Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66689
Kirjoituksia 180049

Google Playn applikaation asentaminen uudelleenGoogle Playn applikaation asentaminen uudelleen

LILLI
Kommentaattori
Viestejä 36 kpl

Google Playn applikaation asentaminen uudelleen

1/8

Löytyisikö klaanilaisten joukosta GooglePlayn asiantuntijoita! - Nimittäin Playsta asensin joku aika sitten Line6 Amplifi Remoten puhelimeeni. Mikäs siinä, hyvin toimii, mutta sain halvalla kuin SuloVilen Teclastin tabletin ja olen yrittänyt applikaatiota sille asentaa. GooglePlay ilmoittaa, että Asennettu eikä anna Asenna-painiketta. GP antaa ohjeen jonka mukaan pitäisi onnistua, mutta valikoista ei löydy ohjeessa annettuja vaihtoehtoja... Amazonista ei applikaatiota pystynyt asentamaan, jokin virhekoodi jota en muista.

 

Eli mikä olisi keino?

Vastaa
0 tykkäystä
7 vastausta

arapahoe
Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 503 kpl

2/8

teet googlen accountin ja loggaudut sillä google play:hin.Sun pitää myös loggautua siihen tablettiin sillä googlen accountilla.Se play näyttää että mihin yrität sitä asentaa ja voi sanoa ettei se ohjelma käy siihen tablettiin.Paras tapa on kai se että teet toisen google accountin vain sille tabletille ja loggaudut sillä play:n.Sen tabletin pitää sitten tietenkin olla netissä olet loggautunut sisään sillä tabletin accountilla.Tolloin se lataa sen softan ja päivittää sitä tarvittaessa.

Vastaa
0 tykkäystä

Poistettu käyttäjä
 
Viestejä 0 kpl

3/8
Hei! Voisitko antaa tarkemmat tiedot laitteesi Android versiosta sekä muista järjestelmään liittyvistä tiedoista niin pystyn mahdollisesti katsomaan minkä Google Play -version laitteesi tukee.
Vastaa
0 tykkäystä

arapahoe
Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 503 kpl

4/8

Eiköhän se google play asennu ihan normaalisti sille tabletille jos sulla on toimiva googlen accountti ja siinä esim chrome(jota ton kanssa kannattaa käyttää) jolta voit sen asentaa oli androidin versio mikä tahansa(jollei ole modattu androidin versio)?.Jos siinä tabletissa on jo valmiiksi play niin sen softan voi myös asentaa tietokoneen selaimen kautta google playstä sinne tablettiin,eli käyttää samoja tunnuksia sekä tabletissa ja selaimessa.Itse käytän tota tapaa.Jos taas loggaudut siihen tablettiin samoilla tunnuksilla mitä käytät puhelimessa niin sen pitäisi muistaakseni asentaa kaikki samat ohjelmat kuin mitä sulla on siinä kännykässä(jos ne vaan toimii siinä).Se sitten lataa myös sun emailisi siihen jos käytät gmailia.

Vastaa
0 tykkäystä

Poistettu käyttäjä
 
Viestejä 0 kpl

5/8
Niin sanotuissa "pirkka" laitteissa saattaa olla se ns. "pirkka-android" eikä siinä välttämättä ole Google Play -sovellusta. Sovellus ei toimi itsenään mikäli laitteessa ei ole Google Play Services asennettuna. Päivitys onnistuu Google Play:n kautta, mutta jos se puuttuu kokonaan se on asennettava recovery boot tilassa.
Vastaa
0 tykkäystä

arapahoe
Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 503 kpl

6/8

No en nyt kutsuisi minimal asennusta "pirkaksi" koska se toimii nopeasti ja akku kestää pidempään.Aina siihen voi asentaa manuaalisti juuri ne softat mitä käytät sekä myös sen playn.Osa laitteista on taas sitten omasta mielestäni "pirkka" laitteita eli jotain 0.5GB muistia 8Gb flashillä ja hitalla prossulla yms.Yleensä noi on juuri niitä noname kiinalaisia malleja joita ei kannata ostaa.

Vastaa
0 tykkäystä

LILLI
Kommentaattori
Viestejä 36 kpl

7/8
Kiitokset neuvoista. Itseasiassa asia korjaantui sillä, että 'löysin' tabletin omista asetuksista GooglePlayn ja sitä kautta asensin tarvittavat applikaatiot, Amplifin ja Heren.
Vastaa
0 tykkäystä

Poistettu käyttäjä
 
Viestejä 0 kpl

8/8

Nyt vasta huomasin tämän aiheen. 

 

Kyllä kyllä tabletillakin löytää.  

 

Kännykällä kun menee GooglePlay sivulle, niin kyllä se näyttää mitä tabletti on ladannut ja pyysi, jos asennan kännykkään samoja,  no ei sentään,  sillä tabletti on tabletti ja sovellukset sen mukaan!  Jotku  kyllä sopii,  mutta kaikkia ei ole sovellettu tablettiin tai kännykkään. 

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.