Voita ja testaa OnePlus 7 Pro (1.7. – 14.7.2019)


Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14


 


KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! Kiitos kaikille osallistujille :smileyhappy: 


 


OnePlus 7 Pro -puhelimen itselleen voittivat @Heffe ja @Piagrina, onneksi olkoon voittajille!


 


Voittajien valitsijaraadin terveiset: 


 


Kiitos paljon kaikille kisaan osallistuneille, saimme vastauksia hurjasti ja vain kahden voittajan valinta kaikkien kisaan vastanneiden kesken oli haastavaa. Taso oli siis kova!


 


Puhelimen voittaneiden videossa ja tekstissä oli paljon konkreettisia esimerkkejä siitä miten ja missä puhelin pääsisi testiin, ja mihin sen olisi hyvä olla kykeneväinen. Kummallakin oli myös toiveita puhelimelta harrastuksiin tai työhön liittyen. Odotamme innolla vastaako puhelin odotuksia, ja millaiset testiraportit laitteista saamme! :smileyhappy:


 


Jos voitto ei tällä kertaa osunut kohdalle, kannattaa käydä osallistumassa parhaillaan käynnissä olevaan laiteskabaamme, jossa voit voittaa itsellesi Samsungin A80 -puhelimen!


 


 


Oletko innokas testaaja, joka osaa kynäillä mielenkiintoisia laiteartikkeleita tai tehdä esimerkiksi arvosteluita videolle? Kerro meille kommenttiosiossa vähintään 30 sanalla, mitkä OnePlus 7 Pro -puhelimen huippuominaisuuksista ovat sinulle tärkeimmät ja millaisiin testeihin OnePlus 7 Pro pääsisi kanssasi. Voit hakea testaajaksi myös tekemällä videon, jossa vastaat näihin kysymyksiin. Valitsemme 2 voittajaa joille lähetämme uutuuspuhelimet testiin. Toinen voittajista valitaan kirjallisten hakemusten lähettäneiden kesken ja toinen videohakemuksen lähettäneiden kesken. Voittajana teet kahden viikon mittaisen testijakson aikana kaksi artikkelia tänne Yhteisöön meidän kaikkien luettavaksi.


 


Voittajana vaadimme sinulta


 


Jos voitat kilpailussa niin käytä ja testaa puhelinta, aivan kuten käyttäisit sitä normaalistikin. Näin saat siitä kokemuksia arjessasi joita jaat sitten muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön:


 



  • Ensituntumat pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen juttu).

  • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu).


 


Kirjoittamasi arvostelun näkökulmia voi olla esimerkiksi: Miltä puhelin tuntuu ja näyttää. Oliko käyttöönotto helppoa. Miltä sitä tuntui käyttää ja soveltuiko se käyttöösi. Mitä erityisen hyvää siinä on ja mitä kenties muuttaisit?


 


Saat pitää puhelimen itselläsi maksutta testien jälkeen.


 


 


Skaba pähkinänkuoressa


 



  1. Voit osallistua kisaan 14.7. kello 23:59 asti

  2. Valitsemme voittajat 16.7. ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä

  3. Osallistu kilpailuun vastaamalla yllä vaadittuihin kysymyksiin kirjallisesti tämän blogin kommenttiosissa tai lähettämällä videon. Jos voitat kisan, testaa puhelinta kahden viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön

  4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan puhelinta sekä kirjoittamaan siitä kaksi juttua tänne Yhteisöön.

  5. Saat pitää puhelimen itselläsi maksutta testin jälkeen.

  6. Lue ennen osallistumistasi vielä kilpailun säännöt, klikkaa PALJASTUS-sanaa.


 


Kilpailu on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin kisoihin ja arvontoihin kesän aikana.


 


Kilpailu alkaa 1.7. ja päättyy 14.7. Voittajat valitaan 16.7. Lue kisan tarkemmat speksit alta klikkaamalla Paljastus-sanaa.





Hide content


Kilpailun säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa OnePlus 7 Pro



Kilpailun järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).


 


Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.


 


Osallistumisaika
Kilpailuun voi osallistua 1.7. – 14.7.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.


