Voita ja testaa uusi Samsung Galaxy Note 10 (23.8. – 8.9.2019)



 


 


Telia Yhteisössä pärähtää jälleen uusi skaba käyntiin ja tällä kertaa arvonnassa on uunituore Samsungin Galaxy Note 10 -puhelin. 


 


Samsung julkaisi kyseiset Note 10 ja Note 10+ -mallit hetki sitten elokuussa New Yorkissa järjestetyssä Galaxy Unpacked -tilaisuudessa. Samsung on kuvaillut, että Note10 ja Note10+ -mallien tarkoituksena on haastaa käsitys siitä, mitä matkapuhelimella on mahdollista tehdä.


 


Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus voittaa omaksesi uusi Note10, joka täyttää vaativankin käyttäjän tarpeet! Samsung Galaxy Note 10 -puhelimen ominaisuuksiin voit tutustua lisää Yhteisön Laite-esittelystä.


 


Skaba on päättynyt 8.9.2019.


Samsung Galaxy Note 10 -puhelimen itselleen voitti @Joni_mikael, onneksi olkoon voittajalle!


 


Etsimme testaajia - osallistu arvontaan! 


 


Osallistu arvontaan ja voit voittaa itsellesi uuden Samsung Galaxy Note 10 -puhelimen. Olet mukana arvonnassa vastaamalla näihin kysymyksiin tämän ketjun kommenteissa:


 




  1. Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?

  2. Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?



 


 


Arpaonnen suosiessa odotamme sinulta


 


Jos voitat arvonnassa, niin käytä ja testaa puhelinta aivan kuten normaalistikin. Näin saat siitä kokemuksia arjessasi, joita haluamme sinun jakavan muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön: Käyttökokemukset Samsung Galaxy Note 10 ja Note10+ -ketjuun.


 



  • Ensitunnelmat puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen juttu)

  • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu)


 


Haluaisimme erityisesti kuulla mihin kaikkeen S Pen soveltuu ja mitä hyötyä siitä on. Lisäksi meitä kiinnostaa erityisesti DeX, jolla puhelimen sovelluksia ja tietokoneen ohjelmia voi käyttää samalla näytöllä.


 


Voit myös nostaa kirjoituksessasi esiin esimerkiksi seuraavia näkökulmia: Miltä puhelin tuntuu ja näyttää? Millaisia odotuksia sinulla on juuri vastaanottamasi puhelimen suhteen? Oliko käyttöönotto helppoa? Miltä sitä tuntui käyttää, ja soveltuiko se hyvin käyttöösi? Mitä erityisen hyvää siinä on ja mitä kenties viilaisit? Tyyli on vapaa!


 


Voit pitää puhelimen itselläsi maksutta testien jälkeen.


 


Skaba pähkinänkuoressa


 



  1. Voit osallistua arvontaan 8.9. kello 23:59 asti

  2. Tämän jälkeen suoritamme arvonnan ja ilmoitamme voittajalle voitosta Yhteisön yksityisviestillä

  3. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyihin kysymyksiin tämän ketjun kommenttiosissa. Jos voitat arvonnassa, testaa puhelinta kahden viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön, sisältäen laitekuvia sekä myös laitteella otettuja kuvia

  4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan puhelinta sekä kirjoittamaan siitä kaksi juttua tänne Yhteisöön: Ensikokemukset viikolla 37 sekä varsinainen arvostelu viikolla 38.

  5. Saat pitää puhelimen itselläsi testin jälkeen maksutta.

  6. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa LUE LISÄÄ-sanaa.


 


Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä muihin arvontoihin myös tulevaisuudessa.


 


Hide content


Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa uusi Samsung Galaxy Note 10



Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).


 


Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.


 


Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 23.8. – 8.9.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.


 


Palkinnot
Palkintona arvotaan yksi (1) kappale Samsung Galaxy Note 10 -puhelin, yksi puhelin/voittaja. Palkinnon arvot: 999€


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 


 


Arvontaan osallistuminen


Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän blogin kommenttiosioon tässä blogissa esitettyyn kahteen kysymykseen. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.


 


Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.


 


Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 9.9. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.


Testaaja sitoutuu siihen, että hän julkaisee kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset Samsung Galaxy Note 10 ja Note10+ -ketjuun.






  • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa puhelimen vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 37

  • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 38



Testaa voi halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajan tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä. Testaukseen saa halutessaan liittää kuva-ja videomateriaalia.


Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.


