**ARVONTA PÄÄTTYNYT!** Voita ja testaa Samsung Galaxy A80 (15.7.-28.7.2019)




Jälleen on aika käynnistää uusi Samsung Galaxy A-sarjan kisa, josta voit voittaa itsellesi juuri julkaistun Samsung Galaxy A80 -puhelimen (arvo 679 €)!

Samsung Galaxy A80

Galaxy A80:ssa huomio kiinnittyy ensimmäiseksi sen erikoiseen kääntyvään kameraratkaisuun; samoilla kameroilla voi nimittäin kuvata molempiin suuntiin, eikä laitteessa ole erillisiä taka- ja etukameroita. Kamera osoittaa oletuksena taaksepäin, mutta kun takakamera otetaan käyttöön, tällöin koko kamerayksikkö nousee ylös näytön takaa ja kamerat kääntyvät salamannopeasti osoittamaan puhelimen etupuolelle.


 


Designiltaan Galaxy A80 muistuttaa esimerkiksi Galaxy S10 -lippulaivamalleja ja jatkaa myös muista Galaxy A -sarjalaisista tuttua hillityn tyylikästä linjaa. Laitteen runko on alumiinia ja sekä etu-, että takapuoli on valmistettu kestävästä Gorilla-lasista. Pyöristetystä ulkomuodostaan huolimatta A80 on iso puhelin. Sen Super AMOLED Full HD+ -näyttö on peräti 6,7 tuumaa, näytön resoluutio on 1080 x 2400 pikseliä ja sen kuvasuhde on poikkeuksellisen laaja 20:9. Näyttö peittääkin lähes koko pinta-alan ohuita reunoja lukuun ottamatta.

Galaxy A80:n pinnan alta löytyy vaikuttavan kokoinen 3700 milliampeeritunnin akku, jonka voi olettaa kestävän normikäytössä koko päivän. Superpikalatauksella virtaa saa tarvittaessa nopeasti lisää. Langatonta latausta A80:sta ei valitettavasti löydy.

Rajoituksiakin toki löytyy. A80:ssa ei ole esimerkiksi muistikorttipaikkaa tai kuulokeliitäntää. Sisäinen tallennustila toki riittää useimmille ja bluetooth-kuulokkeet tekevät kuulokeliitännän tarpeettomaksi.

Etsimme testaajia ja osallistu arvontaan! 


Osallistu arvontaan ja voit voittaa uuden Samsung Galaxy A80 -puhelimen itsellesi. Olet mukana arvonnassa vastaamalla näihin kysymyksiin tämän ketjun kommenteissa:


 



Kerro mitä sinä odotat uudelta Samsung Galaxy A80 -puhelimelta, ja mikä sen ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta. Onko se esimerkiksi puhelimen tyylikäs ulkonäkö, kestävä akku, vai erikoiset kameraominaisuudet?



Samsung Galaxy A80 -puhelimen ominaisuuksiin voit tutustua lisää Yhteisön laite-esittelyssä.


Arpaonnen suosiessa odotamme sinulta


 


Jos voitat arvonnassa, niin käytä ja testaa puhelinta aivan kuten normaalistikin. Näin saat siitä kokemuksia arjessasi, joita haluamme sinun jakavan muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön Käyttökokemukset Samsung Galaxy A80 -keskusteluketjuun:


 



  • Ensitunnelmat puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen juttu)

  • Varsinainen arvostelu kolmen viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu)


 


Voit nostaa kirjoituksessasi esiin esimerkiksi seuraavia näkökulmia: Miltä puhelin tuntuu ja näyttää. Millaisia odotuksia sinulla on juuri vastaanottamasi puhelimen suhteen. Oliko käyttöönotto helppoa. Miltä sitä tuntui käyttää, ja soveltuiko se hyvin käyttöösi. Mitä erityisen hyvää siinä on ja mitä kenties viilaisit. Tyyli on vapaa!


 


Voit pitää puhelimen itselläsi maksutta testien jälkeen.


