Voita ja testaa OnePlus 7 Pro (1.7. – 14.7.2019)


Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14


 


KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! Kiitos kaikille osallistujille :smileyhappy: 


 


OnePlus 7 Pro -puhelimen itselleen voittivat @Heffe ja @Piagrina, onneksi olkoon voittajille!


 


Voittajien valitsijaraadin terveiset: 


 


Kiitos paljon kaikille kisaan osallistuneille, saimme vastauksia hurjasti ja vain kahden voittajan valinta kaikkien kisaan vastanneiden kesken oli haastavaa. Taso oli siis kova!


 


Puhelimen voittaneiden videossa ja tekstissä oli paljon konkreettisia esimerkkejä siitä miten ja missä puhelin pääsisi testiin, ja mihin sen olisi hyvä olla kykeneväinen. Kummallakin oli myös toiveita puhelimelta harrastuksiin tai työhön liittyen. Odotamme innolla vastaako puhelin odotuksia, ja millaiset testiraportit laitteista saamme! :smileyhappy:


 


Jos voitto ei tällä kertaa osunut kohdalle, kannattaa käydä osallistumassa parhaillaan käynnissä olevaan laiteskabaamme, jossa voit voittaa itsellesi Samsungin A80 -puhelimen!


 


 


Oletko innokas testaaja, joka osaa kynäillä mielenkiintoisia laiteartikkeleita tai tehdä esimerkiksi arvosteluita videolle? Kerro meille kommenttiosiossa vähintään 30 sanalla, mitkä OnePlus 7 Pro -puhelimen huippuominaisuuksista ovat sinulle tärkeimmät ja millaisiin testeihin OnePlus 7 Pro pääsisi kanssasi. Voit hakea testaajaksi myös tekemällä videon, jossa vastaat näihin kysymyksiin. Valitsemme 2 voittajaa joille lähetämme uutuuspuhelimet testiin. Toinen voittajista valitaan kirjallisten hakemusten lähettäneiden kesken ja toinen videohakemuksen lähettäneiden kesken. Voittajana teet kahden viikon mittaisen testijakson aikana kaksi artikkelia tänne Yhteisöön meidän kaikkien luettavaksi.


 


Voittajana vaadimme sinulta


 


Jos voitat kilpailussa niin käytä ja testaa puhelinta, aivan kuten käyttäisit sitä normaalistikin. Näin saat siitä kokemuksia arjessasi joita jaat sitten muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön:


 



  • Ensituntumat pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen juttu).

  • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu).


 


Kirjoittamasi arvostelun näkökulmia voi olla esimerkiksi: Miltä puhelin tuntuu ja näyttää. Oliko käyttöönotto helppoa. Miltä sitä tuntui käyttää ja soveltuiko se käyttöösi. Mitä erityisen hyvää siinä on ja mitä kenties muuttaisit?


 


Saat pitää puhelimen itselläsi maksutta testien jälkeen.


 


 


Skaba pähkinänkuoressa


 



  1. Voit osallistua kisaan 14.7. kello 23:59 asti

  2. Valitsemme voittajat 16.7. ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä

  3. Osallistu kilpailuun vastaamalla yllä vaadittuihin kysymyksiin kirjallisesti tämän blogin kommenttiosissa tai lähettämällä videon. Jos voitat kisan, testaa puhelinta kahden viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön

  4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan puhelinta sekä kirjoittamaan siitä kaksi juttua tänne Yhteisöön.

  5. Saat pitää puhelimen itselläsi maksutta testin jälkeen.

  6. Lue ennen osallistumistasi vielä kilpailun säännöt, klikkaa PALJASTUS-sanaa.


 


Kilpailu on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin kisoihin ja arvontoihin kesän aikana.


 


Kilpailu alkaa 1.7. ja päättyy 14.7. Voittajat valitaan 16.7. Lue kisan tarkemmat speksit alta klikkaamalla Paljastus-sanaa.





