Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
SaJoonas
Moderaattori
Moderaattori
 • 306 custom-general.kudos
 • 668 custom-general.replies
 • 69 custom-general.solutions

Voita ja testaa OnePlus 7 Pro (1.7. – 14.7.2019)

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

ONEPLUS_KUVA2.png

 

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! Kiitos kaikille osallistujille Hymiö Onnellinen 

 

OnePlus 7 Pro -puhelimen itselleen voittivat @Heffe ja @Piagrina, onneksi olkoon voittajille!

 

Voittajien valitsijaraadin terveiset: 

 

Kiitos paljon kaikille kisaan osallistuneille, saimme vastauksia hurjasti ja vain kahden voittajan valinta kaikkien kisaan vastanneiden kesken oli haastavaa. Taso oli siis kova!

 

Puhelimen voittaneiden videossa ja tekstissä oli paljon konkreettisia esimerkkejä siitä miten ja missä puhelin pääsisi testiin, ja mihin sen olisi hyvä olla kykeneväinen. Kummallakin oli myös toiveita puhelimelta harrastuksiin tai työhön liittyen. Odotamme innolla vastaako puhelin odotuksia, ja millaiset testiraportit laitteista saamme! Hymiö Onnellinen

 

Jos voitto ei tällä kertaa osunut kohdalle, kannattaa käydä osallistumassa parhaillaan käynnissä olevaan laiteskabaamme, jossa voit voittaa itsellesi Samsungin A80 -puhelimen!

 

 

Oletko innokas testaaja, joka osaa kynäillä mielenkiintoisia laiteartikkeleita tai tehdä esimerkiksi arvosteluita videolle? Kerro meille kommenttiosiossa vähintään 30 sanalla, mitkä OnePlus 7 Pro -puhelimen huippuominaisuuksista ovat sinulle tärkeimmät ja millaisiin testeihin OnePlus 7 Pro pääsisi kanssasi. Voit hakea testaajaksi myös tekemällä videon, jossa vastaat näihin kysymyksiin. Valitsemme 2 voittajaa joille lähetämme uutuuspuhelimet testiin. Toinen voittajista valitaan kirjallisten hakemusten lähettäneiden kesken ja toinen videohakemuksen lähettäneiden kesken. Voittajana teet kahden viikon mittaisen testijakson aikana kaksi artikkelia tänne Yhteisöön meidän kaikkien luettavaksi.

 

Voittajana vaadimme sinulta

 

Jos voitat kilpailussa niin käytä ja testaa puhelinta, aivan kuten käyttäisit sitä normaalistikin. Näin saat siitä kokemuksia arjessasi joita jaat sitten muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön:

 

 • Ensituntumat pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen juttu).
 • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu).

 

Kirjoittamasi arvostelun näkökulmia voi olla esimerkiksi: Miltä puhelin tuntuu ja näyttää. Oliko käyttöönotto helppoa. Miltä sitä tuntui käyttää ja soveltuiko se käyttöösi. Mitä erityisen hyvää siinä on ja mitä kenties muuttaisit?

 

Saat pitää puhelimen itselläsi maksutta testien jälkeen.

 

 

Skaba pähkinänkuoressa

 

 1. Voit osallistua kisaan 14.7. kello 23:59 asti
 2. Valitsemme voittajat 16.7. ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä
 3. Osallistu kilpailuun vastaamalla yllä vaadittuihin kysymyksiin kirjallisesti tämän blogin kommenttiosissa tai lähettämällä videon. Jos voitat kisan, testaa puhelinta kahden viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön
 4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan puhelinta sekä kirjoittamaan siitä kaksi juttua tänne Yhteisöön.
 5. Saat pitää puhelimen itselläsi maksutta testin jälkeen.
 6. Lue ennen osallistumistasi vielä kilpailun säännöt, klikkaa PALJASTUS-sanaa.

 

Kilpailu on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin kisoihin ja arvontoihin kesän aikana.

 

Kilpailu alkaa 1.7. ja päättyy 14.7. Voittajat valitaan 16.7. Lue kisan tarkemmat speksit alta klikkaamalla Paljastus-sanaa.Lue lisää

Kilpailun säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa OnePlus 7 Pro


Kilpailun järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Kilpailuun voi osallistua 1.7. – 14.7.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä kaksi (2) kappaletta OnePlus 7 Pro 8GB+256GB -puhelimia, yksi puhelin/voittaja. Palkinnon arvo 749€/kpl.