 


Jos kilpailun voittaja ei tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.


 


Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.


 


Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja


 


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.



Telia Finland Oyj
Helsingissä 23.08.2019



 



 


 


Tekniset tiedot


 



  •     Mitat: 151 x 72 x 7,9 mm

  •     Näyttö: 6,3" Full HD Dynamic AMOLED 19:9

  •     Prosessori: Exynos 9825 2,7 GHz:n 8-ydinsuoritin

  •     Käyttömuisti: 8 Gt

  •     Tallennustila : 256 Gt

  •     Takakamera: 16 MP Ultralaajakulma,12MP Telezoom, 12MP Laajakulma

  •     Etukamera: 10 MP DP AF (f 2.2)

  •     Käyttöjärjestelmä: Android 9 (Pie)

  •     Liitännät: USB C-Type (3.0), NFC, BT 5.0, GPS

  •     Akku: 3500 mAh

  •     Verkko: 4G+ (tuki 300mbit/s liittymille)

  •     Wifi: WiFi6

  •     Muut ominaisuudet: Sormenjälkitunnistin, kasvojen tunnistin, langaton lataus

  •     Suojausluokitus: IP68

  •     Dual-SIM (2 x Nano-SIM)

  •     Takuu: 24kk


 


Onnea arvontaan! ?


 


 



166 kommenttia

Kunniamerkki
  1. Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?

Ei ole mitään käryä miten tuommonen kynähommeli toimii käytännössä. Varmaan sillä vois olla kätevä tehdä kalenterimerkintöjä ja muistiinpanoja, joten paperinen kalenteri joutaisi osaltani historiaan.

 

2.Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta

Itselläni on sen verran vanha luuri käytössä, että se ei tue enää kaikkia sovelluksia ja niiden päivityksiä. Joten tähän vastaus on helppo: Asioiden toimivuus käytännössä :)

     Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?

     Hyödyntäisin kynää muistiinpanojen tekemisessä sekä kuvakäsittelyssä.
     Työssäni joudun tekemään paljon merkintöjä mm. pohjakuviin, joten tässä näkisin tuon S Penin                 olevan mainio apuväline.

    Lisäksi pikaisten muistiinpanojen tekeminen kauppalistaan tai palavereissa luonnistuisi S peniltä              varmasti hyvin.

 

    Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?

    Pikalataus ja akun kesto kiinnostelevat, kuten myös kamerat. 

    Kuvailen kohtuullisen paljon niin kaupunkimaisemia kuin luontoa. Riippuen toki missä              milloinkin liikun.

 

   

 

 

 

 

  

1. Käyttäisin ehdottomasti ihan kirjoittamiseen. Käteni ja sormeni ovat isot, joten nykyisen S8:n näppäimistön tökkiminen tuntuu joskus äärimmäisen tuskastuttavalta.

2. Suorittimen teho.

Kunniamerkki +2

1. Hyödyntäisin S- PEN kynää muistiinpanojen tehostamiseen mm. koulutus- ja kokoustilanteissa. Isolle näytölle olisi kynällä helpompi tehdä muistiinpanoja, esim. kaavioiden piirtämisessä.

 

2. Arvostan puhelimessa erityisesti suurta näyttöä ja tallennustilaa.

S Pen kynää tulisi hyödynnettyä kokous yms asiakirjojen kirjoittamisessa ja yleensäkin muistiinpanoissa, kalenterissa yms.

 

Kiinnostavin ominaisuus on testata ammattilaistason kolmoiskameraa, todeta näytön laatu ja akkukesto tärkeää. 

 

Kirjoittaisin pidemmänkin käyttökokemuksen tarvittaessa, jos arpa kohdalle osuu ja olisi mielenkiintoista palata samsungin käyttäjäksi tauon jälkeen

1. En ole koskaan käyttänyt kynää joten luulen viestien kirjottelussa ois hyvä

2.kyllä se kamera , kuvaus ja se tekniikka kiinnostaa eniten.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +8

Mahtavaa @HannaSu että pääsemme täällä Yhteisössä taas testailemaan puhelinuutuuksia!



