Voita ja testaa uusi Samsung Galaxy Note 10 (23.8. – 8.9.2019)



 


 


Telia Yhteisössä pärähtää jälleen uusi skaba käyntiin ja tällä kertaa arvonnassa on uunituore Samsungin Galaxy Note 10 -puhelin. 


 


Samsung julkaisi kyseiset Note 10 ja Note 10+ -mallit hetki sitten elokuussa New Yorkissa järjestetyssä Galaxy Unpacked -tilaisuudessa. Samsung on kuvaillut, että Note10 ja Note10+ -mallien tarkoituksena on haastaa käsitys siitä, mitä matkapuhelimella on mahdollista tehdä.


 


Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus voittaa omaksesi uusi Note10, joka täyttää vaativankin käyttäjän tarpeet! Samsung Galaxy Note 10 -puhelimen ominaisuuksiin voit tutustua lisää Yhteisön Laite-esittelystä.


 


Skaba on päättynyt 8.9.2019.


Samsung Galaxy Note 10 -puhelimen itselleen voitti @Joni_mikael, onneksi olkoon voittajalle!


 


Etsimme testaajia - osallistu arvontaan! 


 


Osallistu arvontaan ja voit voittaa itsellesi uuden Samsung Galaxy Note 10 -puhelimen. Olet mukana arvonnassa vastaamalla näihin kysymyksiin tämän ketjun kommenteissa:


 




  1. Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?

  2. Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?



 


 


Arpaonnen suosiessa odotamme sinulta


 


Jos voitat arvonnassa, niin käytä ja testaa puhelinta aivan kuten normaalistikin. Näin saat siitä kokemuksia arjessasi, joita haluamme sinun jakavan muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön: Käyttökokemukset Samsung Galaxy Note 10 ja Note10+ -ketjuun.


 



  • Ensitunnelmat puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen juttu)

  • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu)


 


Haluaisimme erityisesti kuulla mihin kaikkeen S Pen soveltuu ja mitä hyötyä siitä on. Lisäksi meitä kiinnostaa erityisesti DeX, jolla puhelimen sovelluksia ja tietokoneen ohjelmia voi käyttää samalla näytöllä.


 


Voit myös nostaa kirjoituksessasi esiin esimerkiksi seuraavia näkökulmia: Miltä puhelin tuntuu ja näyttää? Millaisia odotuksia sinulla on juuri vastaanottamasi puhelimen suhteen? Oliko käyttöönotto helppoa? Miltä sitä tuntui käyttää, ja soveltuiko se hyvin käyttöösi? Mitä erityisen hyvää siinä on ja mitä kenties viilaisit? Tyyli on vapaa!


 


Voit pitää puhelimen itselläsi maksutta testien jälkeen.


 


Skaba pähkinänkuoressa


 



  1. Voit osallistua arvontaan 8.9. kello 23:59 asti

  2. Tämän jälkeen suoritamme arvonnan ja ilmoitamme voittajalle voitosta Yhteisön yksityisviestillä

  3. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyihin kysymyksiin tämän ketjun kommenttiosissa. Jos voitat arvonnassa, testaa puhelinta kahden viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön, sisältäen laitekuvia sekä myös laitteella otettuja kuvia

  4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan puhelinta sekä kirjoittamaan siitä kaksi juttua tänne Yhteisöön: Ensikokemukset viikolla 37 sekä varsinainen arvostelu viikolla 38.

  5. Saat pitää puhelimen itselläsi testin jälkeen maksutta.

  6. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa LUE LISÄÄ-sanaa.


 


Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä muihin arvontoihin myös tulevaisuudessa.


 


Hide content


Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa uusi Samsung Galaxy Note 10



Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).


 


Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.


 


Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 23.8. – 8.9.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.


 


Palkinnot
Palkintona arvotaan yksi (1) kappale Samsung Galaxy Note 10 -puhelin, yksi puhelin/voittaja. Palkinnon arvot: 999€


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 


 


Arvontaan osallistuminen


Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän blogin kommenttiosioon tässä blogissa esitettyyn kahteen kysymykseen. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.