 


Skaba pähkinänkuoressa


 



  1. Voit osallistua arvontaan 28.7. kello 23:59 asti

  2. Tämän jälkeen suoritamme arvonnan ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä

  3. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyihin kysymyksiin tämän ketjun kommenttiosissa. Jos voitat arvonnassa, testaa puhelinta kolmen viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön, sisältäen laitekuvia sekä myös laitteella otettuja kuvia

  4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan puhelinta sekä kirjoittamaan siitä  kaksi juttua tänne Yhteisöön: Ensikokemukset viikolla 32 sekä varsinainen arvostelu viikolla 33.

  5. Saat pitää puhelimen itselläsi testin jälkeen maksutta.

  6. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa PALJASTUS-sanaa.


Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin A-sarjan puhelimien arvontoihin sekä muihin skaboihin myös tulevaisuudessa.


Hide content


Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa uusi Samsung Galaxy A80



Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).


 


Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.


 


Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 15.-28.7.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.


 


Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä kaksi (2) kappaletta Samsung Galaxy A80 -puhelimia, yksi puhelin/voittaja. Palkinnon arvo 679€/kpl.



Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 


 


Arvontaan osallistuminen


Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän blogin kommenttiosioon tässä blogissa esitettyyn kahteen kysymykseen. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.


 


Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.


 


Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 29.7. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.


Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset Samsung Galaxy A80 -keskusteluun:



  • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa puhelimen vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 32

  • Varsinainen arvostelu kolmen viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 33



Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä. Testaukseen saa halutessaan liittää kuva-ja videomateriaalia.


Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.


 


Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.


 


Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.


 


Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja


 


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.



Telia Finland Oyj
Helsingissä 08.07.2019



 


Samsung A80 tekniset tiedot



  • Mitat: 165.2 x 76.5 x 9.3 mm

  • Paino: 220 g

  • Näyttö: 6,7” Full HD+ Super AMOLED (20:9-kuvasuhde)

  • Resoluutio: 2400 x 1080

  • Suoritin: Snapdragon 730G

  • RAM-muisti: 8 Gt

  • Tallennustila: 128 Gt

  • Muistikorttipaikka: Ei

  • Kamerat: 48 MP (pääkamera) + 8 MP (ultra-wide) + 3D (syvyys)

  • Akku: 3700 mAh

  • Käyttöjärjestelmä: Android 9 Pie

  • SIM-kortti: Nano-SIM

  • Dual SIM: Kyllä


 


 


Samsung Galaxy A-sarjan arvonta


 


Olemme lanseeranneet täällä Yhteisössä uudistetun A-sarjan koko kevään kestävän skaban muodossa yhteistyössä Samsungin kanssa. Haluamme kuulla sinulta miltä uusi A-sarja vaikuttaa, joten olemmekin laittaneet pitkin kevättä uusia A-sarjalaisia arvontaan sekä testiin.


 


Lue lisää:







 


 


157 kommenttia

Koska katson puhelimesta paljon elokuvia, iso näyttö laajalla kuvasuhteella kiinnostaa kovasti. Käytän puhelinta myös paljon valokuvaukseen, joten kameran toteutus vaikuttaa puhelimen mielenkiintoisimmalta yksityiskohdalta.

Akku pitää olla kestävä, eikä jatkuvassa latauksessa. Helpot valikot.

Samsung on minulle kokonaan uusi tuttavuus, en ole aiemmin testannut missään kyseistä merkkiä

 

ominaisuuksilta kyllä tuo kamera ominaisuus eniten kiinnostaa, mikä on kuvien tarkkuus ja kuinka nopeasti pystyn vaihtamaan kuvan otto suuntaa ja mitä ominaisuuksia siitä löytyy kuvien muokkaamiseen.

 

Toisena minua kiinnostaa puhelimen näyttö, että onko siinä hyvä kuvan tarkkuus ja onko se tarpeeksi iso että pystyisikö se korvaamaan tabletin jonka uusiminen on ajankohtaista. 

 

Kolmantena vielä mainittakoon käyttömukavuus

 

 

Puhelimessa suuri näyttö on tietenkin eduksi, sekä hyvä kamera ominaisuus.

Ei tarvitse jatkuvasti ladata.

Muistia on myöskin reilusti. Nopeus on valtti tässä puhelimessa..

