peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
57310 Jäsentä
160322 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Käyttökokemukset Samsung Galaxy Note 10 ja 10+Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎28-05-2019
Kirjoituksia: 70
1/5

Käyttökokemukset Samsung Galaxy Note 10 ja 10+

Samsung Note 10.pngSamsung Galaxy Note 10

 

Ainutlaatuisen ja odotetun Samsung Galaxy Note 10 -puhelimen toimitukset ovat käynnistyneet tänään 23.8.

 

Jos sinulla on Samsung Galaxy Note 10 tai 10+ käytössä, niin tässä ketjussa voit kertoa kokemuksiasi! Tai jos mietit tällaisen hankintaa, niin tässä ketjussa voit kysyä kysymyksiä ja lisätietoja puhelimen hankkineilta. Hymiö Onnellinen

 

Voit osallistua Yhteisössä arvontaan, josta voit voittaa Galaxy Note 10 -puhelimen testiin ja omaksesi! Arvomme yhden puhelimen, ja voittaja tulee julkaisemaan testiraporttinsa tähän samaiseen ketjuun. Arvonta on voimassa 23.8-8.9.2019.

 

Kurkkaa esittely Samsung Galaxy Note 10 -puhelimesta ja nappaa omasi ostoskoriinHymiö Onnellinen

Telia Yhteisö on nyt myös Laiteyhteisö.jpg
4 vastausta
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎06-11-2017
Kirjoituksia: 5
2/5

Vs: Käyttökokemukset Samsung Galaxy Note 10 ja 10+

Hyödyntäisin ehdottomasti S pen kynää piirtämiseen ja ideoiden suunnitteluun! 

 

Ehdottomasti siistein ominaisuus on isonäyttö! Ja todella todella tarkka kamera! Koska harrastan valokuvaamista, ja aina isokamera ei ole mukana niin puhelimessa on pakko olla hyvä ja tarkka kamera! 

Isonäyttö on enemmän kuin plussaa! Se tekee näyttävän ja cooleimman puhelimen ikinä!

 

Wau!

0 tykkäystä
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎26-07-2018
Kirjoituksia: 379
3/5

Vs: Käyttökokemukset Samsung Galaxy Note 10 ja 10+

Olithan @Janinaagg jo osallistunut Note 10 -skabaan täällä ketjussaHymiö Onnellinen

Telia Yhteisö on nyt myös Laiteyhteisö.jpg
0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎27-08-2019
Kirjoituksia: 3
4/5

Vs: Käyttökokemukset Samsung Galaxy Note 10 ja 10+

Note 10 ollut nyt käytössä 29. päivästä lähtien.

Iphonesta vaihtaneena suurin ero tietenkin android-käyttöjärjestelmään totuttautuminen... näyttököön kasvun ohella (4" => 6.1").

Perusteet (android & puhelin) sai kohtuullisesti haltuun lukemalla manuaalin, katsomalla useamman youtube-videon android 9 piestä ja one ui:sta sekä note 10 ja 10+ arvosteluja.

Haastavin projekti oli saada whatsapp-historia siirtymään uuteen laitteeseen, mutta pienellä puuhastelulla sekin onnistui. Muiden tietojen siirtäminen onnistui varsin mutkattomasti varmuuskopioimalla tiedot pilveen ja sieltä uudelle laitteelle.

Valitettavasti laitteen mukana ei tullut usb-c => usb donglea jolla whatsapp-tietojen siirto olisi luultavasti sujunut nopeimmiten, nyt hankin erikseen sovelluksen tietojen siirtämistä varten (https://drfone.wondershare.com/) .

Itse puhelin tuntuu laadukkaalta ja ehkä kaikkein paras ominaisuus on ollut puhelimen akkukesto ja sen latausnopeus. Iphone oli "kahdeksan tunnin puhelin"... tässä akku kestää vuorokauden normaalikäytöllä: jonkin verran netflixin ja spotifyn käyttöä, FB, sähköpostit, valokuvaus & muistiinpanot. Olen nyt ladannut puhelinta aamuisin heräämisen ja töihinlähdön välillä ~30minuuttia ja nyt uutena akku kestää hyvin vuorokauden ajan. Tuntuu varsin huolettomalta puhelimelta käyttää.

Kynää on tullut lähinnä käytettyä pikaisten muistiinpanojen tekemiseen suljetulla ruudulla sekä viestitellessä/ sähköposteja kirjoittaessa, voittaa kirjoitusnopeudessa ne kuuluisat nakkisormet... Ainut ongelma gboardin kanssa on, että kynän kontakti katoaa välistä ja sitten näytöllä lukeekin mitä sattuu.

Plussaa saa tietenkin upea näyttö verrattaessa vanhaan, mutta tämä on tietenkin varsin subjektiivinen kokemus.

Tähän asti puhelimen käyttö on ollut positiivinen kokemus ja suurin "ongelma" on ollut tottua lähinnä käyttöjärjestelmän erilaiseen logiikkaan kun kokemusta on ollut vain Iphoneista.

Vaihdoin Applen leiristä pois lähinnä siitä syystä, että nykyisten Applen puhelimien hinta-laatusuhde ei vaikuttanut tällä hetkellä kovin järkevältä ja uusien julkaisu oli vielä parin viikon päässä kun tarve puhelimelle oli "pian" tai jopa "heti".

En nyt mene sanomaan, että tonnin puhelin on kovin järkevä hankinta muutenkaan, mutta... päädyin tähän one plus 7:n sijaan ehkä siromman rakenteen ( ja nyt napit yhdellä puolella), wifi 6 (kotiverkko), kamera (ehkä parempi, ehkä ei, linssit reunassa, ei poikittain, ei keskellä), vedenkestävyys.

Mene ja tiedä. Kolmen vuoden takuu telian laitteella vaikutti myös. Tähän saakka kaikki Iphonet ovat kestäneet noin vuoden, vaihtuneet takuussa korvaavaan tuotteeseen ja sitten kestäneet noin vuoden tai puolitoista ennen vaihtoa uuteen.

Miinusta tulee lähinnä mukanatoimitetuista kuulokkeista. Ei sovi allekirjoittaneen korviin, onneksi vanhat BT-kuulokkeet eivät ole mitenkään merkkiuskollisia =)

Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎27-08-2019
Kirjoituksia: 3
5/5

Vs: Käyttökokemukset Samsung Galaxy Note 10 ja 10+

Valitettavasti en voinut enää muokata aiempaa viestiäni.

Lisättäköön laitteen mukana tulevista kuulokkeista sen verran, että kun vaihdoin  pakkauksen mukana tulevat pienemmät kumityynyt medium kokoisten tilalle niin käyttömukavuus koheni huomattavasti ja nyt voinkin todeta, että kuulokkeissa on todella hyvä ja selkeä ääni. Saattavat olla jopa parhaimmalta kuulostavat puhelimen myyntipakkauksen mukana tulevat kuulokkeet joita olen käyttänyt.

Toinen asia josta mainitsin on s penin kosketuksen katoaminen. Tässä suurin syy oli näppäimistön "jatkuminen reunan yli"... jolloin kynä menettää kosketuksen suhteellisen helposti. Olen nyt toistaiseksi käyttänyt kelluvaa näppäimistöä jonka koko on mitoitettu näytön tasaiselle alalle. Sormella vetämällä lauseiden muodostus onnistuu ilman ongelmia täysikokoisellakin näppäimistöllä koska kontakti säilyy paremmin verrattuna kynään ja sen minimaaliseen kosketuspinta-alaan.