 


Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä kaksi (2) kappaletta OnePlus 7 Pro 8GB+256GB -puhelimia, yksi puhelin/voittaja. Palkinnon arvo 749€/kpl.



Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 


 


Kilpailuun osallistuminen


Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Kilpailuun voi osallistua vastaamalla kommenttiosioon blogissa esitettyihin kysymyksiin vähintään 30 sanan mittaisella kirjoituksella tai vastaamalla kysymyksiin videon muodossa. 1 kirjoitus tai video = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.


 


Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.


 


Voittajien valitseminen ja palkinnon lunastus
Voittajat (2 kpl) valitaan 16.7. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, valitsemme uuden voittajan. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.


Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset OnePlus 7 Pro -keskusteluun:



  • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa puhelimen vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli).

  • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli).


 


Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.


Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja YouTube-kanavien nimet.


 


Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.


 


Verot


Kilpailun voittajat voivat testijakson jälkeen joko palauttaa puhelimen Telialle tai pitää sen itsellään, tällöin he vastaavat veroista ja ovat velvollisia ilmoittamaan saamansa edun omassa verotuksessaan.


 


Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja


 


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.



Telia Finland Oyj
Helsingissä 1.7.2019



 


Puhelimen speksit

























































Malli: OnePlus 7 Pro (8GB+256GB)
Näyttö: 6,7" kaarevareunainen AMOLED, 3D Corning Gorilla Glass, Quad HD+ -tarkkuudella ja 90 Hz virkistystaajuus, 3120 x 1440 pixeliä
Mitat: 162,6 × 75,9 × 8,8 mm
Käyttöjärjestelmä: OxygenonOS
Muisti: 8 Gt RAM + 256 Gt
Suoritin: Qualcomm Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri
Takakamera:

48 Mpix


16 Mpix ultralaajakulma


8 Mpix telekamera 3X optinen zoom


Etukamera: 16 Mpix etureunasta esiin nouseva
Akku: 4000 mAh + 30 W OnePlus Warp Charge -pikalataus
Muuta: Näytönalainen sormenjälkilukija
  USB-C, ei kuulokeliitäntää
  Dual nano-SIM
  Kasvojentunnistus

 


 


Onnea vielä kaikille kilpailuun!


 


 


Lue myös:



139 kommenttia

Odotukset: tekniset speksit on paljon lupaavia, joten puhelimen odotukset ovat todella korkeat. Olen puhelimen suurkuluttaja eli käytän sitä aika paljon päivittäisessä työ (kiinteistöala) sekä yksityiselämässä (perhe on milloin missä maailmalla) - eli puhelin on luonnollinen osa jokapäiväisiä toimintoja. Toivottavasti One Plus'aan logiikkaa ja käytännöllisyys sopivat mun tottumuksiin. (Esimerkiksi tykkään enemmän Motorolan logiikasta ("rautaa" ja sen laatu on taas eri juttu) kuin Samsungin omasta.)

 

Ominaisuudet: Hyvän laatuiset kamerat on tärkeät - kun yksi kuva kertoo enemmän kuin 100 sana. Testiin pääse myös DualSim - Niin kuin sanottu - perheeni on maailmalla ja itsekin joudun matkustamaan paljon - siitä johtuen on käytössä jatkuvasti 2 liittymä. Akku! Aku ja sen kestävyys verrattuna jatkuvan käytön ja sen ohella myös pikalataus - sen nopeus/laatu.

 

Päivätöistä johtuen pääsisi puhelin mukaan ja tehtäviin niin maanalaisiin uumeniin kuin melkein pilviin ulottuviin korkeuksiin :)

 

Testeistä/kokemuksista kertoisin sosiaalisessa mediassa – Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn – sekä sanalisesti että kuvina.

OnePlus 7 Pro:ssa tärkeimpiä ominaisuuksia minulle ovat loistava kamera, prosessorin teho ja akkukesto. Omistan OnePlus 3 puhelimen ja olisi hyvin mielenkiintoista verrata sitä tuohon 7 Pro:hon, niin käytännön sovelluksien toimisen kuin erilaisten testien suhteen. Myöskin 90 Hz näyttö olisi mielenkiintoinen, vaikuttaako se käyttöliittymän sulavuuteen kuinka paljon? Uusi pikalautaus WarpCharge pääsisi myös testiin vanhan Dash Chargen rinnalle.

