Voita ja testaa uusi Apple Watch Series 4 GPS + Cellular -kello (2.7 – 14.7.2019)



KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! 


 


Arpaonni suosi tällä kertaa @Minnusk4 @msinisalo1 ja @Webdevvaltteri. Jos voitto ei tällä kertaa osunut kohdallesi, niin kannattaa kuitenkin pysyä kuulolla! Seuraava kilpailu käynnistyy taas piakkoin!


 


Applen ja älykellojen ystäville on tiedossa hyviä uutisia. Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi uusi eSIMiä tukeva Apple Watch! Arvomme yhteensä kolme kappaletta kelloja. Arvonnassa mukana ovat:


 


Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 40 mm harmaana (arvo 539€)


 


Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 44mm harmaana (arvo 569€)


 


Apple Watch Nike+ Series 4 GPS + Cellular 40 mm harmaana (arvo 539€)


 


 


Kellot ovat olleet muutaman viikon testissä meillä, mutta ne tulevat kotiovellesi hyväkuntoisina kaikkine tarvikkeineen. Kirjoitimme omat käyttökokemuksemme näistä kelloista tänne Yhteisöön. Pääset lukaisemaan meidän arviot Yhteisön blogista.


 


 


Etsimme testaajia uutuuskelloille


 


Osallistu arvontaan ja voit voittaa yhden näistä edellä mainituista kelloista itsellesi. Testasimme kellot jo ennakkoon ja haluaisimmekin vielä tietää sun fiilikset ja odotukset kellosta.


 



  • Olet arvonnassa mukana kommentoimalla tämän tekstin kommenttiboksiin: Mitä odotat uudelta Apple Watchilta, mitä ominaisuuksia siltä toivot ja mikä sen ominaisuuksista vaikuttaa sinusta kiinnostavimmalta?


 


 


Arpaonnen suosiessa odotamme sinulta


 


Jos voitat arvonnassa niin käytä ja testaa kelloa aivan kuten normaalistikin. Näin saat siitä kokemuksia arjessasi, joita haluamme sinun jakavan muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön: Käyttökokemuksia Apple Watch GPS + Cellular


 



  • Ensitunnelmat kellon vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen juttu)

  • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu)


 


Voit valita teksteihin oman näkökulmasi. Voit valita, keskitytkö esimerkiksi kellon ulkonäköön ja ensituntumaan, vai haluatko kertoa mieluummin odotuksistasi tai vaikkapa käyttöönotosta. Voit kertoa myös parhaista puolista sekä niistä, joita voisi vielä kehittää. Kirjoita rohkeasti siis omalla tyylilläsi!


 


Testin jälkeen voit pitää kellon maksutta itselläsi.


 


 


Skaba pähkinänkuoressa 


 



  1. Voit osallistua arvontaan 14.7.2019 kello 23:59 asti.

  2. Osallistumisajan suljettua suoritamme arvonnan seuraavana arkipäivänä 15.7. ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä.

  3. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyihin kysymyksiin tämän blogin kommenttiosissa. Jos voitat arvonnassa, testaa kelloa kahden viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön.

  4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan kelloa, sekä kirjoittamaan siitä kaksi juttua tänne Yhteisöön: Ensikokemukset viikolla 30 (22.7. - 28.8.) sekä varsinainen arvostelu viikolla 31 (29.7. - 4.8.) 

  5. Saat pitää kellon itselläsi testin jälkeen maksutta.

  6. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa tämän tekstin lopussa olevaa PALJASTUS-sanaa.


 


Huom! Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin skaboihin tulevaisuudessa.


 


Paljon onnea arvontaan! :smileyhappy:


 


 



 


 


Hide content


Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa Apple Watch Series -kello


 


Arvonnan järjestäjä


Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).


 


Osallistumiskelpoisuus


Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.


 


Osallistumisaika


Arvontaan voi osallistua 2.7 – 14.7.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.


