Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
 • 6013 custom-general.kudos
 • 5701 custom-general.replies
 • 45 custom-general.solutions

Ainoana Suomessa: Virallinen OnePlus 8 -sarjan online pop-up-myyntiketju

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

OnePlus 8 pop up Telia.jpg

 

***

 

Muokkaus 17.4.

 

Tässä ketjussa meillä oli myös arvonta kaikkien keskusteluun osallistuneiden kesken. Palkintoina oli kaksi yllätyspalkintoa: Uusi Oneplus Warp Charge 30 Wireless Charger sekä OnePlus-reppu.

 

Arvonta on suoritettu sääntöjen puitteissa ja voittajatkin on tavoitettu. Arpaonni suosi seuraavasti:

 

Laturi --> @KaPe67 

Reppu --> @jesso 

 

Onneksi olkoon voittajille ūüôā

 

 

***

 

Muokkaus 16.4.

 

Logistiikkahaasteista johtuen OnePlus 8 Pro 12 + 256 GB Ultramarine Blue mallin osalta toimitukset alkavat näillä näkymin arviolta 20.4.

 

 

***

 

Muokkaus 16.4.

 

Tänään ilmeni, ettei kaikkia puhelimia päästykään lähettämään eilen. Alla päivitetty tilannetieto.

 

 • Osalle puhelimet ovat jo matkalla / toimitettu ja loput l√§htev√§t matkaan t√§n√§√§n (pois lukien OnePlus 8 Interstellar Glow 12 + 256 GB, toimitukset k√§ynnistyv√§t arviolta 4.5. & OnePlus 8 Pro Ultramarine Blue 12 + 256 GB, toimitukset k√§ynnistyv√§t arviolta 17.4)
 • Puhelimien mukana menee pop-up-boxit, tilausj√§rjestyksess√§, niin monelle kuin boxeja vain on olemassa
 • Lopuille tilaajille toimitamme boxin sis√§lt√∂√§ vastaavat tarvikkeet j√§lkitoimituksena
 • Osalta tilaajilta toimituksesta puuttuu pakettiin kuuluvat Bullets Wireless 2 -kuulokkeet, my√∂s ne tulevat j√§lkitoimituksena my√∂hemmin
 • Et p√§√§se itse n√§kem√§√§n, esim. tilauksenseurannasta, tuleeko boxi mukana. Eik√§ meilt√§ saada l√§hetetty√§ t√§st√§ erikseen tietoa heille, joille boxi menee

Postitoimipaikasta riippuen, tänään lähetetty toimitus on perillä jo huomenna.

 

***

 

Muokkaus 15.4.

 

Kaikkien pop-up-tilaajien puhelimet lähtevät tänään 15.4. matkaan, pois lukien alla olevassa listassa mainitut kaksi mallia. Ensin tilanneille lähtee pop-up-lahjat ja lopuille toimitamme samat tarvikkeet jälkitoimituksena. Uutta tilausvahvistusta emme toimita näin jälkikäteen.

 

***

Muokkaus 14.4.

 

Tiedoksi kaikille pop-upista tilauksen tehneille:

 

Huomioithan, että verkkokauppa/tilausvahvistus näyttää normaaleja toimitusaikoja, jotka eivät päde tässä pop-up-myynnissämme. Jos tilasit uuden OnePlus 8:n pop-upin kautta niin toimitusajat ovat seuraavat:

 

 • OnePlus 8 Onyx Black 8 + 128 GB, toimitus heti
 • OnePlus 8 Glacial Green 8 + 128 GB, toimitus heti
 • OnePlus 8 Glacial Green 12 + 256 GB, toimitus heti
 • OnePlus 8 Interstellar Glow 12 + 256 GB, toimitukset k√§ynnistyv√§t arviolta 4.5.
 • OnePlus 8 Pro Onyx Black 8 + 128 GB, toimitus heti
 • OnePlus 8 Pro Glacial Green 12 + 256 GB, toimitus heti
 • OnePlus 8 Pro Ultramarine Blue 12 + 256 GB, toimitukset k√§ynnistyv√§t arviolta 17.4. --> 20.4.

***

Muokkaus 14.4.

 

Pop-up-jonotus on päättynyt kello 1900. Jos et ole siihen mennessä ilmoittautunut jonoon niin pääset kuitenkin tilaamaan uuden OnePlus 8 -sarjan puhelimen normaalista ennakkomyynnistä verkkokaupastamme. Toimitus tapahtuu normaalien toimitusaikojen puitteissa.