Minua OnePlus 7 Prossa kiinnostaa ylivoimaisesti eniten uskomaton 90 Hz virkistystaajuus

sekä se miltä se saa kaiken näyttämään jättimäisellä 6,7 tuuman näytöllä! En ole koskaan

vielä omistanut mitään laitetta, jossa olisi ollut 90 Hz virkistystaajuus.

 

Minun käytössäni OnePlus 7 Pro pääsisi todella monipuoliseen testaukseen. Olen innokas

kuvaamisen harrastaja ja digikuvia onkin ehtinyt kertyä reilusti yli miljoona kappaletta.

Kuvaaminen vie minut 7-tunnin metsäretkille, kaupunkien ytimeen ja kaikkeen siltä väliltä.

Järjestelmäkameran ja digipokkarin lisäksi kuvaan Huawei P20 Pron huippukameralla ja

olisinkin kiinnostunut testaamaan kuinka OnePlus 7 Pro selviytyy villieläinten yms kuvaamisesta

muihin kuvausvälineisiini verrattuna.

 

Innostun aina uusista kännyköistä, läppäreistä, tableteista ja muusta elektroniikasta ja seuraankin

kymmeniä alan YouTube-kanavia. Olen harkinnut tekeväni tekniikka-aiheisia videoita omalle

YouTube-kanavalle ja OnePlus 7 Pro voisi olla sopiva laite siihen. Lisäksi kertoisin OnePlus 7

Prosta Facebook-, Instagram-, Twitter- ja blogiseuraajilleni sekä ystävilleni, työkavereilleni ja

sukulaisilleni.

 

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +2

Pitkän linjan apple typpinä vois olla vekkulia päästä testamaan "kilpailevaa" tuotetta.

TÄLLÄ HETKELLÄ KÄYTÄN SONY XPERIAA XA2, EIKÄ SIINÄKÄÄN OLE MOITITTAVAA. 

Edit NikoNo: poistettu nimitieto, tämän voi halutessaan lisätä profiilin kautta allekirjoitukseen

Jos ikuinen Apple fani tykästyisikin tähän uutuuteen, joka näyttää hyvältä ja pääasia toimisi loistavasti kuten muutkin kärkipuhelimet. Laitteen on kerrottu suoriutuneen hyvin näyttötesteissä, jossa mitattiin värintoistoa, kirkkautta, kontrastin tarkkuutta ja pikselitiheyttä. Pääsisi puhelin kovaan koitokseen, kun kuvia ja videoita räiskyisi siihen tahtiin että saattaisi olla muisti täynnä pian. OnePlus 7 Prossa myös haitallisen sinisen valon suodatus jolloin silmät eivät rasitu pidemmässäkään käytössä, niin tätä ominaisuutta todellakin tarvitsisin testattavaksi (nyt silmät kuivuu usein) kuten värilämpötilan ja kirkkauden säätelyä omaan silmään sopivaksi.

Myös Dual-nano sim tulisi testattua, nykyinen multisim toiminto kun takkuaa nykyisessä puhelimessa.

Jos minä osaisin käyttää puhelinta kaikilla herkuilla, niin sitten osaisi monet muutkin... 

Huippuominaisuuksista kamera on tärkein. Minulla on nyt Huawein vanha P9, missä on ollut loistava kamera. Toinen testattava ominaisuus on akun kesto ja kolmantena muistitila. Huawei huutaa jatkuvasti muistikapasiteettia ja akku on ollut jo vuoden päivät aivan onneton. Akun testaus voi olla haasteellista, kun ei pakkasiakaan ole, sillä pakkasenkesto on akulle tärkeä ominaisuus. Pitäisikö tuo siis laittaa pakkaseen? Hmm..

Mitkä OnePlus 7 Pro -puhelimen huippuominaisuuksista ovat sinulle tärkeimmät ja millaisiin testeihin OnePlus 7 Pro pääsisi kanssasi?