Hide content


Kilpailun säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa OnePlus 7 Pro



Kilpailun järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).


 


Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.


 


Osallistumisaika
Kilpailuun voi osallistua 1.7. – 14.7.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.


 


Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä kaksi (2) kappaletta OnePlus 7 Pro 8GB+256GB -puhelimia, yksi puhelin/voittaja. Palkinnon arvo 749€/kpl.



Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 


 


Kilpailuun osallistuminen


Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Kilpailuun voi osallistua vastaamalla kommenttiosioon blogissa esitettyihin kysymyksiin vähintään 30 sanan mittaisella kirjoituksella tai vastaamalla kysymyksiin videon muodossa. 1 kirjoitus tai video = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.


 


Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.


 


Voittajien valitseminen ja palkinnon lunastus
Voittajat (2 kpl) valitaan 16.7. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, valitsemme uuden voittajan. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.


Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset OnePlus 7 Pro -keskusteluun:



  • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa puhelimen vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli).

  • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli).


 


Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.


Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja YouTube-kanavien nimet.


 


Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.


 


Verot


Kilpailun voittajat voivat testijakson jälkeen joko palauttaa puhelimen Telialle tai pitää sen itsellään, tällöin he vastaavat veroista ja ovat velvollisia ilmoittamaan saamansa edun omassa verotuksessaan.


 


Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja


 


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.



Telia Finland Oyj
Helsingissä 1.7.2019



 


Puhelimen speksit

























































Malli: OnePlus 7 Pro (8GB+256GB)
Näyttö: 6,7" kaarevareunainen AMOLED, 3D Corning Gorilla Glass, Quad HD+ -tarkkuudella ja 90 Hz virkistystaajuus, 3120 x 1440 pixeliä
Mitat: 162,6 × 75,9 × 8,8 mm
Käyttöjärjestelmä: OxygenonOS
Muisti: 8 Gt RAM + 256 Gt
Suoritin: Qualcomm Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri
Takakamera:

48 Mpix


16 Mpix ultralaajakulma


8 Mpix telekamera 3X optinen zoom


Etukamera: 16 Mpix etureunasta esiin nouseva
Akku: 4000 mAh + 30 W OnePlus Warp Charge -pikalataus
Muuta: Näytönalainen sormenjälkilukija
  USB-C, ei kuulokeliitäntää
  Dual nano-SIM
  Kasvojentunnistus

 


 


Onnea vielä kaikille kilpailuun!


 


 


Lue myös:



139 kommenttia

Puhelin on nykyään korvannut kaiken: soittimen, kalenterin, tietokoneen jne. Mutta kaikkein merkittävin on ollut kameran korvaaminen. En edes muista milloin olen viimeksi kaivanut digikameran esille. Puhelimien kamerat ovat nykyään sen verran loistavia, ettei ole tarvetta enää erilliselle kameralle. Ja juurikin kameraominaisuudet olisi se jotain haluaisin eniten testata.

 

Perheessä on kolme lasta, jotka liikkuvat ja touhuavat ja haluavat aina, että kuvaisi heitä joko leikkimässä tai tekemässä voltteja. Lisäksi on kuvat säilövät muistoja usein paremmin kuin omat aivot. Johtuuko tämä kenties iän tuomasta dementiasta vai mistä?

 

Minulla oli kesällä 2014 Oneplus One (varmaan ensimmäisten kymmenen joukossa Suomessa), mutta sen kanssa oli kuuluvuusongelmia ja laite vaihtui melko pikaisesti. Nyt OP:sta on tullut jo kuudes sukupolvi, joten olisi mielenkiintoista palata ja tutustua kuinka paljon laite on muuttunut ja parantunut.

Olen itse aina ajatellut hankkia OP puhelinta, sillä olen enemmän pelaaja, kuin SoMe chattaaja.


Olen kuitenkin aina miettinyt, jos OPn prosessori olisi mitenkään hyvä pelaamiselle. 