 

***

 

 

Uusi OnePlus 8 -sarja julkaistaan 14.4. ja pääsemme toimittamaan uutuuslaitteita ensimmäisenä Suomessa. Pop-up-myynti käynnistyy samana iltana kello 19 ja tänä vuonna teemme jotain uutta ja hienoa:

 

järjestämme yhteistyössä OnePlussan kanssa oneplus 8 -sarjan online POP-UP-JONON

 

Jos siis sin√§ olet kiinnostunut ostamaan OnePlus 8 -sarjan puhelimen ja saamaan sen hyppysiisi ensimm√§isten joukossa, ilmoittaudu jonoon t√§ss√§ ketjussa. N√§in p√§√§set tilaamaan uutuuspuhelimen ennen muita sek√§ saat my√∂s OnePlus-lahjoja pop-up-laatikon kera. Kun tilaat puhelimen t√§t√§ kautta niin saat puhelimen itsellesi postitse ennen muita. Hinnat ja muut tiedot OnePlus julkaisee 14.4. kello 18 alkavassa julkaisutilaisuudessa ja kerromme ne toki t√§ss√§ ketjussa heti, kun mahdollista.

 

Nyt voit siis asua miss√§ p√§in Suomea tahansa ja saada silti uutuuspuhelimen ennen muita. OnePlus 8 -sarjan pop-up-myynti on Suomessa vain meill√§ Telialla ja t√§√§ll√§ Yhteis√∂ss√§. Pop-up-puhelimia ja lahjoja on ainoastaan 181 kappaletta, joten toimi nopeasti ja ilmoittaudu jonoon vaikka saman tien! 

 

Eikä siinä vielä kaikki:

 

Hyppää pop-up-jonoon ja tilaa uutuuslaite 14.4. kello 19 alkaen, tee unboxaus puhelimesta sekä mukana tulevasta pop-up-laatikosta sisältöineen ja kerro ensifiilikset tänne Yhteisöön niin olet mukana myös arvonnassa, josta lisätietoa lähempänä pop-up-myynnin aloitusta.

 

online POP-UP-JONO TOIMII N√ĄIN

 

 1. Ilmoittaudu jonoon kirjoittamalla t√§h√§n ketjuun ett√§ kyll√§ kiitos, haluan tilata ja ostaa uuden OnePlussan ennen muita! (Tai jotain muuta, kerro kuitenkin selv√§sti ett√§ haluat jonoon ūüėä) Jos et ole viel√§ j√§sen niin liity ensin j√§seneksi, se k√§y maksutta parissa minuutissa sivun oikeassa yl√§reunassa olevan linkin kautta. T√§m√§n j√§lkeen voit ilmoittautua pop-up-jonoon
 2. Yhteisön ylläpito lisää kommenttiisi jononumeron
 3. 14.4. kello 19 l√§het√§mme Yhteis√∂n yksityisviestin kautta 181 ensimm√§iselle jonossa olevalle linkin verkkokauppaamme, josta p√§√§set uutuuspuhelimen tilaamaan. T√§m√§ linkki toimii vain kello 21 asti
 4. Kello 20 lähetämme Yhteisön yksityisviestin kautta lopuille jonossa oleville, jonosijoitus 182 ja siitä eteenpäin (jotka ovat ilmoittautuneet jonoon 14.4. kello 19 mennessä) linkin verkkokauppaamme, josta pääset uutuuspuhelimen tilaamaan. Myös tämä linkki toimii vain kello 21 asti.
 5. Huomioithan, että saat pop-up-lahjat vain, kun tilaat puhelimen lähettämämme linkin kautta
 6. Saat puhelimen postitse, reilusti ennen muita!
 7. Jos haluat niin unboxaa puhelin ja lahjat, jaa tuotos tänne Yhteisöön ensifiiliksien kera ja osallistut samalla arvontaan, josta lisätietoa tulossa myöhemmin

 

Huomioithan nämä:

 

 • Ilmoittautuminen jonoon ei velvoita sinua ostamaan uutta OnePlussaa pop-up-myynnin alkaessa. Toivomme kuitenkin, ett√§ ilmoittaudut jonoon vain jos haluat oikeasti sen ostaa ūüėė
 • Jos k√§y niin, ett√§ pop-up-kylki√§iset p√§√§sev√§t loppumaan niin toimitamme ne sinulle j√§lkitoimituksena
 • Jos k√§y niin, ett√§ et ole huomannut tai et halua ilmoittautua pop-up-jonoon, p√§√§set kuitenkin tilaamaan uuden OnePlussan verkkokaupastamme 14.4. kello 19 alkaen. Voit tilata sielt√§ uuden OnePlussan normaalisti mutta ilman pop-up-kylki√§isi√§. N√§iden laitteiden toimitus my√∂s k√§ynnistyy my√∂hemmin

online pop-up-jonossa on myös arvonta

 