Kaipaan puhelimelta laadukasta kameraa, kestävää akkua joka jaksaa päivän aktiivisessa käytössä sekä tarpeeksi tehoa kuvien ja videoiden editointiin. Olisi hyvä, jos RAMia olisi riittävästi kuvanmuokkaus ohjelman, kameran sekä sosiaalisen median auki pitämiseen yhtäaikaa. Oneplus 7:ssä on 8GT RAMia, joten se olisi tehokas työkalu kuvien käsittelyyn. Myös 256GT:n keskusmuisti tulee kovaan käyttöön, koska kuvia ja videoita kertyy. Snapdragon 855 on yksi tämän hetken kovimpia suorittimia ja varmasti kestää kauan, ennenkuin sovellukset ovat liian raskaita sille. Puhelimen kameroista odotan etenkin 16 MP:n ultralaajakulma- sekä 8MP:n telekameran kokeilua suuren 48 MP:n lisäksi. Tällä puhelimella saa varmasti otettua haluamansa otoksen kohteesta kuin kohteesta. 4000 mAh akku on tarpeeksi suuri kestämään päivän, mutta kuinka se kestää pelaamista tai kuvien muokkausta? Onneksi mukana on 30 W pikalaturi, joten akkua pääsisi täyttämään nopeasti jos se sattuisi loppumaan. Nauttisin aiempien ominaisuuksien ohella varmasti myös näytön tarkkuudesta (3120 x 1440 pixeliä). 

 

Olisi mukavaa, jos ei joka reissulle tarvitsisi ottaa isoa kameraa ja lisälaitteita mukaan, vaan puhelimen kamera riittäisi. Tai edes omassa kotipihassa koiria kuvatessa, kun kaipaa lisää tarkkuutta kuviin. Oneplus 7 pro:lla testaisin ennen kaikkea kameroita ja eri kuvaus muotoja monipuolisesti, mutta myös tehot jotuisivat testiin kuvia muokatessa. Joskus sisätiloissa kuvaaminen on haastavaa, liian vähäisen valon vuoksi, ja esim. selfieistä ja annoskuvista tulee huonolaatuisia. Etukamera pääsisi myös kovaan käyttöön. Kokeilisin myös, miten puhelin suhtautuu peleihin tehojen ja lämpenememisen kannalta. 

 

 

 

 

Lyhyestä virsi kaunis. Huikea valovoimainen näyttö ja edistyksellinen kamera. Näitä ominaisuuksia olisi hieno päästä testaamaan, ja valokuvaamaan maisemia ja tapahtumia pitkin Suomea reissatessani. Unohtamatta testata huippuluurin käytännöllistä puolta työsähköposteja ja dokumentteja pyöritellessä. Kokemusta aiempien sukupolvien OnePlussista löytyy, joten nämä toimisivat hyvänä vertailu pohjana.

Oneplus laitteita on minulla ollut 2 (6&6T) ja olen tykästynyt näihin vehkeisiin ! Ilmiömäinen kamera ja mahtava suorituskyky ja kirsikkana kakun päällä nopea lataus!

Oneplus 7 Prolta odotan huippusuirituksia kameralta, kilpailevat kyykyttävää nopeutta ja huumaavaa muotoilua ! 

 

Puhelin on läsnä arjessa ja työssä soitellessa, musiikkia kuunnellessa, listoja keräillessä ja nettiä surffatessa ! 

 

 

Olemme lähdössä ulkomaan reissuun, joten kamera pääsisi heti kovaan testaukseen. Samalla myös akun kesto pääsisi koetukselle. Muuten arkena puhelin olisi aika kovassa käytössä eri pelien yhteydessä. Mikäs olisi sen parempaa kuin saada arvosteluihin mukaan hienoja lomakuvia ja realistinen arvio akun kestävyydestä kovassa peli käytössä. Reissun jälkeen saamme perheeseen pienen koiran pennun, ja liikkuvan kohteen kuvauksesta saisi myös hyvät arvostelut, pennut kun eivät malta pysyä paikallaan kuvatessa. 

 

Testin päätyttyä puhelin menisi varmaankin puolisolleni, joka on vannoutunut oneplus käyttäjä ja on himoinnut kyseistä mallia jo jonkun aikaa. 