 


Puhelinta käytän myös videon katseluun, että kuva-laatu olisi kiinnostavaa nähdä.


 


Puhelinta käytän noin 2-4 tuntia päivässä, niin olisi kiva myös nähdä, miten paljon akku kuluu sen aikana.


 


Edit LiisaMn: poistettu viestistä henkilötiedot.


Jos haluat lisätä viesteihisi allekirjoituksen, se onnistuu valitsemalla oman profiilin asetuksista henkilökohtaiset tiedot > allekirjoitus.

Minulla on nyt käytössä OnePlus 5T ja olen alkanut yhä enemmän käyttämään kameran pro-asetusta. 7 pron kanssa laittaisin kamerat testiin. Etenkin etukameran ominaisuudet kiinnostavat.

 

Puhelimella tulee katsottua myös paljon videoita ja suoratoistopalveluita jolloin näytön iso koko ja hyvä virkistystaajuus nousevat arvoasteikolla korkealle.

No ainakin puhelimen fyysinen kestävyys tulisi testattua eli ruutu ei naarmunnu takin/housujen taskussa ja iso akkukin on myöskin tärkeä koska tulee selailtua nettia kuitenkin koko päivä puhelimella.Netin selaamisessa iso ruutu ja nopea prossu/paljon muistia on nykyään vähän pakko ettei sivut tahmaa ja sivuilla olevat videot pyöriii nykimättä.Takakameraa/sormenjälkitunnistajaa näytössä tulisi varmasti testailtua koska verkkopankit alkavat käyttää tunnistamiseen puhelimen mobiilisoftaa joka sitten käyttää qr koodia ja sormenjälkeä tunnistautumiseen.Seuraavaksi kai kokeilevat kasvojen tunnistusta joka puhelimessa ilmeisesti on.Koska 3.5" liitintä ei puhelimessa ole niin todennäköisesti joutuisin testaamaan joko bt kuulokkeita tai sitten usb-c kuulokkeita(jos puhelimessa toimii) koska käyttäisin puhelinta musiikkisoittimena.

Tuolla vähän tarkempia tietoja tosta puhelimesta

 

https://www.gsmarena.com/oneplus_7_pro-9689.php

 

/offtopic

Tuolla on näköjään myynnissä usb-c->3.5" audio plugineja eli normi kuulokkeet saa kiinni puhelimeen.

Tätä on jo katsottu kiinnostuneena. Nykyinen puhelin Razer Phone 2 on varsin kovatasoinen pelipuhelin, jossa on myös kamera ja äänentoisto korkeaa luokkaa. Se on suorastaan 'poispilannut' ja osaan siis vaatia puhelimelta aika paljon. Myös puhelimen suuri koko ja paino eivät menoa haittaa. Kyseessä on jo toinen yli 200g painava laite ja silti ovat pääasiassa rintataskussa viihtyneet. Näytön kirkkaus - vähintään 600 nits - on tärkeää, koska karttanavigointi pitää onnistua aurinkoisinakin päivinä.

Pitkäaikaisena Apple käyttäjänä kiinnostaisi paljon testata Android puhelinta ja nähdä mitä sillä puolella on tarjolla. OnePlus 7 Pro on hienon näköinen puhelin muotoilultaan, mutta olisi hienoa kokea se omassa käytössä. 

Kiinnostaisi erityisen paljon testata sen kameraa ja tehoja. Ottaisin paljon kuvia ja pääisisi tosi testiin! Itsellä on monen vuoden kokemusta myös arvostelujen ja muiden videoiden teosta, joten pystyisin tekemään unboxing/ ensitunnelma videoita testien ja lopullisen arvostelun lisäksi. 

Tämä iPhone käyttäjän näkökulma tulisi esille, kun sitä käyttänyt vuosia, mutta olisin avoinmielinen ja aidosti kiinnostunut näkemään mitkä ovat Androidin ja erityisesti OnePlussan vahvuudet!

