JBL Flip 3 - bluetooth-kaiutin

  • 9 September 2017
  • 3 kommenttia
  • 233 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Ostin vasta pienikokoisen bluetooth kaiuttimen JBL Flip 3:n. Tällä hetkellä mm. Telian verkkokaupassa myytävänä : https://kauppa.telia.fi/yksityisille/tuotteet/tarvike.aspx?AccessoryName=JBL+Flip+3+Edition+-bluetooth-kaiutin


Hintaluokka vaihtelee eri kaupoissa n. 69€ - 99€, itse ostin Verkkokauppa.com:sta jonne olin saanut lahjakortin.


 



JBL Flip 3 on roisketiivis kompaktissa koossa oleva todella tehokas bluetooth kaiutin. Äänentoisto on uskomatonta kaiuttimen kokoon nähden (64 x 169 x 64 mm).


Musiikin toistoaika jopa 10 tuntia. Ladattava litiumioniakku on 3000 mAh.


Kaiutin on roisketiivis, joten pikku sateet ja kastumiset eivät haittaa menoa.


 


Kaiuttimeen voidaan liittää jopa 3 älypuhelinta, taulutietokonetta/tablettia langattomasti ja toistaa täyteläistä stereoääntä vuorotellen. Kaiutinta voidaan myös käyttää kaiutinpuhelimena, jolloin puhelut kuuluvat siitä kohinattomasti ja selkeästi.


 


Kaiuttimesta löytyy  JBL Connect toiminto eli voit yhdistää monia JBL Connect yhteensopivia kaiuttimia yhteen ja pidot senkun paranee.


 



Pieni mutta pippurinen. Esim kaverillani on huomattavasti isompi JBL Xtreme Squad bluetooth kaiutin maastokuviolla = camo (ohv. 299€), hän sanoi että minun kaiuttimesta kuuluu musiikki paljon paremmin. Hänellä kuulemma jykevä basso peittää kaiken muun alleen.


Pari pikkuvideota mahtavasta soundista kaiuttimessa, jotka tosin äänitin puhelimellani :smileyembarrassed:


 



 



 


 


 


 


 


 


Kokeilin tuossa miten ääni muuttuu, kun kaiuttimen laittaa sankkoon. Mielestäni ääni kuuluu parhaiten kun kaiuttimen laittaa sellaisenaan joko pystyyn tai vaakaan avaraan tilaan. Tuossa soi kappale Portion Boys - Karjala Takas ;)


3 kommenttia

Kunniamerkki +14

Pitäs itsekin joku edullinen kaiutin ostaa läppärin kaveriksi, tämä voisi olla juuri sellainen. Ihan ok äänikin tossa tuntuu olevan, kun ottaa huomioon hinnan. Eihän se nyt toki mitään hifiä ole, mutta ei voi ollakaan tämän sarjan pöntössä.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Laitetaas tähän yksi video youtubesta, jonka katsottuani päätin ostaa JBL Flip 3:n ??


 


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Nuo JBL-kaiuttimet ovat laadukkaita ja erityisesti soundi bassoineen on hämmentävää noin pienikokoiseksi kapistukseksi. Tuota on ihan kätevä kuljettaa esim. kesärannalle luomaan tunnelmaa tai illan hämärään tuomaan fiilistä :smileyhappy:

Vastaa