 


Palkinnot


Palkintona arvotaan yhteensä kolme (3) kappaletta Apple Watch Series -kelloja. Kellot ovat Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 40 mm (arvo 539€), Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 44mm (arvo 569€) ja Apple Watch Nike+ Series 4 GPS + Cellular 40 mm (arvo 539€).


 


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 


 


Arvontaan osallistuminen


Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän blogin kommenttiosioon tässä blogissa esitettyihin kysymyksiin. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.


 


Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.


 


Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus


Arvonta suoritetaan 15.7.  ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta, sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.


 


Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset Apple Watch eSim ominaisuudella -keskusteluun.


 



  • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa kellon vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 30.

  • Varsinainen arvostelu kolmen viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 31.


 


Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.


 


Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.


 


Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta kellon hinnan, joka määräytyy kellon myynninaloituspäivän hinnan mukaan.


 


Verot


Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.


Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.


 


Rekisteriseloste


Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa telia.fi/tietosuoja.


 


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


 


Telia Finland Oyj


Helsingissä 2.7.2019



 


Tarkemmat tekniset tiedot kelloista näet Applen sivuilta.


 


 


Lue myös:


 



 


 


 


215 kommenttia

Vautsi! Tätä ois kyl huikee päästä testaa! Itselläni käytössä Michael Kors älykello ja oon ihan rakastunut siihen. Tää apple watch varmasti ihan eri sarjaa, mut olis sporttisempi ja ois hyvä vertailukohde. Odotan tältä kellolta nykyaikaista helppoutta! Kauppaan voi mennä vaikka lompakko ei ois taskussa ja pysyisi ajan tasalla viesteistä vaikka puhelin ei olisi lähettyvillä. Ja oishan tää ihan hemmetin hyvä personal trainer! En malta odottaa että pääsen testailee! ???

Koskaan en ole Apple Watchia omistanut, joten ominaisuudet, joita kellolta odotan ovat oman terveyden ja liikkumisen seuraus sekä cellular-ominaisuus, jonka ansiosta puhelimen voi jättää kotiin esimerkiksi lenkkeillessä. Toivon kellolta hyvää akunkestoa sekä tarkkaa liikkumisen mittausta. Toivon myös, että kellolle saa hyödyllisiä ja hyvin optimoituja sovelluksia, joita pystyy käyttämään oman arjen helpottamiseen. Uuden mallin suuri näyttö sekä vedenpitävyys tekevät siitä houkuttelevamman vaihtoehdon, kuin sen edeltäjät. 

Eniten odotan kellolta kuitenkin ilmoitusten näyttämistä. Vaikka puhelin olisi äänettömällä eri huoneessa, tulee puheluista ilmoitus ranteessa olevaan kelloon, eikä täten tärkeitä puheluita pysty missaamaan.

En oikein osaa odottaa mitään uudelta Apple Watchilta, koska minulla ei ole aikaisempaa kokemusta Applen kelloista. Iphone kyllä löytyy, joten Apple Watch olisi kyllä loistava siihen rinnalle! Eniten kiinnostavalta vaikuttaa Apple Watchin päivitetty sykemittari!

Haluaisin testata miten hyvin Apple Watch toimisi urheilukellona. Juoksen paljon enkä haluaisi kantaa puhelinta mukana juoksun aikana, niin ajattelisin että tähän tämä Apple Watch toimisi hyvin. Samalla voisin kuunnella musiikkia juoksun aikana. 

Eniten ominaisuuksista kiinnostaa toi musan striimaus. Toivon tietty että ois tosi helppo käyttöinen, iisi yhdistää puhelimeen, ettei hermot menis heti kättelyssä. Plussaa ois myös selkeä näyttö kellossa. Kiva ois jos ei kännyä juurikaan tarttis kaivella esiin esim shoppaillessa. 

Testaisin, kuinka hyvin kello toimii Android-laitteen kanssa. Älykellot eivät ole onnistuneet vakuuttamaan minua niiden käytännöllisyydestä tai hyödyllisyydestä, sillä tuntuu, että ne on lähinnä tarkoitettu aktiviteettien seurantaan. Näin ollen olisi mielenkiintoista kokeilla, mitä hyötyä älykellosta oikeasti on omassa käytössäni.