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Kilpailuun voi osallistua vastaamalla kommenttiosioon blogissa esitettyihin kysymyksiin vähintään 30 sanan mittaisella kirjoituksella tai vastaamalla kysymyksiin videon muodossa. 1 kirjoitus tai video = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Voittajien valitseminen ja palkinnon lunastus
Voittajat (2 kpl) valitaan 16.7. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, valitsemme uuden voittajan. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset OnePlus 7 Pro -keskusteluun:

 • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa puhelimen vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli).
 • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli).

 

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja YouTube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Verot

Kilpailun voittajat voivat testijakson jälkeen joko palauttaa puhelimen Telialle tai pitää sen itsellään, tällöin he vastaavat veroista ja ovat velvollisia ilmoittamaan saamansa edun omassa verotuksessaan.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 1.7.2019

 

Puhelimen speksit

Malli: OnePlus 7 Pro (8GB+256GB)
Näyttö: 6,7" kaarevareunainen AMOLED, 3D Corning Gorilla Glass, Quad HD+ -tarkkuudella ja 90 Hz virkistystaajuus, 3120 x 1440 pixeliä
Mitat: 162,6 × 75,9 × 8,8 mm
Käyttöjärjestelmä: OxygenonOS
Muisti: 8 Gt RAM + 256 Gt
Suoritin: Qualcomm Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri
Takakamera:

48 Mpix

16 Mpix ultralaajakulma

8 Mpix telekamera 3X optinen zoom

Etukamera: 16 Mpix etureunasta esiin nouseva
Akku: 4000 mAh + 30 W OnePlus Warp Charge -pikalataus
Muuta: Näytönalainen sormenjälkilukija
  USB-C, ei kuulokeliitäntää
  Dual nano-SIM
  Kasvojentunnistus

 

 

Onnea vielä kaikille kilpailuun!

 

 

Lue myös:

| Telia Yhteisön moderaattori | Apple | Juokseminen ja salitreeni |
139 vastausta
Screeni
Uusi jäsen
 • 1 custom-general.kudos
 • 2 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Videohakemus OnePlus 7 Pro -puhelimen testiin liittyen:

 

Edit SannaMKoo: Upotettu video suoraan kommenttiin

Heffe
Uusi jäsen
 • 14 custom-general.kudos
 • 4 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Moi! Ohessa vastaukseni YouTube-videon muodossa. Tsemppiä kaikille kisaan osallistuville! Hymiö Erittäin onnellinen

 

anevpitk
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Olen ollut vannoutunut Apple-käyttäjä. Viime aikoina olen kuitenkin kiinnittänyt huomiota yhä voimistuvaan keskusteluun siitä, että iPhone on jäämässä kilpailusta jälkeen, varsinkin jos tarkastellaan uusien puhelinten hinta-laatusuhdetta. Haluaisin testata, päihittääkö OnePlus 7 Pro nykyisen iPhoneni ominaisuuksiltaan. Erityisesti minua kinnostaa OnePlussan kolmen linssin kamerajärjestelmä. Harrastan valokuvausta, ja olisi kiinnostava nähdä, pystyykö upouusi kännykkä liki samaan kuin järjestelmäkamerani. Kameran lisäksi minua kiinnostavat itselleni uusi Android-käyttökokemus, varsin vivahteikkaalta ja terävältä vaikuttava näyttö sekä OnePlussan nopea pikalataus – nykyistä puhelintani joudun latailemaan jatkuvasti päivän mittaan.

Testaisin puhelinta vähän erilaisista näkökulmista kuin perinteiset, ehkä hieman maskuliinisetkin tekniikka-arvostelijat tai -vloggaajat. Haluaisin kokeilla, kuinka tarkkoja, yksityiskohtaisia ja taiteellisia ruoka-, sisustus- ja luontokuvia puhelimella saa otettua. Matkassani OnePlus kulkeutuisi niin sienimetsään, kaupunkilomille, jazzkonsertteihin, uusien reseptien dokumentointiin kuin museoihinkin. Nautin monipuolisesta kulttuurista ja tapanani on taltioida elämääni puhelimellani. Näin ollen toivomuksenani olisi, että puhelimeni tarjoaisi tähän mahdollisimman hyvät edellytykset.

Olen ammatiltani opettaja ja kirjoittaminen on iso osa niin työtäni kuin vapaa-aikaanikin. Kirjoittaisin mielelläni kokemuksistani tänne teidän kuultavaksenne!