Tässäpä vastaukset kilpailukysymyksiin! :robottongue:


 


?️

1. Olen vastikään aloittanut projektipäällikkönä webbisivufirmassa ja työnkuvassani tulee olemaan tiukasti asiakkaiden ja tiimin välillä työskentely nettisivujen parissa. Jo tässä vaiheessa olen huomannut, että työ on erittäin visuaalista ja speksejä päivitellään ja pompotellaan edestakaisin, jotta projekti viilaantuisi juuri halutun laiseksi. Tässä Note10:n suuri ja tarkka näyttö yhdessä S-Penin kanssa tulisivat oikeaan saumaan auttamaan nopeaa ja visuaalista viestittelyä, esimerksi jos haluan kommentoida saitin ulkoasua tai asiakkaalla oli muutosehdotuksia, niin voin hyvin ottaa vaikkapa näyttökuvan ja tihrustaa siihen suoraan muistiinpanoja ja merkintöjä, jotka selkeyttävät työnkuvaa pelkän kirjoittamisen sijasta tai tietokoneen hiirellä väkertäen.


 


?


2. Itselle kiinnostavimmaksi ominaisuudeksi ehdottomaksi löytyy puhelimen takaa pilkistävä tripla-kameraratkaisu.


Olen jo pidemmän aikaa pohtinut kevyemmän ja pienemmän peilittömän järjestelmäkameran hankkimista vanhan, ison ja jo hyvin palvelleen järjestelmäkameran tilalle. Siltikin, eniten käyttämäni kamera päivittäin ja reissussa tuntuu olevan puhelimen kamera.


Se, että kantaisin nykyistä kokoonpanoa käsittäisi itse rungon jonka paino on 755 g, ja jos haluaisin siihen mukaan normaalin linssin, laajakuvalinssin sekä telezoomin, tulisi se painamaan yhteensä 130 g + 520 g + 630 g = 1567 grammaa, puhelimen painaessa vain 168 grammaa.


Laajiksella onnistuisi hyvin katukuvaus ja arkkitehtuurien vangitseminen, telellä muotokuvat ystävistä sekä normaalilla kaikki se muu, esimerkiksi yökuvaus.


 


En malta odottaa päästä testaamaan tätä säihkyvää uutuutta!


 


Terveisin




 


 


Edit LiisaMn: poistettu tägittämätön nimimerkki ja allekirjoitus viestistä


Jos haluat lisätä viesteihisi allekirjoituksen, se onnistuu valitsemalla oman profiilin asetuksista henkilökohtaiset tiedot > allekirjoitus.

  1. Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?
  2. Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?

1. Haluaisin kokeilla ilmakomentoja, näppäimen toimintoja esimerkiksi kuvaa ottaessa sekä piirto-ominaisuuksia. Voisi raapustella aina kun tilaisuus sallii, kun piirrustuslehtiö on aina mukana.

2. Kameroiden suorituskyky kiinnostaa varsinkin hankalissa olosuhteissa.

1. Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?

-Piirtämisohjelmissa, ylipäätään viestien ja tuhansien muistiinpanojen kirjoittamisessa sekä tietysti ottamalla kuvia kynän avulla etänä, joka on suuri etu

 

2.Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?

-Tietysti S pen sekä kamera ja puhelimen hyvä suoritin!

1. Hyödyntäisin kynää kevytyritykseni laskujen teossa ja siihen liittyvien muistiinpanojen kirjaamisessa.

2. Akun kesto ja kameran laatu kiinnostaa puhelimessa eniten. Lisäksi tottakai kynän toiminta periaatteet ja Noten yksilölliset ominaisuudet.

1. S Pen tulisi nyt tarpeeseen, kun ajattelin näin aikuisiällä vaihtaa alaa ja ammattikorkeakouluopinnot kohti uutta ammattia ja alaa alkavat ihan kohta. Saisin tehtyä hyvin muistiinpanoja yms opintoihin ja työhön liittyviä asioita. 

2. Juuri tämän elämänmuutoksen myötä DeX tulisi varmasti käyttöön, mielenkiinnolla odotan, mitä kaikkea sillä voisikaan tehdä. Myös puhelimen kamerat kiinnostaa, kun harrastan valokuvausta ja kohteet ovat mitä milloinkin eteen sattuu tulemaan. Ei tarvisi kantaa järkkäriä mukana. 

1. Käyttäisin S Pen -kynää digitaalisen taiteen tekemiseen. Läppäri ja piirtopöytä on vaikea ottaa mukaan matkoille, joten kyseisellä puhelimella ja kynällä saisin ideat ja luonnokset helposti talteen missä vain. Kynästä olisi myös apua muistiinpanojen tekemiseen oppitunneilla.

 

2.  Ehdottomasti kynän eri ominaisuudet ja kameran mahdollisuudet, kuten tarkentaminen videota kuvatessa.

No nyt on hieno mahdollisuus testata huippu-uutuutta :)

 

1.Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?

