peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
56502 Jäsentä
158634 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Voita ja testaa OnePlus 7 Pro (1.7. – 14.7.2019)Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎04-05-2019
Kirjoituksia: 2
11/140

Vs: Voita ja testaa OnePlus 7 Pro

Akun kesto pääsisi testiin varmasti ja tietysti
pikalatauksen nopeus kiinnostaa.
Muita pointteja ovat selfiekameran pop-up ominaisuus,
puhumattakaan pääkameralla kuvaamisesta. 1+7:n käteen sopivuus,
käyttö ja sen sujuvuus jokapäiväisessä käytössä on
itselleni käytännölliseltä kannalta tärkeää ja miten mahtaa käyttöön
vaikuttaa kuulokeliitännän puuttuminen, jos mitenkään.

0 tykkäystä
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎22-10-2017
Kirjoituksia: 16
12/140

Vs: Voita ja testaa OnePlus 7 Pro

Itselle tärkeää puhelimessa on Suorituskyky, Akun kesto, Kamera ja Laitteen Naarmuuntumattomuus, koska laite tulisi altistumaan, joka päivä rakennustyömaalla hiekalle ja pölylle. 

 

Olen innokas teknologiaa hypistelevä ihminen joten olisi todella tärkeää tämän voitto, jotta pääsee kirjoittamaan ja kertomaan muille laitteen ostoa harkitseville ihmisille kokemuksia laitteesta.

 

Myös kiva olisi saada laite arvosteluun, jossa on suuri näyttö koulua varten että olisi laitteella helppo kirjoittaa muistiinpanoja.

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎29-06-2019
Kirjoituksia: 2
13/140

Vs: Voita ja testaa OnePlus 7 Pro

Katos! Tämä tulis kyllä nyt hyvään saumaan. Sopivasti 4vk:n kesäloma tuloillaan tuolla 15.7 alkaen, jolloin olis erittäin hyvin aikaa testailla ja tutkia enemmänkin, ihan tätäkin testiä varten. Toki käyttäjänä olen ihan perus "tallaaja", videoita tulee kateltua, kuvia otettua, musiikkia kuunneltua ja muuten vaan räpläiltyä ja tutkittua. Samoten erittäin monet asiat tulee myös hoidettua puhelimella nykyään (siis melkein kaikki) ja siitä mitä olen itseäni oppinut tuntemaan ettei luurin "lagituksia" tarvi kovinkaan paljoa tulla niin jo alkaa v-käyrä nousta. Siinä siis prioriteeteistä yksi, eli suorituskyky ja toimivuus. Ja kun nyt kaiken lisäksi, pitäs hankkia uusi puhelin vanhemman Oneplussan tilalle. Tietenkään merkkiä vaihtamatta, sen verran kova luotto näihin kapistuksiin!

Joka tapauksessa, tämän uuden 7 Pron mielenkiintoisimmat ja tärkeimmät ominaisuudet on suorituskyky, näyttö, akunkesto, kamerat, uusi äänentoisto ja yleinen käytettävyys.

Nykyään kun alkaa oleen puhelimissa tehoa, hyvät ja tarkat näytöt, koko ajan jokin sovellus päällä ja vähän väliä sitä räpläillään, niin akku on tässä osassa aika iso tekijä. 

Suorituskyky ja toimivuus tuli nyt tuossa aiemmin kerrottuakin. Toki edelleen myös testimielessä voi kokeilla kaikenlaista.

Näyttö, sen koko, kestävyys ja tarkkuus kiinnostaa aina, kun nyt visuaalinen tarkkuus ja vaatimus on itsellä aika kova. Mikä tahansa ei kelpaa. Tähän samaan nyt voidaan vetää myös äänentoisto, joka täytyy olla aina kunnossa, muuten sama heittää vaikka ohilentävää lintua.

Kamera ja visuaalisuus kuuluu samaan myöskin, eli täytyy olla laatua. En ole kuvaaja joka julkaisee instagrammissa maisemakuvia horisontit kierossa. Ja tottakai etukamerakin, joka pääsi tässä mallissa yllättämään tollaisena nousevana, mielenkiintoista.