Lempiominaisuudet OnePlus 7 pro- puhelimessa:

 

-Puhelimen iso 90Hz:n näyttö ilman mitään loveja vaikuttaa mahtavalta ja erittäin sulavalta sekä on minusta paras asia puhelimessa.

-Moottoroitu kamera vaikuttaa myös nopealta ja siistiltä ratkaisulta, jota olisi mahtava päästä kokeilemaan. 

-Kolmantena tahdon mainita akun sekä sen lataamisen. Itse käytän puhelinta erittäin paljon päivässä, joten iso ja erittäin nopeasti ladattava akku on ehdottomasti yksi parhaista ominaisuuksista. 

 

 

Oma käyttö:

 

-Omassa käytössä akku ja sen pikalataaminen pääsisi kovalle koetukselle, sillä katson erittäin paljon videoita ja sometan.

-Moottoroitu etukamera sekä kolmoistakakamera pääsisi tositoimiin, sillä snäppäily on tuttua puuhaa, ja mietityttää, miten etukameran moottorointi vaikuttaa sen sulavuuteen. Testaisin myös eri kameraominaisuuksia, kuten laajakuvalinssiä. 

- Näytön laadukkuutta ja sulavuutta testaisin pelien, elokuvien ja videoiden avulla. 

-Käyttöjärjestelmää myös pääsisin vertailemaan Samsungin androidiin, sillä nykyinen puhelin on Samsung Galaxy s8.

Itselleni puhelimessani tärkeimmät ominaisuudet ovat akunkesto ja päivittäiskäytön suorituskyky eikä luuri saa hidastella Facebookia selatessa. Puhelimessani tulee olla myös suuri näyttö, eikä dual-simmistä ole haittaa.

 

Oneplus 7 Prossa kiinnostaisi eniten nähdä, että kuinka suuren harppauksen yhtiö on saanut tehtyä verrattuna edelliseen lippulaivaansa, OP 6T:n verrattuna.

 

Myös 7 Pron uusi kameratsydeemi tulisi todennäköisesti testiin, mutta eniten minua kiinnostaa tämä uusi näyttö ja sen korkeampi päivitystaajuus. Myös nopeampi lataus on tervetullut lisäys.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Odotan puhelimen kameroilta paljon sillä käytän lähes yksinomaan puhelinta kuvaamiseen. 48 MP:n kolmoiskamera (Sony), laajakuva ja etenkin Night mode kiinnostaa. Saako vihdoin kuvattua yöllä revontulia ja tähtiä kunnolla. Tietenkin myös pop-up-kamera, kuinka toimivaksi osoittautuu ?


 


Toinen tärkeä juttu on puhelimen akku ja sen kesto ja nyt vieläpä huippu nopea pikalataus  Warp charge (20 min ja päiväksi riittää virtaa).


Esiasennettu näytönsuoja ihmetyttää, onko se yhtä pätevä kuin panssarilasi vai naarmuuntuuko kuin tavallinen suojakalvo?


 


Minulla pääsisi puhelin ahkeraan käyttöön kuvatessa erilaisia luontokuvia, videoita sekä erikoisempia tehostekuvia. Toki muutenkin testaisin puhelinta ja kuvailisin kokemuksiani sitä mukaan kun puhelimeen tutustuisin.


 


 

Akun kesto pääsisi testiin varmasti ja tietysti
pikalatauksen nopeus kiinnostaa.
Muita pointteja ovat selfiekameran pop-up ominaisuus,
puhumattakaan pääkameralla kuvaamisesta. 1+7:n käteen sopivuus,
käyttö ja sen sujuvuus jokapäiväisessä käytössä on
itselleni käytännölliseltä kannalta tärkeää ja miten mahtaa käyttöön
vaikuttaa kuulokeliitännän puuttuminen, jos mitenkään.

