Ainoana Suomessa: Virallinen OnePlus 8 -sarjan online pop-up-myyntiketju


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10285 kommenttia


 


***


 


Muokkaus 17.4.


 


Tässä ketjussa meillä oli myös arvonta kaikkien keskusteluun osallistuneiden kesken. Palkintoina oli kaksi yllätyspalkintoa: Uusi Oneplus Warp Charge 30 Wireless Charger sekä OnePlus-reppu.


 


Arvonta on suoritettu sääntöjen puitteissa ja voittajatkin on tavoitettu. Arpaonni suosi seuraavasti:


 


Laturi --> @KaPe67 


Reppu --> @jesso 


 


Onneksi olkoon voittajille :)


 


 


***


 


Muokkaus 16.4.


 


Logistiikkahaasteista johtuen OnePlus 8 Pro 12 + 256 GB Ultramarine Blue mallin osalta toimitukset alkavat näillä näkymin arviolta 20.4.


 


 


***


 


Muokkaus 16.4.


 


Tänään ilmeni, ettei kaikkia puhelimia päästykään lähettämään eilen. Alla päivitetty tilannetieto.


 



  • Osalle puhelimet ovat jo matkalla / toimitettu ja loput lähtevät matkaan tänään (pois lukien OnePlus 8 Interstellar Glow 12 + 256 GB, toimitukset käynnistyvät arviolta 4.5. & OnePlus 8 Pro Ultramarine Blue 12 + 256 GB, toimitukset käynnistyvät arviolta 17.4)

  • Puhelimien mukana menee pop-up-boxit, tilausjärjestyksessä, niin monelle kuin boxeja vain on olemassa

  • Lopuille tilaajille toimitamme boxin sisältöä vastaavat tarvikkeet jälkitoimituksena

  • Osalta tilaajilta toimituksesta puuttuu pakettiin kuuluvat Bullets Wireless 2 -kuulokkeet, myös ne tulevat jälkitoimituksena myöhemmin

  • Et pääse itse näkemään, esim. tilauksenseurannasta, tuleeko boxi mukana. Eikä meiltä saada lähetettyä tästä erikseen tietoa heille, joille boxi menee


Postitoimipaikasta riippuen, tänään lähetetty toimitus on perillä jo huomenna.


 


***


 


Muokkaus 15.4.


 


Kaikkien pop-up-tilaajien puhelimet lähtevät tänään 15.4. matkaan, pois lukien alla olevassa listassa mainitut kaksi mallia. Ensin tilanneille lähtee pop-up-lahjat ja lopuille toimitamme samat tarvikkeet jälkitoimituksena. Uutta tilausvahvistusta emme toimita näin jälkikäteen.


 


***


Muokkaus 14.4.


 


Tiedoksi kaikille pop-upista tilauksen tehneille:


 


Huomioithan, että verkkokauppa/tilausvahvistus näyttää normaaleja toimitusaikoja, jotka eivät päde tässä pop-up-myynnissämme. Jos tilasit uuden OnePlus 8:n pop-upin kautta niin toimitusajat ovat seuraavat:


 



  • OnePlus 8 Onyx Black 8 + 128 GB, toimitus heti

  • OnePlus 8 Glacial Green 8 + 128 GB, toimitus heti

  • OnePlus 8 Glacial Green 12 + 256 GB, toimitus heti

  • OnePlus 8 Interstellar Glow 12 + 256 GB, toimitukset käynnistyvät arviolta 4.5.

  • OnePlus 8 Pro Onyx Black 8 + 128 GB, toimitus heti

  • OnePlus 8 Pro Glacial Green 12 + 256 GB, toimitus heti

  • OnePlus 8 Pro Ultramarine Blue 12 + 256 GB, toimitukset käynnistyvät arviolta 17.4. --> 20.4.


***


Muokkaus 14.4.


 


Pop-up-jonotus on päättynyt kello 1900. Jos et ole siihen mennessä ilmoittautunut jonoon niin pääset kuitenkin tilaamaan uuden OnePlus 8 -sarjan puhelimen normaalista ennakkomyynnistä verkkokaupastamme. Toimitus tapahtuu normaalien toimitusaikojen puitteissa.


 


***


 


 


Uusi OnePlus 8 -sarja julkaistaan 14.4. ja pääsemme toimittamaan uutuuslaitteita ensimmäisenä Suomessa. Pop-up-myynti käynnistyy samana iltana kello 19 ja tänä vuonna teemme jotain uutta ja hienoa:


 


järjestämme yhteistyössä OnePlussan kanssa oneplus 8 -sarjan online POP-UP-JONON


 


Jos siis sinä olet kiinnostunut ostamaan OnePlus 8 -sarjan puhelimen ja saamaan sen hyppysiisi ensimmäisten joukossa, ilmoittaudu jonoon tässä ketjussa. Näin pääset tilaamaan uutuuspuhelimen ennen muita sekä saat myös OnePlus-lahjoja pop-up-laatikon kera. Kun tilaat puhelimen tätä kautta niin saat puhelimen itsellesi postitse ennen muita. Hinnat ja muut tiedot OnePlus julkaisee 14.4. kello 18 alkavassa julkaisutilaisuudessa ja kerromme ne toki tässä ketjussa heti, kun mahdollista.


