Käyttökokemukset Samsung Galaxy A70


Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +13

Samsung Galaxy A70 -puhelimen myynti on alkanut!


Jaetaan tässä keskusteluketjussa kyseisen laitteen käyttökokemuksia ja jos olet miettinyt tämän mallin hankintaa, niin tässä ketjussa voit kysellä puhelimen ominaisuuksista tai muusta sinua kiinnostavasta :smileyhappy:


 


Voit osallistua Yhteisössä ajalla 2.5.-15.5.2019 arvontaan, josta voit voittaa itsellesi testiin tämän Galaxy A70 -puhelimen. Kaiken kaikkiaan arvomme puhelimia kahdelle onnekkaalle :smileyhappy: Voittajat tulevat julkaisemaan testiraporttinsa tähän samaan ketjuun.


 


Lue myös tarkempi esittely puhelimesta täältä!


11 kommenttia

Galaxy A70 ensivaikutelma.

 

Sain Samsung Galaxy A70 puhelimen testattavakseni vuorokausi sitten. A70 on suurikokoisin puhelimeni koskaan, mutta takavuosien Lumia 920 taisi olla tätä hiukan painavampi. A70 ei kuitenkaan kokoisekseen kappaleeksi ole kovin painava, vaikkakin ylipäätään puhelimeksi nykyään ehkä sieltä painavammasta päästä.

 

Jo ottaessani puhelinta pois paketista havaitsin, että siitä saa hyvin kiinni, sillä puhelimen sivut ja tausta ovat kiiltäväpintaista muovia ja metallia, joka ei liu´u herkästi kädessä. Tällaiseen kiiltävään pintaan jää herkästi näkyviä sormenjälkiä, mutta onneksi testilaitteeni on väriltään vaalea (valkoinen), niin ne eivät juuri erotu. Pidän tästä valkoisesta väristä muutenkin.

 

A70:n laturi on tehokas puhelimessa olevan pikalataustoiminnon vuoksi ja siinä, kuten puhelimessakin, on moderni USB-C -tyyppinen pistoke. Ensimmäinen lataus vaikutti todella nopealta ottaen huomioon A70:n akun koon, ja etenkin verrattuna edellisen puhelimeni, jo iäkkään iphonen, latausnopeuteen.

 

Tähän puhelimeen sovelluksia pikavauhtia ladatessani huomasin, että tätä puhelinta on mahdollista käyttää todella nopeasti, kunhan laitteen käyttöön vähän harjaantuu – tehoa siis riittää. Muistiakin tässä näyttäisi olevan niin paljon (128gb), että sitä tuskin kovin useat tarvitsevat ihan heti lisää. Siitä huolimatta tässä näytti olevan paikka muistikortille samassa kelkassa SIM-korttien paikkojen (2) kanssa. Huhhuh.

 

Laitteen lukituksen avaus hoituu näköjään modernin kätevästi naaman avulla, ihan vain puhelimen ollessa tavallisesti kädessä, kun puhelinta katsoo. Lasin takana olevaa sormenjälkilukijaa on ehkä tarkoitus käyttää enemmän esimerkiksi salasanojen automaattiseen täyttöön, mikä vaikuttaa kätevältä. Ja sitten vielä pari sanaa näytöstä, joka tässä puhelimessa on todella kirkas ja ihan valtava. Siihen kyllä kestää tottua varmasti hetki paitsi suuremman kerralla näkyvän informaatiomäärän vuoksi, myös siksi, että sen käyttöön tarvitaan useammin kahta kättä kuin mihin olen tottunut.

 

Uskon että tulen pitämään tästä puhelimesta todella paljon. Pidän siitä jo nyt, kun minusta tuntuu, että Samsung on panostanut siinä juuri niihin asioihin mitä ihmiset useimmiten mielestäni puhelimeltaan haluavat. Kirjoittelen tarkempia ajatuksia tästä puhelimesta käyttäjäkokemukseeni parin viikon päästä.

Kunniamerkki +2

Sain testilaitteen vajaa viikko sitten, mutta kaikenlaisen sähläyksen takia en ole päässyt kokeilemaan uutta puhelinta aikaisemmin.

