Voita ja testaa uusi Apple Watch Series 4 GPS + Cellular -kello (2.7 – 14.7.2019)



KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! 


 


Arpaonni suosi tällä kertaa @Minnusk4 @msinisalo1 ja @Webdevvaltteri. Jos voitto ei tällä kertaa osunut kohdallesi, niin kannattaa kuitenkin pysyä kuulolla! Seuraava kilpailu käynnistyy taas piakkoin!


 


Applen ja älykellojen ystäville on tiedossa hyviä uutisia. Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi uusi eSIMiä tukeva Apple Watch! Arvomme yhteensä kolme kappaletta kelloja. Arvonnassa mukana ovat:


 


Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 40 mm harmaana (arvo 539€)


 


Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 44mm harmaana (arvo 569€)


 


Apple Watch Nike+ Series 4 GPS + Cellular 40 mm harmaana (arvo 539€)


 


 


Kellot ovat olleet muutaman viikon testissä meillä, mutta ne tulevat kotiovellesi hyväkuntoisina kaikkine tarvikkeineen. Kirjoitimme omat käyttökokemuksemme näistä kelloista tänne Yhteisöön. Pääset lukaisemaan meidän arviot Yhteisön blogista.


 


 


Etsimme testaajia uutuuskelloille


 


Osallistu arvontaan ja voit voittaa yhden näistä edellä mainituista kelloista itsellesi. Testasimme kellot jo ennakkoon ja haluaisimmekin vielä tietää sun fiilikset ja odotukset kellosta.


 



  • Olet arvonnassa mukana kommentoimalla tämän tekstin kommenttiboksiin: Mitä odotat uudelta Apple Watchilta, mitä ominaisuuksia siltä toivot ja mikä sen ominaisuuksista vaikuttaa sinusta kiinnostavimmalta?


 


 


Arpaonnen suosiessa odotamme sinulta


 


Jos voitat arvonnassa niin käytä ja testaa kelloa aivan kuten normaalistikin. Näin saat siitä kokemuksia arjessasi, joita haluamme sinun jakavan muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön: Käyttökokemuksia Apple Watch GPS + Cellular


 



  • Ensitunnelmat kellon vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen juttu)

  • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu)


 


Voit valita teksteihin oman näkökulmasi. Voit valita, keskitytkö esimerkiksi kellon ulkonäköön ja ensituntumaan, vai haluatko kertoa mieluummin odotuksistasi tai vaikkapa käyttöönotosta. Voit kertoa myös parhaista puolista sekä niistä, joita voisi vielä kehittää. Kirjoita rohkeasti siis omalla tyylilläsi!


 


Testin jälkeen voit pitää kellon maksutta itselläsi.


 


 


Skaba pähkinänkuoressa 


 



  1. Voit osallistua arvontaan 14.7.2019 kello 23:59 asti.

  2. Osallistumisajan suljettua suoritamme arvonnan seuraavana arkipäivänä 15.7. ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä.

  3. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyihin kysymyksiin tämän blogin kommenttiosissa. Jos voitat arvonnassa, testaa kelloa kahden viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön.

  4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan kelloa, sekä kirjoittamaan siitä kaksi juttua tänne Yhteisöön: Ensikokemukset viikolla 30 (22.7. - 28.8.) sekä varsinainen arvostelu viikolla 31 (29.7. - 4.8.) 

  5. Saat pitää kellon itselläsi testin jälkeen maksutta.

  6. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa tämän tekstin lopussa olevaa PALJASTUS-sanaa.


 


Huom! Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin skaboihin tulevaisuudessa.


 


Paljon onnea arvontaan! :smileyhappy:


 


 



 


 


Hide content


Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa Apple Watch Series -kello


 


Arvonnan järjestäjä


Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).


 


Osallistumiskelpoisuus


Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.


 


Osallistumisaika


Arvontaan voi osallistua 2.7 – 14.7.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.


 


Palkinnot


Palkintona arvotaan yhteensä kolme (3) kappaletta Apple Watch Series -kelloja. Kellot ovat Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 40 mm (arvo 539€), Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 44mm (arvo 569€) ja Apple Watch Nike+ Series 4 GPS + Cellular 40 mm (arvo 539€).


 


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 


 


Arvontaan osallistuminen


Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän blogin kommenttiosioon tässä blogissa esitettyihin kysymyksiin. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.


 


Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.


 


Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus


Arvonta suoritetaan 15.7.  ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta, sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.


 


Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset Apple Watch eSim ominaisuudella -keskusteluun.


 



  • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa kellon vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 30.

  • Varsinainen arvostelu kolmen viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 31.


 


Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.


 


Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.


 


Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta kellon hinnan, joka määräytyy kellon myynninaloituspäivän hinnan mukaan.


 


Verot


Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.


Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.


 


Rekisteriseloste


Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa telia.fi/tietosuoja.


