Ilmakaapeli tiellä

  • 19 January 2022
  • 1 kommentti
  • 2 katselukertaa

Tässä kirjoittaa edellisissä organisaatioissanne 28 vuotta työskennellyt , nyt eläkkeellä oleva insin


ööri. Otsikon tapaus sattui äskettäin maaseudun ympäristössä. Tuttavani soitti hädissään irronneesta ilmakaapelista hälytyskeskukseen ja sai vastauksen, että ota yhteyttä sähkölaitokseen. Siispä työtä käskettyä ja sieltä sai vastauksen, että ei kaapelin nosto kuulu heille, koska se on Telian. Tarina jatkuu sillä, että ajan myötä paikalle saapui kahdeksan (8!) miestä nostamaan ilmakaapelia (ilmeisesti "kympin" MHBUK:ta).


Netistä en kerta kaikkiaan löytänyt siedettävässä ajassa "reikää" verkostopuolelle.


Se, joka lukee tämän 19.01. kirjoittamani ensimmäisenä, kaivakoon asiantuntijan esille ja lähettäköön hänelle soittopyynnön minulle. Henkilöllisyyteni saatte käyttäjänimeni takaa, mutta haluan olla tässäkin näkyvä, joten minuun voitte ottaa yhteyttä numeroon ******** tai *****@******.com


 


Edit SannaMKoo: Yhteystiedot piilotettu


1 kommentti

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +15

Heippa @rakaskiuru ja lämpimästi tervetuloa tänne Yhteisöön keskustelemaan! 


 


Kaikki keskustelut käymme Yhteisössä näin julkisesti, joten piilotin viestistäsi yhteystietosi. Niitä ei ole hyvä näin julkisesti jakaa ja ovat myös vastoin Yhteisön sääntöjä.


Hyvä kuitenkin kun laitoit meille viestiä. Autamme mielellämme kaikessa mieleen tulevassa ja tarvittaessa opastamme "oikeaan paikkaan" jos emme näin tätä kautta pysty asiassa loppuun asti auttamaan. Tiellä olevasta ilmakaapelista voit ilmoittaa meille vaikkapa tämän yhteydenottolomakkeen kautta. Jätä sinne myös yhteystietosi ja tarkempi osoitetieto ilmakaapelille, niin pystymme sitä kautta välittämään tiedot eteenpäin ja saamme hoidettua tuon kuntoon! 


 


 

Vastaa