 

Kaikki aiemmat puhelimeni ovat olleet suht pienellä ruudulla, joten kun avasin pakkauksen ensimmäinen miete oli miten massiivinen uusi puhelin onkaan. Seuraavana operaationa oli kaikkien suojamuovien poisto - suuret pinnat olivat helppoja, puhelimen sivujen kanssa meni hetki kun pienemmät muovikalvot olivat hankalampia poistaa.

 

Nyt kun laitetta on saanut pidellä jo hetken aikaa käsissään, on se osoittautunut muuten erittäin miellyttäväksi, mutta en tiedä miten suhtautua edelleenkään tämän kokoluokan laitteisiin. Vanha iPhone 6 sujahti vaivattomasti taskuun, tämän kanssa täytynee tehdä järjestelyjä.

 

Ehdoton huippuominaisuus puhelimessa on sen näyttö ja riittävän tehokas GPU yhdistelmänä, kaikki animaatiot pyörivät nätisti ilman pienintäkään töksähtelyä. Näyttö on myös valovoimaltaan hyvä, nopea testaus suorassa auringonpaisteessa osoitti että valoisuutta ei tarvinnut muuttaa lähellekään maksimia ja ruutu on edelleen eritääin käytettävä.

 

Asiat, joista en ole niin paljoa pitänyt oli lähinnä puhelimen käyttöönoton yhteydessä, jatkuva kerjääminen kaiken henkilökohtaisen datan keräämisestä ja lähettämisestä sekä Googlelle että Samsungille (plus käyttöehtojen mukaan kaikille niille, joille nämä haluavat tiedot luovuttaa) ei todellakaan innostanut.

 

Varsinaiseen käyttötestiin koitan ottaa muutaman vertailukuvan uuden ja vanhan laitteen kameran kuvien laadusta automaattiasetuksilla ja infoa minkälaisessa käytössä puhelin on ollut.

Olen käyttänyt Galaxy A70 puhelinta nyt noin kolme viikkoa. Koska tekstiä kokemuksistani puhelimen kanssa kertyi aika paljon, näin parhaaksi laittaa tähän heti alkuun koonnin mielipiteistäni tästä puhelimesta. Perustelen näitä mielipiteitä itse tekstissä.

 

Pidän Galaxy A70:n…

- Modernista muotoilusta ja tyylikkyydestä verrattuna moniin aika uusiin lippulaivoihinkin.

- Valtavasta näytöstä.

- sulavasta toiminnasta eri sovellusten välillä ja esimerkiksi bluetooth-kuulokkeiden kanssa.

- Kameran ominaisuuksista, kuten kamerasovelluksen helppokäyttöisyys ja kameran laajakulmalinssi.

- Akun kestosta ja latausnopeudesta. Tämä akku ei lopu vahingossa.

- Face-ID lukituksenpoistosta.

- tallennustilan määrästä (128gb) ja laajennettavuudesta (micro-SD muistikorttipaikka).

 

Kahtijakoinen tunnelma jäi Gagaxy A70:n..

- kameran kuvien absoluuttisesta laadusta. Odotin ehkä liikoja mainonnan vuoksi. Kameroiden kuvanlaatu on kuitenkin ihan ok tämän hintaluokan puhelimeen.

- Siitä kun huomasin että puhelimen kaunis takakansi naarmuuntuu herkästi. Pitää etsiä suoja.

- Nettisivun tai muun pitkän sivun vierityksen huono tuntuma (varauksella).

- kaiuttimesta. Sen ääni ei mielestäni ole tarpeeksi hyvä ottaen huomioon kuinka paljon puhelimilla nykyään esimerkiksi sometetaan. Kaiuttimen ääniaukko puhelimen alalaidassa on aika pieni ja mielestäni helppo peittää vahingossa.

- Sormenjälkitunnistimesta. Sen toiminnan nopeus ja varmuus varauksella.

 

 

Päällimmäisin ajatukseni puhelimesta on, että siitä on tullut saumaton ja miellyttävä osa arkeani. Puhelin on siis toiminut hyvin lähes kaikessa mitä olen halunnut sillä tehdä. Yksi erityistä mainintaa tarvitseva piirre on huolettomuus virran riittämiseen liittyen, mikä on minulle ihan uusi juttu edellisen puhelimeni, vanhan iPhonen, jäljiltä.

 

Galaxy A70 latautuu huomattavan nopeasti verrattuna aiempaan puhelimeeni, ja virta ei todellakaan pääse loppumaan puhelimesta yllättäen vahingossa. Virtamäärä ei todellakaan juokse aiemman puhelimeni tapaan alas kun näyttö on jatkuvasti päällä ja käytän mobiilidataa (esim sosiaalisen median selaus), ja esimerkiksi 30% varauksen kanssa voi aivan huoleti lähteä vielä muutamaksi tunniksi pois kotoa vaikka tietäisi puhelinta johonkin tarvitsevankin pois ollessaan.

 

Galaxy A70:n näyttö on tosiaan valtavan kokoinen ja niin kirkas että puhelinta näkee käyttää auringossakin (toki tuo nyt auringonvaloon verrattuna voi sitten jo vähän tummalta vaikuttaa, mutta kuitenkin). Juuri tämä näyttö saakin tämän puhelimen näyttämään kapeine reunuksineen ja ohuine muotoineen todella modernilta verrattuna lähes kaikkiin muilla ihmisillä päivien mittaan näkemiin luureihin. Instagramia, ja valokuvia muutenkin, on kiva selailla tällä ruudulla. Tekstiä ei ainakaan minun ole tarvinnut juuri zoomailla saadakseni siitä selvää.

 

Puhelimen aukaisu naamalla (face-ID) on kätevää ja yleensä nopeaa (etenkin hämärässä ja pimeässä nopeus vaihtelee). Hyvä näin, sillä somenjälkilukija näytön takana ei ole mielestäni kovin nopea, ja sille sopivan sormenpainamisvoiman oppimiseen menee hetki aikaa. Tosin nyt parin viikon käytön jälkeen fiilis sormenjäljenkin käytöstä esimerkiksi salasanapankin avaimena on ihan ok, kun avaus onnistuu lähes aina, toisin kuin ihan aluksi.

 

Face-ID:n takia puhelinta avatessa näyttö on pimeässäkin aluksi tosi kirkas. Siksi, jos esimerkiksi yöllä haluaa nähdä vain kellonajan tai että onko tullut viestejä, kannattaa näyttöä napauttaa vain kerran niin näytön always on-toiminto vilauttaa vain ajan ja ilmoitussymbolit näkyviin muuten mustalle näytölle yrittämättä avata puhelimen lukitusta.

 

Mainitsin ensivaikutelmissa siitä, että tästä puhelimesta saa hyvin kiinni. Hyvä niin, sillä olen saanut totuttautua pitämään tästä kiinni vähemmän kuin aiemmasta puhelimestani. Galaxy A70:llä on helppo tökkiä näyttöä puhelimesta kiinni pitävän käden sormilla sen näytön sivuista tarkoituksetta. Tämä on minulla nyt kuitenkin vähentynyt kahdessa viikossa lähes olemattomiin, joten tämä on tottumuskysymys. Tässä on kuitenkin mielestäni siirrytty aiemmin käyttämiini puhelimiin verrattuna seuraavalle tasolle sen kanssa miten helposti näytön reunasta saa virhekosketuksia tehtyä.

 

A70 on kokoisekseen sopivan painoinen puhelin. Jos se olisi yhtään kevyempi, se voisi mielestäni lähteä kovassa tuulenpuuskassa helposti kädestä, kun tuon kokoiseen puhelimeen jo tuuli vähän tarttuukin. A70 on kuitenkin juuri sen painoinen että se kyllä pysyy kädessä, vaikkakin tämän tuulen siihen tarttumisen voi kyllä hyvin huomata.

 

Puhelimen taskulamppu on mitä voi odottaakin. Ei kovin valovoimainen, mutta kyllä sen avulla jotain näkee kun tarvitsee. Koska A70 takakansi on muovia, on ainakin tässä valkoisessa mallissa hauska yksityiskohta se että kun taskulamppu on päällä, kulkeutuu sen valoa tuota muovista takakantta pitkin sen reunoihin kuin ne olisivat valaistut. Minulla on tullut useita pieniä naarmuja puhelimen takakanteen tämän parin viikon aikana, sillä muovi on paljon pehmeämpää kuin esimerkiksi puhelimen etupuolen lasi, johon yhtään naarmua ei vielä ole tullut. Pitää varmaan etsiä joku suoja puhelimen taustalle…