Itselle tärkeää puhelimessa on Suorituskyky, Akun kesto, Kamera ja Laitteen Naarmuuntumattomuus, koska laite tulisi altistumaan, joka päivä rakennustyömaalla hiekalle ja pölylle. 

 

Olen innokas teknologiaa hypistelevä ihminen joten olisi todella tärkeää tämän voitto, jotta pääsee kirjoittamaan ja kertomaan muille laitteen ostoa harkitseville ihmisille kokemuksia laitteesta.

 

Myös kiva olisi saada laite arvosteluun, jossa on suuri näyttö koulua varten että olisi laitteella helppo kirjoittaa muistiinpanoja.

Katos! Tämä tulis kyllä nyt hyvään saumaan. Sopivasti 4vk:n kesäloma tuloillaan tuolla 15.7 alkaen, jolloin olis erittäin hyvin aikaa testailla ja tutkia enemmänkin, ihan tätäkin testiä varten. Toki käyttäjänä olen ihan perus "tallaaja", videoita tulee kateltua, kuvia otettua, musiikkia kuunneltua ja muuten vaan räpläiltyä ja tutkittua. Samoten erittäin monet asiat tulee myös hoidettua puhelimella nykyään (siis melkein kaikki) ja siitä mitä olen itseäni oppinut tuntemaan ettei luurin "lagituksia" tarvi kovinkaan paljoa tulla niin jo alkaa v-käyrä nousta. Siinä siis prioriteeteistä yksi, eli suorituskyky ja toimivuus. Ja kun nyt kaiken lisäksi, pitäs hankkia uusi puhelin vanhemman Oneplussan tilalle. Tietenkään merkkiä vaihtamatta, sen verran kova luotto näihin kapistuksiin!

Joka tapauksessa, tämän uuden 7 Pron mielenkiintoisimmat ja tärkeimmät ominaisuudet on suorituskyky, näyttö, akunkesto, kamerat, uusi äänentoisto ja yleinen käytettävyys.

Nykyään kun alkaa oleen puhelimissa tehoa, hyvät ja tarkat näytöt, koko ajan jokin sovellus päällä ja vähän väliä sitä räpläillään, niin akku on tässä osassa aika iso tekijä. 

Suorituskyky ja toimivuus tuli nyt tuossa aiemmin kerrottuakin. Toki edelleen myös testimielessä voi kokeilla kaikenlaista.

Näyttö, sen koko, kestävyys ja tarkkuus kiinnostaa aina, kun nyt visuaalinen tarkkuus ja vaatimus on itsellä aika kova. Mikä tahansa ei kelpaa. Tähän samaan nyt voidaan vetää myös äänentoisto, joka täytyy olla aina kunnossa, muuten sama heittää vaikka ohilentävää lintua.

Kamera ja visuaalisuus kuuluu samaan myöskin, eli täytyy olla laatua. En ole kuvaaja joka julkaisee instagrammissa maisemakuvia horisontit kierossa. Ja tottakai etukamerakin, joka pääsi tässä mallissa yllättämään tollaisena nousevana, mielenkiintoista.

Siinä ne tärkeimmät nyt tähän mennessä mitä tuli mieleen. Ja varmasti kokeilematta ei osaa paljoakaan kertoa, mitä kaikkea puhelin sisältää ja mihin se pystyy, ihan tavallisella käyttäjällä joka kuitekin vaatii tyyliä, laatua ja toimivuutta. Eli puhelin mukaan lomalle ja arkeen niin laitetaan testiin! Samalla sitten sitoudutaan kertomaan tänne kokemukset heti alusta alkaen. Lets do it

 

Oneplus puhelimen hankinta on käynyt mielessä jo kauan, mutta päätöstä en ole vielä tehnyt. Nyt pääsisi testiin kauan harkittu puhelin.

