Voita ja testaa uusi Apple Watch Series 4 GPS + Cellular -kello (2.7 – 14.7.2019)



KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! 


 


Arpaonni suosi tällä kertaa @Minnusk4 @msinisalo1 ja @Webdevvaltteri. Jos voitto ei tällä kertaa osunut kohdallesi, niin kannattaa kuitenkin pysyä kuulolla! Seuraava kilpailu käynnistyy taas piakkoin!


 


Applen ja älykellojen ystäville on tiedossa hyviä uutisia. Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi uusi eSIMiä tukeva Apple Watch! Arvomme yhteensä kolme kappaletta kelloja. Arvonnassa mukana ovat:


 


Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 40 mm harmaana (arvo 539€)


 


Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 44mm harmaana (arvo 569€)


 


Apple Watch Nike+ Series 4 GPS + Cellular 40 mm harmaana (arvo 539€)


 


 


Kellot ovat olleet muutaman viikon testissä meillä, mutta ne tulevat kotiovellesi hyväkuntoisina kaikkine tarvikkeineen. Kirjoitimme omat käyttökokemuksemme näistä kelloista tänne Yhteisöön. Pääset lukaisemaan meidän arviot Yhteisön blogista.


 


 


Etsimme testaajia uutuuskelloille


 


Osallistu arvontaan ja voit voittaa yhden näistä edellä mainituista kelloista itsellesi. Testasimme kellot jo ennakkoon ja haluaisimmekin vielä tietää sun fiilikset ja odotukset kellosta.


 



  • Olet arvonnassa mukana kommentoimalla tämän tekstin kommenttiboksiin: Mitä odotat uudelta Apple Watchilta, mitä ominaisuuksia siltä toivot ja mikä sen ominaisuuksista vaikuttaa sinusta kiinnostavimmalta?


 


 


Arpaonnen suosiessa odotamme sinulta


 


Jos voitat arvonnassa niin käytä ja testaa kelloa aivan kuten normaalistikin. Näin saat siitä kokemuksia arjessasi, joita haluamme sinun jakavan muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön: Käyttökokemuksia Apple Watch GPS + Cellular


 



  • Ensitunnelmat kellon vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen juttu)

  • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu)


 


Voit valita teksteihin oman näkökulmasi. Voit valita, keskitytkö esimerkiksi kellon ulkonäköön ja ensituntumaan, vai haluatko kertoa mieluummin odotuksistasi tai vaikkapa käyttöönotosta. Voit kertoa myös parhaista puolista sekä niistä, joita voisi vielä kehittää. Kirjoita rohkeasti siis omalla tyylilläsi!


 


Testin jälkeen voit pitää kellon maksutta itselläsi.


 


 


Skaba pähkinänkuoressa 


 



  1. Voit osallistua arvontaan 14.7.2019 kello 23:59 asti.

  2. Osallistumisajan suljettua suoritamme arvonnan seuraavana arkipäivänä 15.7. ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä.

  3. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyihin kysymyksiin tämän blogin kommenttiosissa. Jos voitat arvonnassa, testaa kelloa kahden viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön.

  4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan kelloa, sekä kirjoittamaan siitä kaksi juttua tänne Yhteisöön: Ensikokemukset viikolla 30 (22.7. - 28.8.) sekä varsinainen arvostelu viikolla 31 (29.7. - 4.8.) 

  5. Saat pitää kellon itselläsi testin jälkeen maksutta.

  6. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa tämän tekstin lopussa olevaa PALJASTUS-sanaa.


 


Huom! Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin skaboihin tulevaisuudessa.


 


Paljon onnea arvontaan! :smileyhappy:


 


 



 


 


Hide content


Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa Apple Watch Series -kello


 


Arvonnan järjestäjä


Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).


 


Osallistumiskelpoisuus


Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.


 


Osallistumisaika


Arvontaan voi osallistua 2.7 – 14.7.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.


 


Palkinnot


Palkintona arvotaan yhteensä kolme (3) kappaletta Apple Watch Series -kelloja. Kellot ovat Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 40 mm (arvo 539€), Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 44mm (arvo 569€) ja Apple Watch Nike+ Series 4 GPS + Cellular 40 mm (arvo 539€).


 


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 


 


Arvontaan osallistuminen


Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän blogin kommenttiosioon tässä blogissa esitettyihin kysymyksiin. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.


 


Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.


 


Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus


Arvonta suoritetaan 15.7.  ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta, sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.


 


Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset Apple Watch eSim ominaisuudella -keskusteluun.


 



  • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa kellon vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 30.

  • Varsinainen arvostelu kolmen viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 31.


 


Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.


 


Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.


 


Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta kellon hinnan, joka määräytyy kellon myynninaloituspäivän hinnan mukaan.


 


Verot


Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.


Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.


 


Rekisteriseloste


Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa telia.fi/tietosuoja.


 


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


 


Telia Finland Oyj


Helsingissä 2.7.2019



 


Tarkemmat tekniset tiedot kelloista näet Applen sivuilta.