Olisin kiinnostunut kokeilemaan millä kaikilla tavoin S Peniä voisi hyödyntää kuvankäsittelyssä ja videoiden editoinnissa Note 10:llä.

 

2.Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?

Ehdottomasti kiinnostavin ominaisuus Note 10:ssä on omasta mielestäni ison ja upean näyttöpaneelin lisäksi kyvykäs kamerakokonaisuus, joka on tällä hetkellä DxOmark-sivustolla arvosteltu markkinoiden parhammaiksi. 

1. En oo koskaan käyttänyt minkäänlaisia kännykkäkyniä mutta luulen että sillä ois hyvä naputella viesteja. 

 

2. Kameran tekniikasta oon lukenut Arvosteluja niin ois mukavaa päästä käytännössä testaaman. Muutenkin Kiinan kännyköiden jäläkeen tämä  vois olla eri tasoa...

  1. Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?
  2. Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?

1. Puhelimeni näyttö likaantuu koko ajan käytössä, ja näyttöä joutuu aika ajoin pyyhkimään. S Pen -kynä siis ehkäisisi suurimman likaantumisen. Kynällä olisi kätevä myös kirjoittaa muistiinpanoja. Nykyään joissakin sovelluksissa tarkempi käsiala olisi myös tarpeen, niin se onnistuisi paremmin kynällä. Kynä voisi olla myös laajempien tekstien lukemiseen hyvä apuväline.

 

2. Puhelimieni kamerat ovat olleet hieman pettymys, ja kamera on kuitenkin yksi ratkaiseva tekijä puhelimeni ostossa. Hyvä kamera siis houkuttelee Samsung Galaxy Note 10:ssä. Iso tallennustila herätti myös huomioni. Sovellukset ja varsinkin kuvat vievät kuitenkin suuren osan muistista, niin suuri tallennustila olisi tarpeen omassa käytössäni.

Note 10:n S Pen toimisi ensisijaisesti muistiinpanovälineenä ja myös kaukolaukaisimena kameraan, mutta ehkäpä piirustustaitojakin tulisi viimeinkin alettua hiomaan (tosin tässä tapauksessa ehkä ensiksi tarvitaan vähän sahaa ja höylää avuksi isoimpien kanssa) kun kynä on saatavilla aina kun on hetki ylimääräistä aikaa ja inspiraatio iskee.

 

Note 10:n ominaisuuksista S10+:n omistajalle mielenkiintoisin on luonnollisesti juurikin S Pen, muut rautaominaisuudet kun ovat aika pitkälti vastaavia. Softapuolella löytyy tosin sitten huomattavasti parannettu DeX mode, jota ei ainakaan vielä ole tarjolla S10-sarjalle. DeXiä on tullut testattua jo S8+:n telakkavetoisista ajoista lähtien, mutta ehkäpä tämä Note 10:n tarjoama sovelluspohjainen ratkaisu on se, joka viimeinkin vapauttaa uinuvan potentiaalin. Omalta osalta DeXiä tulisi käytettyä huomattavasti enemmän jos en joutuisi repimään laitteita irti nykyisistä koneista ja valitsemaan täysverisen tietokoneen ja DeXin välillä, vaan voisin ottaa puhelimen muun setupin saumattomaksi jatkoksi. Lisäbonuksena DeX-sovellus toimii sekä Windowsilla että Macilla, eli pystyisin hyödyntämään sitä molemmissa ympäristöissä. 

Note10 näyttää jo ulkomuodoltaan houkuttelevalta. Kynää käyttäisin ehdottomasti kirjoitushommiin, koska omat nakkinappulat tekevät toisinaan mitä koomisimpia typoja.

 

Ominaisuuksista eniten kiehtovat suuri näyttö sekä kamera. Olen intohimoinen kuvaaja ja koska kamera kaulassa on hankala liikkua, puhelimen kameran arvoja sekä toimivuutta kehun niiden osuessa kohdalleen ihan maasta taivaaseen.

