peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
57197 Jäsentä
160108 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Voita ja testaa OnePlus 7 Pro (1.7. – 14.7.2019)Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎03-07-2019
Kirjoituksia: 1
41/140

Vs: Voita ja testaa OnePlus 7 Pro

8-vuotiaalla diapeetikko tytöllä on blucon joka lähettää reaaliajassa tietoja vanhemmillle verensokerista bluethoothin kautta. Tällä hetkellä hänellä on samsung puhelin käytössään joka tämän tästä hukkaa Bluetooth yhteyden. Kun nämä asiat toimivat voi lapsi huoletta olla kavereiden kanssa pihalla, koulussa, yksin kotona missä vain ilman aikuista koska pystymme etänä seuraamaan. Hymiö Onnellinen One plus lähtisi ehdottomasti lapsen seurantaan, varmasti tulisi kokeiltua myös kameraa ja muita hilavitkuttimia, mutta akun kesto ja Bluetooth olisi meille ne tärkeimmät. Hymiö Onnellinen

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎03-07-2019
Kirjoituksia: 1
42/140

Vs: Voita ja testaa OnePlus 7 Pro

Tämä tehotestiin, kiitos. Nykyinen mate 10 pro, no tämä on Huawei, ei ehkä kuitenkaan enää ole se mitä puhelimelta vaadin.

Kameran ominaisuudet, sekä akunkesto, ovat ne tärkeimmät ominaisuudet. Näytön tulee myös olla luokkaa erinomainen, koska se tulee olemaan etenkin iltaisin päällä _tunteja._ IP luokitustahan tuo ei omaa, vaikka lieneekin aika vesitiivis. Tämäkin ominaisuus ulkona, ja vesistön äärellä on erittäin suotavaa kun napsii esimerkiksi tämäntyyppisiä otoksia! 😄

 

kuvakisaan.jpg

 

Edit SannaMKoo: Upotettu kuva suoraan kommenttiin

0 tykkäystä
Highlighted
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎23-05-2015
Kirjoituksia: 46
43/140

Vs: Voita ja testaa OnePlus 7 Pro

Itse tulen koittamaan, onko Oneplus 7 pron sormenlukija niin hyvä kuin mainostetaan Oneplus 3T malliin nähden. Nyt pääsisi hyvin testaamaan, onko tässä kameran kuvanlaatu kuinka paljon parantunut ja myös hyödyntääkö 90hz oikeasti peleissä niin paljon kuin mainostetaan.

 

Minulle olisi jännittävää päästä kokeilemaan oikeasti koko puhelimen kokoista ruutua, kun yleensä puhelimissa on olleet reunat. Entäs äänenlaatu? Latautuuko puhelin kuinka nopeammin? Se, paljonko 4G nopeus paranee entisiin puhelimiin nähden.

 

Onko tuota prossusta yhtään hyötyä käytössä?

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎03-07-2019
Kirjoituksia: 1
44/140

Vs: Voita ja testaa OnePlus 7 Pro

Arjessa puhelimeni on korvannut jo ainakin kannettavan tietokoneen, kameran ja herätyskellon. OnePlus 3 on jo vuosien ajan toiminut moitteettomasti, enkä tästä merkistä enää muuhun vaihtaisi. Uusin malli kiinnostaa mahtavien ominaisuuksiensa puolesta ja ulkonäkökin miellyttää silmää! Akun kesto, huippu kamera ja kestävä lasi tekisivät siitä erinomaisen puhelimen luonnossa viihtyvälle eräihmiselle.

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎13-02-2018
Kirjoituksia: 2
45/140

Vs: Voita ja testaa OnePlus 7 Pro

Nykyään tulee käytettyä puhelinta enemmän kuin tablettia ja läppäriä yhteensä. Kaikki tarvittava löytyy puhelimesta: kamera, nettiselain, laskin, pelit, musiikki...

 

Perheessä on vaimon lisäksi kaksi lasta, koira ja kissa, joten hälinää ja vauhtia on ihan riittävästi ja puhelimet on monesti koetuksella. Kameralla tulee ikuistettuja tärkeitä muistoja ja parhaista paloista tulee teetettyä fyysisiä kuvia, joten kameran olisi syytä olla erittäin hyvä. Musiikkia tulee kuunneltua töissä langattomilla bluetooth kuulokkeilla, ja selain on toki ahkerassa käytössä joka päivä tiedonnälkäisessä elämässä.

 

Tabletit on yleensä lasten käytössä, joten puhelimen iso näyttö soveltuu satunnaiseen Netflix-katseluun, joten uusi OnePlus olisi ahkeralla käytöllä ja todella mieluisa lisä nykyisen rikkinäisen näytön omaavan luurin tilalle. Aiempi omistamani OnePlus oli 3T, josta muuten pidin paljon, mutta kamera ei ollut paras mahdollinen. 

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎04-07-2019
Kirjoituksia: 1
46/140

Vs: Voita ja testaa OnePlus 7 Pro

Wau. Siis olen sanaton kun luen millaisia ominaisuuksia uudessa Oneplus puhelimessa on. Haluan heti kokeilemaan. 