 

Minulle, opiskelijana, puhelin on tärkeä työkalu, sen kaikkia ominaisuuksia ajatellen. Koska opiskeluissa hoidetaan suurin osa netissä tai digitaalisen ainakin, niin puhelin on näppärä kaveri koska se on aina taskussa mukana. Eli suorituskyky ja akunkesto on tärkeitä ominaisuuksia, jotka meinisi testiin. Toki myös pikalataus on tosi hyvä ominaisuus. Kameraakin tulee käytettyä aika lailla paljon, ja mitä parempi kamera sitä enemmän käytän sitä.

Puhelin ajaa omassa päivittäisessä tekemisessä kaikkien laitteiden asiat tietokoneesta kalenteriin ja testiin pääsisi oneplussan suorituskyky silloin kun tehdään montaa asiaa yhtäaikaa.

 

Lisäksi valokuvaaminen on lähellä sydäntä joten kamera joutuisi töihin hyvinkin paljon.

 

Akunkesto on myös tärkeä ominaisuus itselleni sillä töiden aikana kuuntelen musiikkia tai podcasteja noin kuusi tuntia ja siihen päälle kuntosalin ja lenkkeilyn aikaiset kuuntelut, eli akun tulisi kestää lähes 10 tuntia kuuntelemista muun tekemisen ohella.

OnePlus 7 Pro olisi mielenkiintoinen testattava, sillä olisi mukavaa nähdä mihin suuntaan OnePlus on kehittynyt sitten OnePlus 5:n, jonka olen OnePlussalta omistanut 3T:n lisäksi. OnePlus 5 lupasi kameran suhteen paljon, mutta lunasti valitettavan vähän etenkin jos lopputulosta alkoi tarkastelemaan lähemmin. Etenkin kamera pääsisi monipuoliseen testiin ja vertautuisi tällä hetkellä käyttöluurina olevaan Galaxy S10+:aan. Omassa käytössä kameran pitää ehtiä ikuistamaan 3- ja 7-vuotiaat lapset touhuissaan, ottaa miellyttävät kuvat vierailukohteista ympäri Suomea ja toisinaan myös ulkomaita ja myös pitää värit todenmukaisina silloin kun avustan käsityöbloggaavaa vaimoa. Odotuksissa on, että nyt kamera pitää isomman osan lupauksistaan.

 

Aiemmista OnePlus-laitteista jäi positiivisena mieleen suorituskyky ja etenkin huikea latausnopeus. Langatonta latausta ei edelleenkään ole, mutta ennen Dash Chargena ja nykyään Warp Chargena tunnetun pikalatauksen myötä voisin hyvinkin elää tämän kanssa.

 

Kun puhelin on nykyään se kaikista eniten käytetty tietokone jos työkonetta ei lasketa, niin tuleehan sillä pelattuakin, ja nyt kun Nianticilta on samaan aikaan kaksi itseä kiinnostavaa peliä ulkona, niin tulisihan se testattua että miten nopeasti pelien välillä pystyy vaihtamaan edestakaisin, jotta molemmista saa kerättyä kulloisenkin sijainnin tarjonnat ja miten laitteen akku suhtautuisi kaikkeen tähän työmatkojen podcast-kuuntelun ja uutisten lukemisen ohessa.

Kunniamerkki +1

Tilasin juuri Xiaomi Mi 9T -puhelimen (saapuu tällä viikolla). Arvanettekin jo mitä tuleman pitää jos 1+7Pro puhelin lyödään kouraan. Molemmista löytyy jo jonkin verran arvosteluja, mutta ei juurikaan vertailua noiden kahden välillä. 90Hz näyttö 1+7Pro:ssa on toki saanut kehuja, mutta onko siinä tarpeeksi kaatamaan halvempaa vaihtoehtoa.

 

Harmillisesti Mi 9T Pro versiota ei ollut vielä tilaushetkellä saatavilla, joten vertailun voittaja tulee olemaan 1+7Pro jos painopiste on prosessoritehossa, mutta tarvitaanko sitä jos haluaa puhelimelta hyvää kameraa ja akunkestoa. Kuinka paljon eroa on Oxygenin ja MIUI sulavuudessa ja käytössä.