 


Nyt voit siis asua missä päin Suomea tahansa ja saada silti uutuuspuhelimen ennen muita. OnePlus 8 -sarjan pop-up-myynti on Suomessa vain meillä Telialla ja täällä Yhteisössä. Pop-up-puhelimia ja lahjoja on ainoastaan 181 kappaletta, joten toimi nopeasti ja ilmoittaudu jonoon vaikka saman tien! 


 


Eikä siinä vielä kaikki:


 


Hyppää pop-up-jonoon ja tilaa uutuuslaite 14.4. kello 19 alkaen, tee unboxaus puhelimesta sekä mukana tulevasta pop-up-laatikosta sisältöineen ja kerro ensifiilikset tänne Yhteisöön niin olet mukana myös arvonnassa, josta lisätietoa lähempänä pop-up-myynnin aloitusta.


 


online POP-UP-JONO TOIMII NÄIN


 



  1. Ilmoittaudu jonoon kirjoittamalla tähän ketjuun että kyllä kiitos, haluan tilata ja ostaa uuden OnePlussan ennen muita! (Tai jotain muuta, kerro kuitenkin selvästi että haluat jonoon ?) Jos et ole vielä jäsen niin liity ensin jäseneksi, se käy maksutta parissa minuutissa sivun oikeassa yläreunassa olevan linkin kautta. Tämän jälkeen voit ilmoittautua pop-up-jonoon

  2. Yhteisön ylläpito lisää kommenttiisi jononumeron

  3. 14.4. kello 19 lähetämme Yhteisön yksityisviestin kautta 181 ensimmäiselle jonossa olevalle linkin verkkokauppaamme, josta pääset uutuuspuhelimen tilaamaan. Tämä linkki toimii vain kello 21 asti

  4. Kello 20 lähetämme Yhteisön yksityisviestin kautta lopuille jonossa oleville, jonosijoitus 182 ja siitä eteenpäin (jotka ovat ilmoittautuneet jonoon 14.4. kello 19 mennessä) linkin verkkokauppaamme, josta pääset uutuuspuhelimen tilaamaan. Myös tämä linkki toimii vain kello 21 asti.

  5. Huomioithan, että saat pop-up-lahjat vain, kun tilaat puhelimen lähettämämme linkin kautta

  6. Saat puhelimen postitse, reilusti ennen muita!

  7. Jos haluat niin unboxaa puhelin ja lahjat, jaa tuotos tänne Yhteisöön ensifiiliksien kera ja osallistut samalla arvontaan, josta lisätietoa tulossa myöhemmin


 


Huomioithan nämä:


 



  • Ilmoittautuminen jonoon ei velvoita sinua ostamaan uutta OnePlussaa pop-up-myynnin alkaessa. Toivomme kuitenkin, että ilmoittaudut jonoon vain jos haluat oikeasti sen ostaa ?

  • Jos käy niin, että pop-up-kylkiäiset pääsevät loppumaan niin toimitamme ne sinulle jälkitoimituksena

  • Jos käy niin, että et ole huomannut tai et halua ilmoittautua pop-up-jonoon, pääset kuitenkin tilaamaan uuden OnePlussan verkkokaupastamme 14.4. kello 19 alkaen. Voit tilata sieltä uuden OnePlussan normaalisti mutta ilman pop-up-kylkiäisiä. Näiden laitteiden toimitus myös käynnistyy myöhemmin


online pop-up-jonossa on myös arvonta


 


Kuten pop-upeissa muutenkin niin jonotuksen aikana kaikenlainen fiilistely on sallittua ja suotavaa. Jaa vaikka parhaimmat jonotusmemet tai vaikka kuvia, joita olet ottanut OnePlus-puhelimellasi. Kaikkien jonottajien ja muiden fiilistelyyn osallistuneiden kesken arvomme OnePlus-yllätyspalkinnon, jonka arvo 69€ tai 109€! Tsekkaa arvonnan säännöt alta klikkaamalla Lue lisää -kohdasta.


 


Tässä vaiheessa ei ole vielä tarkempaa tietoa muun muassa hinnoista mutta aina, kun OnePlussalta valuu tietoa tiedotamme niistä tässä ketjussa. Joten ota ketju seurantaan, jos olet jäsen tilaa hälytykset sähköpostiisi oikean yläreunan hammasratas-painikkeen kautta.


 


Lead with speed ?


 


Ps. Jos aiot seurata ensi tiistain lanseerausstreamia niin osallistu lanseerausfiilistelyyn ja osallistut samalla arvontaan!


 


Hide content


Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Ainoana Suomessa: Virallinen OnePlus 8 -sarjan online pop-up-myyntiketju



Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).


 


Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.


 


Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 6.4. – 14.3.2020 kello 1859 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.


 


Palkinnot
Palkintoina arvotaan yksi (1) kappale yllätyspalkintoja, arvo 69€ tai 109€. Voittaja voi valita kahdesta vaihtoehdosta yhden. Yksi palkinto per voittaja.