Tällä hetkellä on käytössä Oneplus vitonen. Olen ollut todella tyytyväinen mutta nyt on näyttö sen verran sirpaleina että olisi korkea aika joko korjata tämän tai miksi ei nyt vaihtaa uuteen. Kamera on tosi huono myös koska olen onnistunut rikkomaan lasin sekä etu että takakamerassa joten kun kuvia yritän ottaa niin ne on sitten joka kerta yhtä epäselviä. Tässä kohtaa elämässäni kaipaan enemmän kuin koskaan tarkkoja kuvia kun olen vastasyntyneen kanssa kotona ja haluaisin hänen kaikista kehitysvaiheista kuvia muistoksi. 

Kamera onkin tässä uudessa Oneplussassa se mikä minuun vetoaa eniten. Tyylikäs ulkomuotoilu ja almond väri onkin sitten erinomainen plussa. 

0 tykkäystä
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎20-03-2019
Kirjoituksia: 9
47/140

Vs: Voita ja testaa OnePlus 7 Pro

Tärkein ominaisuus OnePlus 7 Pro:ssa olisi aivan selkeästi näyttö. Tämän puhelimen kiinnostavimmat ominaisuudet liittyvät juuri näyttöön. 90 Hz:n virkistystaajuus yhdistettynä huipputehokkaaseen prosessoriin tarjoaisi niin sulavan käyttökokemuksen, että se on nähtävä omin silmin.

 

Moottoroitu kameramoduli on jo sinällään kiinnostava ominaisuus, jota ei ihan joka puhelimesta löydy. Siitä on myös se hyöty, että koko näytön pinta-ala on käytössä ilman reikiä, lovia tai reunuksia ja innokkaalle leffaharrastajalle se on tänä päivänä luksusta.

 

Tykkään käyttää puhelimella monipuolisesti sovelluksia ja tässä olisi varmasti riittävä määrä RAM-muistia, jotta ohjelmia voi pitää taustalla auki niin paljon kuin haluaa, ja jättää muistista huolehtimisen kokonaan.

 

OnePlus 7 Pro olisi hyvä puhelin paljon ulkoilevalle. Kuka haluaa varsinkin kesällä istua sisällä odottamassa, että puhelin latautuu? Pikalatauksella saisi äkkiä virtaa ja pääsisi nauttimaan kesäilmoista ja voisi luottaa että puhelin ei sammu kesken päivän.

 

Tällaisella tehopuhelimella pitäisi myös ehdottomasti ajaa joku testiohjelma että näkisi, miten paljon omassa laitteessa on puhtia ja verrata tuloksia vanhaan. Voittajan uskaltaa jo arvata etukäteen.

 

OnePlus ei ole puhelimena minulle ennestään tuttu. Arvosteluista ja testeistä voi aina lukea, miten puhelin suoriutuu ja millaista käyttö on, mutta olisi todella hienoa päästä itse kokemaan Oxygen OS ja OnePlussan näkemys siitä, mitä Android voi parhaimmillaan olla.

 

Elokuvien ja sarjojen katselu, pelaaminen ja valokuvaaminen niin luonnossa kuin kaupungissa. Siinä tärkeimmät asiat, joita haluaisin päästä OnePlus 7 Pro:lla kokeilemaan.

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎04-07-2019
Kirjoituksia: 1
48/140

Vs: Voita ja testaa OnePlus 7 Pro

Olen puhelimen suurkäyttäjä! Oma yli kaksi vuotta vanha OnePlus 5 on palvellut paremmin kuin kukaan olisi voinut uskoa. Käytän puhelinta keskimäärin 10h päivässä, eikä siihen vielä lukeudu se että puhelimestani soi musiikki myös yöllä.

 

Eniten uudessa OnePlus 7 Prossa kiinnostaa tuo uusi isompi näyttö, prosessorin tehot ja totta kai kamera. Myös 4000 mAh akku pääsisi hyvin testiin käytössäni. Testeissä vertaisin tuloksia tämän hetken puhelimeeni ja mahdollisuus olisi verrata siskoni OnePlus 6T puhelimeen.

 

---

 

Haluaisin kokeilla testata ainakin tälläistä asioita:

 

1. Prosessori: Miten pyörii Play kaupan raskaammat ja suurimmat pelit? Kuvien ja videon käsittely erilaisilla ongelmilla. Testiin myös kestääkö puhelimen tehot, jos jättää useampia raskaampia pelejä päälle samanaikaisesti.

 

2. Kamera: Minulla on tuollainen hyperaktiivinen nelijalkainen josta on melkein mahdotonta saada hyvää kuvaa, joten kiinnostaa kyllä tietää onnistuuko 7 Pro tässä tehtävässä.

Sen lisäksi haluaisin verrata sitä 5 ja 6T mallien kameroihin ja kokeilla eri kohteita kuten luontoa, liikennettä jotain lähietäisyydeltä otettavia kuvia.

 

Myös etukamera pääsisi tietenkin testiin vaikka en olekaan mikään suuri linssilude. Sen lisäksi haluaisin kokeilla videoimista ja mitä ominaisuuksia siihen liittyy.