 

Galaxy A70:ssä on mielestäni riittävästi tehoa aikalailla kaikkeen mitä puhelimella voisi haluta tehdä. Esimerkiksi otetun videon leikkaamisen käsittely kestää vain hetken, ja todellakin vähemmän aikaa kuin aiemmalla puhelimellani. Sovellukset latautuvat ja asentuvat nopeasti – esimerkiksi 1,7Gt kokoinen autopeli Asphalt 9 latautui ja asentui muutamassa minuutissa (toki minulla oli nopea wifi). Tämän puhelimen tehot eivät kuitenkaan ole ihan lippulaivapuhelinten tasolla. Uskon näin siksi, että todella intensiivisissä pelitilanteissa vaikutti ruutunopeus putoavan tosi alas tuon tilanteen keston ajaksi (1-2s), kun pelasin Asphalt 9:ää parhailla grafiikka-asetuksilla. Puhelin selvisi kuitenkin parin tunnin pelaamisesta muuten erinomaisesti – se ei edes pahemmin lämmennyt ja akun varauskin putosi vain reilut 20%.

 

Pitkiä nettisivuja selaillessani huomasin tämän puhelimen käytön ensipäivinä, että siinä oli aika huono tuntuma. Tuntuma on siis siitä miten hyvin ja nopeasti näyttö seuraa sitä ohjaavia sormen liikkeitä. Jos jouheva selailu on tällä puhelimella haastavaa tästä johtuen, niin asiaa saa parannettua laittamalla asetuksista animaatioita pois käytöstä. Tähän ohjeet löytyy netistä, mutta suosittelisin näihin asetuksiin kajoavan olevan jo hieman kokeneempi älypuhelimen käyttäjä - en usko että tämä muita välttämättä häiritseekään.

 

Galaxy A70:n kaiutin ei mielestäni ole kovin hyvä. Se saa usein olla melkein täysillä että esimerkiksi somejulkaisuita selatessa äänet kuuluvat kunnolla. Kaiutin ei toista ääntä kovin laadukkaan kuuloisesti, ja se on valitettavan helppo vahingossa peittää esimerkiksi taskun pohjalla tai sormella, jolloin äänen voimakkuus laskee vielä huomattavasti. Kaiutin on mielestäni tämän puhelimen heikoin osa.

 

Kamera

 

Lyhyesti sanottuna Galaxy A70 kamera on perushyvä puhelimen kamera, jossa on paljon hyödyllisiä toimintoja. Nostan näistä esille käyttöliittymän (kamerasovellus) helppouden ja monessa paikassa hyödyllisen laajakulmalinssin. Kaikennäköisiä säätöjä on tässä A-sarjalaisessa varmasti vähemmän kuin lippulaivamalleissa, mutta minusta tämä hienoinen yksinkertaistaminen on hyvä juttu, kun ottaa huomioon miten vähän niitä varmasti niissä kalliimmissa malleissa käytetään tai oikeasti tarvitaan. En ole löytänyt A70:stä esimerkiksi valikkoa josta saisin vaihdettua otettujen valokuvien tarkkuutta. Valokuvien kuvasuhteelle sen sijaan löytyy näppärästi monta eri vaihtoehtoa.

 

A70:n kuvien väriprofiili on hieman väreiltään vähemmän kirkas kuin aiemmassa applessani, mutta tämähän ei nykyään ole mikään ongelma, kun kuvien värejä yleensä säädetään jälkikäteen muutenkin. Minulla on myös sellainen olo, että otetut kuvat olisivat nyt herkemmin vähän tärähtäneitä kuin ennen (iphone 7:lla). Nämä kuvat ovat kuitenkin todellakin riittävän laadukkaita katseltavaksi mobiililaitteiden näytöiltä, ja sikäli esimerkiksi sometukseen. Kuvia on A70:llä helppo zoomailla galleriassa, mutta siitä tulee helposti sellainen olo kuin niissä oikein mikään ei olisi tarkkaa - tämä ei ole se tapa millä niitä kuvia oikeasti yleensä käytetään.