Kuten pop-upeissa muutenkin niin jonotuksen aikana kaikenlainen fiilistely on sallittua ja suotavaa. Jaa vaikka parhaimmat jonotusmemet tai vaikka kuvia, joita olet ottanut OnePlus-puhelimellasi. Kaikkien jonottajien ja muiden fiilistelyyn osallistuneiden kesken arvomme OnePlus-yll√§tyspalkinnon, jonka arvo 69‚ā¨ tai 109‚ā¨! Tsekkaa arvonnan s√§√§nn√∂t alta klikkaamalla Lue lis√§√§ -kohdasta.

 

Tässä vaiheessa ei ole vielä tarkempaa tietoa muun muassa hinnoista mutta aina, kun OnePlussalta valuu tietoa tiedotamme niistä tässä ketjussa. Joten ota ketju seurantaan, jos olet jäsen tilaa hälytykset sähköpostiisi oikean yläreunan hammasratas-painikkeen kautta.

 

Lead with speed ūüí™

 

Ps. Jos aiot seurata ensi tiistain lanseerausstreamia niin osallistu lanseerausfiilistelyyn ja osallistut samalla arvontaan!

 

Lue lisää

Arvonnan s√§√§nn√∂t ja rekisteriseloste Ainoana Suomessa: Virallinen OnePlus 8 -sarjan online pop-up-myyntiketju


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 6.4. ‚Äď 14.3.2020 kello 1859 v√§lisen√§ aikana. Telia ei vastaa teknisist√§ syist√§ perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintoina arvotaan yksi (1) kappale yll√§tyspalkintoja, arvo 69‚ā¨ tai 109‚ā¨. Voittaja voi valita kahdesta vaihtoehdosta yhden. Yksi palkinto per voittaja.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hy√∂dykkeeksi. Palkinto on henkil√∂kohtainen eik√§ sit√§ voi myyd√§ tai siirt√§√§ eteenp√§in. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua osallistumalla keskusteluun tässä ketjussa. Yksi kommentti = yksi arpa. Vain yksi arpa per henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 15.4.2020 kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken. Voitosta ilmoitamme yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta 15.4. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakis√§√§teiset verot n√§iss√§ virallisissa s√§√§nn√∂iss√§ ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkil√∂tietolain mukainen rekisteriseloste on n√§ht√§viss√§ osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 6.4.2020

 

Tero, Yhteisömanageri

Jos kommentti vastasi kysymykseesi paina "Hyväksy ratkaisuksi" | Paina tykkää, jos pidit kommentista

Yhteisössä kerätään nyt pisteitä - voit voittaa palkinnon!

805 vastausta
italiaano
Uusi keskustelija
 • 3 custom-general.kudos
 • 9 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Mulla näkyy vaan, että puhelin ja oneplus wileress 2 kuulokkeet ois matkalla. Ei siis mitään pop up pakettia

K0nna
Kommentaattori
 • 21 custom-general.kudos
 • 29 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

@TeroRe@  kirjoitti:

@K0nna@  kirjoitti:

kyll√§ kiitos, haluan tilata ja ostaa uuden OnePlussan ennen muita! 

Etsin Telian sivuilta tietoa tästä useita päiviä sitten. Nyt googlen kautta löytyi.

Onnetonta tiedottamista...


Kiitos palautteesta.

 

telia.fi -etusivulla meillä oli muutaman päivän ajan "mainospaikka" tälle pop-up-myynnille. Tämän lisäksi kerroimme asiasta Facebookissamme sekä kerroimme pop-up-myynnistä myös asiakkaillemme lähetetyssä asiakaskirjeessä (email). Toki, olisimme voineet tehdä vielä enemmän ja se täytyy tästä ottaa opiksi mahdollisia seuraavia kertoja varten. Tiedoksi kuitenkin, että tiedotimme ainakin muutamissa paikoissa.

 

Joko muuten tilasit omasi?

 

Edit: ja kerrotko, ett√§ miss√§/miten olisi halunnut saada tiedon pop-up-myynnist√§? Tied√§mme ottaa t√§m√§n tosiaan mahdollista jatkoa ajatellen huomioon ūüôā


Olin kyllä jossakin nähnyt mainoksenne, että Telialla on Pop-up myynti. Mutta missä se on sitä en ollut missään huomannut tai sitten oli mennyt vain ohitse.

