Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
HannaSu
Ex-telialainen
Ex-telialainen
 • 128 custom-general.kudos
 • 561 custom-general.replies
 • 19 custom-general.solutions

Voita ja testaa uusi Apple Watch Series 4 GPS + Cellular -kello (2.7 – 14.7.2019)

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Kuva 1234..png

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! 

 

Arpaonni suosi tällä kertaa @Minnusk4 @msinisalo1 ja @Webdevvaltteri. Jos voitto ei tällä kertaa osunut kohdallesi, niin kannattaa kuitenkin pysyä kuulolla! Seuraava kilpailu käynnistyy taas piakkoin!

 

Applen ja älykellojen ystäville on tiedossa hyviä uutisia. Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi uusi eSIMiä tukeva Apple Watch! Arvomme yhteensä kolme kappaletta kelloja. Arvonnassa mukana ovat:

 

Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 40 mm harmaana (arvo 539€)

 

Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 44mm harmaana (arvo 569€)

 

Apple Watch Nike+ Series 4 GPS + Cellular 40 mm harmaana (arvo 539€)

 

 

Kellot ovat olleet muutaman viikon testissä meillä, mutta ne tulevat kotiovellesi hyväkuntoisina kaikkine tarvikkeineen. Kirjoitimme omat käyttökokemuksemme näistä kelloista tänne Yhteisöön. Pääset lukaisemaan meidän arviot Yhteisön blogista.

 

 

Etsimme testaajia uutuuskelloille

 

Osallistu arvontaan ja voit voittaa yhden näistä edellä mainituista kelloista itsellesi. Testasimme kellot jo ennakkoon ja haluaisimmekin vielä tietää sun fiilikset ja odotukset kellosta.

 

 • Olet arvonnassa mukana kommentoimalla tämän tekstin kommenttiboksiin: Mitä odotat uudelta Apple Watchilta, mitä ominaisuuksia siltä toivot ja mikä sen ominaisuuksista vaikuttaa sinusta kiinnostavimmalta?

 

 

Arpaonnen suosiessa odotamme sinulta

 

Jos voitat arvonnassa niin käytä ja testaa kelloa aivan kuten normaalistikin. Näin saat siitä kokemuksia arjessasi, joita haluamme sinun jakavan muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön: Käyttökokemuksia Apple Watch GPS + Cellular

 

 • Ensitunnelmat kellon vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen juttu)
 • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu)

 

Voit valita teksteihin oman näkökulmasi. Voit valita, keskitytkö esimerkiksi kellon ulkonäköön ja ensituntumaan, vai haluatko kertoa mieluummin odotuksistasi tai vaikkapa käyttöönotosta. Voit kertoa myös parhaista puolista sekä niistä, joita voisi vielä kehittää. Kirjoita rohkeasti siis omalla tyylilläsi!

 

Testin jälkeen voit pitää kellon maksutta itselläsi.

 

 

Skaba pähkinänkuoressa 

 

 1. Voit osallistua arvontaan 14.7.2019 kello 23:59 asti.
 2. Osallistumisajan suljettua suoritamme arvonnan seuraavana arkipäivänä 15.7. ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä.
 3. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyihin kysymyksiin tämän blogin kommenttiosissa. Jos voitat arvonnassa, testaa kelloa kahden viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön.
 4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan kelloa, sekä kirjoittamaan siitä kaksi juttua tänne Yhteisöön: Ensikokemukset viikolla 30 (22.7. - 28.8.) sekä varsinainen arvostelu viikolla 31 (29.7. - 4.8.) 
 5. Saat pitää kellon itselläsi testin jälkeen maksutta.
 6. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa tämän tekstin lopussa olevaa PALJASTUS-sanaa.

 

Huom! Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin skaboihin tulevaisuudessa.

 

Paljon onnea arvontaan! Hymiö Onnellinen

 

 

Apple Watch 4..JPG

 

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa Apple Watch Series -kello

 

Arvonnan järjestäjä

Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 2.7 – 14.7.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot

Palkintona arvotaan yhteensä kolme (3) kappaletta Apple Watch Series -kelloja. Kellot ovat Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 40 mm (arvo 539€), Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 44mm (arvo 569€) ja Apple Watch Nike+ Series 4 GPS + Cellular 40 mm (arvo 539€).

 

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän blogin kommenttiosioon tässä blogissa esitettyihin kysymyksiin. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus

Arvonta suoritetaan 15.7.  ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta, sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

 

Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset Apple Watch eSim ominaisuudella -keskusteluun.

 

 • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa kellon vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 30.
 • Varsinainen arvostelu kolmen viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 31.

 

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

 

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta kellon hinnan, joka määräytyy kellon myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Verot

Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste

Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa telia.fi/tietosuoja.

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

Telia Finland Oyj

Helsingissä 2.7.2019

 

Tarkemmat tekniset tiedot kelloista näet Applen sivuilta.

 

 

Lue myös:

 

 

 

 

| Telia Yhteisön moderaattori |
215 vastausta
Sarge63
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Voisihan tuota kelloa testailla. Kokemusta minulla on noista kaiken maailman lehtien tilaajalahjoina tulleista "älykelloista" ja taisinpa tilata tuolla Wishissä pörrätessäni jonkun vähän tasokkaammankin virityksen, mutta tuonne laatikoiden perille ne ovat aina syystä tai toisesta päätyneet. Yksi paha ongelma on tuo kellon pito ranteessa kaiken päivää ja yötä: Kas, kun itse luovuin aikanaan rannekellosta jo pari vuosikymmentä sitten, niin tuntuu tosi oudolta pitää jotain ranteessaan, vieläpä nukkuessa. Uskoisin kuitenkin, että jos laite on tarpeeksi mielenkiintoinen, selkeä luettavuudeltaan ja käytettävyydeltään, niin meistä voisi tulla pitempiaikaiset kaverit. Ainakin tuo vaimo on nykyisin erottamaton pari tuon kellonsa kanssa, jonka hän sai sen Huawei 30 puhelimen kylkiäisenä.

tasapuu
Kommentaattori
 • 10 custom-general.kudos
 • 35 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

No empä oo koskaaan ajatellut APPLE WATCH SERIES 4 GPS + CELLULAR -KELLOa. Jotenkin on semmoinen snopien kello.