 


 


Lue myös:


 



 


 


 


215 kommenttia

Rapakuntoinen ja ylipainoinen. Tarvitsen kaiken mahdollisen avun ja tsempin. Olen kuullut älykelloista (en omista edes tavallista kelloa) ja vannoutuneena apple käyttäjänä uskon että saisin paljon irti tästä kellosta.

yhdistämällä spotifyn tai äänikirjat ja sitten ulkoilemaan tai salille (uudella työpaikalla on hieno sali missä saa käydä vaikka joka päivä). Lisäksi uskon että tulen testaamaan kaikkia älykellon ominaisuuksia mikäli sellaisen saisin. Näillä eväillä jos ei selkävaivaisen ja huonokuntoisen elämä lähde nousuun niin ei sitten millään!

Moro,

 

itselläni jo vanhemman mallinen IWatch, mutta mieluusti testaisin uuttakin. Kännykästä riippumattomuus kuulostaa ainakin mahtavalta. ??

Tulihan mun faksi varmasti perille. Eli valmiina ollaan testaukseen. ??

Eniten odotan vapaa-ajalla mahdollisuutta lenkkeilyyn ilman luuria. Työpäivän aikana voisin olla tavoitettavissa "äänettömästi". Uskoisin myös kellon olevan oiva jatke kapulalle hetkisen arjen apurina kalenterin, viestien, mailien, matkasuunnitelmien, webaston, jne aikataulujen muistuttaja.

Odotan uudelta Apple watchilta parantunutta akun kestoa. Toivon, että uudistetun Digital Crown mekanismin avulla käyttömukavuus paranee entisestään.  Uudistettu Digital Crowin omainaisuudet kiinnotavat eniten. 

Haluaisin kokeilla kuinka saumattomasti eSim toimii ja miten se nopeuttaa/helpottaa/parantaa kellon ja puhelimen käyttöä.

 

Odotan kun sen helpottavan työskentelyä ja helpottavan sitä, ettei aina tarvitse kantaa puhelinta matkassa.

 

Odotan sujuvaa käyttöä sekä tarkkuutta mittauksIssa.

 

ESim on ehdottomasti tärkein ja mielenkiintoisin ominaisuus.

 

Apple-tuoteperheen yhteensopivuus vaikuttaa mielenkiintoiselta ja tämä kello lisää entistä enemmän mielenkiintoa!

odotan uudelta Apple Watchilta hiostamatonta ranneketta, kohtuullista akun kestoa, tarkempaa sykkeen mittausta kuin polarA370 ja tietysti niitä puhelin ominaisuuksia miten ne nyt sitten toimiikaan.

ominaisuudet tuossa jo tuli mut lisäksi vielä se synkkaus applen puhelimen kanssa on yksi ominaisuus mitä odotan kuinka saumaton se on saman valmistajan puhelimen kanssa.

puhelin/e-sim ominaisuus vaikuttaa ehkä kiinnostavimmalta.

Tämä on ollut toiveissa mutta hinta on estänyt ostamisen. Mielelläni tekstaisin monenlaisissa olosuhteissa. Ulkoillaan ja retkeillään paljon perheen ja koiran kanssa. Helpottaisi kun ei tarvitsisi puhelinta kantaa jokapaikkaan. Applen puhelimet ja padit käytössä koko perheellä, laatu ja käytettävyys ?

Noniin jes! Odotan uudelta kellolta paljon tätä olisi siisti päästä testaamaan treenien yhteydessä sekä nähdä miten e-sim toimii! Kaikki uusi on aina kiehtovaa! Applen tuotteista on vain hyviä kokemuksia joten olisi kiva nähdä myös kellojen laita. Aijempaa kokemusta Apple Watcheista minulla ei ole mutta nyt olisi oiva mahdollisuus avata uusi portti sinnekkin! Kiinnostavin oli juuri tuo viestien lähettely kuinka hyvin se käytännössä toimii ja kuitenkin on ihan uudesta asiasta kyse! Akun kesto on myös mielenkiintoinen asia  uudessa kellossa. Tietenkin kaikki uusi teknologia aina kiinnostaa ja tämä vaikuttaa ainutlaatuiselta nyt Innolla jään odottamaan josko saisin kellon testiin. 

 

Odotan monipuolista käyttäjäkokemusta; normaali kellona, älykellona esim. maksaminen ja aktiivisuusmittarina. Erityisesti kiinnostaa Apple Watch aktivoijana liikkumaan sekä ohjaamaan terveellisempään elämään. Kunnon seuranta, kellon toimiminen osittain puhelimen korvaajana sekä maksuominaisuuden käyttökokemus kiinnostavat erityisesti.

Apple watch ei ole aiemmin niin kiinnostanut, vaikka muuten ompputuotteita suosinkin. Tässä neljännessä sarjassa on muutama sellainen uusi ominaisuus, joka kiinnitti huomion. EKG, kaatumisen tunnistin jne. Juuri tällaisia "älykkäitä" toimintoja tuote on minusta kaivannut. Voipi olla että tämä on taas niitä asioita joita ei tiennyt tarvitsevansa..

Joo, kyllä mä voisin testata, mukana skabassa ollaan. Kiinnostaa akun kesto ja onnistuuko kuvien otto?

