Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
 • 5503 custom-general.kudos
 • 5103 custom-general.replies
 • 44 custom-general.solutions

Ainoana Suomessa: Virallinen OnePlus 8 -sarjan online pop-up-myyntiketju

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

OnePlus 8 pop up Telia.jpg

 

***

 

Muokkaus 17.4.

 

Tässä ketjussa meillä oli myös arvonta kaikkien keskusteluun osallistuneiden kesken. Palkintoina oli kaksi yllätyspalkintoa: Uusi Oneplus Warp Charge 30 Wireless Charger sekä OnePlus-reppu.

 

Arvonta on suoritettu sääntöjen puitteissa ja voittajatkin on tavoitettu. Arpaonni suosi seuraavasti:

 

Laturi --> @KaPe67 

Reppu --> @jesso 

 

Onneksi olkoon voittajille ūüôā

 

 

***

 

Muokkaus 16.4.

 

Logistiikkahaasteista johtuen OnePlus 8 Pro 12 + 256 GB Ultramarine Blue mallin osalta toimitukset alkavat näillä näkymin arviolta 20.4.

 

 

***

 

Muokkaus 16.4.

 

Tänään ilmeni, ettei kaikkia puhelimia päästykään lähettämään eilen. Alla päivitetty tilannetieto.

 

 • Osalle puhelimet ovat jo matkalla / toimitettu ja loput l√§htev√§t matkaan t√§n√§√§n (pois lukien OnePlus 8 Interstellar Glow 12 + 256 GB, toimitukset k√§ynnistyv√§t arviolta 4.5. & OnePlus 8 Pro Ultramarine Blue 12 + 256 GB, toimitukset k√§ynnistyv√§t arviolta 17.4)
 • Puhelimien mukana menee pop-up-boxit, tilausj√§rjestyksess√§, niin monelle kuin boxeja vain on olemassa
 • Lopuille tilaajille toimitamme boxin sis√§lt√∂√§ vastaavat tarvikkeet j√§lkitoimituksena
 • Osalta tilaajilta toimituksesta puuttuu pakettiin kuuluvat Bullets Wireless 2 -kuulokkeet, my√∂s ne tulevat j√§lkitoimituksena my√∂hemmin
 • Et p√§√§se itse n√§kem√§√§n, esim. tilauksenseurannasta, tuleeko boxi mukana. Eik√§ meilt√§ saada l√§hetetty√§ t√§st√§ erikseen tietoa heille, joille boxi menee

Postitoimipaikasta riippuen, tänään lähetetty toimitus on perillä jo huomenna.

 

***

 

Muokkaus 15.4.

 

Kaikkien pop-up-tilaajien puhelimet lähtevät tänään 15.4. matkaan, pois lukien alla olevassa listassa mainitut kaksi mallia. Ensin tilanneille lähtee pop-up-lahjat ja lopuille toimitamme samat tarvikkeet jälkitoimituksena. Uutta tilausvahvistusta emme toimita näin jälkikäteen.

 

***

Muokkaus 14.4.

 

Tiedoksi kaikille pop-upista tilauksen tehneille:

 

Huomioithan, että verkkokauppa/tilausvahvistus näyttää normaaleja toimitusaikoja, jotka eivät päde tässä pop-up-myynnissämme. Jos tilasit uuden OnePlus 8:n pop-upin kautta niin toimitusajat ovat seuraavat:

 

 • OnePlus 8 Onyx Black 8 + 128 GB, toimitus heti
 • OnePlus 8 Glacial Green 8 + 128 GB, toimitus heti
 • OnePlus 8 Glacial Green 12 + 256 GB, toimitus heti
 • OnePlus 8 Interstellar Glow 12 + 256 GB, toimitukset k√§ynnistyv√§t arviolta 4.5.
 • OnePlus 8 Pro Onyx Black 8 + 128 GB, toimitus heti
 • OnePlus 8 Pro Glacial Green 12 + 256 GB, toimitus heti
 • OnePlus 8 Pro Ultramarine Blue 12 + 256 GB, toimitukset k√§ynnistyv√§t arviolta 17.4. --> 20.4.