Modermi ulkokuori  :)

 

Kunniamerkki

Olisi mukava päästä kokeilemaan kun paljon on kokemusta samsung puhelimista ja nyt on oneplus 5 puhelin ja joka reistailee ja voisi kokeilla onko tässä samsung galaxy a80 puhelimessa miten hyvä ja kestävä kamera ja pääsisi kun aikaa itsellä vaan on niin ottaa erillaisia kuvia ja kokeilla miten hyvin saa mistäkin ja miten kirkkaasti ottaa kuvia ja sit tehdä niin hyvin kun osaan arvostelua puhelimen toiminnasta ja miten hyvin kameralla saa kuvia sekä video materiaalia otettua.  sekä onko samsung galaxy a80 puhelin sitä mitä luvataan kirjoittelussa.  

Puhelimen kamera on ehdottomasti se josta olen eniten kiinnostunut. Mielenkiintoista on nähdä pidemmällä aikavälillä kestääkö kamera pyörivänä mekaanisena osana. Kiinnostaa myös nähdä mihin kamera laadullisesti pystyy, luonnossa liikkujana kuvia tulee otettua paljon.

 

Puhelimesta eniten arveluttaa sen suuri koko. Olisiko saman määrän tavaraa saanut pakattua hieman kompaktimpaan laitteeseen, voiko puhelin olla enää edes hyvä kädessä? Toisaalta, työpäivän jälkeinen rentoutuminen elokuvan tai pelien parissa on varmasti miellyttävämpää isolta näytöltä, eli testiin menisi myös puhelimen ominaisuudet pelien kanssa. Pikalataus tulee toimiessaan olemaan myös tärkeässä osassa välillä hieman kiireisen arjen keskellä.

 

Uskon että pystyn tarjoamaan puhelimesta nuorekkaan ja realistisen käyttökokemuksen niin kameran kuin suorituskyvynkin kannalta!

Testasin kameraa ja akkua miten se kestää navigointia metsässä sun muualla. Ja samalla tulisi näytön testaus miten pysyy mukana kirkkaassa päivänvalossa ja varjoissa. 

 Uusi Samsung on varmasti todella hyvä. Akun kestohan on jo pitkään ollutkin kunnossa. Ja nyt tuo kääntyvä kamera kiinnostaa, se tuo puhelimella kuvaamiseen ihan uutta ulottuvuutta.

Vannoutuneena Galaxy S-sarjan käyttäjänä mielenkiintoa uutta A80 kohtaan on herännyt nimenomaan muotoilu ja kameraratkaisu. Vielä en ole uskaltanut nykyistä S9:ää päivittää tuohon, ettei tule pettymyksiä käytössä. Tämän testaajan pestin avulla voisinkin riskittömästi päästä vertaamaan ko. puhelimia nimenomaan päivittäisessä käytössä. Odotan puhelimelta sulavaa toimintaa ilman "pätkimistä" ja viiveitä.

Kerro mitä sinä odotat uudelta Samsung Galaxy A80 -puhelimelta, ja mikä sen ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta.

 

Ehdottomasti odotan eniten kameraominaisuuksia.

 

Toisena kiinnostaa ehdottomasti Anroid Pien toimivuus kokonaisuudessa.

 

Ja kolmantena kiinnostaa miten hyvin prosessori toimii pelikäytössä ja akkutehon parantamisessa.

Mitä odotan tältä puhelimelta: no aikaisempaa kokemusta Samsung puhelimista ei ole, odotan kaikesta parempaa kuin nyt. Eritoten valokuvani ovat olleet tähän asti huonoja, tätä uutta haluaisin testata. Ja pikalaus minulle sopiva toiminto. Hyvä näppituntuma puhelimeen, ettei kirjoittaessa tule eeeee kirjaimia kuin yksi, kun niitä tarvitaan

Ominaisuuksista kiinnostaa kestävä akku-kestääkö se, ja magee ulkonäkö hopeisena tiytysti. Mutta näin vanhempana ihmisenä tuo näytön koko on minulle tärkeää,


@jamspe@  kirjoitti:

Kerro mitä sinä odotat uudelta Samsung Galaxy A80 -puhelimelta.

