Galaxy Watch 46 mm matkan mittaus

  • 5 November 2018
  • 1 kommentti
  • 22 katselukertaa

Kello on ollut minulla pian viikon. Liikunta ja sen seuraaminen on isossa roolissa. Sijainti "päällä"-asetuksella on ollut merkittäviä heittoja verrattuna lenkillä mukana olleeseen kaverin Apple Watchiin sekä muihin sovelluksiin. 4.2 km: n lenkillä Galaxy Watch näytti ja on useamman kerran näyttänyt satoja metrejä pienempää (600 m) lukemaa.


Vertailua olen suorittanut myös Endomondolla => tuttu reitti, Galaxy Watch näytti 1.9 km, Endomondo 2.2 km. Sports Trackeriin verratessa havainto on sama, Galaxy Watch näyttää huomattavasti pienempiä lukemia. Eihän tuo nyt mielestäni neljän sadan kellolla voi vaan olla noin? 


Netissä on aiheesta paljon kirjoitusta ja moni on palauttanut kellon. Onko tullut uusia ratkaisuehdotuksia tai tietoa mahdollisista korjauspäivityksistä?


Uusimmat päivitykset on asennettu. 

Edit IlariJR: kirjoitus siirretty oikealle alueelle.


 


1 kommentti

@teranryh Pahoittelut viivästyneestä vastauksesta. Oletko tarkistanut, että sijantiasetuksista olet valinnut mahdollisimman tarkan sijaintitietojen tarkkuuden? Jos laite määrittää sijainnin pelkän GPS-signaalin perusteella, sijaintia ei voida määrittää tarkasti ja sen takia esimerkiksi lenkkikilometreissä voi tulla huomattavia heittoja. Jos tämä ei korjaa ongelmaa, niin suosittelen olemaan yhteydessä Samsungin asiakastukeen. 

Vastaa