Itselläni on tällä hetkellä oneplus 3t, ja olisi mahtavaa päästä kokeilemaan 7 pron etu-/takakameraa! Tykkään paljon liikkua luonnossa, joten kamera pääsisi hyvään käyttöön erilaisissa ympäristöissä! Toinen mikä tulisi minulla testaukseen on akun kesto ja sen nopea lataaminen. Käytän aika paljon puhelinta päivän aikana ja se on suuri + puhelimessa, että akku kestää ja sen saa ladattua nopeaa täyteen! Tietysti käyttöjärjestelmä tulee kovaan käyttöön, kun käytän paljon erilaisia sovelluksia, nopeus on siihen vain plussaa! 

Hei,


Puhelin pääsisi kanssani mukaan työhöni kaivos-alalla, jossa pimeys, pöly ja pitkät päivät ovat osa arkea.


Puhelimelta hakisin seuraavia ominaisuuksia: akunkestoa, hyvää kameraa, käteen istuvuutta ja sulavasti toimivaa käyttöliittymää.


työhöni ja vapaa-aikaan sisältyy paljon valokuvausta, joten uusi OP7 kameransa kanssa vaikuttaisi sopivan hommaan kuin nenä päähän.


Myöskään pikalautaus pitkäksikin venyvänä työpäivänä ei ole hullumpi ominaisuus.


Olen aikaisemmin omistanut 4 kappaletta kyseisen merkin puhelimia, mutta tällä hetkellä kilpailijan puhelin parempien ominaisuuksien vuoksi taskussa, kuitenkin 


olisi ilo kokeilla olisiko uusi oneplus 7, se oikea puhelin omaan taskuuni,


 


Edit LiisaMn: poistettu viestistä henkilötiedot.


Jos haluat lisätä viesteihisi allekirjoituksen, se onnistuu valitsemalla oman profiilin asetuksista henkilökohtaiset tiedot > allekirjoitus.

OnePlus5 omistajana on tullut huomattua OnePlussan hyvyydet. Niihin kuuluu kamera,akun kesto/lataus, puhelimen nopeus yms. Harrastuksina ralleissa käynti ja sieltä kuvien/videoiden otto. Jos koepotilaaksi pääsen niin materiaalia ja kokemuksia tulee varmasti.

Moro, 

Oon 27-vuotias likka Tampereelta. Tykkään matkustella ja retkeillä, joten OnePlus 7 pääsis aikamoisiin seikkailuihin mun kanssa. Puhelimen muisti täytyy valokuvista ja videoista näillä reissuilla, joten huippuhyvä kamera on ehdoton. 

 

Tätä kautta myös akun kestävyys tulee esille. Sen pitää kestää kokopäivän valokuvaukset ja silti akkua pitää olla riittävästi majapaikkaan navigointia varten.

 

Tai nopean latauksen ansiosta en oo enää siinä tilanteessa, että akkua pitäisi säästellä iltaan valmistautuessa. Sen sijaan musiikki voi raikua hyvälaatuisena kännykän kaksoiskaiuttimista. 

Kunniamerkki +6

Nykyinen puhelin on Huawei P20 Pro.

Oneplus 7 Pro pääsisi siis vertailutestiin P20 Pron kanssa.
Mielenkiintoisia testikohteita ovat :
- OP7 Pron huipputarkka näyttö ja vaikuttaako korkeampi virkistystaajuus käytönnössä.
- Ilman muuta kameran toiminta ja minkälaisia kuvia sillä saa. Zoomin käyttö, yökuvaustila ja etukameran toiminta ylösnousevana.
- Puhelin on aika painava, mutta onko liian painava ja vieläkö tämän kokoinen puhelin toimii taskussa kannettavana
- Lataus on nopea ja akussa tehoa, tarvitaanko enää ulkopuolisia akkuja vai pärjääkö tällä koko päivän?
- Miten paljon nopeampi Snapdragon 855 käytännössä on vs. Huawein Kirin 970. Huomaako eron käytössä?

- Sormenjälkilukijan toiminta, kun on näytön alla.