 


Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.


 


Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 9.9. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.


Testaaja sitoutuu siihen, että hän julkaisee kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset Samsung Galaxy Note 10 ja Note10+ -ketjuun.






  • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa puhelimen vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 37

  • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 38



Testaa voi halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajan tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä. Testaukseen saa halutessaan liittää kuva-ja videomateriaalia.


Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.


 


Jos kilpailun voittaja ei tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.


 


Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.


 


Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja


 


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.



Telia Finland Oyj
Helsingissä 23.08.2019



 



 


 


Tekniset tiedot


 



  •     Mitat: 151 x 72 x 7,9 mm

  •     Näyttö: 6,3" Full HD Dynamic AMOLED 19:9

  •     Prosessori: Exynos 9825 2,7 GHz:n 8-ydinsuoritin

  •     Käyttömuisti: 8 Gt

  •     Tallennustila : 256 Gt

  •     Takakamera: 16 MP Ultralaajakulma,12MP Telezoom, 12MP Laajakulma

  •     Etukamera: 10 MP DP AF (f 2.2)

  •     Käyttöjärjestelmä: Android 9 (Pie)

  •     Liitännät: USB C-Type (3.0), NFC, BT 5.0, GPS

  •     Akku: 3500 mAh

  •     Verkko: 4G+ (tuki 300mbit/s liittymille)

  •     Wifi: WiFi6

  •     Muut ominaisuudet: Sormenjälkitunnistin, kasvojen tunnistin, langaton lataus

  •     Suojausluokitus: IP68

  •     Dual-SIM (2 x Nano-SIM)

  •     Takuu: 24kk


 


Onnea arvontaan! ?


 


 



166 kommenttia

1. Kuvia ja videoita editoidessa. Lisäksi mahtavaa että kynä toimii myös kameran kanssa.

2. Galaxy Note10:n uutuuksiin kuuluu myös Audio Zoom -toiminto, jossa puhelimen kolme mikrofonia antavat mahdollisuuden zoomata äänen niin, että videoihin saa enemmän läsnäolon tuntumaa. - Tämä olisi hienoa testata, usein videoissa äänet kuulostaa etäisiltä.. 

1.

  • Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää? Kyllähän on aika mielenkiintoinen kynä. Testiin pääsisi kaikki ominaisuudet.
  • 2.M Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta? Paljonkin hyvää, mutta 8gt RAM ja 256gt muisti sekä langaton lataus nyt ens alkuun.

 

Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?

- tekemällä muistiinpanoja sekä hyödyntämällä kommenttien ja muistiinpanojen lisäystä kuviin.

 

Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?

Näyttö sekä Dex vaikuttavat kiinnostavilta. Kulutan paljon sisältöä mobiililaitteilla, jolloin näyttö on minulle erittäin tärkeä. Olisi hauska myös nähdä, miten paljon voisin vähentää koneen löytämistä dexillä.

Kynää olisi mukava testailla töissä muistiinpanoja onenoteen tms ottaessa. Erot ja parannukset nykyisin käytössä olevaan Note 8 kiinnostaa. Kynän käyttö kaukolaukaisimena kuulostaa varsinkin hauskalta uudelta toiminnallisuudelta.

Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?

Erityisesti mukana tulevaa S Pen -kynää käyttäisin nopeiden muistiinpanojen tekemiseen, jolloin asioiden laittaminen ylös onnistuu entistä nopeammin ja vaivattomammin. Kynän avulla saisin tehtyä muistiinpanoja huomattavasti tarkemmin kuin sormella kirjoittamalla/piirtämällä.

 

Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?

Omaan silmääni Note 10:n ominaisuuksissa viehättää sen korkeatasoinen suorituskyky, hyvät ja monipuoliset kameratoiminnot sekä tietenkin S Pen -kynä, joka soveltuu varmasti omaan arkeeni.

Kunniamerkki +5

Nyt esillä on puhelin, joka todella kiinnostaa. Minulla tällä hetkellä Samsungin karvalakkiversio, uudet ominaisuudet ovat todella sellaisia, joita haluttaisi käyttää.