***

Muokkaus 14.4.

 

Pop-up-jonotus on päättynyt kello 1900. Jos et ole siihen mennessä ilmoittautunut jonoon niin pääset kuitenkin tilaamaan uuden OnePlus 8 -sarjan puhelimen normaalista ennakkomyynnistä verkkokaupastamme. Toimitus tapahtuu normaalien toimitusaikojen puitteissa.

 

***

 

 

Uusi OnePlus 8 -sarja julkaistaan 14.4. ja pääsemme toimittamaan uutuuslaitteita ensimmäisenä Suomessa. Pop-up-myynti käynnistyy samana iltana kello 19 ja tänä vuonna teemme jotain uutta ja hienoa:

 

järjestämme yhteistyössä OnePlussan kanssa oneplus 8 -sarjan online POP-UP-JONON

 

Jos siis sin√§ olet kiinnostunut ostamaan OnePlus 8 -sarjan puhelimen ja saamaan sen hyppysiisi ensimm√§isten joukossa, ilmoittaudu jonoon t√§ss√§ ketjussa. N√§in p√§√§set tilaamaan uutuuspuhelimen ennen muita sek√§ saat my√∂s OnePlus-lahjoja pop-up-laatikon kera. Kun tilaat puhelimen t√§t√§ kautta niin saat puhelimen itsellesi postitse ennen muita. Hinnat ja muut tiedot OnePlus julkaisee 14.4. kello 18 alkavassa julkaisutilaisuudessa ja kerromme ne toki t√§ss√§ ketjussa heti, kun mahdollista.

 

Nyt voit siis asua miss√§ p√§in Suomea tahansa ja saada silti uutuuspuhelimen ennen muita. OnePlus 8 -sarjan pop-up-myynti on Suomessa vain meill√§ Telialla ja t√§√§ll√§ Yhteis√∂ss√§. Pop-up-puhelimia ja lahjoja on ainoastaan 181 kappaletta, joten toimi nopeasti ja ilmoittaudu jonoon vaikka saman tien! 

 

Eikä siinä vielä kaikki:

 

Hyppää pop-up-jonoon ja tilaa uutuuslaite 14.4. kello 19 alkaen, tee unboxaus puhelimesta sekä mukana tulevasta pop-up-laatikosta sisältöineen ja kerro ensifiilikset tänne Yhteisöön niin olet mukana myös arvonnassa, josta lisätietoa lähempänä pop-up-myynnin aloitusta.

 

online POP-UP-JONO TOIMII N√ĄIN

 

 1. Ilmoittaudu jonoon kirjoittamalla t√§h√§n ketjuun ett√§ kyll√§ kiitos, haluan tilata ja ostaa uuden OnePlussan ennen muita! (Tai jotain muuta, kerro kuitenkin selv√§sti ett√§ haluat jonoon ūüėä) Jos et ole viel√§ j√§sen niin liity ensin j√§seneksi, se k√§y maksutta parissa minuutissa sivun oikeassa yl√§reunassa olevan linkin kautta. T√§m√§n j√§lkeen voit ilmoittautua pop-up-jonoon
 2. Yhteisön ylläpito lisää kommenttiisi jononumeron
 3. 14.4. kello 19 l√§het√§mme Yhteis√∂n yksityisviestin kautta 181 ensimm√§iselle jonossa olevalle linkin verkkokauppaamme, josta p√§√§set uutuuspuhelimen tilaamaan. T√§m√§ linkki toimii vain kello 21 asti
 4. Kello 20 lähetämme Yhteisön yksityisviestin kautta lopuille jonossa oleville, jonosijoitus 182 ja siitä eteenpäin (jotka ovat ilmoittautuneet jonoon 14.4. kello 19 mennessä) linkin verkkokauppaamme, josta pääset uutuuspuhelimen tilaamaan. Myös tämä linkki toimii vain kello 21 asti.
 5. Huomioithan, että saat pop-up-lahjat vain, kun tilaat puhelimen lähettämämme linkin kautta
 6. Saat puhelimen postitse, reilusti ennen muita!
 7. Jos haluat niin unboxaa puhelin ja lahjat, jaa tuotos tänne Yhteisöön ensifiiliksien kera ja osallistut samalla arvontaan, josta lisätietoa tulossa myöhemmin