 

Laajakulmalinssin kuvakulma on tosi laaja. Sillä otetuissa kuvissa näkyy selkeää venymää kuvien reunojen yksityiskohdissa, mikä ei ole kovin optimaalista, jos siellä sattuu olemaan esimerkiksi ihminen. Tuo linssi on kuitenkin aivan loistava maisemakuvaukseen ja pienien tilojen kuvaamiseen niin että kaikki näkyy. Laajakulmalinssi mahdollistaa myös esimerkiksi salilla treenien pääliikkeiden kuvaamisen (harrastan voimanostoa, nostotekniikan kuvaus/video muistoksi treenipäiväkirjaan) paljon aiempaa puhelintani lähempää. Tämä on siis kätevää, koska aiemmin puhelimen piti olla vähintään 5 metrin päässä nostopaikasta että mahduin kuvaan kokonaan, kun nyt tarvittava matka on ehkä puolet siitä.

 

Loppusanat:

Galaxy A70:n bussimainoksissa on mainoslause ” Enemmän sitä, mitä oikeasti tarvitset”. Mielestäni puhelin vastaa tuohon lauseeseen erinomaisesti, kun otetaan huomioon puhelimen hintaluokka. Toki joku voisi varmaan saivarrella esimerkiksi kuvien laadusta, mutta kuvien optinen laadukkuus ei kuitenkaan mielestäni ole sellainen ominaisuus minkä voisin olettaa olevan tämän hintaluokan puhelimessa huikealla tasolla. Sen sijaan tällä puhelimella saa halutuntyylisen kuvan kaikesta, ja halutut asiat erottuvat kuvista usein hyvin – tämä on mielestäni se asia miksi A70:n kamera on mitä useimmat ihmiset puhelimensa kameralta tarvitsevat.

 

Galaxy A70 on mielestäni yleisesti erinomainen ja tasapainoinen puhelin. Pidän siitä tosi paljon, ja toivon että saan sen kestämään käytössäni pitkään!

 

(Laittelen vielä muutamia Galaxy A70:llä ottamiani kuvia tänne viikonlopun aikana. 🙂 )

 

Tässä niitä A70:llä otettuja kuvia kamera-arvioni tueksi. Huolimatta pääkameran ilmoitetusta 32Mp tarkkuudesta, ovat sen kuvat tallennettuina huomattavasti pienempiä, vain 12Mp. En ole löytänyt asetusta josta kuvien tarkkuutta saisin muutettua, mutta en toisaalta näe että esimerkiksi pikselien lisäys toisi näille kuville mitään lisäarvoa. Laajakulmakameran kuvat ovat valokuvasensorin kanssa saman, eli 8Mp. Alla olevat kuvat ovat kaikki 50% niiden alkuperäisestä resoluutiosta.

.. ja vielä pari vertailukuvaa: Pääkamera vs laajakulma.

Kunniamerkki +2

Ny kun laite on ollut pidempään käytöss, voi kertoa kokemuksista vähän tarkemmin.

 

Ensimmäisten viikkojen ajan laitteen akku on jaksanut ilahduttaa, varsinkin kun siirtymä vanhasta iPhone 6-sarjasta on dramaattinen. Vanha rutiini joka toisen päivän latauksesta, paitsi jos on käyttänyt navigointia (joka päiväinen lataus) on muuttunut n. kerran viikossa tilaan. Ja tämä vaikka ruutu on ollut suht kirkkaalla asetuksella.

 

Puhelimen ruutu ja GPU ovat toinen ilonaihe: kirkkaus on riittävä, tarkkuus omiin silmiin vähintäänkin riittävä ja käyttöliittymä pyörähtää sulavasti. Ainoa epäkohta omaan mieltymykseeni nähden on edelleen puhelimen ja ruudun fyysinen koko, vanhan ompun kätevyys ja helppo kuljetettavuus ovat välillä mielessä. 

 

Toinen mielenkiintoinen havainto liittyen puhelimen fyysisiin mittoihin on se, että autossa ei ole löytynyt oikein hyvää paikkaa pitää puhelinta mukana niin, että siihen pääsisi helposti käsiksi jos tulee tarve tarkistaa jotain matkan aikana.

 

Vaikka A70 sisältää parannuksia yhden käden käyttöön, vähänkään pienemmät kädet eivät kyllä riitä kaukaisimpiin ikoneihin ilman piakkoin ilmeneviä jännetuppiongelmia. Pieni lapsus tähän helpotuspuoleen on ollut esim. Sovelluskansiot, jotka avautuivat ainakin nykyisellä käyttisversiolla koko ruudun kokoisena, eli pakottavat käytännössä kahden käden käyttöön. 

