Galaxy Tab S2

  • 15 October 2016
  • 5 kommenttia
  • 1 katselukerta

DNA näköjään antaa kaupan päälle näppäimistön. Soneralla tätä ei ilmeisesti tule? Kerkesin jo tilaamaan mutta helppohan se on lähettää takaisin ja siirtyä DNA:n asiakkaaksi.

5 kommenttia

Oli ainakin nettikaupassa jonkin aikaa maininta että näppäimistö tulisi kaupan päälle, itse tilasin tämän paketin mutta sain vain tabletin ja asiakaspalvelu sanoo että näppäimistöä ei tule. Nettikaupan saldoihin ei ilmeisesti ole luottamista kun pakettia piti olla hyvin saatavilla. Pitäis kait palauttaa laite ja tilata dna:ota.

Kannattaa ehdottomasti palauttaa ja tilata muualta. Tuon näppäimistön arvo on 169€ ja jos sen saa kaupan päälle niin se on huomattava etu. Huomasin että myös Verkkokauppa antaa näppiksen samaan rahaan. Olisi kiva kuulla perustelut miksi Sonera ei tee niin?

Meilläkin sai noita näppiksiä mukaan, 500 ensimmäistä tilaajaa. Nuo 500 ekaa on jo mennyt, eli noi kaupanpäälliseksi tulleet näppäimistötkin sen myötä. :)

Ilmeiseti näppiksiä oli 501 kappaletta. tänään tuli soneralta paketti jossa oli tämä kyseinen näpäimistö.  

Harmin paikka kun tilasin omani hieman myöhään. Kuitenkin näppäimistö kaupan päälle on niin merkittävä etu että palautan omani ja tilaan muualta.

Vastaa