Olisi hienoa päästä kokeilemaan uutta Apple Watch kelloa koska olen monta vuotta käyttänyt useita Garminin tuotteita, olisi hienoa vertailla pärjääkö Apple Watch nykyiselle kellolle liikunta suorituksissa  sykkeen mittaamisessa sekä arjen elämässä. Olen lähdössä lohen pyynti reissulle pohjoiseen jolloin kellon akkun kestoa pääsisi testiin puhumattakaan GPS-ominaisuus.

Vapautta, helppoutta mutta ajantasalla oloa?Olimme sitten vapaalla, töissä tai harrastamassa /kilpailemassa koti-tai ulkomailla.


 



 


Edit LiisaMn: upotettu kuva viestiin

Olen käyttänyt nyt muutaman kuukauden Apple watchia ja onhan tämä ollut paras kello tähän mennessä. Ainoa miinus on ollut se, että puhelin on kuitenkin oltava mukana kaikkialla ja olisi suuri edistys, että ulkoilessa, treeneissä ym. ei tarvisi puhelinta kantaa mukana, vaan kellosta saisi puhelut, kartan, musiikin, kaikki. :) 

Kunniamerkki +6

Kotoa löytyy iPhone 8, joten sitä kautta kello pääsisi arvoiseensa seuraan.

Odotan, että Apple Watch on laadukas Applen tuote, josta ei juuri bugeja löydy.
Tai jos löytyy, niin ne korjataan nopeasti.
Toivon Apple Watchilta hyvää akun kestoa, sillä ihan joka päivä ei näitä viitsisi latailla.
Kiinnostavin ominaisuus on ehdottomasti se että puhelimen voi jättää kotiin ja silti onnistuu puheluihin ja viesteihin vastaaminen (eSim).

Would like to test sports mode and daily life usability!

Olisi hieno testata applen laitteiden keskinäinen toimivuus. Tällä hetkellä käytössä garminin älykello, joka iphonen kanssa pätkii ja ilmoitukset eivät aina pelaa. Akun kestolla ja ominaisuuksilla on iso merkitys menevässä arjessa ja oman aktiivisuuden seurannassa. 

Olisi mukava testata apple watch kun on jonkin aikaa ollut harkinnassa joko kyseinen applen älykello tai jokin urheilukello. Hyvä ominaisuus olisi lenkkeillessä että esimin avulla puhelimen voisi jättää kotiin ja musat voisi kuunnella kellolla ja vastata jopa puheluihin. Kiinnostaisi myös kokeilla miten tarkka on rannesyke mittaus tässä kellossa.

Älykellot ovat olleet markkinoilla muutaman vuoden ja nyt voisikin olla loistava hetki hypätä mukaan puettavien älylaitteiden maailmaan. Applen muiden laitteiden käyttäjänä kellolta odotan kuinka yksi lisälaite hyppää mukaan Applen jo toimivaan ekosysteemiin mukaan. Kellojen akun kesto on mietittänyt ja nyt mukana oleva eSIM tarjoaa varmasti haasteen myös Apple Watchille. Olisi hienoa nähdä kuinka jopa koko päivästä selviäisin ilman puhelintani, pelkän Apple Watchin avulla. Tämä onkin kiinnostavin ominaisuus uudessa Apple Watchissa. Kaupassa maksaminen ja jonottaminen ärsyttää. Voisinko hoitaa kaupassa osten maksamisen pelkällä kellolla, joka kulkee ranteessa jokapäivä. Työssäni ajan pitkiäkin matkoja autolla, joten navigointi ja puhelutoiminnot kiinnostaa älykelloissa. mm. näitä asioita odotan uudelta Apple Wacthilta. 

Soittoominaisuus vaikuttaa hyvältä ei sen jälkeen tarvitsis enää pihelinta aina ottaa esille.

En tiedä mitä odottaa uudelta kun aikasempaa ei ole mutta taksia ajan työkseni ja olis hyvä päästä kokeilemaan miten toimii tässä työssä ennen kuin oman ostaisi

Terve, aktiivinen urheilun harrastaja ja minulla on nyt käytössä Suunto 3.

Minulla todettu flimmeri eli sydämen rytmihäiriö. Suunto 3 sykkeen seuranta ei ole riittävä ja siksi olisin testaaja Apple wacth 4.

Odotan erityisesti sitä että jatkossa musiikki seuraa myös kellossa, kun urheilen. Toki myös puheluiden hoitaminen Apple watchin avulla on positiivinen juttu, kun e-SIM on käytössä. 

 

Myös omien terveystietojen seuraaminen onnistuisi loistavasti tämän kellon avulla, ja kello myös kannustaa minua liikkumaan aktiivisemmin nyt ja tulevaisuudessa. 

Odotan kellolta hyvää akunkestoa sekä nopeaa prosessoria. Urheilevaa ihmisenä minua erityisesti kiinnostaa millainen on kellossa aktiivisuuden seuranta, sekä millainen lajivalikoima urheilua varten on. Millainen motivaattori kello on, sekä miten hyvin sykkeen mittaus toimii. Odotan myös innolla series 4:n ominaisuutta mitata EKG. 

Vastaa