 

Kokemuksia Xiaomista kirjoitan jokatapauksessa niille pyhitetyille foorumeille, halusittepa sitä tai ette. 

Aktiivisena luonto- ja tähtiharrastajana puhelimen kameraominaisuudet ovat minulle tärkeitä. Puhelimelta vaaditaan paljon, jotta sillä voisi saada edes kohtuullisia kuvia mm. tähtitaivaasta, revontulista ja salamoista. Uusimmat älypuhelimet ovat kuitenkin onnistuneet haastamaan näissäkin osa-alueissa järjestelmäkamerat, ja olisi vähintäänkin mielenkiintoista nähdä, miten kehuttu oneplussan uutuus pärjää näissä asioissa. Tämän lisäksi, elokuvien katselu on siirtynyt pitkälti tietokoneesta puhelimeen. Ainakin minulla. Näyttöjen resoluutiot ovat uusimmissa kapuloissa huippuluokkaa, mutta likimain kaikissa on tiellä tunnelmaa pilaava näytönlovi. Oneplussan tulisi tässä kategoriassa vähintäänkin loistaa, sillä lovia ei ole. 

 

Älypuhelimen suurkuluttajana, kuluu minulla myös akku. Tämän vuoksi, puhelimen akun tulisi kestää täydellä latauksella ainakin yhden käyttöpäivän. On myös päiviä, jolloin en ole muistanut jättää puhelinta lataukseen, jolloin aamulla ennen kotia lähtöä olisi tärkeätä saada pikalatauksella akkua ylös, joten latausnopeus on merkitsevä kriteeri. 

Puhelin kulkee minulla mukana oikeastaan kaikkialle, joten akun kesto on ehdoton. Toinen todella tärkeä ominaisuus on kamera sillä kuvaan kaikenlaista ja paljon. Sitten puhelimen tehot jne kuvan muokkausta ja videoiden muokkausra jne. 

Puhelimella pitää onnistua myös tiedostojen muokkaus jne. Minulle puhelin on monipuolinen väline, jolla pitää pystyä tekemään kaikenlaista.

OIS AIKA VAIHTAA ÄLYPUHELIMEEN KUN KÄYTÖSSÄ VAIN TABLETTI JA VANHA DORO SIMPUKKA SEKA PC.NÄYTTÄÄ SILTÄ ETTÄ EI KOHTA PÄRJÄÄ ILMAN ÄLYÄ .OLEN VALMIS RAPORTOIMAAN KÄYTTÖÖNOTOSTA JA MUUSTA SENIORIN NÄKÖKULMASTA.


 


Edit LiisaMn: poistettu viestistä sähköpostiosoite

1. Odotukset: Tämän hetkinen puhelin Samsung s4 mini, joten odotukset ovat todella korkealla puhelimesta. Puhelin tulisi päivittymään kertaheitolla huippuunsa ja eroa tulisi olemaan kuin yöllä ja päivällä.

 

2. Ominaisuudet: Kamerat olisivat tärkeimmät ja tulisivat olemaan kovalla testillä ja käytöllä, esim. tällähetkellä puhelimessani 13 megapikseliä ja 2 mpix kamerat joten kuvissa ja videoissa eron tulisi huomaamaan selvästi.

Myöskin näyttö, kuuluvuus, käytettävyys, nopeus, viestit, netti, sovellukset, ja kaikki mitä puhelimessa onkaan, tulisi toimimaan todella paljon paremmin ja käytettävyys helpottuisi. 

Tärkein ominaisuus ja kokonaisuus on kumminkin puhekimen TOIMIVUUS, käteen sopiva, akun kesto, helppo käyttää, puhelimen koko ynm, niistä ehkä myöhemmin.