Japeaa
Vakiokalustoa
 • 37 custom-general.kudos
 • 102 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Osallistun OP7 Pron arvontaan tällä videolla:

Kepa19
Uusi keskustelija
 • 0 custom-general.kudos
 • 13 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

OnePlus 7 Pro kiinnostaa eritoten kameran suhteen. Nouseva etukamera on ratkaisuna erittäin mielenkiintoinen. Valokuvausta on tullut harrastettua, mutta nykyään käytän liikkeellä lähinnä kännykkää kuvaamiseen, joten olisi kiva nähdä kuinka suoritin, näyttö ja kamera pelaavat yhteen. Kuvailen niin maisemia, kukkasia kuin eläimiäkin ja mitä nyt sattuu eteen. Videoitakin tulee toisinaan otettua, tällä varmasti ainakin kokeilisin. Aiempaa kokemusta OnePlussasta ei ole, joten haluaisinkin nähdä miten OP eroaa muista merkeistä. Multitaskaamisen ammattilainen ainakin tunnun toisinaan olevan, saan tietokoneenkin välillä kyykkyyn.

 

Testattavana OnePlus 7 Pro pääsisi siis kokemaan kanssani ahkeraa valokuvausta, videointia, sekalaista multitaskaamista, pelailua ja tietysti arkireissuissa mukana rähjääntymistä.

matiaspeltoketo
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Moikka, mun nimi on Matias ja oon 22 vuotias opiskelija. Mulla OnePllus 7 Pron ominaisuudet joutuisi hyvään testiin, sillä käytän puhelinta päivittäin paljon sekä viihteen seuraamiseen, oman elämäni hallitsemiseen ja pelaamiseen.

 

Yksi mun harrastuksista on mobiilitekniikka ja siksi seuraankin aktiivisesti kaikkia uusia julkaistavia puhelimia ja muuta tekniikan kehittymistä. Vaikka oma käyttöpuhelimeni onkin tällä hetkellä ihan ensimmäinen OnePlus One, niin minulla on silti paljon näkökulmia uusien puhelinten kehitykseen, ominaisuuksiin ja vertailuun.

 

Eniten odotan tältä uudelta puhelimelta sen 90Hz näytön kokemista, sillä näyttöön keskittyy lähes koko puhelimen käyttökokemus. Muita tärkeimpiä ominaisuuksia minulle ovat käyttöliittymä, sillä se on myös keskeinen osa puhelimen käytössä, sekä kamera, sillä puhelinkamerat ovat korvanneet käytännössä kaiken muun paitsi ammattivalokuvauksen.

 

Onnea kaikille kilpailuun!

Sfinkernautti
Uusi keskustelija
 • 0 custom-general.kudos
 • 6 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Itselläni puhelimen kamera joutuisi varmaan kovimpaan käyttöön, koska kuvaan vähän kaikkea tarkoista lähikuvista maisemiin ja nopeatempoisiin tilannevideoihin. Someakin käytän enimmäkseen puhelimella, joten helpot jako-ominaisuudet tulee testattua. Lisäksi tietysti käytän erilaisia sovelluksia: kalentereita, lukuohjelmia, pelejä, kauppojen omia sovelluksia ja erilaisia matkustamiseen liittyviä sovelluksia. Puhelin on siis arjen luottokaveri, jolta vaadin hyviä ominaisuuksia ja toisinaan melkoista akunkestoa.

famasu
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

 

Jaahas, tällästä videoo täältä!

liljajan
Uusi keskustelija
 • 8 custom-general.kudos
 • 11 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Iltaa taloon! Alkoi aika tiimalasissa valumaan vähiin, joten kerralla purkkiin muutama sana miksi OnePlus 7 Pro kiinnostaa ja mitä minulta voisi siihen liittyen irrota.

 

Tekstiversioon tiivitettynä pääpointit, joista osa videollakin

 • Laitteen design kiehtoo, jotain erilaista genressä
 • Laitteen istuvuus työkäyttöön kiehtoo, miten reissun päällä onnistuu suurella ja tarkalla näytöllä PowerPoint- ja Excel-pyörittely, kuinka akku kestää laitteessa niin työn tekemistä kuin myös wlanin jakoja
 • Kamera ja näyttö combona viihdekäytössä, eli miten laite toimii itsessään kuvaamisessa, mutta miten sen näyttö soveltuu järkkärikuvien muokkaamiseen ja Netflix-maratoneihin
 • Summa summarum, omassa testissä laite pääsisi nelikymppisen hr-ihmisen ja sosiaalisen median konsultin työvälineeksi ja arjen helpottajaksi. Näillä kulmilla kerrottaisiin sitten sekä tänne että omiin kanaviin (Twitter / IG) kokemuksia ja fiiliksiä.

Mkell
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

HEI

tässä hakemukseni voita ja testaa oneplus 7pro kilpailuun!

 

youtube: 

 

 

Edit SannaMKoo: Upotettu video suoraan kommenttiin