 

Tähän kohtaan täytyy lisätä että en ole mikään huippu kuvaaja vaan ihan tavallinen pulliainen joka tykkää kauniista asioista.

 

3. Näyttö: Tätä on hieman vaikea testata. Luulen että tästä tulisi eniten tekstiä tuossa ensimmäisessä postauksessa. Jälkimmäisessä antaisin kokemuksia siitä miltä näyttö tuntuu pelatessa, katsottaessa elokuvia ja sarjoja eripaikoista ja yleistä fiilistä.

 

4. Akku: Oi ihana 4000 mAh akku! Kestääkö se koko päivän minun käytössäni? Kauanko voi odottaa akun kestävän jos pelaa ja kuuntelee musiikkia koko päivän? Kuinka paljon virransäästö pidentää akun ikää jos sen ottaa käyttöön 50%/25%/15%/5%? Kestääkö akku koko päivän ulkona olemista ja esimerkiksi Pokemon go pelaamista, vaikka näyttö ei olisikaan himmeän?

 

5. Käyttöjärjestelmä: Testissä olisi myös käyttöjärjestelmä. Sen käyttöönotto(aika), tiedon siirto vanhasta puhelimesta uuteen, asetusten vaihtaminen, sujuvuus ja helppokäyttöisyys.

 

En ole varma kuinka paljon eroaa tämän hetkisestä puhelimestani, mutta testasin silti.

 

6. Sormenjälkitunnistin: kuinka hidas verrattuna tämän hetkisen puhelimen sisäänrakennettuun? Onko helppo synkronoida? Mitä jos näyttö on likainen, toimiiko silti? Miten helppo kasvojen tunnistus on ottaa käyttöön ja toimiiko se?

 

7. Kaiuttimet: Vaikka kajarit eivät olekaan yksi 7 Pro:n suurimmista myyntivieteistä, kokeilisin ne silti sillä kuuntelen paljon musiikkia. Vertaisin OnePlus 5 malliin.


-----

 

Kaikenkaikkiaan käytän lähes joka päivä suurinta osaa puhelimen ominaisuuksista. Erityisesti pelaan ja katson/kuuntelen useita tunteja päivittäin. Kuvia tulee räpsittyä melko paljon, vaikka en mikään valokuvaaja olekaan. Puhelimen akku on kyllä koetuksella päivittäin ja täytyy sanoa että olen positiivisesti yllättynyt siitä miten hyvin yli 2 vuotta vanhan puhelimeni akku kestää edelleen melkein koko päivän käytössäni.

 

Olen opiskellut ohjelmointia (vaikka olen siinä kyllä aivan surkea) ja olen pienestä asti ollut kiinnostunut puhelimista. Kirjoitan mielelläni arvosteluja varsinkin silloin, kun kyseessä on jokin tekninen laite tai ohjelmisto.

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎22-09-2015
Kirjoituksia: 5
49/140

Vs: Voita ja testaa OnePlus 7 Pro

Moi! 

Olen harkinnut OP:n hankkimista jo pitkään sen ominaisuuksien vuoksi. Erityisesti kuitenkin sen vuoksi, että siinä järjestelmäpäivityksen tietoni mukaan toimivat vuosia. Nykyisessä puhelimessani viimeisin järjestelmäpäivitys tuli reilu puoli vuotta oston jälkeen (tuore malli silloin). 

 

Puhelin on jatkuvasti käytössäni ja toimii suorastaan tietokoneen korvikkeena, koska varsinainen pöytäkoneen hallinnan on vallannut poikani. Tämän vuoksi puhelin on lähes joka hetki käytössä. Tästä olen saanutkin kuulla ystäviltäni. 

Käytän puhelinta kaikenlaiseen viestintään. Kuvia ja videoita otan ja julkaisee päivittäin. Teen tai ainakin pyrin tekemään puhelimella kaiken mitä tietokoneellakin, kotisivujen päivityksestä lähtien. 

 

Matkassani tulisi OP 7 Pron akku todellakin testiin. Samoin nopeus ja kuuluvuus tulisi testattua, koska liikun paljon ympäri Suomea. Otan paljon tilannekuvia, joten arvostan nopeaa käyttöönottoa. Uskoisin, että OP 7 Pro jäisi käyttööni testin jälkeen niin paljon positiivista olen siitä lukenut. 

0 tykkäystä
Konkari ☆
Konkari ☆
Rekisteröitynyt: ‎15-08-2015
Kirjoituksia: 2 073
50/140

Vs: Voita ja testaa OnePlus 7 Pro

Oneplussassa eniten testauksen kannalta kiinnostaa raaka suorituskyky. Sd855 -piiri tarjoaa tehoja, jotka ovat vertaansa vailla. Erityisesti mobiiliverkon modeemin suorituskyvyn mittaaminen on kiinnostavaa. Tietenkin kameroiden ominaisuudet ovat myös tärkeitä testata ja tässä laitteessa houkuttelevaa onkin 4k60fps videokuvan tallennus. Erilaisten asioiden kuvaaminen täydellä loistolla on siis laitteella mahdollista.

0 tykkäystä