Sauli Puumala
Ilkka286
Kommentaattori
 • 30 custom-general.kudos
 • 54 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Odotan uudelta Apple Watchilta etenkin isomman näyttöpinta-alan mahdollistamia uusia kellotauluja ja niiden myötä isompaa määrää informaatiota tarjolla ihan vaan ranteeseen vilkaisemalla. Ominaisuuksien osalta Series 3:a parempi suorituskyky ja akkukesto kiinnostavat EKG:n lisäksi. Mobiiliyhteys eSIMin avulla houkuttelee myös testata jos vaan liittymätekniset esteet saa ratkaistua.

mccandyt
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Käytössä iPhone ja kiinnostus kokeilla kuinka Apple Watchin toimintaa. Eniten akun kestosta haluaisin nähdä omin silmin, kykeneekö korvaamaan arjessa perinteisen rannekellon. (Kestääkö akku koko päivän)

 

Myös eri sovellusten kellotoimivuus kiinnostaa. Kuinka sovellukset on tehty toimimaan ja avustavatko käyttöä kuinka useassa tilanteessa.

Kindezzz
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Hei!

Itsellä jo kolmas Apple watch menossa. Eli ykkönen, kakkonen ja nyt kolmosversio isoimmalla näytöllä olleet ranteessa. Series 3 on ollut käyttökelpoinen niin salilla kun arjessa. Nykyinen watch on käynyt niin uitettuna Arabian meressä kuin uimahallilla ja melontareissulla ja vedenpitävyys on kyllä huippuluokkaa. Muutenkin kellon laatu on joutunut testiin sen otettua vähän väliä osumaa johonkin kulmaan, mutta hyvin on vielä kestänyt. Nyt toiveissa on saada nelosversio ( tai syksyllä tuleva 5 versio) mobiilinetillä, koska ongelma on juoksulenkillä ja salilla ollut se, ettei pysty tsekkaamaan onko joku yrittänyt soittaa tahi viestitellä, kun puhelinta en tykkää pitää mukana. Lisäksi uusi koko, uudet kellotaulut, ekg-mittaus sekä kaatumissensori kiinnostaisivat nelosversiossa.

Mielellään aloittasin testaamisen, ja kello joutuisi hyvin testiin niin arjessa, liikunnassa kuin työmaailmassa.

Mikroautouuni
Kommentaattori
 • 17 custom-general.kudos
 • 37 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Odotan uudesta Apple Watchista sellaista jokapäiväistä muistuttajaa, joka pitää huolen että kalenterimerkinnät, viestit ja muut tärkeät asiat eivät mene ohi. Puhelin ei ole kädessä 24/7, mutta kello pysyisi aina mukana.

 

Apple Watch voisi myös muistuttaa vaikka päivittäisestä askeltavoitteesta ja toivon että kellosta löytyy toimintoja jotka innostavat valitsemaan lenkillä sen pitemmän reitin ja motivoimaan, että nyt vielä vähän matkaa lisää.

 

Kiinnostavin ominaisuus olisi sykemittaus. Olen aiemmin harkinnut erillisen sykemittarin hankkimista, mutta älykello voisi luontevasti hoitaa senkin homman. Olisi mielenkiintoista seurata edistymistään tuolla tavoin.

VESKU11
Uusi keskustelija
 • 1 custom-general.kudos
 • 20 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Mukavahan tuota olisi päästä testaamaan ja kyllä minä sitä kovassa käytössä kokeilisin. Raporttia pukkais sitten oliko hyvä omassa käytössä.

pavsok
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

En ole ikinä omistanut eikä käyttänyt älykelloa mutta luulisin, että tämä älykello helpottaa paljon arkielämää. eSim-palvelua vaikuttaa mielenkiintoisimmalta, koska ymmärtääkseni ei tarvitse kantaa puhelinta mukana eli kello toimii ns. mini kännykkänä.Olisi erittäin mielenkiintoista päästä testaamaan Applen älykelloa.

mnmnmn
Uusi keskustelija
 • 3 custom-general.kudos
 • 37 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Jos joskus niin nyt toivon, että onni osuisi kohdalle arvonnassa. Apple Watch älykello olisi ihan unelma. Ensinnäkin jo siksi, että odotukset kaikilta Applen laitteilta ovat korkealla laadun suhteen ja koska itsellä ei ole vielä ollut ainoatakaan älykelloa, niin olisi mielettömän hienoa vihdoin saada tällainen ja päästä testaamaan ja oikein vielä muillekin raportoimaan! Eniten kiinnostaa kaikki, kuinka kellolla saa seurattua terveydentilaa ja liikkuessa sykettä. Odotan ennen kaikkea, että Apple Watchista tulisi itselleni uskollinen ja luotettava treenikaveri, jonka avulla voisin entistä paremmin seurata sykettä, kehittymistä, harjoituksia. Terveysintoilijalle tämä olisi kokeiluun todella mahtava!

MattiViikate
Kommentaattori
 • 4 custom-general.kudos
 • 39 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Haluaisin kokeilla tuotetta koska minulla ei ole vielä ollut älykelloa ja olisi mukava nähdä että onko se itselle kiinnostava ja hyödyllisen tuntuinen. 

Matti Viikate