Suurimpana tekijänä on mulla puhelinta valitessa sen kameran laatu ja kyky suoriutua erilaisissa tilanteissa. Tähän liittyy myös oleellisesti tietenkin moni muu ominaisuus kuten akun kesto ja näytön suorituskyky! Valokuvailen tosi paljon sekä työksi että harrastukseksi ja mulle on super tärkeää, että aina on joku laite mukana millä kuvata kun se kuvattava hetki voi iskeä ihan milloin vaan! Puhelin on osoittautunut tosi osuvaksi välineeksi siis tähän, kun on helppo kantaa mukana mihin sitten meneekin. 🙂 Mun nykyinen puhelin alkaakin olla siinä rajoilla että pitäiskö hankkia uusi, tälläkin hetkellä on takuu huollossa. ? 

 

Toiseksi matkustelen paljon, ja olis tosi mielenkiintoista nähdä miten tää malli lähtis reissuun mukaan! Tykkään puhelimissa tutkia myös erilaisia pieniä ekstra ominaisuuksia mitä aina uusissa malleissa ja päivityksissä tulee.

 

Kolmanneksi, mulla ei oo aiempaa kokemusta OnePlussasta, mut monesti on tullut harkittua! Tyylikkään ja tehokkaan oloinen puhelin, pääsis hyviin käsiin täällä! ?

Olisi mielinkiintoista testata paljon kehutun oneplussan huippumallia ”applekäyttäjänä”. Olen oneplussia hypistellyt kavereilta ja ihan hyviltä luureilta on vaikuttaneet joten kokeilisin avoimin mielin. Eniten kiinnostaa suuri akku ja sen kestävyys, kasvojen tunnistus sekä kamerat.

On poltellut pitkään kokeilla one plus 7 pro:ta ja tässä olisi oiva mahdollisuus kokeilla kyseistä lippulaivaa ja eniten akun kesto ja kamerat olisi kiinnostuksen kohteena. Lähinnä moottoroitu etukamera kestävyys ja laatu, tietysti ensimmäinen kolmoiskamera mikä itsellä on, niin tulisi silläkin kuvia otettua reilusti. Myös suoritin tulisi kovaan testiin pelatessa puhelimella, sekä surffaillessa tottakai.

Käytän puhelinta joka paikassa missä kuljen. Liikun paljon luonnossa sekä kaupungissa, hyödyntäen nykyteknologiaa, jolloin puhelimen ominaisuuksia pääsisi testaamaan erinomaisesti. Liikun useaan kellonaikaan, jolloin voisin hyödyntää kameran hämäräkuvaustoimintoja. Minulle puhelimen kamera sekä käytettävyys on tärkeitä, ja olen lukenutkin, että tämä oneplus 7 pro täyttäisi minun käyttötarpeeni paremmin kuin hyvin. 

Mielenkiintoinen puhelin. Meidän perheen käytössä tätä testattaisiin mm miten sormenjälkilukija toimii käytännössä, kuinka herkkä yms, näytön herkkyys, toimivuus myös pimeässä makkarissa, ulkona auringossa, kameran laadukkuus, kuvia pihasta, lapsista, makrokuvaa, miten tarkennus toimii, slow motion toiminto, akun kestosta puhumattakaan.. Ohjelmien sujuva toiminta, miten jumittaa, bugittaa käytännön käytössä.. Ihan perus juttuja, mutta tavallista paremmin paneutuen ja mahdollisimman laaja omaan tehokäyttöön perustuva testaus , koska kyllä noin kalliin puhelimen eteen pitää testeissä vähän vaivaakin nähdä. Mielenkiintoisen oloinen ponnahtava kamera, plussaa siitä että on ns vetäytymistouminto jos puhelin tippuu. Myös äänimaailman testaisin, oliko stereoääntä, miten bt toimii, kuinka sujuvasti yhteys laitteisiin yms. Myös 4k videon kuvaamista ja tv kautta katsoen miten toimii käytännössä.

OnePlus 7 Pro olisi mielenkiintoista päästä testaamaan koska lähes kaikista muista puhelin merkeistä löytyy kokemusta paitsi Oneplussasta. Vertailukohtia löytyy paljon ja oikeastaan mikään ei vielä ole täyttänyt kaikkia niitä tarpeita mitä vaadin puhelimelta. 7pro: ssa on lupailtu kaikki ne ominaisuudet mitkä voisi pelastaa hyvin toimiessa minut tämän hetken kahden puhelimen loukusta. 