 

Huomioithan nämä:

 

 • Ilmoittautuminen jonoon ei velvoita sinua ostamaan uutta OnePlussaa pop-up-myynnin alkaessa. Toivomme kuitenkin, ett√§ ilmoittaudut jonoon vain jos haluat oikeasti sen ostaa ūüėė
 • Jos k√§y niin, ett√§ pop-up-kylki√§iset p√§√§sev√§t loppumaan niin toimitamme ne sinulle j√§lkitoimituksena
 • Jos k√§y niin, ett√§ et ole huomannut tai et halua ilmoittautua pop-up-jonoon, p√§√§set kuitenkin tilaamaan uuden OnePlussan verkkokaupastamme 14.4. kello 19 alkaen. Voit tilata sielt√§ uuden OnePlussan normaalisti mutta ilman pop-up-kylki√§isi√§. N√§iden laitteiden toimitus my√∂s k√§ynnistyy my√∂hemmin

online pop-up-jonossa on myös arvonta

 

Kuten pop-upeissa muutenkin niin jonotuksen aikana kaikenlainen fiilistely on sallittua ja suotavaa. Jaa vaikka parhaimmat jonotusmemet tai vaikka kuvia, joita olet ottanut OnePlus-puhelimellasi. Kaikkien jonottajien ja muiden fiilistelyyn osallistuneiden kesken arvomme OnePlus-yll√§tyspalkinnon, jonka arvo 69‚ā¨ tai 109‚ā¨! Tsekkaa arvonnan s√§√§nn√∂t alta klikkaamalla Lue lis√§√§ -kohdasta.

 

Tässä vaiheessa ei ole vielä tarkempaa tietoa muun muassa hinnoista mutta aina, kun OnePlussalta valuu tietoa tiedotamme niistä tässä ketjussa. Joten ota ketju seurantaan, jos olet jäsen tilaa hälytykset sähköpostiisi oikean yläreunan hammasratas-painikkeen kautta.

 

Lead with speed ūüí™

 

Ps. Jos aiot seurata ensi tiistain lanseerausstreamia niin osallistu lanseerausfiilistelyyn ja osallistut samalla arvontaan!

 

Lue lisää

Arvonnan s√§√§nn√∂t ja rekisteriseloste Ainoana Suomessa: Virallinen OnePlus 8 -sarjan online pop-up-myyntiketju


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 6.4. ‚Äď 14.3.2020 kello 1859 v√§lisen√§ aikana. Telia ei vastaa teknisist√§ syist√§ perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintoina arvotaan yksi (1) kappale yll√§tyspalkintoja, arvo 69‚ā¨ tai 109‚ā¨. Voittaja voi valita kahdesta vaihtoehdosta yhden. Yksi palkinto per voittaja.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hy√∂dykkeeksi. Palkinto on henkil√∂kohtainen eik√§ sit√§ voi myyd√§ tai siirt√§√§ eteenp√§in. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua osallistumalla keskusteluun tässä ketjussa. Yksi kommentti = yksi arpa. Vain yksi arpa per henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 15.4.2020 kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken. Voitosta ilmoitamme yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta 15.4. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakis√§√§teiset verot n√§iss√§ virallisissa s√§√§nn√∂iss√§ ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkil√∂tietolain mukainen rekisteriseloste on n√§ht√§viss√§ osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 6.4.2020

 

Tero, Yhteisömanageri

Jos kommentti ratkaisi ongelmasi paina "Hyväksy ratkaisuksi" | Paina tykkää, jos pidit kommentista

Kuluttaja-asiakkaat: Apua ongelmatilanteisiin

Yritysasiakkaat: Apua ongelmatilanteisiin

H√§iri√∂tiedotteet ja -kartat 

Minun Telia -sovellus palveluiden hallinnointiin

 Telia 5G l√§hettil√§√§t

Haluatko tiet√§√§ ja oppia laitteista lis√§√§ 

805 vastausta
TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
 • 5503 custom-general.kudos
 • 5103 custom-general.replies
 • 44 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

@TeroRe@  kirjoitti:

@K0nna  kirjoitti:
Tilausaika: 14.4.2020 klo 20.06
Viitenumero:  
Seurantakoodi:  

Toimitukset alkavat 21.4.

