Voita ja testaa uusi Apple Watch Series 4 GPS + Cellular -kello (2.7 – 14.7.2019)



KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! 


 


Arpaonni suosi tällä kertaa @Minnusk4 @msinisalo1 ja @Webdevvaltteri. Jos voitto ei tällä kertaa osunut kohdallesi, niin kannattaa kuitenkin pysyä kuulolla! Seuraava kilpailu käynnistyy taas piakkoin!


 


Applen ja älykellojen ystäville on tiedossa hyviä uutisia. Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi uusi eSIMiä tukeva Apple Watch! Arvomme yhteensä kolme kappaletta kelloja. Arvonnassa mukana ovat:


 


Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 40 mm harmaana (arvo 539€)


 


Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 44mm harmaana (arvo 569€)


 


Apple Watch Nike+ Series 4 GPS + Cellular 40 mm harmaana (arvo 539€)


 


 


Kellot ovat olleet muutaman viikon testissä meillä, mutta ne tulevat kotiovellesi hyväkuntoisina kaikkine tarvikkeineen. Kirjoitimme omat käyttökokemuksemme näistä kelloista tänne Yhteisöön. Pääset lukaisemaan meidän arviot Yhteisön blogista.


 


 


Etsimme testaajia uutuuskelloille


 


Osallistu arvontaan ja voit voittaa yhden näistä edellä mainituista kelloista itsellesi. Testasimme kellot jo ennakkoon ja haluaisimmekin vielä tietää sun fiilikset ja odotukset kellosta.


 



  • Olet arvonnassa mukana kommentoimalla tämän tekstin kommenttiboksiin: Mitä odotat uudelta Apple Watchilta, mitä ominaisuuksia siltä toivot ja mikä sen ominaisuuksista vaikuttaa sinusta kiinnostavimmalta?


 


 


Arpaonnen suosiessa odotamme sinulta


 


Jos voitat arvonnassa niin käytä ja testaa kelloa aivan kuten normaalistikin. Näin saat siitä kokemuksia arjessasi, joita haluamme sinun jakavan muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön: Käyttökokemuksia Apple Watch GPS + Cellular


 



  • Ensitunnelmat kellon vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen juttu)

  • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu)


 


Voit valita teksteihin oman näkökulmasi. Voit valita, keskitytkö esimerkiksi kellon ulkonäköön ja ensituntumaan, vai haluatko kertoa mieluummin odotuksistasi tai vaikkapa käyttöönotosta. Voit kertoa myös parhaista puolista sekä niistä, joita voisi vielä kehittää. Kirjoita rohkeasti siis omalla tyylilläsi!


 


Testin jälkeen voit pitää kellon maksutta itselläsi.


 


 


Skaba pähkinänkuoressa 


 



  1. Voit osallistua arvontaan 14.7.2019 kello 23:59 asti.

  2. Osallistumisajan suljettua suoritamme arvonnan seuraavana arkipäivänä 15.7. ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä.

  3. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyihin kysymyksiin tämän blogin kommenttiosissa. Jos voitat arvonnassa, testaa kelloa kahden viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön.

  4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan kelloa, sekä kirjoittamaan siitä kaksi juttua tänne Yhteisöön: Ensikokemukset viikolla 30 (22.7. - 28.8.) sekä varsinainen arvostelu viikolla 31 (29.7. - 4.8.) 

  5. Saat pitää kellon itselläsi testin jälkeen maksutta.

  6. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa tämän tekstin lopussa olevaa PALJASTUS-sanaa.


 


Huom! Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin skaboihin tulevaisuudessa.


 


Paljon onnea arvontaan! :smileyhappy:


 


 



 


 


Hide content


Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa Apple Watch Series -kello


 


Arvonnan järjestäjä


Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).


 


Osallistumiskelpoisuus


Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.


 


Osallistumisaika


Arvontaan voi osallistua 2.7 – 14.7.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.


 


Palkinnot


Palkintona arvotaan yhteensä kolme (3) kappaletta Apple Watch Series -kelloja. Kellot ovat Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 40 mm (arvo 539€), Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 44mm (arvo 569€) ja Apple Watch Nike+ Series 4 GPS + Cellular 40 mm (arvo 539€).


 


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 


 


Arvontaan osallistuminen


Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän blogin kommenttiosioon tässä blogissa esitettyihin kysymyksiin. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.


 


Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.


 


Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus


Arvonta suoritetaan 15.7.  ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta, sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.


 


Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset Apple Watch eSim ominaisuudella -keskusteluun.


 



  • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa kellon vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 30.

  • Varsinainen arvostelu kolmen viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 31.


 


Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.


 


Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.


 


Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta kellon hinnan, joka määräytyy kellon myynninaloituspäivän hinnan mukaan.


 


Verot


Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.


Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.


 


Rekisteriseloste


Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa telia.fi/tietosuoja.


 


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


 


Telia Finland Oyj


Helsingissä 2.7.2019



 


Tarkemmat tekniset tiedot kelloista näet Applen sivuilta.


