**ARVONTA PÄÄTTYNYT!** Voita ja testaa Samsung Galaxy A80 (15.7.-28.7.2019)




Jälleen on aika käynnistää uusi Samsung Galaxy A-sarjan kisa, josta voit voittaa itsellesi juuri julkaistun Samsung Galaxy A80 -puhelimen (arvo 679 €)!

Samsung Galaxy A80

Galaxy A80:ssa huomio kiinnittyy ensimmäiseksi sen erikoiseen kääntyvään kameraratkaisuun; samoilla kameroilla voi nimittäin kuvata molempiin suuntiin, eikä laitteessa ole erillisiä taka- ja etukameroita. Kamera osoittaa oletuksena taaksepäin, mutta kun takakamera otetaan käyttöön, tällöin koko kamerayksikkö nousee ylös näytön takaa ja kamerat kääntyvät salamannopeasti osoittamaan puhelimen etupuolelle.


 


Designiltaan Galaxy A80 muistuttaa esimerkiksi Galaxy S10 -lippulaivamalleja ja jatkaa myös muista Galaxy A -sarjalaisista tuttua hillityn tyylikästä linjaa. Laitteen runko on alumiinia ja sekä etu-, että takapuoli on valmistettu kestävästä Gorilla-lasista. Pyöristetystä ulkomuodostaan huolimatta A80 on iso puhelin. Sen Super AMOLED Full HD+ -näyttö on peräti 6,7 tuumaa, näytön resoluutio on 1080 x 2400 pikseliä ja sen kuvasuhde on poikkeuksellisen laaja 20:9. Näyttö peittääkin lähes koko pinta-alan ohuita reunoja lukuun ottamatta.

Galaxy A80:n pinnan alta löytyy vaikuttavan kokoinen 3700 milliampeeritunnin akku, jonka voi olettaa kestävän normikäytössä koko päivän. Superpikalatauksella virtaa saa tarvittaessa nopeasti lisää. Langatonta latausta A80:sta ei valitettavasti löydy.

Rajoituksiakin toki löytyy. A80:ssa ei ole esimerkiksi muistikorttipaikkaa tai kuulokeliitäntää. Sisäinen tallennustila toki riittää useimmille ja bluetooth-kuulokkeet tekevät kuulokeliitännän tarpeettomaksi.

Etsimme testaajia ja osallistu arvontaan! 


Osallistu arvontaan ja voit voittaa uuden Samsung Galaxy A80 -puhelimen itsellesi. Olet mukana arvonnassa vastaamalla näihin kysymyksiin tämän ketjun kommenteissa:


 



Kerro mitä sinä odotat uudelta Samsung Galaxy A80 -puhelimelta, ja mikä sen ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta. Onko se esimerkiksi puhelimen tyylikäs ulkonäkö, kestävä akku, vai erikoiset kameraominaisuudet?



Samsung Galaxy A80 -puhelimen ominaisuuksiin voit tutustua lisää Yhteisön laite-esittelyssä.


Arpaonnen suosiessa odotamme sinulta


 


Jos voitat arvonnassa, niin käytä ja testaa puhelinta aivan kuten normaalistikin. Näin saat siitä kokemuksia arjessasi, joita haluamme sinun jakavan muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön Käyttökokemukset Samsung Galaxy A80 -keskusteluketjuun:


 



  • Ensitunnelmat puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen juttu)

  • Varsinainen arvostelu kolmen viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu)


 


Voit nostaa kirjoituksessasi esiin esimerkiksi seuraavia näkökulmia: Miltä puhelin tuntuu ja näyttää. Millaisia odotuksia sinulla on juuri vastaanottamasi puhelimen suhteen. Oliko käyttöönotto helppoa. Miltä sitä tuntui käyttää, ja soveltuiko se hyvin käyttöösi. Mitä erityisen hyvää siinä on ja mitä kenties viilaisit. Tyyli on vapaa!


 


Voit pitää puhelimen itselläsi maksutta testien jälkeen.


 


Skaba pähkinänkuoressa


 



  1. Voit osallistua arvontaan 28.7. kello 23:59 asti

  2. Tämän jälkeen suoritamme arvonnan ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä

  3. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyihin kysymyksiin tämän ketjun kommenttiosissa. Jos voitat arvonnassa, testaa puhelinta kolmen viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön, sisältäen laitekuvia sekä myös laitteella otettuja kuvia

  4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan puhelinta sekä kirjoittamaan siitä  kaksi juttua tänne Yhteisöön: Ensikokemukset viikolla 32 sekä varsinainen arvostelu viikolla 33.

  5. Saat pitää puhelimen itselläsi testin jälkeen maksutta.

  6. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa PALJASTUS-sanaa.


Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin A-sarjan puhelimien arvontoihin sekä muihin skaboihin myös tulevaisuudessa.


Hide content


Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa uusi Samsung Galaxy A80



Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).


 


Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.


 


Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 15.-28.7.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.


 


Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä kaksi (2) kappaletta Samsung Galaxy A80 -puhelimia, yksi puhelin/voittaja. Palkinnon arvo 679€/kpl.



Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 


 


Arvontaan osallistuminen


Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän blogin kommenttiosioon tässä blogissa esitettyyn kahteen kysymykseen. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.


 


Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.


 


Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 29.7. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.


Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset Samsung Galaxy A80 -keskusteluun:



  • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa puhelimen vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 32

  • Varsinainen arvostelu kolmen viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 33



Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä. Testaukseen saa halutessaan liittää kuva-ja videomateriaalia.


Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.


 


Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.


 


Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.


 


Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja


 


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.



Telia Finland Oyj
Helsingissä 08.07.2019



 


Samsung A80 tekniset tiedot



  • Mitat: 165.2 x 76.5 x 9.3 mm

  • Paino: 220 g

  • Näyttö: 6,7” Full HD+ Super AMOLED (20:9-kuvasuhde)

  • Resoluutio: 2400 x 1080

  • Suoritin: Snapdragon 730G

  • RAM-muisti: 8 Gt

  • Tallennustila: 128 Gt

  • Muistikorttipaikka: Ei

  • Kamerat: 48 MP (pääkamera) + 8 MP (ultra-wide) + 3D (syvyys)

  • Akku: 3700 mAh

  • Käyttöjärjestelmä: Android 9 Pie

  • SIM-kortti: Nano-SIM

  • Dual SIM: Kyllä


 


 


Samsung Galaxy A-sarjan arvonta


 


Olemme lanseeranneet täällä Yhteisössä uudistetun A-sarjan koko kevään kestävän skaban muodossa yhteistyössä Samsungin kanssa. Haluamme kuulla sinulta miltä uusi A-sarja vaikuttaa, joten olemmekin laittaneet pitkin kevättä uusia A-sarjalaisia arvontaan sekä testiin.


 


Lue lisää:







 


 


157 kommenttia

En odota mitään.  Ruma ku mikä, saman näköisiä ku kaikki Huaweit huonorit.. ja kamera rumentaa 100% lisää..  Samsungin resursseja ollu viimes 2007 ja seki oli huono, okiastaa kaikki silloiset omistaman Samsungin vehkeet hajos (tv, puhelin ja kotiteatteri) Mutta jos iliman saa niin voihan sitä kokeilla ja sitähän voi yllättyä iloisesti kun odotukset on pohjamudissa

Naisen näkövinkkelistä ajateltuna ensin pistää silmään tyylikäs ulkonäkö! Onhan se hieno. Vau. Olisin onnellinen jos tämän voittaisin!

Mutta tärkeää on akun kesto ehdottomasti. Kääntyvä kamera sekä langattomuus ovat myös sellaisia asioita joita olisi mielettömän hienoa päästä testaamaan! Oma puhelin on jo monta vuotta kiltisti ja moitteetta palvellut Samsung, mutta nyt on saanut vähän kolhuja, ja olisi tarve puhelimen päivitykselle.

Puhelimen isompi koko olisi minulle hieno juttu, koska puhelimella hoituu iso osa kaikista asioista.

 

 

 


Odotan Samsung A80 kameraominaisuuksia. Ne kiinnostavat eniten... Toki myös muodikas ulkonäkö. 

Kunniamerkki +3

Ominaisuuksista kamera vaikuttaa kiinnostavimmalta. Käytän puhelinta paljon kuvaamiseen joten kamera kiinnostaa eniten ja miten kuvaaminen onnistuu erilaisissa olosuhteissa. Myös akun kesto vaikuttaa minulla puhelimen valintaan, jotta puhelinta ei tarvitse koko ajan olla lataamassa.

Puhelimen suuri koko mietityttää. Miten kätevä ja käteensopiva se on käytännössä. Muista ominaisuuksista kamera lienee tällä hetkellä kiinnostavin. Kuinka kaunan akuu pitää latausta? Siinäpä tutkittavaa...

Odotan A80:lta monipuolisuutta, tehokkuutta ja mainiota näyttöä. Kameran pitäisi riittää moniin tilanteisiin, RAM-muistin auttaa pelien pyörittämiseen ja näytöltä olisi mahtavaa katsella niin kuvat kuin videotkin. Mielenkiinnolla myös tutustuisin bluetooth-kuulokkeisiin, ne lienevät joko hitti tai huti.