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 


 


Arvontaan osallistuminen


Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua osallistumalla keskusteluun tässä ketjussa. Yksi kommentti = yksi arpa. Vain yksi arpa per henkilö.


 


Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.


 


Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 15.4.2020 kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken. Voitosta ilmoitamme yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta 15.4. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.


Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.


 


Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja


 


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.



Telia Finland Oyj
Helsingissä 6.4.2020



 


805 kommenttia

hows the queue coming? - Ridiculously Photogenic Starship Captain ...

Kyllä! Tänne se uus 8pro ?


 


--


 


Edit Tero:


Online Pop-up-jononumero: 1

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22



@Pepperri ?


 



 

kyllä kiitos, tahdon uuden OnePlussan ennen muita!  uusi OnePlus 8pro


 


--


 


Edit Tero:


ONLINE POP-UP-JONONUMERO: 2

Kyllä kiitos, uus OnePlus 8 Pro ?


 


--


 


Edit Tero:


ONLINE POP-UP-JONONUMERO: 3

Kyllä kiitos, tahdon uuden OnePlussan ennen muita! :)


 


--


 


Edit Tero:


ONLINE POP-UP-JONONUMERO: 4

Kyllä kiitos, tahdon uuden OnePlus 8 Pron ennen muita! 


 


--


 


Edit Tero:


ONLINE POP-UP-JONONUMERO: 5

Kyllä olen jonossa! Haluan uuden OnePlus 8 Pron :)


 


--


 


Edit Tero:


ONLINE POP-UP-JONONUMERO: 6

YOU ARE NUMBER 6 IN THE QUEUE. "WHO IS NUMBER 1?" | image tagged in prisoner,patrick mcgoohan,queuing,phone queue | made w/ Imgflip meme maker

@hoiku08 

Kyllä, tätä hetkeä on odotettu että saa siirtää vanhan Sonyn syrjään ja päivittää puhelimen tälle vuosikymmenelle! Jonossa mukana siis!


 


--


 


Edit Tero:


ONLINE POP-UP-JONONUMERO: 7

Kunniamerkki +4

AV yv jono ja mitä näitä nyt on ?


 


--


 


Edit Tero:


ONLINE POP-UP-JONONUMERO: 8

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Rock rock, jonotus on päässyt mukavasti käyntiin ? Tiedoksi, että lisään noita jononumeroita viiveellä, esimerkiksi myöhään illalla en ole niitä lisäämässä ennen kuin taas seuraavana aamuna ?


 


Käytämme noita jononumeroita koska täällä voi tosiaan fiilistellä uutuuksia etukäteen ja ilman jononumeroita olisi vaikea pysyä kartalla siitä missä mennään. Ja koska käyn itsekin tänne jotain aina kirjoittelemassa, ja esimerkiksi OnePlussan @MSVain myös, niin täällä tulee tosiaan olemaan muutakin kommenttia kuin vain että halutaan jonoon ?

Tahdon uuden OnePlus puhelimen! ?


 


--


 


Edit Tero:


ONLINE POP-UP-JONONUMERO: 9

Jono, mukana!


 


--


 


Edit Tero:


ONLINE POP-UP-JONONUMERO: 10

Uusin, ja parhain malli tänne vain ja nopeaa!? Johan sitä on odoteltu.


 


--


 


Edit Tero:


ONLINE POP-UP-JONONUMERO: 11

kyllä kiitos, tahdon uuden OnePlussan ennen muita!


 


--


 


Edit Tero:


ONLINE POP-UP-JONONUMERO: 12

Tänne myös yksi! Kiitos!


 


--


 


Edit Tero:


ONLINE POP-UP-JONONUMERO: 13

kyllä kiitos, tahdon uuden OnePlussan ennen muita!


 


--


 


Edit Tero:


ONLINE POP-UP-JONONUMERO: 14

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +3

Jonottamisesta en tykkää..mutta tässä tilanteessa sitä voisi jonotella :smileylol:



--


 


Edit Tero:


ONLINE POP-UP-JONONUMERO: 15

Jees, mukana


 


--


 


Edit Tero:


ONLINE POP-UP-JONONUMERO: 16

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@Tonttuko@  kirjoitti:

Jonottamisesta en tykkää..mutta tässä tilanteessa sitä voisi jonotella :smileylol:





Onko siellä jaettu @MSVain OnePlus-ämpäreitä, nuo punaiset?

Kyllä, tänne vaan.


 


--


 


Edit Tero:


ONLINE POP-UP-JONONUMERO: 17


Järisyttävät 5G nopeudet ?
Ammattitason kuvat ja videot ? ?
Pöytäkonetason peliominaisuuksia ?


Kaikki tämä ja enemmän Qualcomm®️ Snapdragon™️ 865 avulla. #OnePlus8Series.

Kyllä kiitos, osallistun jonottamiseen.


 


--


 


Edit Tero:


ONLINE POP-UP-JONONUMERO: 18

Kyllä kiitos, tahdon uuden Oneplussan ennen muita!


 


--


 


Edit Tero:


ONLINE POP-UP-JONONUMERO: 19

Vastaa