peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
57970 Jäsentä
161535 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Voita ja testaa OnePlus 7 Pro (1.7. – 14.7.2019)Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎10-07-2019
Kirjoituksia: 1
111/140

Vs: Voita ja testaa OnePlus 7 Pro

Oneplus laitteita on minulla ollut 2 (6&6T) ja olen tykästynyt näihin vehkeisiin ! Ilmiömäinen kamera ja mahtava suorituskyky ja kirsikkana kakun päällä nopea lataus!

Oneplus 7 Prolta odotan huippusuirituksia kameralta, kilpailevat kyykyttävää nopeutta ja huumaavaa muotoilua ! 

 

Puhelin on läsnä arjessa ja työssä soitellessa, musiikkia kuunnellessa, listoja keräillessä ja nettiä surffatessa ! 

 

 

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎11-07-2019
Kirjoituksia: 1
112/140

Vs: Voita ja testaa OnePlus 7 Pro

Olemme lähdössä ulkomaan reissuun, joten kamera pääsisi heti kovaan testaukseen. Samalla myös akun kesto pääsisi koetukselle. Muuten arkena puhelin olisi aika kovassa käytössä eri pelien yhteydessä. Mikäs olisi sen parempaa kuin saada arvosteluihin mukaan hienoja lomakuvia ja realistinen arvio akun kestävyydestä kovassa peli käytössä. Reissun jälkeen saamme perheeseen pienen koiran pennun, ja liikkuvan kohteen kuvauksesta saisi myös hyvät arvostelut, pennut kun eivät malta pysyä paikallaan kuvatessa. 

 

Testin päätyttyä puhelin menisi varmaankin puolisolleni, joka on vannoutunut oneplus käyttäjä ja on himoinnut kyseistä mallia jo jonkun aikaa. 

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎11-07-2019
Kirjoituksia: 1
113/140

Vs: Voita ja testaa OnePlus 7 Pro

Itselläni on tällä hetkellä oneplus 3t, ja olisi mahtavaa päästä kokeilemaan 7 pron etu-/takakameraa! Tykkään paljon liikkua luonnossa, joten kamera pääsisi hyvään käyttöön erilaisissa ympäristöissä! Toinen mikä tulisi minulla testaukseen on akun kesto ja sen nopea lataaminen. Käytän aika paljon puhelinta päivän aikana ja se on suuri + puhelimessa, että akku kestää ja sen saa ladattua nopeaa täyteen! Tietysti käyttöjärjestelmä tulee kovaan käyttöön, kun käytän paljon erilaisia sovelluksia, nopeus on siihen vain plussaa! 

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎11-07-2019
Kirjoituksia: 1
114/140

Vs: Voita ja testaa OnePlus 7 Pro

Hei,

Puhelin pääsisi kanssani mukaan työhöni kaivos-alalla, jossa pimeys, pöly ja pitkät päivät ovat osa arkea.

Puhelimelta hakisin seuraavia ominaisuuksia: akunkestoa, hyvää kameraa, käteen istuvuutta ja sulavasti toimivaa käyttöliittymää.

työhöni ja vapaa-aikaan sisältyy paljon valokuvausta, joten uusi OP7 kameransa kanssa vaikuttaisi sopivan hommaan kuin nenä päähän.

Myöskään pikalautaus pitkäksikin venyvänä työpäivänä ei ole hullumpi ominaisuus.

Olen aikaisemmin omistanut 4 kappaletta kyseisen merkin puhelimia, mutta tällä hetkellä kilpailijan puhelin parempien ominaisuuksien vuoksi taskussa, kuitenkin 

olisi ilo kokeilla olisiko uusi oneplus 7, se oikea puhelin omaan taskuuni,

 

Edit LiisaMn: poistettu viestistä henkilötiedot.

Jos haluat lisätä viesteihisi allekirjoituksen, se onnistuu valitsemalla oman profiilin asetuksista henkilökohtaiset tiedot > allekirjoitus.

0 tykkäystä
Highlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎09-05-2018
Kirjoituksia: 2
115/140

Vs: Voita ja testaa OnePlus 7 Pro

OnePlus5 omistajana on tullut huomattua OnePlussan hyvyydet. Niihin kuuluu kamera,akun kesto/lataus, puhelimen nopeus yms. Harrastuksina ralleissa käynti ja sieltä kuvien/videoiden otto. Jos koepotilaaksi pääsen niin materiaalia ja kokemuksia tulee varmasti.

