peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
58784 Jäsentä
163244 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Käyttökokemukset OnePlus 7T ja 7T ProModeraattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2017
Kirjoituksia: 317
1/3

Käyttökokemukset OnePlus 7T ja 7T Pro

 

Tässä ketjussa jaetaan käyttökokemuksia OnePlus 7T ja 7T Pro -puhelimista.

Jos mietit näiden mallien hankintaa, niin tässä ketjussa voit kysyä puhelimen jo hankkineilta lisätietoja ja käyttökokemuksia ennen ostopäätöksen tekoa. Uusien OnePlus -puhelimien toimitukset alkavat 17.10.

 

Käynnissä on lisäksi arvonta, jonka voittaja voittaa itselleen OnePlus 7T -puhelimen. Hän tulee jakamaan myös käyttökokemuksiaan tähän samaan ketjuun testijakson edetessä.

 

Lue myös:
OnePlus - uutuudet 7T ja 7T Pro esittelyssä - Saatavuudet ja toimitukset
Osallistu arvontaan ja voita uusi OnePlus 7T -puhelin

Telia Yhteisö on nyt myös Laiteyhteisö.jpg
0 tykkäystä
2 vastausta
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎26-10-2019
Kirjoituksia: 2
2/3

Vs: Käyttökokemukset OnePlus 7T ja 7T Pro

Tekniset ominaisuudet on tärkein ja kamera kiehtoo tässä puhelimessa.

0 tykkäystä
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎28-03-2018
Kirjoituksia: 8
3/3

OnePlus 7T: ensituntumia

OnePlus 7T:n unboxing on miellyttävä kokemus: kirkuvan punaisesta pakkauksesta löytyy puhelimen ja melko kookkaan laturin lisäksi kirkas ja ehkä hieman geneerinen suojakuori, joka asettuu mukavasti suojaamaan takakannen kamerakyhmyä.

 

Vaikka puhelin on omille kymppikoon kouralleni vähintäänkin riittävän kokoinen, on näytönalainen sormenjälkilukija saavutettavissa yhden käden otteella. Lukija on tosin melko alhaalla puhelimen koon huomioiden. Face Unlock -toiminto tuppaa kuitenkin hätiin ennen kuin sormenjälkitunnistusta ehtii suuremmin miettimään. Puhelimen oikealla sivulla on jämäkkä kytkin, jolla luurin saa nopeasti värinätilaan. Näyttö on erittäin kirkas, eikä luettavuussa ainakaan näin harmaina päivinä ole valittamisen aihetta, kuten ei ole näytössä ylipäätään.

 

Kameratoiminnoista keskityin ensimmäisenä makrokuvaukseen. Super macro -toiminto on vakuuttava käytännön tasolla: itselleni on tärkeintä, että kameralla voi vaivattomasti napata yksityiskohtaisia kuvia, ja tällä kameralla pääseekin oikeasti kuvauskohteen lähelle. Kokeilin Nightscape-yökuvaustilaa iltapäivän hämärässä käsivaralta. Kuvat jäivät toki pehmeiksi ilman tukea kuvattuina, mutta niihin tallentui kuitenkin ihan kiitettävästi valoa. Vaikka 7T luonnollisestikin retusoi kuvia reippaalla kädellä, ovat kuvat yleisesti ottaen varsin luonnollisen oloisia.

 

Pureudun testijakson päätteeksi esimerkiksi Warp Charge -toimintoon ja muihin ominaisuuksiin, joiden arviointi vaatii pidemmän käyttökokemuksen.

 

macro.jpgOulun yliopiston Humanistipallo lähietäisyydeltänightscape.jpgNightscape-toiminto ja käsivararäpsy Oulun myöhäisiltapäivässäswitch.jpgKytkin, jolla puhelimen saa värinätilaan