 

Takakannen kameraklusteri on hyvä, ehkä pieni pettymys odotuksiin nähden. Perustilassa ei ole juurikaan eroa kuvan rakeisuudessa vanhaan ja jo jonkin verran kolhuja ottaneeseen laitteeseen. Tilanne parani kun asetin kuvan tallennuskoon maksimiin (täydet pikselit) ja HDR:n käyttöön aina kun vain mahdollista. Tästä huolimatta tietokoneen ruudulla tarkisteltuna kuvissa on turhan paljon virhettä vähänkään heikommassa valaistuksessa. Lyhyesti: hyvän sään kameraksi oikein hyvä oikeilla asetuksilla, muissa olosuhteissa en ole täysin vakuuttunut.

 

Kokeilin muutaman kerran videon tallentamista 1080p-laadulla sekä normaalilla nopeudella että 60 freimin tallennuksella sekunnissa. Erityisesti jälkimmäinen oli mukava muutos vanhaan laitteeseen, joka tuntui kuumenevan epäterveelliseen lämpöön jo kahden-kolmen sekunnin jälkeen. Samsung puksutti mukavasti pidempään ilman lämpöongelmia. 

 

Etupuolen kameraa en käytä, joten en osaa sanoa siitä mitään.. 

 

Yhteenvetona Samsung on tehnyt erittäin hyvän laitteen, joskin parannuksia löytyy lähinnä kameran puolelta omaa käyttöäni ajatellen. Ainakin puhelimen elinkaaren alkupäässä akku on ollut ehkä suurin hehkutuksen aihe, toivottavasti se jaksaa vielä seuraavat 300 sykliä ilman ongelmia… 



Hei

 

Minulla on Galaxy A70 puhelin ja siinä panssarilasi. Ostin puhelimen keskiviikkona ja nyt jo panssarilasissa iso naarmu ja pari pienempää, melkein huomaamattomia toki. 

Onko näistä naarmuista jotakin haittaa, lähinnä siis panssarilasin luotettettavuuden kannalta, jos puhelin sattuu tippumaan? Ja miten panssarilasi voi mennä naarmuille näin nopeasti, vaikka ei ole ollut kuin taskussa, ei ole osunut mihinkään.

 

Itse laite vaikuttaa toki hyvältä!

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei @jokkeli22 !


 


Panssarilaseissa laatu vaihtelee valmistajan mukaan. Itsellä Nokia 6.1:ssä tällä hetkellä koko näytön suojaava Suojis®-panssarilasi. Materiaali on aitoa japanilaista AGC-lasia. Tämä laadukas 9H-vahvuinen ja vain 0,33 mm:n paksuinen panssarilasi on helppo kiinnittää, poistaa ja pitää siistinä.


Aiempi panssarilasi ei ollut aivan yhtä hyvä.


 


Sinänsä naarmut eivät haittaa ja panssarilasi suojaa puhelinta kun se putoaa, mutta joskus ei parhainkaan panssari auta jos puhelin putoaa sopivassa kulmassa kovalle alustalle. Haljennut panssarilasi kannattaa kumminkin vaihtaa ensitilassa.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Eipä nuo naarmut varmasti ole kuin kosmeettisia.


 


Taskuissa on helposti kivipölyä, hiekkaa yms... Hiekan seassa oleva kvartsi on niin kovaa, että se naarmuttaa oikeastaan kaikkia puhelimenlaseja. Taskussa ei tarvitse olla kuin jokin hiukkanen ja se sitten hinkkautuu siellä.


 


Vähän panssarilasin valmistajasta riippuen saattaa olla jotain kampanjoita tms. että saa liian nopeasti/helposti hajonneen vaihdettua uuteen.

Oli iso pettymys kun Galaxy A 70 ei käykään kannettavaan virtalähteeseen (hiljattain hankittu) ei kannettavaan kaiuttimeen JBL (hiljattain hankittu) eikä edes auton mediasoittimeen. Mitäpä tällä luurilla sitten voi tehdä? No, whatsappailla, eipä muuta. Tämän luurin hankinta harmittaa.

On ihan hyvä

Vastaa