Siinä ne tärkeimmät nyt tähän mennessä mitä tuli mieleen. Ja varmasti kokeilematta ei osaa paljoakaan kertoa, mitä kaikkea puhelin sisältää ja mihin se pystyy, ihan tavallisella käyttäjällä joka kuitekin vaatii tyyliä, laatua ja toimivuutta. Eli puhelin mukaan lomalle ja arkeen niin laitetaan testiin! Samalla sitten sitoudutaan kertomaan tänne kokemukset heti alusta alkaen. Lets do it

 

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎01-07-2019
Kirjoituksia: 1
14/140

Vs: Voita ja testaa OnePlus 7 Pro

Oneplus puhelimen hankinta on käynyt mielessä jo kauan, mutta päätöstä en ole vielä tehnyt. Nyt pääsisi testiin kauan harkittu puhelin.

 

Minulle, opiskelijana, puhelin on tärkeä työkalu, sen kaikkia ominaisuuksia ajatellen. Koska opiskeluissa hoidetaan suurin osa netissä tai digitaalisen ainakin, niin puhelin on näppärä kaveri koska se on aina taskussa mukana. Eli suorituskyky ja akunkesto on tärkeitä ominaisuuksia, jotka meinisi testiin. Toki myös pikalataus on tosi hyvä ominaisuus. Kameraakin tulee käytettyä aika lailla paljon, ja mitä parempi kamera sitä enemmän käytän sitä.

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎01-07-2019
Kirjoituksia: 1
15/140

Vs: Voita ja testaa OnePlus 7 Pro

Puhelin ajaa omassa päivittäisessä tekemisessä kaikkien laitteiden asiat tietokoneesta kalenteriin ja testiin pääsisi oneplussan suorituskyky silloin kun tehdään montaa asiaa yhtäaikaa.

 

Lisäksi valokuvaaminen on lähellä sydäntä joten kamera joutuisi töihin hyvinkin paljon.

 

Akunkesto on myös tärkeä ominaisuus itselleni sillä töiden aikana kuuntelen musiikkia tai podcasteja noin kuusi tuntia ja siihen päälle kuntosalin ja lenkkeilyn aikaiset kuuntelut, eli akun tulisi kestää lähes 10 tuntia kuuntelemista muun tekemisen ohella.

0 tykkäystä
Highlighted
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎25-08-2016
Kirjoituksia: 38
16/140

Vs: Voita ja testaa OnePlus 7 Pro

OnePlus 7 Pro olisi mielenkiintoinen testattava, sillä olisi mukavaa nähdä mihin suuntaan OnePlus on kehittynyt sitten OnePlus 5:n, jonka olen OnePlussalta omistanut 3T:n lisäksi. OnePlus 5 lupasi kameran suhteen paljon, mutta lunasti valitettavan vähän etenkin jos lopputulosta alkoi tarkastelemaan lähemmin. Etenkin kamera pääsisi monipuoliseen testiin ja vertautuisi tällä hetkellä käyttöluurina olevaan Galaxy S10+:aan. Omassa käytössä kameran pitää ehtiä ikuistamaan 3- ja 7-vuotiaat lapset touhuissaan, ottaa miellyttävät kuvat vierailukohteista ympäri Suomea ja toisinaan myös ulkomaita ja myös pitää värit todenmukaisina silloin kun avustan käsityöbloggaavaa vaimoa. Odotuksissa on, että nyt kamera pitää isomman osan lupauksistaan.

 

Aiemmista OnePlus-laitteista jäi positiivisena mieleen suorituskyky ja etenkin huikea latausnopeus. Langatonta latausta ei edelleenkään ole, mutta ennen Dash Chargena ja nykyään Warp Chargena tunnetun pikalatauksen myötä voisin hyvinkin elää tämän kanssa.

 

Kun puhelin on nykyään se kaikista eniten käytetty tietokone jos työkonetta ei lasketa, niin tuleehan sillä pelattuakin, ja nyt kun Nianticilta on samaan aikaan kaksi itseä kiinnostavaa peliä ulkona, niin tulisihan se testattua että miten nopeasti pelien välillä pystyy vaihtamaan edestakaisin, jotta molemmista saa kerättyä kulloisenkin sijainnin tarjonnat ja miten laitteen akku suhtautuisi kaikkeen tähän työmatkojen podcast-kuuntelun ja uutisten lukemisen ohessa.

