Äänetön tila ei toimi

  • 15 October 2016
  • 4 kommenttia
  • 28 katselukertaa

  • Savumerkittäjä
  • 5 kommenttia
Hei! Samsung Galaxy S5-puhelimeeni tuli päivitykset pari päivää sitten ja sen jälkeen puhelimen " äänetön tila " hävisi ilmoituspaneelista kokonaan. Jäljelle jäi siis vain värinä ja normaali äänet päällä. Jos puhelimen sovelluksien kautta valitsee " Äänet ja ilmoitukset " ja " Poista äänet käytöstä " niin silloin ei toimi herätyskello, joka olisi siis tarpeen 🙂. Milläköhän saisin takaisin sen normaalin äänetön tila? Kiitos!

4 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Jos käytössäsi Android Lollipop 5.0 niin et saa puhelintasi äänettömäksi. Uuten 5.1 päivitykseen joka on tulossa palaa tämä ominaisuus takaisin.

 

Äänetön tila siis on värinä tila tällä hetkellä.

En koskaan suosittele asentamaan heti uusia päivityksiä kun ne on julkaistu, aina kannattaa muutama kuukausi odotella ja sen jälkeen asentaa päivitykset. Tai jos haluaakin asentaa heti päivitykset niin suosittelen lukemaan foorumien palautteita kyseisistä päivityksistä.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Jos kukaan ajattelisi noin niin ei sitä päivitystä koskaan asennettaisi...

 

Eli testiympäristö jos on niin sillä lähtee kokeilemaan, näin minä yleensä teen. 

 

Itselläni on Samsung Galaxy S3 4G (GT-I9305) ollut useita eri ROMeja, joita lähtenyt testailemaan. CM11 taitaa olla ihan hyvä mutta kun itsekkin halusin Lollipopin ja CM12 ei vielä julkaistu toimivana (Alpha on jossa ei mobiiliverkko tahdo toimia), niin käytössäni on NamelessRom... toimii aika hyvin.

 

Samsung Galaxy S5 puhelimen voit downgradeta kyllä takaisin Kitkat versiolle jossa äänetön tila toimii. Virallisen Samsungin romin voi ladata täältä: http://www.sammobile.com/

 

Asentamisen ohjeita löytyy varmasti Googlesta aika paljon. Ennen downgradea ota kaikki henkilökohtaiset materiaalit talteen, kaikki data poistetaan.

 

http://androidheadlines.com/2014/12/android-downgrade-galaxy-s5-5-0-lollipop-4-4-kitkat-sm-g900f-version.html (englanniksi)

 

 

Kiitos tiedosta.

Vastaa