  1. Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää? Juuri opiskeleman lähteneenä haluaisin testata toimiiko kynä muistiinpanojen teossa miten. Tietokoneella näpytelessä värien vaihto ja miellekarttojen teko on vaikeaa. Ehkä Note10:llä homma sujuisi paremmin ja paperittomasti. Vai sujuisiko?
  2. Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta? Juurikin tuo kirjoituksen muunto tekstiksi, mutta miksei videokuvaan saatavat syvyys yms efektit olis kiva kokeilla lasten kanssa videoita tehdessä. 
  1. Ensimmäisenä luettuani ominaisuuksista innostuin S Pen -kynän käytöstä muistiinpanojen tekemiseen, piirtämiseen ja kuvienoton apuvälineenä. Toki, jos pääsen testaajaksi, käyn läpi kaikki mahdolliset asiat, joihin kynää voi hyödyntää. Sitä kautta saisin varmasti uusia, minulle tässä vaiheessa vielä tietämättömiä käyttökokemuksia.
  2. Juuri tämä yllämainittu kynä ja sen käyttö, mutta lisäksi DeX!

käyttäisin kynää mieluummin peliohjaimena jos sen sellaisena saisi toimimaan. Lisäisin myös viesteihini persoonallisen digiallekirjoituksen kynällä tehtynä. Selatessa viestejä,verkkosivuja, kuvia muokatessa sitä voisi hyödyntää. Muutenkin näyttöön kynää käyttämällä laistaa rasvaiset ja likaiset sormenjäljet. Autokorjaamolla ja muissa likaisissa duuneissa missä kädet on suorastaan "siinä" niin kynää voisi hyödyntää puhelinta likaamatta.

 

Ehdottamasti kamera ja kynä huippujuttuja ja ominaisuuksia.

1. Kynää käyttäisin muistiinpanojen ja kauppalistojen tekemiseen + omien emojien/havainnollistavien kuvien piirtämiseen. Sanoilla kun en aina osaa selittää esim reittiä tarpeeksi hyvin jotta tulisin ymmärretyksi. Kuvatessa kynän käyttö etälaukaisimena myös kiinnostaa.

 

2. Kynä kaikkine kayttömahdollisuuksineen. Iso näyttö, langaton lataus ja iso muisti ovat kaikki myös erittäin tärkeitä ominaisuuksia. 

Kunniamerkki +4

1. Hyödyntäisin sitä esim. muistiinpanoissa tai vaikkapa tarkkuutta vaativissa jutuissa, kuten taulukon solujen valinnassa.

2. DeX vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta.

1. Koska olen opiskelija ja en tykkää kirjoittaa tietokoneella tehtäviäni, (koska opin parhaiten kirjoittamalla) ja tehtävät pitää kuitenkin lähettää sähköisesti opettajalle. Saisin kirjoittaa tehtävät käsin ja lähettää ne suoraan opettajalle. Muistiib panot voisi myös tehdä suoraan sähköiseen muotoon esim. Töissä tarvitsen tätä toimintoa koska muistiinpano paperit aina häviävät.

 

2. Iso näyttö hyödyttää kynällä kirjoittamisessa. Hyvä kamera, koska tykkään kuvata parhaimmat hetket, kauniit maisemat ja tietenkin sosiaalista mediaa päivittäessä tärkeä juttu.

1. Olen erittäin kiinnostunut S pen:in etätoiminnoista, eli miten sitä voi käyttää esim. kameran laukaisemiseen jne. Kynällä saisi myös varmasti helposti muokattua kuvia ja näyttökin pysyisi puhtaampana ilman iän ikuisia sormenjälki tahroja.

 

2. Olen kiinnostunut monista puhelimen ominaisuuksista, kuten akunkestosta ja sormenjälkitunnistimesta. Eniten kuitenkin kiinnostaa kamera ja sen laatu ja ominaisuudet. Kuvaan paljon, joten hyvälle kameralle löytyy kyllä käyttöä. 

1) S pen kynälle olisi tarvetta monestakin syystä. Pitkät kynnet hankaloittavat kosketusnäytön käyttöä, jolloin kynä helpottaisi käyttöä kummasti 🙂 Lisäksi se vähentäisi sormenjälkiä näytössä ja pitäisi sen puhtaampana.

Kuvien ja videoiden editointi olisi myös kynän avulla helpompaa!

Tykkään myös kirjoitella asioita ylös, joten olisi hauska testata S pen kynää ja puhelinta muistikirjana, kauppalappuna jne.

 

2) Note 10 kameraa olisi upeaa päästä testaamaan. Kuvaan paljon maisemia niin läheisillä lenkkipoluilla kuin matkustellessa maailmalla. Ultralaajakulmalla saisi taltioitua kuviin saman, mitä ihmissilmä näkee, joten kuvista tulisi mielettömän upeita!

Vastaa