Tällä hetkellä ollut pari vuotta käytössä Polar M600 urheilukello ja muista kelloista ei niin paljon kokemusta olekaan. Polarin huonopuoli on se että IPhonen kanssa yhteys pätkii ja kelloa saa sammutella jotta yhdistää uudestaan IPhoneen. Myös yöt menee kelloa ladatessa joten uniseuranta on todella heikkoa. Kello kuitenkin on itsellä jatkuvasti käytössä niin urheilussa kuin arjessa. 

Apple kellolta odotan ennenkaikkea toimivuutta ja akunkestoa. Ja sitä että sen pystyy pitää mukana arjen arkareissa, niin vapaalla kuin töissä eikä aika menisi taistellessa yhdistämisen ja akku ladatessa. Helppokäyttöisyys on kaiken a ja o. 

Odotan kellolta helppokäyttöisyyttä ja selkeyttä käyttöjärjestelmässä. Suhteellisen säännöllisesti liikkuvana ja omaa hyvinvointia seuraavana kiinnostaa erityisesti miten kellossa on panostettu erilaisen hyvinvoinnin ylläpidon seurantaan. Varsinkin unen, treenin ja aktiivisuuden seuranta kellosta kiinnostaa ja se miten hyvin synkronointi toimii Applen puhelimeen. Ilmeisesti kellossa on myös erilaisia hyvinvointiin liittyviä haasteita. Cool! Toki myös EKG:n, sydänsähkökäyrän, seuranta vaikuttaa kiinnostavalta. 

Halusin lähteä testamaan apple watch sen takia kun olen aina omistanut applen joko puhelimen tai tabletin mutta en ikinä kelloa, jos pääsisin testamaan kelloa niin olisin niin sanottu hyvä testaaja kun en ole ikinä tällasita älykelloa käyttänyt mutta olen kuulut monelta apple wachin käyttäijältä miten se toimii ja on ollut monessa asiassa käytänöllinen. Myös olen olen aina puhelin kädessä niin jos pääsis eroon siitä että ei tarvi kokoajan kävellä puhelin niin sanottu kädessä kun on apple wach niin sekin olis hyvä, Niin mikä sen parempi olis kun uusi testajaa ? odotan kellosta että miten se toimii jokapäiväsen käyttöön, ja kuinka akku siinä kestää ja näin.Teen 3 vuoro työtä ja olen työssäni paljon liikeellä niin haluaisin kokela ja nähdä että mitä kaikkea se pystyy kertomaan minulle kaikesta mitä testa ja myös vihaan kantaa kukkaroa mukanani niin pystyykö sen kansaa tekemään maksuja sun muuta.

 

Moikka! Vanha Apple Watch vetää akun puolesta jo viimeisiään. Olisi mukava päästä testaamaan riittääkö uudessa kellossa akku esim. golfkierroksen ajan käyttäen etäisyys sovellusta, ja toimisiko tämä ilman puhelimen läheisyyttä? Uskaltaako lähteä lasten kanssa uimaan ilman puhelinta? Mm. nämä menisi testiin varmasti. 

Kestävyys lähtisi testiin niin akun kun muunkin osalta. Kiireinen työarki + hevosala pistäisi kellon käyttöominaisuudet ja kestävyyden testiin ilman suurempia ponnisteluja. Akun kesto kiinnostaa kyllä ja lähimaksu ominaisuus että menisikö maksaminen jo liiankin helpoksi. 

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +2

Wau, oishan toi kiva päästä testaamaan. Kuulemma kovasti koukuttaa liikkumiseen. Tekis varmaan hyvää minullekkin. ?

Kunniamerkki +2

Odotan uudelta Apple Watchilta sitä, että pysyisin sen avulla ajan hermolla. Lisäksi kun itselläni ei älyä ole kovinkaan paljoa, niin oikea älykello kompensoisi tätä puutetta.

