Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
HannaSu
Telialainen
Telialainen
 • 127 custom-general.kudos
 • 561 custom-general.replies
 • 19 custom-general.solutions

Voita ja testaa uusi Apple Watch Series 4 GPS + Cellular -kello (2.7 – 14.7.2019)

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Kuva 1234..png

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! 

 

Arpaonni suosi tällä kertaa @Minnusk4 @msinisalo1 ja @Webdevvaltteri. Jos voitto ei tällä kertaa osunut kohdallesi, niin kannattaa kuitenkin pysyä kuulolla! Seuraava kilpailu käynnistyy taas piakkoin!

 

Applen ja älykellojen ystäville on tiedossa hyviä uutisia. Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi uusi eSIMiä tukeva Apple Watch! Arvomme yhteensä kolme kappaletta kelloja. Arvonnassa mukana ovat:

 

Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 40 mm harmaana (arvo 539€)

 

Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 44mm harmaana (arvo 569€)

 

Apple Watch Nike+ Series 4 GPS + Cellular 40 mm harmaana (arvo 539€)

 

 

Kellot ovat olleet muutaman viikon testissä meillä, mutta ne tulevat kotiovellesi hyväkuntoisina kaikkine tarvikkeineen. Kirjoitimme omat käyttökokemuksemme näistä kelloista tänne Yhteisöön. Pääset lukaisemaan meidän arviot Yhteisön blogista.

 

 

Etsimme testaajia uutuuskelloille

 

Osallistu arvontaan ja voit voittaa yhden näistä edellä mainituista kelloista itsellesi. Testasimme kellot jo ennakkoon ja haluaisimmekin vielä tietää sun fiilikset ja odotukset kellosta.

 

 • Olet arvonnassa mukana kommentoimalla tämän tekstin kommenttiboksiin: Mitä odotat uudelta Apple Watchilta, mitä ominaisuuksia siltä toivot ja mikä sen ominaisuuksista vaikuttaa sinusta kiinnostavimmalta?

 

 

Arpaonnen suosiessa odotamme sinulta

 

Jos voitat arvonnassa niin käytä ja testaa kelloa aivan kuten normaalistikin. Näin saat siitä kokemuksia arjessasi, joita haluamme sinun jakavan muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön: Käyttökokemuksia Apple Watch GPS + Cellular

 

 • Ensitunnelmat kellon vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen juttu)
 • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu)

 

Voit valita teksteihin oman näkökulmasi. Voit valita, keskitytkö esimerkiksi kellon ulkonäköön ja ensituntumaan, vai haluatko kertoa mieluummin odotuksistasi tai vaikkapa käyttöönotosta. Voit kertoa myös parhaista puolista sekä niistä, joita voisi vielä kehittää. Kirjoita rohkeasti siis omalla tyylilläsi!

 

Testin jälkeen voit pitää kellon maksutta itselläsi.

 

 

Skaba pähkinänkuoressa 

 

 1. Voit osallistua arvontaan 14.7.2019 kello 23:59 asti.
 2. Osallistumisajan suljettua suoritamme arvonnan seuraavana arkipäivänä 15.7. ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä.
 3. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyihin kysymyksiin tämän blogin kommenttiosissa. Jos voitat arvonnassa, testaa kelloa kahden viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön.
 4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan kelloa, sekä kirjoittamaan siitä kaksi juttua tänne Yhteisöön: Ensikokemukset viikolla 30 (22.7. - 28.8.) sekä varsinainen arvostelu viikolla 31 (29.7. - 4.8.) 
 5. Saat pitää kellon itselläsi testin jälkeen maksutta.
 6. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa tämän tekstin lopussa olevaa PALJASTUS-sanaa.

 

Huom! Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin skaboihin tulevaisuudessa.

 

Paljon onnea arvontaan! Hymiö Onnellinen

 

 

Apple Watch 4..JPG

 

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa Apple Watch Series -kello

 

Arvonnan järjestäjä

Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 2.7 – 14.7.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot

Palkintona arvotaan yhteensä kolme (3) kappaletta Apple Watch Series -kelloja. Kellot ovat Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 40 mm (arvo 539€), Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 44mm (arvo 569€) ja Apple Watch Nike+ Series 4 GPS + Cellular 40 mm (arvo 539€).

 

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän blogin kommenttiosioon tässä blogissa esitettyihin kysymyksiin. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus

Arvonta suoritetaan 15.7.  ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta, sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

 

Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset Apple Watch eSim ominaisuudella -keskusteluun.

 

 • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa kellon vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 30.
 • Varsinainen arvostelu kolmen viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 31.

 

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

 

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta kellon hinnan, joka määräytyy kellon myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Verot

Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste

Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa telia.fi/tietosuoja.

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

Telia Finland Oyj

Helsingissä 2.7.2019

 

Tarkemmat tekniset tiedot kelloista näet Applen sivuilta.

 

 

Lue myös:

 

 

 

 

215 vastausta
Tissy
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Moikka! Vanha Apple Watch vetää akun puolesta jo viimeisiään. Olisi mukava päästä testaamaan riittääkö uudessa kellossa akku esim. golfkierroksen ajan käyttäen etäisyys sovellusta, ja toimisiko tämä ilman puhelimen läheisyyttä? Uskaltaako lähteä lasten kanssa uimaan ilman puhelinta? Mm. nämä menisi testiin varmasti. 

EllusTellus
Uusi jäsen
 • 1 custom-general.kudos
 • 6 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Kestävyys lähtisi testiin niin akun kun muunkin osalta. Kiireinen työarki + hevosala pistäisi kellon käyttöominaisuudet ja kestävyyden testiin ilman suurempia ponnisteluja. Akun kesto kiinnostaa kyllä ja lähimaksu ominaisuus että menisikö maksaminen jo liiankin helpoksi. 