 

Kyseinen viesti on tullut Telian tilausvahvistuksessa.

Pitääkö viestissä oleva Toimitukset alkavat 21.4 paikkansa?!

 

Oneplus 8 pro ultramarine blue:n toimitukset piti alkaa 17.4?

Hmm, tässä lienee kyse tästä mitä oli puhetta silloin pop-up-iltana ja josta laitoinkin kaikille viestiä:

 

Huomioithan, että verkkokauppa/tilausvahvistus näyttää normaaleja toimitusaikoja, jotka eivät päde tässä pop-up-myynnissämme. Jos tilasit uuden OnePlus 8:n pop-upin kautta niin toimitusajat ovat seuraavat:

 

OnePlus 8 Onyx Black 8 + 128 GB, toimitus heti

OnePlus 8 Glacial Green 8 + 128 GB, toimitus heti

OnePlus 8 Glacial Green 12 + 256 GB, toimitus heti

OnePlus 8 Interstellar Glow 12 + 256 GB, toimitukset käynnistyvät arviolta 4.5.

OnePlus 8 Pro Onyx Black 8 + 128 GB, toimitus heti

OnePlus 8 Pro Glacial Green 12 + 256 GB, toimitus heti

OnePlus 8 Pro Ultramarine Blue 12 + 256 GB, toimitukset käynnistyvät arviolta 17.4.

Kyseisen mallin kohdalla normaalit toimitukset alkavat arviolta 21.4., pop-up-toimitukset arviolta 17.4.


Palaan viel√§ t√§h√§n, OnePlussan @MSVain juuri kertoi tuon mallin osalta n√§in:

 


@MSVain  kirjoitti:
Ikävä kyllä logistiikkahaasteista johtuen OnePlus 8 Pro 12 + 256 GB Ultramarine Blue mallin osalta toimitukset päästään näillä näkymin aloittamaan 20.4. eikä huomenna 17.4., kuten viimeisin tieto oli.

Lisään tiedon myös aloituspostaukseen.

Tero, Yhteisömanageri

Jos kommentti ratkaisi ongelmasi paina "Hyväksy ratkaisuksi" | Paina tykkää, jos pidit kommentista

Kuluttaja-asiakkaat: Apua ongelmatilanteisiin

Yritysasiakkaat: Apua ongelmatilanteisiin

H√§iri√∂tiedotteet ja -kartat 

Minun Telia -sovellus palveluiden hallinnointiin

 Telia 5G l√§hettil√§√§t

Haluatko tiet√§√§ ja oppia laitteista lis√§√§ 

spezza16
Uusi keskustelija
 • 10 custom-general.kudos
 • 10 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

-- eipä mitään

MSVain
Asiantuntija‚éģOnePlus
Asiantuntija‚éģOnePlus
 • 101 custom-general.kudos
 • 151 custom-general.replies
 • 3 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

@jesodes@  kirjoitti:

Ei ole vieläkään tullut edes lähetysvahvistusta...
Tilasin OP8 Pro 128 Gt.

AsPan kautta tänään tämän perään kyselin, ja kertoivat että laittavat paketin tulemaan mahdollisimman pian.

Tein tilauksen klo 20.01...

BTW, mink√§ takia Telialta ei saa Wireless Z kuulokkeita, vaan vanhemmat bullet 2 ? 
Oneplus omassa verkkokaupassa pop up boxissa oli nimenomaan nuo uudemmat. 


