Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66769
Kirjoituksia 180190

Käyttökokemukset Samsung Galaxy WatchKäyttökokemukset Samsung Galaxy Watch

TeroRe
Yhteisömanageri
Viestejä 4 126 kpl

Käyttökokemukset Samsung Galaxy Watch

4/63

Samsung Galaxy Watch Telia.jpg

 

 

Yhteisö haluaa tietää lisää tästä kellosta joten jos olet hankkinut Samsung Galaxy Watch -kellon niin tässä keskustelussa voit jakaa kokemuksiasi sen käyttämisestä. Tai, jos vasta mietit kellon hankintaa niin tässä keskustelussa voit myös kysyä lisätietoa ennen henkintaa.

 

Lue lisää kellosta ja eSIM:stä Yhteisön blogista.

 

 

Vastaa
0 tykkäystä
62 vastausta

Purosenreiska
Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

31/63

Hei, kuinka vaikea on ostaa viron teliasta luurin?  Tuo note9 & galaxy watch olisi juuri mitä haluan, ja olenkin telian asiakas . 

Kiitos 

R

Vastaa
0 tykkäystä

Latei
Uusi keskustelija
Viestejä 9 kpl

32/63

@teranryh

Käyttökokemuksia ja vertailua Garminiin.

Sykkeet (max/keski) suunnilleen samat. Matkat hiukan lyhyemmät n.100-120m.10km:n lenkillä. Gps-mittaukset mahd.harvemmin. Askelmääriä en vertaillut, hankalaa kun ei ollut molemmat koko päivää ranteessa ja en kokenut sitä itselleni tärkeäksi.

Lenkille lähtiessä kannattaa hihna kiristää kireälle, koska hihna on joustava ja painavahko kello meinaa liikkua ainakin juostessa.

 

Vastaa
0 tykkäystä

teranryh
Uusi keskustelija
Viestejä 9 kpl

33/63

Tärkeää tietoa! Kiitos. Jokohan ensi viikolla tulisi kello. Telialle tulossa 50 kpl 31.10.18. Kysytty tuntuu olevan. 

Vastaa
0 tykkäystä

FatBob
Uusi keskustelija
Viestejä 10 kpl

34/63

Ollut nyt tämä Samsungin Galaxy Watch käytössä eSIMmillä syyskuusta asti ja muuten olen tyytyväinen mutta akunkesto on ihan onneton. Pari päivää täydellä käytöllä on ihan BS. Eilen illalla latasin akun täyteen ja aamulenkin jälkeen loppui akku. Yhtään puhelua en puhunut luurin kautta vaan akku loppui yön standby -tilan sekä aamun 4.5 kilsan lenkin jälkeen. Lenkillä kello seurasi reittiä ja sykettä. 

 

Harmittaa osto koska tässä niin kovasti kehuttiin akunkestoa ja käytännössä saa ladata kaksi kertaa päivässä. Lisäksi tuntui että alussa akku kesti 1.5 päivää. Silloin itsellä oli käytössä sykemittaus 10 minuutin välein, nyt sekin kytketty pois.

Vastaa
0 tykkäystä

jluuri
Vakiokalustoa ☆
Viestejä 159 kpl

35/63

@FatBob

Onko sulla koko ajan mobiilidata päällä? Se kuluttaa paljon akkua. Omalla kohdalla se on automaattisesti päällä kun bluetooth yhteys häviää puhelimeen.

 

Vastaa

FatBob
Uusi keskustelija
Viestejä 10 kpl

36/63

On päällä koska idea oli käyttää pelkästään kelloa urheillessa jolloin puhelimen voi jättää kotiin. Mutenhan eSIMmiä ei edes tarvitse, jos hoitaa kaiken kuitenkin luurin kautta  🙂  Silti toi luvattu kaksi päivää aktiivikäytössä ei ole edes lähellä totuutta. Ymmärrän toki jos puhuu luuriin mutta standbyn ei kuuluisi viedä noin paljon virtaa mutta ehkä Tizen toimii huonommin kuin Wear IOS? 

Vastaa
0 tykkäystä

jluuri
Vakiokalustoa ☆
Viestejä 159 kpl

37/63

Pidä se automaatilla niin menee silloin mobiilidata käyttöön kun yhteys häviää kelloon eli käyttää mobiilidataa vain silloin ja muuten bluetoothia. Vaikuttaa tosi paljon akun kestoon. Koska et varmasti ole koko ajan poissa puhelimen ulottuvilta.

Vastaa

jluuri
Vakiokalustoa ☆
Viestejä 159 kpl

38/63
Tässä omia kokemuksia mm eSIM käytöstä ja mitä on mielestäni parannusta edelliseen kelloon:
 
 
 
Edit EssiJn: Video upotettu
Vastaa

TeroRe
Yhteisömanageri
Viestejä 4 126 kpl

39/63

@jluuri@  kirjoitti:

Tässä omia kokemuksia mm eSIM käytöstä ja mitä on mielestäni parannusta edelliseen kelloon

Kiitos paljon videosta. Oli hyvä ja kattava ja täytyy sanoa, että alkoi kyllä kuumottamaan entistä enemmän tämä SGW. (Itse vielä himmaan ostoa kun odottelen Applen S4 Cellular-mallia ja sen tilanteen kehittymistä). Odottavan aika vain on pitkä, pitäisikö ostaa SGW nyt ainakin ens alkuun. Arrghh!

 

Onko sinulla tai muilla kokemuksia SGW:stä iPhonen kanssa, onko kaikki ominaisuudet vai joitain rajattu pois  kun parina on iOS-laite?

Vastaa
0 tykkäystä

jluuri
Vakiokalustoa ☆
Viestejä 159 kpl

40/63

Silloin kun ostin Gear s3 niin mulla oli vielä iPhone 7 plus. Kun sain tuon Note8 niin huomasin että iphonen kanssa joitain juttuja oli rajoitettu. Muistaakseni esim. ei pystynyt vastaamaan whatsapp viesteihin yms

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.