 

Kiinnostavinta puhelimessa on tietysti näin ahkeran valokuvaajan silmin kääntyvä kamera. Uusia kameraratkaisuja on näkynyt paljon ja A80 ei ole poikkeus. Kääntyvä kamera voi olla joko suuri apu tai hermoromahduksen paikka. Kuvaan paljon kaikenlaista, tykkään myös pelailla ja muutenkin säheltää useampaa asiaa yhtä aikaa, joten A80 voisi olla varsin passeli puhelin.

Odotan kameralta ja akun kestolta paljon sillä puhelin on suhteellisen tärkeä minulle joka tykkää kuvata kaikkea mahdollista ja kännykkä on oiva väline sillä kameraa ei aina voi kantaa mukana. Iso ja selkeä näyttö on myös eduksi koska ikääntyvillä ei pienet näytöt ole parasta. Odotan myös puhelimelta toimivuutta maaseudulla missä on joskus haasteellista sähköjen kanssa että ne toimii mahdollisimman kauan ajallisesti eikä niin että akku loppuu parissa tunnissa vaikka puhelinta käyttäisi sopivan paljon. Puhelimelta odotan myös erillaisten sovellusten rentoa toimivuutta ja mahdollisuuksia käyttää mitä ihmeellisimmissä asioissa mitä mielikuvitus tuo mieleen.

Kunniamerkki +3

No uudelta Samsung Galaxy A80 puhelimelta odotan toimivuutta ja hyvää akunkestoa. Kiinnostavin ominaisuus tässä puhelimessa mielestäni on kamera. Kuulostaa hieman erikoiselta kameraratkaisulta ja olisikin mahtava päästä kokeilemaan miten toimii!

Odotan A80 puhelimelta hyviä kamerasovelluksia ja senverran isoa muistia että saan kaikki haluamani sovellukset asennettua sen muistiin.

Kameran ominaisuudet ja toiminta jokapäiväisessä käytössä ovat ehdottomasti kaikkein kiinnostavimmat. Mielenkiintoista, miten kuvien laatu todennäköisesti vielä entisestään paranee oman Galaxy S8:n hyvästä laadusta. S8:lla on otettu tuhansia kuvia.

 

Akun keston ja kaikkien muidenkin ominaisuuksien verailu pari vuotta vanhempaan malliin olisi mielenkiintoista. Kuinka paljon kaikki on kehittynyt parissa vuodessa?

 

 Voin helposti kirjoittaa arvioista pidempiäkin kuin vaaditut. Odotan testaajaksi pääsyä!

A80 kiinnostaa suuri näyttö ja sen hyödynnettävyys eri sovelluksissa. Myös kamera vaikuttaa mielenkiintoiselta testattavaksi.

Odotan etenkin näyttöä, missä ei ole kameralovea. Kääntyvä takakamera on erikoinen ja innovatiivinen ratkaisu, joten sitä olisi kiva päästä testaamaan. Itselläni on oneplus 7 pro, joten näiden kahden puhelimen ominaisuuksia olisi mielenkiintoista vertailla keskenään.

Kisa on päättyt ja arvonta suoritettu, onnea @pilkrimi ja @Taya85! :smileyhappy:


 


Käyttökokemuksia pääsee lukemaan jatkossa täältä: Samsung Galaxy A80 käyttökokemukset


 

Olen aina tykännyt samsungeista,tosin nyt on toinen merkki. Haluan tuon koska se on tyylikäs mutta odotan myös että se on yhtä looginen käyttää kuin aiemmat samsungini, kamera on aivan pakkomielle ja odotan myös muita uutuuksia mitä tähän on saatu ympättyä sisään.

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +12

@  kirjoitti:

Olen aina tykännyt samsungeista,tosin nyt on toinen merkki. Haluan tuon koska se on tyylikäs mutta odotan myös että se on yhtä looginen käyttää kuin aiemmat samsungini, kamera on aivan pakkomielle ja odotan myös muita uutuuksia mitä tähän on saatu ympättyä sisään.




Moi  ja tervetuloa Telia Yhteisöön! :) 

Tämän arvonta on jo päättynyt, joten siihen ei pääse enää osallistumaan. Meillä on kuitenkin menossa Telia & OnePlus 5G Laitelähettiläs -kilpailu, jonne ehtii vielä mukaan! Ohjeet löydät edeltävästä linkistä :)

Tämä on ensimmäinen puhelin vuosiin josta TODELLA haaveilen. Sen erikoinen kamera on mieletön ja vaaleanpunainen väri suosii "prinsessa osaani". Olen hiukan jo tutustunut tähän puhelimeen ja HALUAN sen omakseni. Siinä on kaikki tarvittava mitä puhelimelta toivon, mutta kolmen lapsen yksinhuoltajana varat ovat niin tiukalla että itseni hemmottelu jää täysin pois, lapset tulevat AINA ENSIN meillä. Eikä asiaa helpota että he ovat kaikki teinejä, joten tämän lukija voi ymmärtää että rakkaideni tarpeet ovat huomattavasti kalliimpia kuin taapero ikäisten 🙂 Joskus olisi ihanaa sanoa että äitikin sai jotain todella mielekästä. Näin ollen siirrän tämän toiveen teille ja iltarukouksiini että tämä äiti huomattaisiin muiden joukosta! Joka tapauksessa ihanaa ja siunattua kesää Telian tiimille!