Olen ollut iPhonen uskollinen käyttäjä ihan ensimmäisestä puhelinmallista lähtien. Olisi hienoa päästä laajentamaan apple laitteiden saralla. Oli mulla joskus eka apple watch mutta se hajosi vahingossa ja uutta en hommannu sittemmin.

Moi! Uusi Apple Watch herättää mielenkiintoa sen monipuolisuuden vuoksi. Olen pitkään miettinyt minkä markkinoilla olevan älykellon hankkisin, ja kun luin uusimmasta Aplle Watchista se oli kiinnostavin koska:

- laite on paitsi terveys/ urheilukello (tarvitsen motivoivaa urheilutsempparia ja  terveysseurantaa esim. päivittäinen liikkuminen ja syke.)

- se palvelee hyvin myös työn apuna älykellona, koska osaa puhelimen ohjelmista voisi käyttää myös kellosta. Mitä kaikkea voisin hyödyntää? Sähköpostien lukeminen, kalenteri ja Todoist olisivat ainakin kokeiltava.

 

- yksi suuri plussa muihin nähden  on eSim, jonka avulla en aina tarvitsisi kantaa puhelinta mukanani yhteydenpidossa! 

Miten hyvin viestien ja puhelujen vastaanottaminen ja lähettäminen toimii? Musiikin kuuntelu? Kuulokeyhteensopivuus? Entä kellon kautta maksaminen?

 

- Minua kiinnostaa kello myös siksi että se on tyylikäs ja selkeä  ja moderoitavissa oman tyyliseksi  tilanteiden mukaan kellotaulun ulkoasua  muuttamalla.

 

- mielenkiintoinen oliisi myös kokeilla radiopuhelin ominaisuutta Applewatcin omaavien ystävien välillä.

 

Varmasti kokeileminen  tuo myös esille monia muita hyödyllisiä käyttötapoja joista en edes tiedä vielä! 

 

 

 


Moi!


 


Applen tuotteita muutenkin käyttävänä Apple Watch on kiinnostanut sen julkaisusta alkaen. Hankinta on kuitenkin jäänyt, sillä urheiluominaisuudet ja akunkesto eivät ole olleet sillä tasolla, että laitteesta olisi Garminin korvaajaksi. Nyt tilanne vaikuttaa parantuneen ja käyttötarkoituksia on vuosien varrella tullut lisää.


 


Uudelta Apple Watchilta odotankin paljon lisäarvoa arjen tilanteisiin: arkiliikunnan, levon ja kalenterinhallinan sparrausta sekä mukavuutta mm. maksamiseen Apple Payn kautta. Toivon, että akku kestää reilusti yli vuorokauden käytön.


 


Ominaisuuksista kiinnostavalta vaikuttaa mobiiliyhteys - mielenkiintoista nähdä, jääkö kännykkä yhteyden ansiosta usein kotiin esim. kauppareissulla tai lenkillä. ”EKG-vahti” on myös mielenkiintoinen, tosin toivottavasti ei satu hälytyksiä kohdalle. ?


 


Edit LiisaMn: poistettu viestistä allekirjoitus


Jos haluat lisätä viesteihisi allekirjoituksen, se onnistuu valitsemalla oman profiilin asetuksista henkilökohtaiset tiedot > allekirjoitus

Kello kiinnostaa paljon! Aiempi Polar sanoi yhteistyönsä irti vuosi sitten ja uusi on ollut hakusessa. Kellolta  odotan sujuvaa yhteistyötä Applen puhelimeni kanssa ja Macistakin tuli joskus Polarin tietoja katseltua joten senkin kanssa yhteensopivuus olisi ??. Eniten silti (hehkutuksesta huolimatta) mietityttää akun kesto. Puhelimessa Sport trackkeri vie akkua joten pitkille pyörälenkeille en sitä enää ole päälle edes laittanut. Löytyisikö tästä kellosta tähän apu? Senhän näkisi kun pääsisi kokeilemaan ?

