Voita ja testaa uusi Apple Watch Series 4 GPS + Cellular -kello (2.7 – 14.7.2019)



KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! 


 


Arpaonni suosi tällä kertaa @Minnusk4 @msinisalo1 ja @Webdevvaltteri. Jos voitto ei tällä kertaa osunut kohdallesi, niin kannattaa kuitenkin pysyä kuulolla! Seuraava kilpailu käynnistyy taas piakkoin!


 


Applen ja älykellojen ystäville on tiedossa hyviä uutisia. Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi uusi eSIMiä tukeva Apple Watch! Arvomme yhteensä kolme kappaletta kelloja. Arvonnassa mukana ovat:


 


Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 40 mm harmaana (arvo 539€)


 


Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 44mm harmaana (arvo 569€)


 


Apple Watch Nike+ Series 4 GPS + Cellular 40 mm harmaana (arvo 539€)


 


 


Kellot ovat olleet muutaman viikon testissä meillä, mutta ne tulevat kotiovellesi hyväkuntoisina kaikkine tarvikkeineen. Kirjoitimme omat käyttökokemuksemme näistä kelloista tänne Yhteisöön. Pääset lukaisemaan meidän arviot Yhteisön blogista.


 


 


Etsimme testaajia uutuuskelloille


 


Osallistu arvontaan ja voit voittaa yhden näistä edellä mainituista kelloista itsellesi. Testasimme kellot jo ennakkoon ja haluaisimmekin vielä tietää sun fiilikset ja odotukset kellosta.


 



  • Olet arvonnassa mukana kommentoimalla tämän tekstin kommenttiboksiin: Mitä odotat uudelta Apple Watchilta, mitä ominaisuuksia siltä toivot ja mikä sen ominaisuuksista vaikuttaa sinusta kiinnostavimmalta?


 


 


Arpaonnen suosiessa odotamme sinulta


 


Jos voitat arvonnassa niin käytä ja testaa kelloa aivan kuten normaalistikin. Näin saat siitä kokemuksia arjessasi, joita haluamme sinun jakavan muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön: Käyttökokemuksia Apple Watch GPS + Cellular


 



  • Ensitunnelmat kellon vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen juttu)

  • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu)


 


Voit valita teksteihin oman näkökulmasi. Voit valita, keskitytkö esimerkiksi kellon ulkonäköön ja ensituntumaan, vai haluatko kertoa mieluummin odotuksistasi tai vaikkapa käyttöönotosta. Voit kertoa myös parhaista puolista sekä niistä, joita voisi vielä kehittää. Kirjoita rohkeasti siis omalla tyylilläsi!


 


Testin jälkeen voit pitää kellon maksutta itselläsi.


 


 


Skaba pähkinänkuoressa 


 



  1. Voit osallistua arvontaan 14.7.2019 kello 23:59 asti.

  2. Osallistumisajan suljettua suoritamme arvonnan seuraavana arkipäivänä 15.7. ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä.

  3. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyihin kysymyksiin tämän blogin kommenttiosissa. Jos voitat arvonnassa, testaa kelloa kahden viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön.

  4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan kelloa, sekä kirjoittamaan siitä kaksi juttua tänne Yhteisöön: Ensikokemukset viikolla 30 (22.7. - 28.8.) sekä varsinainen arvostelu viikolla 31 (29.7. - 4.8.) 

  5. Saat pitää kellon itselläsi testin jälkeen maksutta.

  6. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa tämän tekstin lopussa olevaa PALJASTUS-sanaa.


 


Huom! Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin skaboihin tulevaisuudessa.


 


Paljon onnea arvontaan! :smileyhappy:


 


 



 


 


Hide content


Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa Apple Watch Series -kello


 


Arvonnan järjestäjä


Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).


 


Osallistumiskelpoisuus


Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.


 


Osallistumisaika


Arvontaan voi osallistua 2.7 – 14.7.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.