PetteTanska
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 3 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Wau, oishan toi kiva päästä testaamaan. Kuulemma kovasti koukuttaa liikkumiseen. Tekis varmaan hyvää minullekkin. 😛

MaanMatonen
Uusi keskustelija
 • 0 custom-general.kudos
 • 14 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Odotan uudelta Apple Watchilta sitä, että pysyisin sen avulla ajan hermolla. Lisäksi kun itselläni ei älyä ole kovinkaan paljoa, niin oikea älykello kompensoisi tätä puutetta.

Jerkkuli
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Olen ollut iPhonen uskollinen käyttäjä ihan ensimmäisestä puhelinmallista lähtien. Olisi hienoa päästä laajentamaan apple laitteiden saralla. Oli mulla joskus eka apple watch mutta se hajosi vahingossa ja uutta en hommannu sittemmin.

Katimm
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Moi! Uusi Apple Watch herättää mielenkiintoa sen monipuolisuuden vuoksi. Olen pitkään miettinyt minkä markkinoilla olevan älykellon hankkisin, ja kun luin uusimmasta Aplle Watchista se oli kiinnostavin koska:

- laite on paitsi terveys/ urheilukello (tarvitsen motivoivaa urheilutsempparia ja  terveysseurantaa esim. päivittäinen liikkuminen ja syke.)

- se palvelee hyvin myös työn apuna älykellona, koska osaa puhelimen ohjelmista voisi käyttää myös kellosta. Mitä kaikkea voisin hyödyntää? Sähköpostien lukeminen, kalenteri ja Todoist olisivat ainakin kokeiltava.

 

- yksi suuri plussa muihin nähden  on eSim, jonka avulla en aina tarvitsisi kantaa puhelinta mukanani yhteydenpidossa! 

Miten hyvin viestien ja puhelujen vastaanottaminen ja lähettäminen toimii? Musiikin kuuntelu? Kuulokeyhteensopivuus? Entä kellon kautta maksaminen?

 

- Minua kiinnostaa kello myös siksi että se on tyylikäs ja selkeä  ja moderoitavissa oman tyyliseksi  tilanteiden mukaan kellotaulun ulkoasua  muuttamalla.

 

- mielenkiintoinen oliisi myös kokeilla radiopuhelin ominaisuutta Applewatcin omaavien ystävien välillä.

 

Varmasti kokeileminen  tuo myös esille monia muita hyödyllisiä käyttötapoja joista en edes tiedä vielä! 

 

 

iketola
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

 

Moi!

 

Applen tuotteita muutenkin käyttävänä Apple Watch on kiinnostanut sen julkaisusta alkaen. Hankinta on kuitenkin jäänyt, sillä urheiluominaisuudet ja akunkesto eivät ole olleet sillä tasolla, että laitteesta olisi Garminin korvaajaksi. Nyt tilanne vaikuttaa parantuneen ja käyttötarkoituksia on vuosien varrella tullut lisää.

 

Uudelta Apple Watchilta odotankin paljon lisäarvoa arjen tilanteisiin: arkiliikunnan, levon ja kalenterinhallinan sparrausta sekä mukavuutta mm. maksamiseen Apple Payn kautta. Toivon, että akku kestää reilusti yli vuorokauden käytön.

 

Ominaisuuksista kiinnostavalta vaikuttaa mobiiliyhteys - mielenkiintoista nähdä, jääkö kännykkä yhteyden ansiosta usein kotiin esim. kauppareissulla tai lenkillä. ”EKG-vahti” on myös mielenkiintoinen, tosin toivottavasti ei satu hälytyksiä kohdalle. 😬

 

Edit LiisaMn: poistettu viestistä allekirjoitus

Jos haluat lisätä viesteihisi allekirjoituksen, se onnistuu valitsemalla oman profiilin asetuksista henkilökohtaiset tiedot > allekirjoitus

Mitzka
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Kello kiinnostaa paljon! Aiempi Polar sanoi yhteistyönsä irti vuosi sitten ja uusi on ollut hakusessa. Kellolta  odotan sujuvaa yhteistyötä Applen puhelimeni kanssa ja Macistakin tuli joskus Polarin tietoja katseltua joten senkin kanssa yhteensopivuus olisi 👌🏼. Eniten silti (hehkutuksesta huolimatta) mietityttää akun kesto. Puhelimessa Sport trackkeri vie akkua joten pitkille pyörälenkeille en sitä enää ole päälle edes laittanut. Löytyisikö tästä kellosta tähän apu? Senhän näkisi kun pääsisi kokeilemaan 🤗

sariska007
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Mukana testijoukkue arvonnassa. Olisi kyllä hienoa saada Iphonen kaveriksi tämä hienous. Ranteessa on tällä hetkellä fitneskello, joka ei ominaisuuksiltaan ole hyvä. Olen kiinnostunut terveydestä ja liikunnasta ja tuohon testiryhmään pääsy olisi todella hieno juttu. Seuraan päivittäin askeleita, sykettä, unta ja oman kuntoni kehittymistä ja Apple watchilla saisin paljon lisää ominaisuuksia. Tulisi todella tarpeeseen ja ahkeraan käyttöön.

Jorbe57
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Hei

Minulla olisi halu testata kelloa teollisuus olosuhteissa. Työvuoroni on 12h ja joudun pääsääntöisesti työskentelemään yksin. Kello toimisi myös turvallisuus tekijänä, jos sattuu kaatumis tapaturma. Kello lähettää avunpyynnön. Myös päivän kuormitus näkyisi kellon kautta. Odotan innolla kellon testausta 😎👍🏻