Yt. Toiveikas äippä

Moi @Raitakarisanna! Kiitos mielenkiinnostasi kilpailua kohtaan mutta tämä on jo päättynyt. Pysy kuitenkin kuulolla sillä uusia kilpailuja on tulossa myöhemmin :smileyhappy:

Mielenkiinnolla odotan että miten kamera toimisi, sitä ensimmäisenä testaamaan ehdottomasti vaikutti luovalta idealta.

Näytön resoluutio ja kuva suhde juuri sopiva tämän kokoiseen puhelimeen, ja desing on hyvän oloinen kun tulee lippulaiva-puhelin mieleen eli sekin osa alue onnistui.

Gorilla class ja alumiini runko loistava vaihtoehto puhelimeen.

Akku juuri sopivan kokoinen ja puhelimen muotoili osui silmään niin jollei tule voittoa niin tämän hankkisin jos olisi mahdollisuus. Hieno puhelin kertakaikkiaam 8/10

 



@Janikalllio@  kirjoitti:

Mielenkiinnolla odotan että miten kamera toimisi, sitä ensimmäisenä testaamaan ehdottomasti vaikutti luovalta idealta.


Näytön resoluutio ja kuva suhde juuri sopiva tämän kokoiseen puhelimeen, ja desing on hyvän oloinen kun tulee lippulaiva-puhelin mieleen eli sekin osa alue onnistui.


Gorilla class ja alumiini runko loistava vaihtoehto puhelimeen.


Akku juuri sopivan kokoinen ja puhelimen muotoili osui silmään niin jollei tule voittoa niin tämän hankkisin jos olisi mahdollisuus. Hieno puhelin kertakaikkiaam 8/10




Moikka @Janikalllio ja tervetuloa Yhteisöön! 🙂 Tämä kilpailu on jo ehtinyt päättyä, mutta kiitokset mielenkiinnostasi kumminkin! Eikö vain olekin mielenkiintoinen ja hieno puhelin tämä! 


 


Meillä on tällä hetkellä menossa toinenkin arvonta, käypä tsekkailemassa se :)

Ehdottomasti kiinnostaa tuon kameramekanismin toiminta ja kestävyys. Kamera vaikuttaa spekseineen erinomaiselta, akkukapasiteettia olisi voinut olettaa olevan enemmänkin mutta kyllä tuolla varmaan päivän pyörittää nettiä ja kuvailee. A sarja itselleni tuntematon ja nykyinen S7edge käytössä ja vaihto nyt edessä. Vertailuja tehty monen moisia mutta ei ole vielä sitä "oikea" löytynyt. Voisikohan olla mahdollisesti tämä A80. Peukut pystyyn, kiinnostava puhelin jota mielelläni testailisin 

Moikka! @Aelia ja tervetuloa Yhteisöön! Tämä arvonta on valitettavasti ehtinyt jo päättyä vuosi sitten, mutta mukava kuulla, että kiinnostusta vielä piisaa 🙂 Oletko käynyt jo tsekkaamassa OnePlus Nord -arvonnan? ;)

Kamera vaikuttaa mielenkiintoiselta. Muiltakin ominaisuuksiltaan Samsung vaikuttaa hyvältä ja ulkonäkö Samsungeissa on aina miellyttänyt omaa silmää. Lisäksi iso näyttö on plussaa. 

Akun kesto ja puhelimen helppokäyttöisyys erittäin tärkeässä roolissa luuria valitessa ?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei  ja @terhimarika! Tervetuloa Telian yhteisöön!


Tämä kilpailu on päättynyt n. vuosi sitten, joten siihen ei voi enää osallistua.


Nyt on meneillään kumminkin uusi kisa, joten käykää osallistumassa siihen : https://yhteiso.telia.fi/t5/Laite-esittelyt-ja-uutiset/OnePlus-Nord-julkaistaan-21-7-Osallistu-keskusteluun-ja-voita/td-p/208569?someid=AS81679&somecat=100 

Ikuisena Applen käyttäjänä tämä puhelin olisi kyllä kiva päästä testaamaan. Kameralta haluan paljon ja tässä Samsungissa on erittäin paljon potentiaalia. Onko Applen voittanutta..? ?


Tässä saataisiin kyllä näkyvä testi siihen että voiko vielä Samsungin puhelimiin tottua ja onko niistä IPhonelle oikeasti kilpailijaa. 

Vastaa