 


Palkinnot


Palkintona arvotaan yhteensä kolme (3) kappaletta Apple Watch Series -kelloja. Kellot ovat Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 40 mm (arvo 539€), Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 44mm (arvo 569€) ja Apple Watch Nike+ Series 4 GPS + Cellular 40 mm (arvo 539€).


 


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 


 


Arvontaan osallistuminen


Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän blogin kommenttiosioon tässä blogissa esitettyihin kysymyksiin. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.


 


Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.


 


Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus


Arvonta suoritetaan 15.7.  ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta, sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.


 


Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset Apple Watch eSim ominaisuudella -keskusteluun.


 



  • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa kellon vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 30.

  • Varsinainen arvostelu kolmen viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 31.


 


Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.


 


Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.


 


Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta kellon hinnan, joka määräytyy kellon myynninaloituspäivän hinnan mukaan.


 


Verot


Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.


Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.


 


Rekisteriseloste


Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa telia.fi/tietosuoja.


 


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


 


Telia Finland Oyj


Helsingissä 2.7.2019



 


Tarkemmat tekniset tiedot kelloista näet Applen sivuilta.


 


 


Lue myös:


 



 


 


 


215 kommenttia

Olisi mukava päästä kokeilemaan älykelloa ensimmäistä kertaa. Muutaman ystävän juttuja olen kelloista kuullut, mutta olisi hienoa antaa myös oma mielipide kokemuksen perusteella. Älykello on kiinnostanut jo hetken aikaa juuri niiden saaman kehujen vuoksi ja tottakai tekniikan kehittyessä eteenpäin.

 

Suurin ominaisuus kellossa varmasti on sen monipuoliset käyttötavat. Kiinnostaisi nähdä kuinka pitkälle kellolla pärjää arkikäytössä esim. Applepayn ja puheluiden kanssa. Kello olisi myös kätevä salille sen toimiessa myös urheilukellona ja pysyisi päivän aktiivisuudesta hyvin helposti perillä. 

 

Yhtä tiettyä kiinnostavaa ominaisuutta kellosta on vaikea valita, mutta jos yksi pitäisi valita, se olisi varmaankin kellon kätevyys pienessä koossa.

 

 

Itse käytän Polarin edullista kelloa treenien ja unen aikana, mutta sen muutamat ominaisuudet estävät minua käyttämästä sitä todellisena kellona. Apple Watch tuntuu täyttävän nuo vaatimukseni ja olisin mielelläni valmis testaamaan sitä. 

Kunniamerkki +5

Moi!
Applen laitteita nyt ei vielä ole ollutkaan, ei tietokoneita eikä puhelimia.
Älykello myös on aivan uusi tuttavuus, mielenkiinnolla tällaisen testattavakseni ottaisin. Luulisin, että ihan noviisina osaisin kyllä sanoa jotain ihan uutta tällaisesta vehkeestä :)

Eniten kiinnostava ominaisuus on akunkesto, varsinkin jos soittaa puheluita.

E-SIM ominaisuus kiinnostaa myös, lenkille olisi mukava mennä ilman puhelinta.

Lasin suojauksen odotan myös parantuneen edelliseen malliin verrattuna. Hieman herkkä naarmuuntumaan tuo vanhamalli.

Lippu sisään jos vaikka tuuri kävisi. Android kello on jo mutta Applen kelloa voisi sitä testata kumpi kestää navigointia paremmin ja kun paikannus on päällä akkua koetellaan. 

Kellon ominaisuuksista odotan eniten sitä, miten hyvin se toimii lisänä Applen muiden laitteiden kanssa. Esimerkiksi apple tv:n kaukosäätimenä ja Mac-tietokoneen ”salasanana”. Monesti miettinyt apple watchin ostamista, mutta hinta varsinkin uutena on sen verran kova, etten sitä ole lähtenyt ostamaan.

Omistin joskus android- puhelimia ja päätin siirryä Applen tuotteisiin koska kuulin kavereilta että ne olisivat paljon parempia, ja täytyy myöntää että ettei ollut virhe vaihtaa appleen! Nykyään 5v Iphoneja käyttäneenä olisi tosi hyvä päästä testaamaan myös Applen älykelloa kun ei ollu siihen mahdollisuutta!