 


 


Lue myös:


 



 


 


 


215 kommenttia

Mitä odotat uudelta Apple Watchilta, mitä ominaisuuksia siltä toivot ja mikä sen ominaisuuksista vaikuttaa sinusta kiinnostavimmalta?

 

Omenariippuvaisena, ja vielä toistaiseksi ilman Apple Watchia eläneenä, olisi mahtavaa saada tehtyä arjesta parempaa kellon avulla. Ennen kaikkea houkuttaa ajatus, että puhelinta ei tarvi aina kantaa mukana esimerkiksi lenkille koiran kanssa. Toisaalta sivusta seuranneena Apple Pay kellolla on erittäin kätevää. ?

Mitä tuossa Watch 4:ssä ei rakastaisi?

Apple Watch S3 GPS:n omistajana kiinnostaa erityisesti teknologinen harppaus joka näiden mallin välillä vallitsee.

Ensinnäkin onko kasvanut näyttö käyttäjälle parempi? Huomaako sen käytettävyydessä tai akkukestossa?

Toiseksi eSimin mukaan tuominen, helpottaako päivän somehälinä ja kännykän hapuilu kun jättää puhelimen kotiin tai vaikka autoon ja hoitaa yhteydenpidon ranteessa heiluvalla kellolla?

Ja kolmantena tietysti EKG, onko ominaisuus pelkkä kuriositeetti vai voiko siitä saada ihan hyödyllistä dataa tavalliselle käyttäjälle?

Kunniamerkki +2

Älykello on juuri hankintalistalla ja nämä olisivat vaihtoehtoina myös. Odotan monipuolista toiminnallisuutta ja luotettavaa toimintaa kaikin tavoin. Kokeilin aikoinaan muutamia, mutta niissä ei ilmoitukset toimineet luotettavasti, toivottavasti näihin on saatu se jo toimivaksi 

Pakko osallistua, en ole aiemmin omistanut minkäänlaista älykelloa ja iPhonekin kuitenkin jo löytyy.

Jostain kumman syystä en ole aiemmin saanut ostettua tai hommattua Apple Watchia joten nyt olisi hyvä sauma päästä viimein kokeilemaan ja testailemaan miten se toimii.

Olen ahkera liikkuja ja toistaiseksi juoksut,hölkkälenkit sekä fatbike-pyöräilyt olen taltioinut luurista löytyvään appiin SportsTracker.

Odottaisin kovasti kiinnostuneena eri ominaisuuksia kun pääsen testaamaan Apple Watchia, miten käytännössä helpottaa eri suoritusten seuraamista, miten hyvin akku riittää ja tarviiko kuinka useasti latausta. Kun kuitenkin mennää kesästä kohti syksyä myös vedenkesto kiinnostaa ja sen miten kosteissa olosuhteissa Apple Watch suoriutuu ilman ongelmia.

Älykelloa en ole kokeillut. Varmasti tärkein olisi mutkaton tiedon kulku ja saisi kerättyä tietoa omasta liikkumisesta ja olisi helposti käytettävä hoituisi kätevästi mailit ja maksaminen. Akun kesto myös oltava hyvä reissussa.

Mitä odotat uudelta Apple Watchilta, mitä ominaisuuksia siltä toivot ja mikä sen ominaisuuksista vaikuttaa sinusta kiinnostavimmalta?

 

Vaikea kommentoida mitään mistään kelloista , kun ei ole koskaan käyttänyt kyseisiä härveleitä.

Mutta jos nyt voittaisi niin siitä se tietotekniikkaa tulis meikänkin ranteeseen....

Wau nyt olisi testauskohde kohdillaan! Paljon liikkuvana olen haaveillut älykellosta. Lenkkeilen, työmatkapyöräilen päivittäin (12km). Käytän puhelimessa trackeria mutta se ei anna kovin yksilöllistä tietoa. Tästä löytyisi monia mielenkiintoisia ominaisuuksia joilla saisi omaa liikkumista seurattua. Tietysti myös tällä olisi kiva kokeilla pitää muistutukset ja kalenteri ylhäällä. Ipadia ja iphone löytyy joten tämäkin olisi applen käyttäjän nähtävä ja koettava!

Kunniamerkki +4

Moro!Arvontaan mukaan ku ei o itellä ollut älykelloa;-))Kaikkia ominaisuuksia testailisin mielenkiinnolla!!

Olen vuoden päivät käyttänyt Garmin S60-älykelloa joten olisi hieno päästä vertaamaan näitä laitteita keskenään. Erityisesti mielenkiintoa on ennakkoon herättänyt esim yhteensopivuus nykyisen android-puhelimen kanssa (OnePlus 6T),  eSim-käyttö sekä akun kesto kun nykyisellä kellolla pärjää viikon per lataus.

Kunniamerkki +1

Aktiivisuusranneke hajosi viimekesänä, jonka jälkeen olen ollut ilman ranteessa olevaa ajan näyttäjää. Jo jonkin aikaa on tehnyt mieli testata aktiivisuusranneketta, nyt siihen on oiva tilaisuus joten pitänee minunkin osallistua kisaan.