Mukana testijoukkue arvonnassa. Olisi kyllä hienoa saada Iphonen kaveriksi tämä hienous. Ranteessa on tällä hetkellä fitneskello, joka ei ominaisuuksiltaan ole hyvä. Olen kiinnostunut terveydestä ja liikunnasta ja tuohon testiryhmään pääsy olisi todella hieno juttu. Seuraan päivittäin askeleita, sykettä, unta ja oman kuntoni kehittymistä ja Apple watchilla saisin paljon lisää ominaisuuksia. Tulisi todella tarpeeseen ja ahkeraan käyttöön.

Hei

Minulla olisi halu testata kelloa teollisuus olosuhteissa. Työvuoroni on 12h ja joudun pääsääntöisesti työskentelemään yksin. Kello toimisi myös turvallisuus tekijänä, jos sattuu kaatumis tapaturma. Kello lähettää avunpyynnön. Myös päivän kuormitus näkyisi kellon kautta. Odotan innolla kellon testausta ???

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +4

Noniin vihdoin niitä uutuuksia on saatavilla! Tällä kertaa odotan parempaa akunkestoa kuin viimeksi ja sellaisia ominaisuuksia, millä erottua älykellojen joukosta. Vedenpitävyys kuulostaa erittäinkin hyvältä sekä barometrinen korkeusmittari varsinkin, joka olisi itselle se kiinnostavin ominaisuus. Tottakai myös kiinnostaa miten uusi suoritin pärjää vanhaan verrattuna ja muut perusominaisuudet ihan noin käytännön puitteissa, saa nähdä kuinka kovaa käyttöä kello oikein kestää ja se onko hitti vai huti tällä kertaa! :)

Minä odotan eniten kellolta miten akku kestäisi kun puhelin olisi kotona pidemmän aikaa sekä kuinka todellisen sykkeen seurannan kello pystyy tekemään.

 

myös esim olisi mielenkiintoista päästä testaamaan. Sekä kellon näyttö kiinnostaa että onko se parempi kun tämän hetkinen käytössäni oleva.

Nyt olisi todella mieluinen testaus blondillekin. Omistan 4 ipadia ja 2 iphonea, joten todellinen Apple fani kyseesä. Kelloa olen himoinnut jo kauan...GPS testattaisiin heti marjametässä, siinä sivussa tulisi vedenpitävyyskin kokeiltua jos sattuu hupsahtamaan lampeen. Muutenkin kun mulle sattuu ja tapahtuu, niin kellon ehdottomasti oltava vesitiivis 50m asti.

Wifi ja Bluetooth 5.0 tulisi heti kokoaikaiseen käyttöön, ja toivottavasti olisi mainoksen värtit. Puhun niin paljon, että nyt pääsisi uloskin ilman puhelinta ja sais kädet vapaaks. Olisipas luksusta!

EI OLE KOSKAAN OLLUT ÄLYPUHELINTA, MUTTA HARKITTU ON. HELPOTTAA ERILAISIA MAKSUJA YMS. 


 


Edit NikoNo: poistettu nimitieto, tämän voi halutessaan lisätä profiilin kautta allekirjoitukseen


 

Kiinnostaisi tietää millaiset mahdollisuudet tuolla kellolla on seurata omaa liikuntaansa.

Kello vaikuttaa hyvin monipuoliselle ominaisuuskaartinsa vuoksi. Erityisesti kiinnostaviksi nousivat hyvinvointiin ja urheiluun keskittyvät ominaisuudet, kuten askeltiheyden mittaus.

Odotan kellolta myös hyvää akunkestoa, sillä monia älykelloja joutuu lataamaan jo lähes yhtä usein kuin älypuhelintakin. 

Myös vannoutuneena Applen puhelimen käyttäjänä oletan, että tiedot siirtyvät kellon ja puhelimen välityksellä helposti.

Vastaa