Telia Yhteisön Pop-upista ostaneet saavat molemmat sekä Bullets Wireless 2, että Bullets Wireless Z. Johtuen siitä että Bullets Wireless Z kuuluu pop-up bundleen ja Bullet Wireless 2 taas yleinen ennakkotilaajan etu.

Et kysynyt, mutta n√§iden erot ovat Bullets Wireless 2 hieman parempi √§√§nenlaatu ja Bullets Wireless Z taas parempi akkukesto ūüôā

K0nna
Kommentaattori
 • 21 custom-general.kudos
 • 29 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

@TeroRe@  kirjoitti:

@TeroRe@  kirjoitti:

@K0nna  kirjoitti:
Tilausaika:14.4.2020 klo 20.06
Viitenumero: 
Seurantakoodi: 

Toimitukset alkavat 21.4.

 

Kyseinen viesti on tullut Telian tilausvahvistuksessa.

Pitääkö viestissä oleva Toimitukset alkavat 21.4 paikkansa?!

 

Oneplus 8 pro ultramarine blue:n toimitukset piti alkaa 17.4?

Hmm, tässä lienee kyse tästä mitä oli puhetta silloin pop-up-iltana ja josta laitoinkin kaikille viestiä:

 

Huomioithan, että verkkokauppa/tilausvahvistus näyttää normaaleja toimitusaikoja, jotka eivät päde tässä pop-up-myynnissämme. Jos tilasit uuden OnePlus 8:n pop-upin kautta niin toimitusajat ovat seuraavat:

 

OnePlus 8 Onyx Black 8 + 128 GB, toimitus heti

OnePlus 8 Glacial Green 8 + 128 GB, toimitus heti

OnePlus 8 Glacial Green 12 + 256 GB, toimitus heti

OnePlus 8 Interstellar Glow 12 + 256 GB, toimitukset käynnistyvät arviolta 4.5.

OnePlus 8 Pro Onyx Black 8 + 128 GB, toimitus heti

OnePlus 8 Pro Glacial Green 12 + 256 GB, toimitus heti

OnePlus 8 Pro Ultramarine Blue 12 + 256 GB, toimitukset käynnistyvät arviolta 17.4.

Kyseisen mallin kohdalla normaalit toimitukset alkavat arviolta 21.4., pop-up-toimitukset arviolta 17.4.


Palaan viel√§ t√§h√§n, OnePlussan @MSVain juuri kertoi tuon mallin osalta n√§in:

 


@MSVain@  kirjoitti:
Ikävä kyllä logistiikkahaasteista johtuen OnePlus 8 Pro 12 + 256 GB Ultramarine Blue mallin osalta toimitukset päästään näillä näkymin aloittamaan 20.4. eikä huomenna 17.4., kuten viimeisin tieto oli.

Lisään tiedon myös aloituspostaukseen.


No voi saakeli ūüė≠

jesodes
Uusi jäsen
 • 1 custom-general.kudos
 • 3 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Muchos gracias nopeasta vastauksesta!
Sen verran hätääntyneenä olen tässä pop upissa ollut, että mennyt tuo Z-tieto täysin ohi.

Kiitos my√∂s ominaisuus vertailusta ūüôā

Ossi1988
Uusi keskustelija
 • 3 custom-general.kudos
 • 10 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

No jopas on kuulokkeita kerrakseen ūüĎć eip√§ tarvitse en√§√§ harkita uusien ostoa kun nykyisiss√§ akut ovat heikenneet ūüėä

 

Onko muuten pro:n ja boxin saaneilla ollut Telian seurannassa 2 erillistä pakettia vai onko ollut vain yksi? Täällä kaksi erillistä:

L√§hetettyOnePlus 8 Pro¬Ņ 8GB+128GB Onyx Black¬Ņ. Postin... Ja

LähetettyOnePlus Bullets Wireless 2 Black. Postin...