 

Eniten ehkä pistää silmään tuo molempiin suuntiin kääntyä kamera. Sitä pitää ehdottomasti päästä heti ensimmäisenä testaamaan, jos pääsen testaajaksi.

 

Ainut miinuspuoli mitä laitetietojen puolesta huomaan, on että laitteen prosessori on yllättävän heikko, verrattuna muuhun. Mutta senkin näemme testissä onko puhelimesta mihinkään.

 

Voi olla että tuokin prosessori pysyy hyvin perässä, muuten oikein hyvillä specseillä varustetun puhelimen käytössä.

 

Pikalataus on tänäpäivänä in. Se pitää ehdottomasti testata miten nopea se on.

Tottakai myös sormenjälkilukijan pitää toimia puhelimessa moitteettomasti, muuten sitä ei ihmiset osta, jos se ei reagoi normaalisti omaan sormeen.

 

Mutta enimmäkseen kyllä tuo kamera on se juttu.


Innolla odotan kaikkia edellämainittuja, että pääsis testaamaan niitä!!


 

Kerro mitä sinä odotat uudelta Samsung Galaxy A80 -puhelimelta, ja mikä sen ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta. Onko se esimerkiksi puhelimen tyylikäs ulkonäkö, kestävä akku, vai erikoiset kameraominaisuudet?

 

Odotan hyvää muistia (koska oma pätkii), hyvää akunkestoa ja vaivatonta sovellusten toimimista. Ulkonäkö ei ole minulle niinkään tärkeä kuin koko, että on hyvin käteen sopiva. Nykyinen luuri tuntuu liian isolta ja kömpelöltä kädessä.  Lisäksi olis tärkeää, että kerrankin olisi malliltaan uudenmpi ja parempi puhelin kuin perheen nuorisolla.




 

 


 

Ollaan koko perhe vannoutuneita omppuihmisiä ja nyt kun tyttärelle pitää uusi luuri hankkia, niin tämä olisi oiva paikka Samsungin näyttää mihin siitä on.. Kamera olisi varmasti kovassa käytössä ja siitä tulisi tarkkaa raporttia..

Kamera vaikuttaa ensiluokkaiselta. Lisäksi videokuvauksen vakautus on mielenkiintoinen. Spotify ja gps pääsisi lenkeillä testiin. Laitteen sekä näytön suorituskyvy pelaamisessa ja videoissa. Miten isompi näyttö soveltuu omaan käyttöön (vanha on A5 (2016)). Muotoilu, kuinka istuu ja pysyy kädessä käytössä. Tuo on itselle tärkeää. Akun kesto ja pikalataus ainakin ollut aikaisemmin hyvällä tasolla. Kuinka se on pystytty optimoimaan suuremmalla ja tehokkaammalla laitteella.

Odotan ihan kaikkea. Minulla käytössä ensinmäinen älypuhelin Samsung J5 ja olen ollut tyytyväinen valintaani. Toki nyt on alkanut tulemaan "SIM-kortti estetty" ja on avattava aina uudelleen mutta myymälässä sanottiin, että on ominaista Samsung puhelimille. Paljon on puhelimet kehittyneet ja tuo ulkomuoto/kamera/akku kyllä minua kiinnostavat, puhumattakaan mitä kaikkia muita ominaisuuksia puhelin pitää sisällään. Hinta on kallis minun kukkarolleni niin jää ostamatta kun markkinoille tulee. 

Aijai, kun vaimo meni ostamaan omaani paljon hienomman puhelimen. Kaikki hänen luurinsa  ominaisuuksien kanssa kilpailevat asiat kiinnostavat, erityisesti iso ja kirkas näyttö. Kamera on aina syynin kohteena. Jos kuvista ei aivan heti näkisi, että ovat kännykällä otettuja, niin antaisin ison plussan, kääntyili se sitten miten päin vain. Akunkesto on niin ikään minulle tärkeä ominaisuus.

 

Uudet mainokset Samsung Galaxy A80 -puhelimesta ja sen kääntyvästä kamerasta saivat heti kiinnostukseni heräämään!

 

Puhelimelta odotan tehokkuutta, pitkää akunkestoa, erittäin hyvää kameraa ja todella terävää kuvanlaatua!