Mukana tuleva kynä vaikuttaa jo etukäteen tavattoman mieleiseltä. Nykypuhelimella kirjoitettaessa paksut sormet tahtovat haroa usein sinne, minne ei pitäisi. Voisi olla erittäin hyödyllinen.

Olen kännykkää käyttänyt ihan GSM:n alkuajoista lähtien, monta erilaista vehjettä on testattu. Tämä tuntuu kyllä erittäin mielenkiintoiselta saada arvioitavaksi.

 

  • Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?

Muistiinpanoihin töissä. Paljon myyntityössä joutuu kirjaan milloin paperille milloin exceliin ylös tietoja.

  • Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?

Kamera, Videoiden muokkaus, kuvan jakaminen tv tietokone.

 

 

Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?

Luovaan tekemiseen olisihan se hienoa muokata s pen avulla kuvia. Laittaa ylös tärkeimmät muistot.

 

Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?

 

Suorutuskyky ja mitä uutta saisi irti s penin kanssa muutenkin.

 

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +4

S Penillä olisi hauska piirrellä valokuviin ja jakaa näitä kavereiden kanssa. S Pen myös olisi luontevin tapa tehdä nopeita muistiinpanoja.

 

Samsung Galaxy Note 10:n kiinnostavin ominaisuus minulle on DeX. Olisi mukavaa, kun kaiken voisi hoitaa yhdellä laitteella. Puhelin kulkee aina mukana, ja kotona voisi kytkeä siihen näytön sekä hiiren ja näppäimistön. Valokuvia ja videoita voisi katsella isolta näytöltä ja käyttää puhelinta muutenkin kuin tietokonetta. 8-ydinprosessorin ansiosta tehot tuskin loppuvat kesken.

  1. Kynässä tuntuu olevan vaikka minkälaista ominaisuutta, mutta varmaan ensimmäiseksi muistiinpanot helpommin ja kätevämmin talteen. Aiemmin ei ole tullut note sarjaa testattua, eiköhän kynälle löyry kameran etäkäytöstä lähtien sopivaa käyttöä.
  2. Akun kesto näin iso näyttöisessa puhelimessa kiinnostaa aina. Kamerat nykyiseen puhelimeen verrattuna. wifi6, sormenjälkitunnistimen toiminta ja tietysti tuleva android 10 versio

1. S Pen olis kyllä kätevä lohkokirjanpidossa ja lohkokarttojen piirtämisessä  

2. Iso näyttö, S Pen ja kamerat mielestäni mielenkiintoisimmat.

Kunniamerkki +2

1. Kynää testailisin ehkä kuvien ottamisessa.

 

2. Puhelimen yleisesti ottaen laadukas toteutus.

  1. Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?

- Haluaisin kokeilla miten tekstiviestien kirjoittaminen onnistuu kun käsieni kunnon huonontuminen rajoittaa puhelimen käyttöä kovasti ja kynästä voisi olla suuri apu. Kosketusnäyttöpuhelimissa on parantamisen varaa juurikin siinä että olisivat toimivia myös ihmisille joilla on rajoitteita käsissä

 

      2. Mikä Note 10:n ominaisuuksista              näyttää omaan silmääsi                          kiinnostavimmalta?

 

- Kynä todellakin ja kamera vaikuttaa tosi kiinnostavalta myös.

Reissussa runoja ja sanoituksia S Pen -kynällä talteen. Kiinnostaa audio zoom, jolla saisi hyvää ääntä esimerkiksi pyöräkisoissa.

1. Etäohjaukseen (kuvien ottamiseen ja videoiden ohjaamiseen) sekä muistiinpanojen tekemiseen.

2. Ehdottomasti kamera!

  1. Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää? Töihin muistiinpanojen tekoon.
  2. Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta? Kamerat ja akun kesto jatkuvassa käytössä kiinnostaa.

1. Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää? Töihin muistiinpanojen tekoon.