 

Tunnelma nousi heti ūüėć

PaFinen
Uusi keskustelija
 • 11 custom-general.kudos
 • 10 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

@elpollo@  kirjoitti:

@TeroRe@  kirjoitti:

@elpollo@  kirjoitti:
Oma puhelinhan jäi vielä postin hellään huomaan odottamaan huomista (paketin paino kertoo että boksia ei tule), mutta tähän vielä puuttuisin. Tätä keskustelua seuranneena tämäkin näyttää olevan hieman muunneltu totuus. Järjestäen näyttää siltä että ensimmäisenä tilausjärjestyksessä olleet (joille osui kohdalle tämä bitti poikittain ongelma) ovat jääneet ilman boksia. Voisiko tähän nyt saada vastausta miksi ensin uskotellaan että varmistetaan että boksin saavat kun vika oli Telian päässä, mutta näin ei kuitenkaan tehty?

Edit: Menin nimimerkeissä jo sekaisin, pahoittelut.

 

Hmm, mistä niin päättelet siis, että ei olla tehty? Kaikkihan eivät välttämättä enää Yhteisössä kirjoittele / raportoi, ketkä ovat tilauksen silloin tehneet.

 

Triplavarmistan vielä huomenna meidän tukusta, että olihan järjestys juurikin tilausjärjestys. Näin olen kyllä kahdesti itse saanut kuulla ja siihen luotan.


No nopeasti selattuna löytyy itseni mukaanlukien pari muuta, jotka ovat ilmoittaneet tilanneensa ensimmäisten minuuttien aikana ja paketin paino on siinä n. 1 kg, kun taas muilla jotka boksin ovat saaneet on ollut selkeästi painavampi paketti.


Itse tilasin klo 19.07, bitti oli poikittain eli ei näkynyt tilausvahvistuksessa ja toimitus tuli tänään ilman boxia.

escore
Uusi keskustelija
 • 4 custom-general.kudos
 • 8 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

@MSVain@  kirjoitti:

@jesodes@  kirjoitti:

Ei ole vieläkään tullut edes lähetysvahvistusta...
Tilasin OP8 Pro 128 Gt.

AsPan kautta tänään tämän perään kyselin, ja kertoivat että laittavat paketin tulemaan mahdollisimman pian.

Tein tilauksen klo 20.01...

BTW, mink√§ takia Telialta ei saa Wireless Z kuulokkeita, vaan vanhemmat bullet 2 ? 
Oneplus omassa verkkokaupassa pop up boxissa oli nimenomaan nuo uudemmat. 


Telia Yhteisön Pop-upista ostaneet saavat molemmat sekä Bullets Wireless 2, että Bullets Wireless Z. Johtuen siitä että Bullets Wireless Z kuuluu pop-up bundleen ja Bullet Wireless 2 taas yleinen ennakkotilaajan etu.

Et kysynyt, mutta n√§iden erot ovat Bullets Wireless 2 hieman parempi √§√§nenlaatu ja Bullets Wireless Z taas parempi akkukesto ūüôā


Hyvä tietää! Mietinkin, että onko Z korvaamassa 2:sen. Ilmeisesti Andren kanssa tehtyjen suojakuorien myyntiin tulosta ei ole mitää aikataulua julki, mutta ovatko ne myös tulossa Pro-malliin?

Grade73
Uusi keskustelija
 • 8 custom-general.kudos
 • 11 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Omalta kohdalta meni n√§in...Popup jonotusnumero 43. Tilaus 8pro vihre√§. Tilausvahvistus s.postissa 19:08. T√§n√§√§n puhelin kotona bullets 2 kuulokkeiden kanssa. Ei boksia tai muuta s√§l√§√§ mukana.... 

spezza16
Uusi keskustelija
 • 10 custom-general.kudos
 • 10 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

T√§ll√§inen viesti tuli √§sken: L√§hetys (******) sis√§lt√§√§ seuraavat tuotteet:
  OnePlus 8 Pro 8GB+128GB Onyx Black
  OnePlus Bullets Wireless 2 Black
  OnePlus 8 Pro Pop up Bundle 8+128 Black
Ystävällisin terveisin
Telia Asiakaspalvelu

Niin voiko t√§st√§ nyt olettaa, ett√§ sis√§lt√§√§ nuo kaikki samassa l√§hetyksess√§? ūüėĀ