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎20-06-2019
Kirjoituksia: 4
17/140

Vs: Voita ja testaa OnePlus 7 Pro

Tilasin juuri Xiaomi Mi 9T -puhelimen (saapuu tällä viikolla). Arvanettekin jo mitä tuleman pitää jos 1+7Pro puhelin lyödään kouraan. Molemmista löytyy jo jonkin verran arvosteluja, mutta ei juurikaan vertailua noiden kahden välillä. 90Hz näyttö 1+7Pro:ssa on toki saanut kehuja, mutta onko siinä tarpeeksi kaatamaan halvempaa vaihtoehtoa.

 

Harmillisesti Mi 9T Pro versiota ei ollut vielä tilaushetkellä saatavilla, joten vertailun voittaja tulee olemaan 1+7Pro jos painopiste on prosessoritehossa, mutta tarvitaanko sitä jos haluaa puhelimelta hyvää kameraa ja akunkestoa. Kuinka paljon eroa on Oxygenin ja MIUI sulavuudessa ja käytössä.

 

Kokemuksia Xiaomista kirjoitan jokatapauksessa niille pyhitetyille foorumeille, halusittepa sitä tai ette. 

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎02-07-2019
Kirjoituksia: 1
18/140

Vs: Voita ja testaa OnePlus 7 Pro

Aktiivisena luonto- ja tähtiharrastajana puhelimen kameraominaisuudet ovat minulle tärkeitä. Puhelimelta vaaditaan paljon, jotta sillä voisi saada edes kohtuullisia kuvia mm. tähtitaivaasta, revontulista ja salamoista. Uusimmat älypuhelimet ovat kuitenkin onnistuneet haastamaan näissäkin osa-alueissa järjestelmäkamerat, ja olisi vähintäänkin mielenkiintoista nähdä, miten kehuttu oneplussan uutuus pärjää näissä asioissa. Tämän lisäksi, elokuvien katselu on siirtynyt pitkälti tietokoneesta puhelimeen. Ainakin minulla. Näyttöjen resoluutiot ovat uusimmissa kapuloissa huippuluokkaa, mutta likimain kaikissa on tiellä tunnelmaa pilaava näytönlovi. Oneplussan tulisi tässä kategoriassa vähintäänkin loistaa, sillä lovia ei ole. 

 

Älypuhelimen suurkuluttajana, kuluu minulla myös akku. Tämän vuoksi, puhelimen akun tulisi kestää täydellä latauksella ainakin yhden käyttöpäivän. On myös päiviä, jolloin en ole muistanut jättää puhelinta lataukseen, jolloin aamulla ennen kotia lähtöä olisi tärkeätä saada pikalatauksella akkua ylös, joten latausnopeus on merkitsevä kriteeri. 

Olen se tyyppi, joka 04 aikaan aamuyöstä seisoo ulkona -30 asteen pakkasessa tuijottamassa taivasta kaukoputkella.
0 tykkäystä
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎30-12-2015
Kirjoituksia: 9
19/140

Vs: Voita ja testaa OnePlus 7 Pro

Puhelin kulkee minulla mukana oikeastaan kaikkialle, joten akun kesto on ehdoton. Toinen todella tärkeä ominaisuus on kamera sillä kuvaan kaikenlaista ja paljon. Sitten puhelimen tehot jne kuvan muokkausta ja videoiden muokkausra jne. 

Puhelimella pitää onnistua myös tiedostojen muokkaus jne. Minulle puhelin on monipuolinen väline, jolla pitää pystyä tekemään kaikenlaista.

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎12-10-2016
Kirjoituksia: 2
20/140

Vs: Voita ja testaa OnePlus 7 Pro

OIS AIKA VAIHTAA ÄLYPUHELIMEEN KUN KÄYTÖSSÄ VAIN TABLETTI JA VANHA DORO SIMPUKKA SEKA PC.NÄYTTÄÄ SILTÄ ETTÄ EI KOHTA PÄRJÄÄ ILMAN ÄLYÄ .OLEN VALMIS RAPORTOIMAAN KÄYTTÖÖNOTOSTA JA MUUSTA SENIORIN NÄKÖKULMASTA.

 

Edit LiisaMn: poistettu viestistä sähköpostiosoite

0 tykkäystä