En ole koskaan Apple laitteita käyttänyt, joten nyt voisi olla aika selvittää onko niistä mihinkään. 

Käytössäni on ollut 1. sukupolven Apple Watch kohta jo neljä vuotta. Paljon on kello kehittynyt vuosien aikana, eniten uutuudessa kiinnostaa tietenkin mobiiliyhteys sekä treenaamiseen ja terveyteen liittyvät ominaisuudet. Etenkin EKG herättää ”seniorissa” mielenkiintoa. Samoin akun kesto. Nykykelloni ei jätä vuorokaudessa minua pulaan, saapa nähdä kuinka uusi pärjäisi ja vielä osaksi mobiiliyhteydellä.

Mieluusti  testaisin minäkin tätä 4. sukupolven kelloa. Itselläni on ollut Series 2 kello jo kohta 3 vuotta ja olen erittäin tyytyväinen siihen. Kuitenkin nuo uudet ominaisuudet kiinnostavat kovasti. Siksi haluaisin mukaan.

Tätä olisi hyvä testata ja vertailla Polariin ja Samsung Geariin

Kunniamerkki +2

 

Odotan mielenkiinnolla miten hyvin apple watch toimii androidissa verrattuna iphone puhelimeen, tai entä jos älypuhelinta ei ole lainkaan? Toivon että tuki olisi monipuolistunut aiemmasta. Muuten uusista ominaisuuksista kiinnostavimpia ovat biomonitorointi ominaisuudet.

Mukana!

 

Käytössäni on ollut puolitoista vuotta AppleWatch Series 3 normaalina GPS-mallina ilman Cellular-ominaisuutta. Odotan eniten uudelta Cellular-mallilta riippumattomuutta puhelimesta lenkillä ja muuten ulkoillessa. Puhelinominaisuudet, viestit, musiikki ja muiden appien ilmoitukset kiinnostavat eniten.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +4

Morjensta!

Itelläni on ollut yli vuoden käytössä Apple Watch 3 cellural,  kello on kylläkin ostettu jenkeistä ”riskillä”ettei versio toimi Suomessa . Silti tai  olen aktiivisesti vuoden aikana kannustanut Teliaa ottamaan tämä e-sim  tekniikka käyttöön ensimmäisenä Suomessa telian asiakkaille. Nyt kun tekniikka ja sen mahdollistavat kelloversiot saatiin telian kautta Suomeen, niin kävi ilmi, ettei tämä jenkki version cellural malli toimi Suomessa erilaisen LTE taajuuden tai anteenin vuoksi, ääähhh!! No kohtahan julkaistaan Apple Watch 5 täytyy jaksaa odottaa vielä vähän aikaa.... tai ellei sit käy ihan hirveee munkki kilpailussa!!!? ???? 

Odotan nopeampaa ja sulavampaa käyttökokemusta. Tällä hetkellä minulla on Applewatchista ensimmäinen versio johon ei saa enää päivityksiä. Lisäksi radiopuhelin ominaisuus ja pidempi akunkesto kiinnostaa.

Sitä odotan jos puhelin jää kotiin pärjäänkö pelkällä Apple Watchilla ? ja sitä miten sen kanssa pelkästään pärjään vaelluksilla ?

Aikaisempi älykello on Polar, joten Applen tuotteelta odotan parempaa integrointia iPhonen ja Apple Healtin kanssa. Akkukesto on ehkä suurin epäilyksen aihe.

Mitä odotat uudelta Apple Watchilta, mitä ominaisuuksia siltä toivot ja mikä sen ominaisuuksista vaikuttaa sinusta kiinnostavimmalta? 

 

Odotan että apple watch mahdollistaa yhtäaikaisen musiikin kuuntelun, somen selaamisen ja mutkattoman yhteistyö Applen puhelimien kanssa, mahdollisuus vastailla viesteihin ja ennen kaikkea että, kello olisi tyylikäs käyttää arjessa kuin liikunnassa. 

 

Kaikista eniten kiehtoo eSim mahdollisuus Sekä kellon uutudet. 

Toivon ennen kaikkea kellosta kumppania helpottamaan arkea ?

Olisi hienoa päästä testaamaan uutta omppukelloa! :) 

Odotan tyylikästä ja loppuun saakka viimeisteltyä Apple-tuotetta. Eniten minua kiinnostaa Apple Watchin toiminta e-simmillä ilman puhelinta, ei tarvitsisi ottaa lenkille/suunnistusreissulle puhelinta enää mukaan. Toiveissa myös urheilureissuilla tarvittava hyvä akunkesto, monipuoliset ja muokattavat toiminnot sekä mahdollisuus käyttää sitä maksuvälineenä. Nike+versio ykköstoiveena mutta muutkin ottaisin ilolla vastaan;)

Olisihan tuo monen isännällä aika kätevä töissä kun puhelimeen ei ehdi vastailemaan niin kätevästi voisi työ päivän aikana pakollisiin puheluihin työhön liittyen vastailla kellon avulla vaikka samalla jatkaisi töitään tehokkuus ennen kaikkea 

Vastaa