 


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


 


Telia Finland Oyj


Helsingissä 2.7.2019



 


Tarkemmat tekniset tiedot kelloista näet Applen sivuilta.


 


 


Lue myös:


 



 


 


 


215 kommenttia

Tästä oon haaveillut! Eniten kiinnostaa eSim-ominaisuus, että voi jättää puhelimen kotiin!

Hei, Apple Watch 2 seriesin tyytyväisenä omistajana,

Haluaisin päivittää uuteen malliin jossa eniten kiinnostaa

terveysominaisuudet ( EKG- mittaus ) sekä mahdollisuus ottaa kellolle

oma liittymä puheluita ja viestejä varten sekä streamata suoraan netistä

lenkillä musiikkia ja tehdä nämä kaikki ilman jatkuvaa puhelimen mukana pitoa.

Kuulostaa minusta täydelliseltä paketilta liikkuvalle ihmiselle.

Uudelta Apple Watchilta odotan eniten hyvää muotoilua ja mukavuutta. Useat kellot ovat alkaneet hiertämään hetken käytön jälkeen ja toivon että tätä ongelmaa ei Apple Watchilta löytyisi. Olen aikaisemmin käyttänyt vain muiden valmistajien älykelloja, mutta uskon että iPhoneni kanssa saisin tarkempia tuloksia harjoittelun että unen laadusta. 

 

Olen lukenut paljon Apple Watcheista joten tiedän jo paljon ominaisuuksista. Eniten kuitenkin odotan mielenkiinnolla puhe ominaisuutta. Se helpottaisi huomattavasti arkea ja varsinkin töissä, jossa en kovin usein kerkeä puhelinta näpräämään. Mielenkiinnolla myös odotan kuinka akku tulee kestämään nyt kun ominaisuuksia on huomattavasti enemmän kuin alkuperäisessä.

 

 

Odotan Applen uusimmalta kellolta itselleni tärkeitä ominaisuuksia. Suurimpana tietenkin kellon katsominen nopeasti, mutta myöskin aktiviteettien automaattinen tunnistaminen, Spotify sekä ilmoitusten, viestien, sekä puheluiden vastaanottaminen. Tarvittaessa kellolla soittaminen, ilman puhelinta on myöskin hyvä ominaisuus, niin ei tarvitse aina kantaa puhelinta mukana. Kellon akun tulisi myöskin mieluusti kestää ainaskin yhden vuorokauden normaalikäytössä, jotta ei tarvitsisi kesken päivän ladata. Omassa käytössä pidän enemmän isomman (44mm) kellon käytöstä, sillä olen tottunut jo isompaan Galaxy Watch:iin.

 

Suurimmalla mielenkiinnolla odotan tuota EKG:n, sekä epänormaalin rytmin ilmoituksia. Myöskin Apple Pay olisi mielenkiintoista päästä testaamaan kellolla, heti kun pankki sitä alkaa tukemaan.

Arvostelisin mielelläni seuraavan Series 4 GPS + Cellular 40 mm (arvo 539€), Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 44mm (arvo 569€)

 

Odotan saavani lisää virtaa itselleni, että saisin itseni liikkumaan useammin. Olisi myös helpompi arvostella tuote ?

Kello kyllä kiinostaisi koska töissä ei voi aina käyttää puhelinta joten kun olisi kello niin sillä saisi tehtyä montaa asiaa työn lomassa.mutta vapaa aikana olisi myös hyötyä mm seuraamalla liikuttua matkaa ym

Iwatch 2 ollu käytössä useamman vuoden ja uskon että Nelosen uudet ominaisuudet mahdollistavat kellon itsenäisen käytön esim. lenkillä

 

 

Apple Watch tekee todeksi lapsuuden haaveen kellosta, jolla voi pitää yhteyttä muihin ihmisiin. Tällainen kello oli TV-sarja Taisteluplaneetta Galacticassa 80-luvulla. Puuhun tämä kello ei varmaankaan vie, mutta sillä voi seurata monipuolisesti omaa aktiivisuutta sekä unta <3

Nyt on Apple pistänyt parasta. Käytössä ensimmäisen sukupolven Apple Watch ja tällä ei kyllä moista saa aikaan. Uudesta tulisi paras treenikamu ja GPS:ssää pitiäisi testata eli lenkille mars, pääsisin vihdoin seuraamaan unia ilman erillistä latauskertaa illalla, eli kellon uusi akunkesto olisi pakko saada koettua, pystyä vastamaan ja puhumaan "puhelimessa" kellon kanssa olisi vain plussaa. En ole ikinä omistanut täysin vedenpitävää laitetta, eli nyt pääsis rannalle vaikka suppailemaan ilman minkään laista pelkoa.

Paremmat kootkin näköjään löytyy ! 

 

Olen #Appleforever ja tämä ei muutu. 