Älykellot ovat kehittyneet paljon viime vuosien aikana mitä olen lukenut ja uskon että apple watch olisi aika sulavakäyttöinen kello!


Odotan kellolta hyvää akunkestoa sekä käytön sulavuutta ja ominaisuuksista kiinnostavin on miten hyvin tällä pystyy hallitsemaan eri laitteiden/sovellusten(esim spotify, sport tracker)asetuksia ja toimintoja.


 


Edit LiisaMn: poistettu viestistä henkilötiedot


Jos haluat lisätä viesteihisi allekirjoituksen, se onnistuu valitsemalla oman profiilin asetuksista henkilökohtaiset tiedot > allekirjoitus

Apple watch on jotain mitä on salaisesti himoinnut, mutta ostopäätöksen esteenä on ollut ajatus, ettei se tuota hintaansa nähden tarpeeksi lisäarvoa - odotan, että se yllättää minut tekemällä aktiivisesta elämäntavastini kurinalaisempaa ja täyttää puuttuvan palasen paikan apple-ekosysteemissäni. Ominaisuuksista kiinnostaa eniten e-simin toiminta: miltä tuntuu kun puhelin jää kotiin. Parhaassa tapauksessa odotan ja toivon, että oma puhelimen käyttöni vähenisi. Myös Applen urheiluohjelmiston ja aktiivisuusmittauksen toimivuus kiinnostaa, sekä sen kilpailukyky urheilukellovalmistajien tuotteita vastaan. 

Kunniamerkki +8

Garmin ranteessa alkaa olemaan vaihtokunnossa ja pitkä alkaa olla pohdinta jo, mihin sitä seuraavaksi loikkaisi. Applen kello ei sinänsä ole ollut vaihtoehdoissa mukana, tuli kyllä mielenkiintoista tämä vastaan. 

 

Applen kellon hankintaa puoltaisi kyllä flimmerin tunnistuskyky, joten tulisi testailtua sekin käytännössä ja muutenkin miten se Apple taipuu kuormituksen seurantaan ja liikuntaan. 

Apple Watch olisi mielenkiintoista testata. Etenkin odotan sitä, että voisi jättää puhelimen kotiin ja käyttää kelloa puhelimena. 

Jeee Älykello

Tää kello varmasti tuo lisämaustetta tuleviin vuosiin ja mitä kaikkea sillä mahtaa voida tehdäkään!

Akun kesto on varmaan jo kehittynyt aika paljon. Mielenkiinnolla odotan myös, miten Applet toimii keskenään yhdessä..

 

Ranteesta löytyy jo AW3 mutta uusi versio kiinnostaa paremman näytön, lisäominaisuuksien ja tietysti langattomuuden johdosta. Olisi kiva testata miten luuriton elämä onnistuu oikeasti. Airpoditkin jo löytyvät niin käyttö olisi täysipainoista.

 

Olisi mielenkiintoista päästä testaamaan Apple Watchin ominaisuuksia ja vertailla ominaisuuksien eroavaisuuksia/samanlaisuuksia tämän hetkiseen urheilukellooni Suuto Vantage V. Myös eSIMin testaus kiehtoo, jotta toimiiko niin hyvin kuin on annettu mainosteksteissä ymmärtää. Apple Watchin akunkesto nelosessa on paperilla parempi verrattuina aikaisempiin malleihin, mutta millainen akunkesto on arkikäytössä, urheilutilassa jne kiinnostaa testailla. 

Odotan parempaa yhteensopivuutta nyt käytössä olevaan Samsung Gear Sport kelloon verrattuna.Cellular ominaisuus tuonee lenkkipoluille helpotusta kun ei tarvitse kantaa puhelinta mukana.

Tätä olisi kiva päästä kokeilemaan. Puhelimeen sopiva älyranneke minulla onkin. 

Tämä vaikuttaa minulle sooivalta. 