 

3. Lähdetteäisiin puhelimen kanssa kuvailemaan ja tutustumaan toisiimme ja katsomaan mitä kaikkea puhelimesta saa irti.

Onko oneplus hyvä puhelin? Kestääkö akku? Onko se nopea käytössä? Eikä mene kokopäivää jos haluat lähettää pari videoa vaikka haasttatelua varten? Kun olisi kiva saada uusi puhelin testiin, kun nykyinen puhelin on vanha ja näyttää et se loppuu kohta. Ja ei ole varaa ostaa uutta puhelinta kun olen työtön. Nykyinen puhelin ei aina anna vastata puheluihin, sammuu ja yms. Tarvis oikeasti uuden puhelimen. Toivottavasti tärppää. 

Puhelin on itsellä alkanut korvata lähes kaiken tietotekniikan, joitakin kannettavalla tehtäviä juttuja lukuunottamatta. Nykyistä puhelinta isompi näyttö helpottaisi monia toimintoja. OnePlussan akku ja kamera helpottaisivat luonnossa mukana kuljettamista ja kuvaamista. Lapsia on talossa kolme ikähaarukalla 2-10 ja oikeastaan kaikki jonkin verran puhelinta käyttävät. Vanhin jo ehkä vähän liikaakin ja nuorin lähinnä pidemmillä automatkoilla Pipsa Possun parissa. Meillä puhelin päääsisi monenlaiseen testiin.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Heissan! ?


 


Puhelin on osa nykypäivää jolla voi hoitaa erilaisia asioita mutkattomasti ja puhelin pysyy varmasti matkassa mukana aina. Oneplus-puhelimen kameraominaisuudet ovat ne jota haluan eniten testata ensimmäiseksi. Tähän tulee mukaan akun kesto, joka ei ole kehittynyt tarpeeksi hyvin näinä päivinäkään monessa eri puhelinmallissa. Olen testannut ja käyttänyt monen valmistajan mm. Samsungin, Applen, Huawein, Sonyn ja Nokian puhelimia, joten Oneplussan älypuhelin pääsisi hyvään testaukseen eri paikoissa ja tilanteissa. Olen aina pitänyt Oneplussan akkukestoa, suorituskykyä, verkko- ja kameratekniikkaa kaikkein parhaimpina puolina. Aikoinaan tein tänne Telia Yhteisöön muutaman raapustuksen Oneplus 6 -puhelimen käyttökokemuksista täällä. Olen vaikuttunut Oneplussasta ja siitä kuinka hyvin jopa sen vanhemmat puhelinmallit toimivat edelleen tehokkaasti. Mitä muuta puhelimelta voisi odottaa? 


 


 


 

Olen ihan tavallinen puhelimen käyttäjä. En tee blogeja enkä julkisia videoita. Otan valokuvia, lähetän viestejä ja soittelen. Käytän facea, instagrammia, whatsappia ja seuraan twitteriä. Pelaan vähän pelejä ja käyn pankissa ja hoidan parkkimaksut kännykällä. Ilman kännykän kalenteria en enää tule toimeen. :)

Minulla on ollut OnePlus 1, 3, 5 ja nyt on menossa 6. Miksi siis ei 7? Olen ollut tyytyväinen OnePlussaan. Siinä on iso ja selkeä näyttö ja android käyttöjärjestelmä on selkeä. Akku voisi olla vielä kestävämpi ja tehokkaampi. 

Eli OnePlus 7 pääsisi hyvää kotiin, jossa siitä pidetään huolta ja tykätään. 

ps. Kaikki entiset OnePlussani ovat saaneet uuden kodin ja taitavat olla vieläkin käytössä.

Minulla ei ole vielä älypuhelinta, niin en edes alitajunnassa vertaisi muihin älypuhelimiin, olisi todella puolueeton ja aito käyttäjäkokemus ja raportti puhelimesta. Kiitos.

Vastaa