Uudelta Apple Watchilta odotan mahdollisuuksia elintapojen ja treenin seurantaan! Haluan testata erityisesti kellon terveyssovelluksia, mutta myös muita ominaisuuksia joita puhelimella en ole tottunut käyttämään, kuten applePayta. Odotan myös innolla, saisiko kello omaa ruutuaikaa vähenemään kun puhelimen voi jättää sivummalle.

Olisin kiinnostunut testaamaan uutta Apple Watchia sen vuoksi, ettei puhelinta tarvitsisi kantaa mukana, kun soittaa tai vastaa puheluihin. Lisäksi kiinnostaa sen akun kesto ja veden kestävyys myös. Sen moninaiset ominaisuudet haluaisin kokeilla ja olisi hienoa omistaa tuo uuden sarjan kello. Viestien vastaanotto kellosta nopeuttaa arkena, kun voi vaan vilkaista ne kellosta. Siinä on niin paljon hienouksia mukana, että raportoin sitten lisää, kunhan saan kellon käyttööni ?. 

Kaikkein eniten odotan GPS- ominaisuutta, sekä WatchOsin tuomia uudistuksia. En ole koskaan ennen omistanut älykelloa, mutta olen jo iät ja ajat haaveillut Apple Watchista. Omistan Applen tietokoneen, sekä puhelimen eli käyttöjärjestelmä on ainakin tuttu. Olisi lisäksi myös aivan mahtavaa päästä testaamaan uusinta kelloa, varsinkin kokemuksien jakamista julkisesti. Kyseistä työtä tulee tehtyä vapaa-ajallakin somekanavissa sekä blogikirjoituksissa.

Kiinnostus olisi siihen suurempaan malliin. Kokemusta löytyy jo series 1 ja 3 malleista. Tietysti kiinnostaa tuo suurentunut näyttö näin lukulasit vast'ikään saaneena. Tietysti on plussaa jos puhelinta ei tarvitse jokaisella pyöräily ja lenkkireissulla kuljettaa mukana tai jos puhelin on jäänyt vaikka epähuomiossa kotiin. Myös akunkesto kiinnostaa, jos olisi vaikka parantunut. Olisi myöskin kiva seurata esim. että kuinka levoton olen unissani. Mielenkiinnolla odotan mitä uutta se toisi ns. älykodin hallintaan. Myös kaikki uusi ja innovatiivinen kiinnostaa, etenkin jos se tuo helpotusta digikäytettävyyteen.

Olen omistanut sekä ensimmäisen version että series 2:sen Apple Watchista. Polaria sekä Suuntoa olen myös käyttänyt ja tällä hetkellä ranteessa Samsung Gear S3, jotenka vertailupohjaa löytyy. Applen puhelinkin on käytössä, joten mielellään älykellonkin vaihtaisin takaisin Appleen.

Tällä hetkellä odotan eniten juurikin eSIM ominaisuutta, joka vapauttaisi Apple Watchin "kahleistaan". Useat kerrat olen esim. töissä unohtanut puhelimen keikalle lähdettäessä ja eSIM ominaisuus olisi ollut loistava, se olisi pitänyt tavoitettavissa. Myös urheilun ja lenkkeilyn vuoksi odotan uudelta Apple Watchilta tarkempia mittauksia ja että pääsisin taas takaisin Apple Healthin pariin, joka vain toimii mielestäni paremmin kuin kilpailijoiden sovellukset. Voisin vihdoin jättää myös puhelimen kotia, lyödä Airpodsit korviin ja heittäytyä täysin Apple Watchin varaan ilman taskussa tai käsikotelossa olevaa puhelinta ja olla silti tavoitettavissa. Mielenkiinnolla odotan myös mainostettua EKG-ominaisuutta, jota kohtaan olen melko skeptinen. Olisikin hauska laittaa töissä kellon EKG ihka oikeaan testiin ja vertailla sen tuloksia oikeaan EKG:aan, sykkeen tarkuutta unohtamatta. Haluaisin myös päästä kokemaan uuden näytön, joka on vaikuttanut lupaavalta sekä kellolla maksamisen ihmeellisen maailman.

 

Toivoisin että tämä versio Apple Watchista vihdoin erottaisi kellon puhelimesta ja toisi tarvittavaa itsenäisyyttä, jotta kello voisi loistaa paremmin ominaisuuksillaan. Odotukset ovat korkealla, mutta harvoimpa Apple on pettymyksiä tuottanutkaan. 

Olen käyttänyt muutaman vuoden "vähemmän älykästä" kelloa päivittäisten ruutieni seuraamiseen ja miettinyt Apple watchin hankintaa Series 2:ta lähtien. Series 4 julkaistuksen jälkeen mielenkiintoni vain kasvoi Apple watchia kohtaan. Olisi loistava kaveri iPhone X:lle ja odotan kelloltakin samaa laatua ohjelmistolta sekä raudalta kuin Applen puhelimilta joihin olen ollut erittäin tyytyväinen jo iPhone 3 GS lähtien.  

Vastaa