Olette siis mainostaneet t√§st√§. Minun virheeni ūüôā

 

Joka tapauksessa sain tilattua OnePlus 8 Pro:n Ultramarine blue v√§risen√§. 

Pop-up paketti n√§kyi tilatessa, mutta nyt ei n√§y tilausseurannassa. Taisi keret√§ paketit loppumaan. 

 

Max11
Uusi keskustelija
 • 13 custom-general.kudos
 • 13 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Nyt kun osalla varmasti n√§kyy ett√§ luurit matkalla..uteliaisuudesta paljonko paketille n√§ytt√§√§ postin seuranta painoa?ūüėĀūüėĀūü§≠

Milmaliina
Uusi keskustelija
 • 6 custom-general.kudos
 • 6 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

No ainakin sulle on paketti matkalla..ūüėā. Mulla n√§ytt√§√§ aika mahdottomalta toi matkaan l√§hteminen t√§m√§n p√§iv√§n aikana... k√§sittelyss√§ on ollut aamukahdeksasta asti.... 

Zimbou
Uusi keskustelija
 • 2 custom-general.kudos
 • 5 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Jep sama t√§√§ll√§. No toisaalta perus mun tuuria et se mun paketti ei p√§√§se l√§htee sielt√§. ūüĎé

Jarpett
Uusi keskustelija
 • 3 custom-general.kudos
 • 7 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

@Milmaliina@  kirjoitti:

No ainakin sulle on paketti matkalla..ūüėā. Mulla n√§ytt√§√§ aika mahdottomalta toi matkaan l√§hteminen t√§m√§n p√§iv√§n aikana... k√§sittelyss√§ on ollut aamukahdeksasta asti.... 


Samoin

F0pp4
Uusi keskustelija
 • 5 custom-general.kudos
 • 7 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

@Max11@  kirjoitti:

Nyt kun osalla varmasti n√§kyy ett√§ luurit matkalla..uteliaisuudesta paljonko paketille n√§ytt√§√§ postin seuranta painoa?ūüėĀūüėĀūü§≠


1,66 kg ūüôā 

sipilsami
Uusi keskustelija
 • 2 custom-general.kudos
 • 8 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

@Max11@  kirjoitti:

Nyt kun osalla varmasti n√§kyy ett√§ luurit matkalla..uteliaisuudesta paljonko paketille n√§ytt√§√§ postin seuranta painoa?ūüėĀūüėĀūü§≠


0,66kg :d

Ossi1988
Uusi keskustelija
 • 3 custom-general.kudos
 • 10 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

@Milmaliina@  kirjoitti:

No ainakin sulle on paketti matkalla..ūüėā. Mulla n√§ytt√§√§ aika mahdottomalta toi matkaan l√§hteminen t√§m√§n p√§iv√§n aikana... k√§sittelyss√§ on ollut aamukahdeksasta asti.... 


L√∂ytyy muitakin samasta veneest√§. Tilaus sis√§ll√§ 20 yli seittem√§n ja aamulla on tullut ett√§ k√§sittelyss√§. Toiveet oli kovat ett√§ huomenna olis saanut unboxailla mutta taitaa nekin haaveet kaatua ūüė≠ Pitk√§ prosessi tuo k√§sittely. 

PahkiQ
Uusi jäsen
 • 2 custom-general.kudos
 • 4 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

@Ossi1988@  kirjoitti:

@Milmaliina@  kirjoitti:

No ainakin sulle on paketti matkalla..ūüėā. Mulla n√§ytt√§√§ aika mahdottomalta toi matkaan l√§hteminen t√§m√§n p√§iv√§n aikana... k√§sittelyss√§ on ollut aamukahdeksasta asti.... 


L√∂ytyy muitakin samasta veneest√§. Tilaus sis√§ll√§ 20 yli seittem√§n ja aamulla on tullut ett√§ k√§sittelyss√§. Toiveet oli kovat ett√§ huomenna olis saanut unboxailla mutta taitaa nekin haaveet kaatua ūüė≠ Pitk√§ prosessi tuo k√§sittely. 


Sen verran olen perill√§ noista Postin hommista, ett√§ l√§hetykset kulkevat aina p√§√§s√§√§nt√∂isesti y√∂ll√§. Esim nyt kun teid√§n paketit on k√§setelty ne todenn√§klisesti odottelevat kiltisti h√§kiss√§ suraavaa l√§htev√§√§ runko-vuoroa kohti logistiikkakeskusta.