Tämä olisi mielenkiintoinen uusi tuttavuus sillä en ole koskaan omistanut älykelloa, harkinnassa kyllä ollut joten kaikki ominaisuudet kiinnostaa. Applen tuotteet muuten kyllä tuttuja. Joten täältä saisi käyttökokemusta ihan " vihreältä" käyttäjältä :)

Josko jostain kerrankin tärppäisi. Tältä mallilta odotan erityisesti mahdollisuutta käyttää ilman puhelinta sekä akun kestoa.

No tämäpä sattui. Olen lykännyt ja lykännyt apple watchin ostamista, koska siihen ei ole saanut eSimiä joka toimisi Suomessa. Jos voitan niin ostan toisen watchin vaimolle.

Mitä odotan tältä kellolta... no tietenkin yhteensopivuutta Android-puhelimen kanssa. Siitä se sit läks.

Odotan erityisesti eSimin toimivuutta, onko mahdollista ihan oikeasti jättää puhelin kotiin ja silti nauttia musiikista ja yhteyksistä. Toivon, että Apple Watch pystyy oikeasti kamppailemaan ”oikeiden” multisport-kellojen kanssa triathlonharrastuksessa. 

Odotan, että uusi watch on tulevaisuus ranteessa. Odotan, että se tuntuu siltä, että jälleen ollaan menty yksi askel eteenpäin kehityksessä ja että se avaa ovia aina vain kehittyneempiin laitteisiin. Toivon, että uudessa kellossa on tehty käyttö paljon yksinkertaisemmaksi. Esimerkiksi lenkille voi lähteä ilman, että tarvitsee puhelinta pitää välttämättä mukana. Mielenkiinnolla odotan, miten simkortti on kelloon saatu yhdistettyä ja kuinka paljon se tulee helpottamaan jokapäiväisissä askareissa verrattuna nykyiseen watchiini. Lisäksi akun kesto kiinnostaa myös

Nyt on ihan pakko lähteä peliin mukaan. Vannoutuneena Applen käyttäjänä ja neljä Polaria omistaneena olis aivan mahtavaa päästä testaamaan kuinka tuo Omenan oma kello oikein ompun kasin kanssa pelaa. Polarit eivät näinä käyttövuosinaan ole vakuuttaneen akun kestolla ja yhteistyöllä ompun kanssa. Ja hei, voiskos toi saada taas sohvaperunankin taas tosi toimiin lenkkipolulle?

 

Uuden Apple Watchin eniten odottamani ominaisuus on GPS. Haluan nähdä kuinka tarkka tuo on ja voinko vihdoinkin jättää puhelimen kotiin lähtiessäni maastoon pyöräilemään. Tähän mennessä puhelin on aina ollut mukana, jotta saan träkättyä reitin ja soitettua apua, mikäli pannutan pyörällä niin, etten selviydy maastosta omin avuin. 

 

Toivon kellon omaavan riittävän hyvän akkukeston siten, että se kestää GPS- käytön sekä musiikin kuuntelun vielä työpäivän päätteeksikin lataamatta. 

 

Kiinnostavimmaksi kynnyskysymykseksi laitteen osalta varmaankin osoittautuu kokonaispaketin toimivuus aktiivikäyttäjän ranteessa - satunnaiset puhelut, musiikin kuuntelu, trrenit, GPS, meilit. Olisi mielenkiintoista testata miten eSIM vapauttaa - vai vapauttaako sittenkään...

Mulla oli Apple Watchin eka versio, mutta myin sen 1/2 vuoden jälkeen pois, kun ei vastannut odotuksia ja varsinkin akunkesto oli kehno. Nyt voisi tätä uutta testata ja varsinkin parantunut sykkeenmittaus kiinnostaa!

Odotan jotain odottamatonta. Uskon, että tulen hämmästymään kellon ominaisuuksista, vaikka osittain ne tiedänkin. Toivon hyvää käytettävyyttä sekä akunkestoa. Kiinnostava ominaisuus tällä hetkellä on puhelut, mutta kokonaisuus tekee kellosta erittäinkin mielenkiintoisen.

Vastaa