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎09-05-2018
Kirjoituksia: 2
116/140

Vs: Voita ja testaa OnePlus 7 Pro

Moro, 

Oon 27-vuotias likka Tampereelta. Tykkään matkustella ja retkeillä, joten OnePlus 7 pääsis aikamoisiin seikkailuihin mun kanssa. Puhelimen muisti täytyy valokuvista ja videoista näillä reissuilla, joten huippuhyvä kamera on ehdoton. 

 

Tätä kautta myös akun kestävyys tulee esille. Sen pitää kestää kokopäivän valokuvaukset ja silti akkua pitää olla riittävästi majapaikkaan navigointia varten.

 

Tai nopean latauksen ansiosta en oo enää siinä tilanteessa, että akkua pitäisi säästellä iltaan valmistautuessa. Sen sijaan musiikki voi raikua hyvälaatuisena kännykän kaksoiskaiuttimista. 

0 tykkäystä
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎11-01-2015
Kirjoituksia: 81
117/140

Vs: Voita ja testaa OnePlus 7 Pro

Nykyinen puhelin on Huawei P20 Pro.

Oneplus 7 Pro pääsisi siis vertailutestiin P20 Pron kanssa.
Mielenkiintoisia testikohteita ovat :
- OP7 Pron huipputarkka näyttö ja vaikuttaako korkeampi virkistystaajuus käytönnössä.
- Ilman muuta kameran toiminta ja minkälaisia kuvia sillä saa. Zoomin käyttö, yökuvaustila ja etukameran toiminta ylösnousevana.
- Puhelin on aika painava, mutta onko liian painava ja vieläkö tämän kokoinen puhelin toimii taskussa kannettavana
- Lataus on nopea ja akussa tehoa, tarvitaanko enää ulkopuolisia akkuja vai pärjääkö tällä koko päivän?
- Miten paljon nopeampi Snapdragon 855 käytännössä on vs. Huawein Kirin 970. Huomaako eron käytössä?

- Sormenjälkilukijan toiminta, kun on näytön alla.

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎23-06-2019
Kirjoituksia: 2
118/140

Vs: Voita ja testaa OnePlus 7 Pro

Suurimpana tekijänä on mulla puhelinta valitessa sen kameran laatu ja kyky suoriutua erilaisissa tilanteissa. Tähän liittyy myös oleellisesti tietenkin moni muu ominaisuus kuten akun kesto ja näytön suorituskyky! Valokuvailen tosi paljon sekä työksi että harrastukseksi ja mulle on super tärkeää, että aina on joku laite mukana millä kuvata kun se kuvattava hetki voi iskeä ihan milloin vaan! Puhelin on osoittautunut tosi osuvaksi välineeksi siis tähän, kun on helppo kantaa mukana mihin sitten meneekin. Hymiö Onnellinen Mun nykyinen puhelin alkaakin olla siinä rajoilla että pitäiskö hankkia uusi, tälläkin hetkellä on takuu huollossa. 😬 

 

Toiseksi matkustelen paljon, ja olis tosi mielenkiintoista nähdä miten tää malli lähtis reissuun mukaan! Tykkään puhelimissa tutkia myös erilaisia pieniä ekstra ominaisuuksia mitä aina uusissa malleissa ja päivityksissä tulee.

 

Kolmanneksi, mulla ei oo aiempaa kokemusta OnePlussasta, mut monesti on tullut harkittua! Tyylikkään ja tehokkaan oloinen puhelin, pääsis hyviin käsiin täällä! 😄

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎12-07-2019
Kirjoituksia: 2
119/140

Vs: Voita ja testaa OnePlus 7 Pro

Olisi mielinkiintoista testata paljon kehutun oneplussan huippumallia ”applekäyttäjänä”. Olen oneplussia hypistellyt kavereilta ja ihan hyviltä luureilta on vaikuttaneet joten kokeilisin avoimin mielin. Eniten kiinnostaa suuri akku ja sen kestävyys, kasvojen tunnistus sekä kamerat.

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎12-07-2019
Kirjoituksia: 1
120/140

Vs: Voita ja testaa OnePlus 7 Pro

On poltellut pitkään kokeilla one plus 7 pro:ta ja tässä olisi oiva mahdollisuus kokeilla kyseistä lippulaivaa ja eniten akun kesto ja kamerat olisi kiinnostuksen kohteena. Lähinnä moottoroitu etukamera kestävyys ja laatu, tietysti ensimmäinen kolmoiskamera mikä itsellä on, niin tulisi silläkin kuvia otettua reilusti. Myös suoritin tulisi kovaan testiin pelatessa puhelimella, sekä surffaillessa tottakai.

0 tykkäystä