Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
 • 5067 custom-general.kudos
 • 4392 custom-general.replies
 • 44 custom-general.solutions

Keskustelua kotiteattereista ja olohuoneen viihdelaitteista

Tässä ketjussa jokainen voi esitellä millä laitteilla teillä katsotaan telkkaria, on sitten kyse ihan perinteisen tv:n katselusta tai sitten vaikka leffojen katselusta. Tässä ketjussa voidaan myös kysellä ja jakaa vinkkejä kotiteatterin rakentamisesta, tai jos ei ihan kotiteatterista niin ihan vain yleisesti tv:n katselusta ja niihin liittyvistä asioista 🙂

 

⎮Telia Yhteisön capitán⎮Apple iPhone 12 Pro Max⎮Apple iPad Air 2⎮ Apple TV 4K⎮Apple MacBook Pro⎮

12 vastausta
AsiakasY
Vakiokalustoa ☆
 • 29 custom-general.kudos
 • 258 custom-general.replies
 • 2 custom-general.solutions

Oma kotiteatterini rakentuu ja muuttuu melkein kokoajan 🙂 Kuvaa katsotaan tällä hetkellä vanhasta 32" LG-plasmasta, mutta asennusjonossa odottaa Benq W3000 tykki ja siihen sopiva harmaa kangas. Ääni tulee 5.0. järjestelmästä, subbaria en ole ainakaan vielä kaivannut ja rivitaloasuminen tuo omat rajoitteensa. Kuvalähteinä toimii Watson-boksi, joku HD-tallentava boksi ja Xbox One. Meinasin jo hävittää tuon tallentavan boksin, mutta tulin toisiin ajatuksiin kun tuon Watsonin tulevaisuus on epävarma. Watson tullaan kuitenkin  suurella todennäköisyydellä "harmonisoimaan" ElisaViihteeseen ja silloin pitää tarkastella tilannetta. Ehkä tulee hommattua jokin Xbox:n kautta toimiva palvelu. Netflixiä kokeilin, mutta se ei sytyttänyt. Ajattelin seuraavaksi kokeilla Viaplayta sen kuukauden, joka onnistuu ilmaiseksi.

juhish
Ex-telialainen
Ex-telialainen
 • 5 custom-general.kudos
 • 16 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Minulla on ollut olohuoneessa videotykki vuodesta 2007, sen parina 92" kangas. Nyt keväällä päivitin tykin, Panasonic AX-100 (720p) vaihtui Epsonin EH-TW6600:een. Marantzin vahvari, 5.1 äänet (Audiovectorin kaiuttimet + Jamo 660 sub). Kuvaa tulee HD digiboxista ja pleikka kolmosesta + nelosesta. 40" telkkari on ohessa lähinnä päiväkäytössä.

Eniten tulee katsottua leffoja ja sarjoja (levyltä + Netflix) mutta pleikkapelejäkin on tullut tahkottua yli 1200 trophyn edestä. Lisäksi on Chromecast jolla olen katsonut Sonera Mobiiliviihteen kautta lähinnä HBO:ta ja CMorea (esim. Mad Menin kaikki kaudet tuli juuri katsottua ja nyt viimeksi parin viikon ajan lähes joka ilta jakso tai pari Seinfeldiä).

Tykki on ollut kyllä mainio valinta kaikki nämä vuodet. Luultavasti kuitenkin muutaman vuoden päästä - kun alkaa olla tarvetta siirtyä 4K:hon - noin isoja telkkareitakin alkaa löytyä järkihintaan ja tykki jää päivittämättä.

Kari2015
Kommentaattori
 • 6 custom-general.kudos
 • 23 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Minäkin ostin juuri Samsung 65" 4K SUHD Curved tv:n ja siihen Wireless Audio Sounbaarin. Täytyy sanoa että on huikean hyvä kuvanlaatu jo HD:na. Kun menin ostamaan tv:tä niin Samsung oli merkkinä mielessäni viimeisenä, mutta kun liikkeessä oli lähes kaikki tv valmistajien merkit nähtävissä ja Samsungissa oli paras kuva niin mielipiteeni ja valintani muuttui hetkessä. Huomaan että tv:n katseluni astui uuteen nautintoon ja aikakauteen kun katselen esim. huikeita luontodokumentteja ihan eri kuvanlaadulla kuin aikaisemmin. Netflixistä elokuvia ainakin yksi illassa. Jalkapalloa ViaSatilta, on kuin olisi paikan päällä niin hyvä todellisen tuntuinen kuva on. Curved mallista tykkään, sillä se tuo kuvaan hieman kolme uloitteisuutta ja heijastumisia on paljon vähemmän. Miinuksena että kuvakulma katsottaessa on aika kapea mutta riittävä 2-3 henkilön katsottavaksi sohvalta.