Google Pixel suomeen?

  • 21 October 2016
  • 7 kommenttia
  • 149 katselukertaa

Moro! Onko jollakin tietoa että onko Google Pixel tulossa suomeen ja jos on niin millähän aikataululla? 🙂

7 kommenttia

Vielä ei oo tietoa aiheesta, ootellaan myös täällä malttamattomina. 🙂  
Tietodetaan kyllä kun on jotain kerrottavaa. :) 

Heippa!

Onko  tietoa, jos saan käsiini Google pixelin, löytyykö siitä Suomen kieli asetuksista?

Se on kait siitä kiinni että mistä olet saamassa sen. Toki siltä jolta tuotteen mahdollisesti saisit voisithan kysyä niiltä että onko Suomi kielivaihtoehtona 🙂.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@vihtoori kirjoitti:

Heippa!


Onko  tietoa, jos saan käsiini Google pixelin, löytyykö siitä Suomen kieli asetuksista?




Hei vihtoori!


Luulisin että Suomen kieli löytyy kyllä asetuksista, mutta Google Assistant eli digiavustaja on tällä hetkellä joko englanniksi tai saksaksi puhelimessa. Muita kieliä tuohon digiavustajaan on tulossa pian.

Tietääkö joku, että onko jostakin verkkokaupasta saatavila Suomeen asti Google Pixeliä?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

TEKNAVI testasi Google Pixel puhelimen ja sivustolla mainittiin seuraavaa : Jos mielit hankkia Pixelin, se ei ole aivan yksinkertaista sillä Googlen nettikaupasta laitteen saa Eurooppaan ainoastaan, jos toimitusosoite ja luottokortin laskutusosoite ovat Britanniassa tai Saksassa. Siitä, tuleeko laite myyntiin Suomeen ja milloin, ei ole vielä tarkkaa tietoa.


Lähde : http://m.mtv.fi/lifestyle/digi/artikkeli/googlen-uusi-huippupuhelin-tuntuu-kadessa-hintaansa-halvemmalta/6148594

Verkkokaupasta sen ensimmäisen Pixelin saa ainoastaan. Uudessa Googlen Pixeleissä on Suomi kyllä kielenä juuri sen takia että Google translate ja muut palvelut tukevat lähestulkoon kaikia kieliä! Eli jos jotenkin sen saa käsiin ulkomailta niin sen pitäisi toimia ihan hyvin ongelmitta myös Suomessa Telian verkossa!

Vastaa