 

Hyödyntäisin S Pen -kynää joka asiassa! S Pen-kynä olisi super kätevä kun tekisin muistiinpanoja ja ottaisin kuvia.

 

2. Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta? 

 

S Pen-kynä! Toki myös kamera, akun kesto, ulkonäkö ja iso näyttö on suuri plussa minulle!

 

 

1. Itse testasin kyseistä puhelinta työssäni joka on hyvin monipuolinen sekä todella paljon puhelimen parissa. 

 

2. Olen ollut monta vuotta toisen puhelin valmistajan asiakas ja olisi hienoa testata samsungia. 

S pen-kynää käyttäisin netin selailuun, muistioiden tekoon. Puhelin kokonaisuutenaan miellyttää silmää. Kamera on puhelimessa tärkeä samoin järjestelmä. Puhelimen käyttökin on hyvän kokoinen. Ei ole aiemmin ollut käytössä puhelinta johon tulee kynä mukaan.

Kunniamerkki +2
  1. Ensinnäkin ottaisin puhelimen työkäyttöön. S Penillä voisin tehdä pikamuistiinpanoja ja muokata kuvia. Kynällä voisi myös käyttää OneNotea kirjoittamiseen ja kommentoimiseen.
  2. Kamera ja näyttö. 

 

  • Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?

Uskon että kynällä tulisi paljo käyttöä, ihan pelkästään sormen tilalla. Opiskelen tradenomiksi joten koulu jutuissakin ja muistiin panojen tekoon varmasti kätevä. 

  • Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?

Kynä kiinnostaa todella paljon, kameran ominaisuudet koska en omista erillistä kameraa vaan puhelin kamera on ainut käytössä oleva ja langaton lataus kuulostaa unelmalta

 

Testaan mielelläni Samsungin uutta Galaxy Note 10-kännykkää.

 

1. Teen vapaaehtoistyötä Enter ry:ssä kännykkäopastajana. Opastustilanteesta pitää tehdä muistiinpanoja. S Pen -kynällä muistiinpanojen teko onnistuisi kätevästi.

 

2. Harrastan valokuvausta nimen omaan kännykällä. Olisi mielenkiintoista nähdä, millaisia valokuvia Galaxy Note 10-kännykällä saa.

1) Sujauttaisin sen korvan taakse, jotta se on kätevä ottaa tarvittaessa esille ja käyttöön.

 

2) Kauneus - sen kun saa näppeihin... voi pojjaat!!

 

Odotukset: Tämän hetkinen puhelin Samsung s4 mini, joten odotukset ovat todella korkealla puhelimesta. Puhelin tulisi päivittymään kertaheitolla huippuunsa ja eroa tulisi olemaan kuin yöllä ja päivällä.

 

  1. Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää

Viestit, tekstit, selaaminen ja nopeat musitiinpanot olisi helppo ja nopea tehdä S penin avulla, tottakai sitten tutustua ja katsoa mitä kaikke asillä voisikaan tehdä ja mitä apua siitä saisi

 

    2. Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?

 

Kamerat olisivat tärkeimmät ja tulisivat olemaan kovalla testillä ja käytöllä, esim. tällähetkellä puhelimessani 13 megapikseliä ja 2 mpix kamerat joten kuvissa ja videoissa eron tulisi huomaamaan selvästi.

 

Myöskin näyttö, kuuluvuus, käytettävyys, nopeus, viestit, netti, sovellukset, ja kaikki mitä puhelimessa onkaan, tulisi toimimaan todella paljon paremmin ja käytettävyys helpottuisi. 

Tärkein ominaisuus ja kokonaisuus on kumminkin puhekimen TOIMIVUUS, käteen sopiva, akun kesto, helppo käyttää, puhelimen koko ynm, niistä ehkä myöhemmin.

 

1. Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?

Käyttäisin sitä ennen kaikkea työasioitten hoitamiseen puhelimella, mutta ehkä siitä voisi olla hyötyä esimerkiksi joissain peleissäkin.

 

2. Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?

Iso näyttö ja hyvät kamerat.

Vastaa