 

Jo vuosien kokemus Samsung Galaxy malleista ei ole vieläkään tuottanut pettymystä vaan uudet mallit yllättävät aina uusilla ominaisuuksilla ja toiminnoilla.

 

Puhelimen ulkonäkö herättää huomiota kääntyvällä kamerallaan, upeilla muodoillaan ja isolla näytöllään. 

 

Samsung Galaxy A80 -puhelin on ehdoton hankinta itselleni jos testiryhmään en mukaan pääse!

Kunniamerkki +6

A80:n ominaisuuksista ainutlaatuinen kameratoteutus kiinnostaa. Lähinnä sen käytännön toiminta ja mekaaninen kestävyys.

 

Odotan A80:lta Samsungin hyvää käyttöliittymää, edistyksellistä muotoilua, hyvää akunkestoa ja yleistä sovellusten ripeää toimivuutta.

Odotan uudelta Galaxy A80 -puhelimelta huippua kameraa ja kuvausmahdollisuuksia ja nimenomaan kamera ominaisuudet ovat omasta mielestäni mielenkiintoisimpia.


 


Edit EssiJn: poistettu viestistä nimimerkki. Jos haluat lisätä viesteihisi allekirjoituksen, se onnistuu valitsemalla oman profiilin asetuksista henkilökohtaiset tiedot > allekirjoitus.

Kunniamerkki

Hei !

Odotan ehdottomasti kameran kuvausominaisuuksia .Vaikeahkot kuvausolosuhteet ovat kiehtovia ,varsinkin hämärässä kuvaaminen ja vastavalo.Myös puhelimen kuuluvuus on minulle tärkeä.

Tämän hetkisen puhelimeni (honor8, 64/kulta) akku on tullut tiensä päähän, ja olisi oiva tilaisuus päästä kokeilemaan myös kuinka hyvin samsung on pysynyt johtavien puhelinmerkkien kilpailussa mukana. Itse kiinnitän ensimmäisenä huomion tyylikkyyteen, (kuten edellisessäkin puhelimessani) akun kestävyyteen (minulla on paljon akkua kuluttavia sovelluksia,saatan puhua tuntikausia puhelimessa, tai pelata), ja siihen miten nopeasti akun saa latautumaan -varsinkin jos Samsung Galaxy A80 puhelimen latausta oikein markkinoidaan superpikalatauksella. Kuvaan ja otan videoita puhelimellani paljon, joten tarvitsen myös tallennustilaa luonnollisesti. Kiinnostavaa olisi päästä kokeilemaan tätä uutta kääntyvää kameraratkaisua, vähän epäilevä olen sen toimivuudesta. Myöskään sormenjälkitunnistus ei ole edellisissä puhelimissani kauaa kestänyt toimivana, joten tämäkin toiminto kiinnostaa testata. 

Odotan kyllä ehdotyomasti kameralta paljon,ja mielenkiintoni on siinä kuinka hyvin kestää kamera kun ponnahtaa esille,en koe ongalmaksi ettei ole muistikorttipaikkaa,eikä kuulojeliitäntää,ja joka puhelin mallissa puhutaan kestävästä akusta,saa nähdä pitääkö vihdoin paikkaansa,puhelin on tyylikäs kuvissa mutta onko käytännössä,no sen näkee sit jos testaus osuu kohdalleni

Kameralta odotan paljon, jos onni suosii niin kamera joutuu ankaraan testiin.

A80 kiehtoisi minua nimenomaan kameraominaisuuksien takia, tuntuu olevan todella pätevät kaikenkaikkiaan. Minulla on A70 tällä hetkellä, mutta 80 päihittäisi niin korkeelta tämän ominaisuudet että kyllä kelpaisi. Käytän tätä päivittäin ja kuvaan myös päivittäin jotain, olen aina ahkera kuvaaja ja somettaja. Varsinkin juuri hämäräkuvaus ja kuvien zoomattavuus olisi upeat mahdollisuudet. Tulisi arvostavaan käyttöön ja varmasti olisin supertyytyväinen. Uutena ei ole varaa moista herkkua ostaa. 

Vastaa