 


Kamera on työssäni ja harrastuksissani enemmän kuin tarpeellinen. Kuvaamme paljon treeni / esitys videoita sekä valokuvia haasteellisissakin ympäristöissä. Kameran pitää pystyä ominaisuuksiltaan tarjoamaan laadukkaita kuvia liikkeestä ja erilaisista elementeistä kuten tulesta ja led valoista. Tämän vuoksi pitää puhelimessa myös olla paljon tallennustilaa sekä hyvä akun kesto joita on 7 pro::hon luvattu. Nyt toisesta puhelimesta soitetaan musiikki, toisella kuvataan. Kun toisesta loppuu akku on toivottavasti toisessa vielä akkua jäljellä. Aina kun ei pääse heti lataamaan puhelimia. 


 


Matkailen paljon ja puhelin lähtisi mukanani myös isoon tapahtumaan Las Vegasiin. Ulkomailla reissatessa puhelimelta vaaditaan paljon koska siinä on nykyään oikeastaan kaikki muu lentolippuja myöten paitsi passi. 


 


Puhelimen käytettävyys arjessa ylipäätään ja sen käyttöjärjestelmän toimivuus pääsisi myös syynin alle. Miten 7pro selviää vähemmän pron peruskäyttäjän käsissä on suuri arvoitus. 


Jumittaako puhelin vai toimiiko sulavasti. Haasteita on paljon koska käytän erilaisia sovelluksia, hoidan työasiat ja arjen aherrukset puhelimella. Televisiota en omista hektisen elämän takia joten puhelin toimii myös televisionani ja kaikki ohjelmat pyörivät sillä sovellusten kautta. 


 


Äänentoisto joutuisi myös koetukselle ja kasvojen tunnistus. Kummassakin olen usein pettynyt käsissäni olleissa puhelimissa joten odotan tältä  minulle suositellulta puhelimelta pessimistisen paljon. Täyttääkö se odotukset vai joutuuko jonon jatkoksi.


 



 


Edit LiisaMn: upotettu kuva viestiin

Näin keski-ikäisenä, kaikki asiat mihin normaalisti tarvitsee kannettavaa, hoidan älypuhelimella. Olen vannoutunut Applen käyttäjä ja nyt haluaisinkin tehdä vertailua Applen ja One plussan välillä. 

Terve,olisi hienoa päästä testaamaan puhelinta,ensinnäkin sen takia että en osaa oikein käyttää muita puhelimia kuin IPhone.Aina ollut se,paitsi aikoinaan ensimmäinen Lumia.En osaa edes kihlatun Samsungin puhelinta kunnolla käyttää?olisi kiva opetella erilaista puhelinta käyttämään.Ominaisuuksista itselle on tärkeimpiä hyvä kamera,sillä kuvaan paljon meidän kissoja,jotka todellakaan ei ole helppoja kuvattavia.eivät pysy paikallaan kun nukkuessa ?ja niitä löytyy 6.kappaletta.hyvä näyttö myös tärkeä,katson paljon Netflixiä puhelimella,Facebookissa roikun koko päivän melkein,niin tuo pikalataus olisi hyvä,koska tietenkin akku tyhjenee kun puhelin kokoajan käytössä.Muistia pitää olla myös,koska kuvia otan paljon.Vanhassa puhelimessa ei edes muisti riittänyt.Tykkään myös maisemia kuvata,puhelin on aina mukana missä tahansa liikun.Mieluiten kirjoittaisin arvostelun puhelimesta,mutta voisin myös videoita tehdä,jos oppisin käyttämään sitä toimintoa???.Kärsin todella vakavasta paniikki/ahdistuneisuushäiriöstä,jonka takia en oikein uskalla ovesta ulos poistua,tuo puhelimen testaus kyllä varmaan motivoisi liikkumaan enemmän ulkona että voisin taas kuvata kaikkea.

Oma osallistuminen YouTube videona:



 


Edit AaTanja: upotettu video.

Vastaa