kirkkautta, kontrastin tarkkuutta ja pikselitiheyttä. Pääsisi puhelin kovaan koitokseen, kun kuvia ja videoita räiskyisi siihen tahtiin että saattaisi olla muisti täynnä pian. OnePlus 7 Prossa myös haitallisen sinisen valon suodatus jolloin silmät eivät rasitu pidemmässäkään käytössä, niin tätä ominaisuutta todellakin tarvitsisin testattavaksi (nyt silmät kuivuu usein) kuten värilämpötilan ja kirkkauden säätelyä omaan silmään sopivaksi.

Myös Dual-nano sim tulisi testattua, nykyinen multisim toiminto kun takkuaa nykyisessä puhelimessa.

Jos minä osaisin käyttää puhelinta kaikilla herkuilla, niin sitten osaisi monet muutkin... 

Rytilyyli
Uusi keskustelija
 • 1 custom-general.kudos
 • 11 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Huippuominaisuuksista kamera on tärkein. Minulla on nyt Huawein vanha P9, missä on ollut loistava kamera. Toinen testattava ominaisuus on akun kesto ja kolmantena muistitila. Huawei huutaa jatkuvasti muistikapasiteettia ja akku on ollut jo vuoden päivät aivan onneton. Akun testaus voi olla haasteellista, kun ei pakkasiakaan ole, sillä pakkasenkesto on akulle tärkeä ominaisuus. Pitäisikö tuo siis laittaa pakkaseen? Hmm..

Satunaps
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Mitkä OnePlus 7 Pro -puhelimen huippuominaisuuksista ovat sinulle tärkeimmät ja millaisiin testeihin OnePlus 7 Pro pääsisi kanssasi?

Kaipaan puhelimelta laadukasta kameraa, kestävää akkua joka jaksaa päivän aktiivisessa käytössä sekä tarpeeksi tehoa kuvien ja videoiden editointiin. Olisi hyvä, jos RAMia olisi riittävästi kuvanmuokkaus ohjelman, kameran sekä sosiaalisen median auki pitämiseen yhtäaikaa. Oneplus 7:ssä on 8GT RAMia, joten se olisi tehokas työkalu kuvien käsittelyyn. Myös 256GT:n keskusmuisti tulee kovaan käyttöön, koska kuvia ja videoita kertyy. Snapdragon 855 on yksi tämän hetken kovimpia suorittimia ja varmasti kestää kauan, ennenkuin sovellukset ovat liian raskaita sille. Puhelimen kameroista odotan etenkin 16 MP:n ultralaajakulma- sekä 8MP:n telekameran kokeilua suuren 48 MP:n lisäksi. Tällä puhelimella saa varmasti otettua haluamansa otoksen kohteesta kuin kohteesta. 4000 mAh akku on tarpeeksi suuri kestämään päivän, mutta kuinka se kestää pelaamista tai kuvien muokkausta? Onneksi mukana on 30 W pikalaturi, joten akkua pääsisi täyttämään nopeasti jos se sattuisi loppumaan. Nauttisin aiempien ominaisuuksien ohella varmasti myös näytön tarkkuudesta (3120 x 1440 pixeliä). 

 

Olisi mukavaa, jos ei joka reissulle tarvitsisi ottaa isoa kameraa ja lisälaitteita mukaan, vaan puhelimen kamera riittäisi. Tai edes omassa kotipihassa koiria kuvatessa, kun kaipaa lisää tarkkuutta kuviin. Oneplus 7 pro:lla testaisin ennen kaikkea kameroita ja eri kuvaus muotoja monipuolisesti, mutta myös tehot jotuisivat testiin kuvia muokatessa. Joskus sisätiloissa kuvaaminen on haastavaa, liian vähäisen valon vuoksi, ja esim. selfieistä ja annoskuvista tulee huonolaatuisia. Etukamera pääsisi myös kovaan käyttöön. Kokeilisin myös, miten puhelin suhtautuu peleihin tehojen ja lämpenememisen kannalta. 

 

 

 

 

Jantsa
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 2 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Lyhyestä virsi kaunis. Huikea valovoimainen näyttö ja edistyksellinen kamera. Näitä ominaisuuksia olisi hieno päästä testaamaan, ja valokuvaamaan maisemia ja tapahtumia pitkin Suomea reissatessani. Unohtamatta testata huippuluurin käytännöllistä puolta työsähköposteja ja dokumentteja pyöritellessä. Kokemusta aiempien sukupolvien OnePlussista löytyy, joten nämä toimisivat hyvänä vertailu pohjana.