peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
58728 Jäsentä
163129 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Bluetooth smartUusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎17-09-2018
Kirjoituksia: 10
1/2

Bluetooth smart

Eli ostin reima go rannekkeen ja kysyin teliasta että sopiiko ranneke androi puhelimelle(motorolalle ja pitäis sopia. Kysyin vielä että mikä on bluetooth smart vastaus oli että se on bluetooth  Nyt ei ranneke toimi kun ei ole sitä smarttia. Telia olis voinu kertoa. Sillä mä kysyin koska en tiedä näistä. Pitääkö ranneke heittää roskiin ja ostaa muualta joku toinen

0 tykkäystä
1 vastaus
Lady
Lady
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 3 086
2/2

Vs: Bluetooth smart

Hei @Missu!

 

ReimaGo -sivustolta sanotaan näin:

  • Toimii puhelimilla ja tableteilla, joihin on asennettu Androidin versio 6.0. tai uudempi. Sensorin lukemiseen tarvitaan myös Bluetooth Smart -ominaisuus (BLE 4.0. tai uudempi).
  • Joissakin Android-laitteissa sijaintipalvelut suositellaan kytkettäväksi päälle. Tätä EI tehdä lapsen paikkatietojen seuraamiseksi, vaan sensorin ja sovelluksen Bluetooth-yhteyden parantamiseksi. Salli sijaintipalveluiden käyttö tai laite ei pysty luomaan yhteyttä sensoriin.
  • Jotkin Android-laitteet saattavat pyytää "Smart lockin" kytkemistä päälle. Tämä toiminto kannattaa sallia aina.
  • Jotkin Android-laitteet saattavat pyytää sensorin lisäämistä luotettavien laitteiden listaan. Tämä toiminto kannattaa sallia aina.
  • Olemme testanneet ReimaGO:ta suosituimmilla iOS ja Android-laitteilla, joissa on Bluetooth Smart –ominaisuus (BLE 4.0. tai uudempi).

Toimisikohan tuo jos lataat Play kaupasta puhelimeen tälläisen sovelluksen : https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://play.google.com/store/apps/details%3Fid...

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump