Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66726
Kirjoituksia 180128

Käyttökokemukset Samsung Galaxy WatchKäyttökokemukset Samsung Galaxy Watch

TeroRe
Yhteisömanageri
Viestejä 4 121 kpl

Käyttökokemukset Samsung Galaxy Watch

4/63

Samsung Galaxy Watch Telia.jpg

 

 

Yhteisö haluaa tietää lisää tästä kellosta joten jos olet hankkinut Samsung Galaxy Watch -kellon niin tässä keskustelussa voit jakaa kokemuksiasi sen käyttämisestä. Tai, jos vasta mietit kellon hankintaa niin tässä keskustelussa voit myös kysyä lisätietoa ennen henkintaa.

 

Lue lisää kellosta ja eSIM:stä Yhteisön blogista.

 

 

Vastaa
0 tykkäystä
62 vastausta

jluuri
Vakiokalustoa ☆
Viestejä 159 kpl

41/63

Tänään pitää tehdä vielä video kun kellokin toimii hyvin Samsung Flown kanssa kun saa tietokoneen auki ilman salasanaa yms.

Vastaa

teranryh
Uusi keskustelija
Viestejä 9 kpl

42/63

Kokonaisuutena olen tyytyväinen Galaxy Watchiin. On tämä tyylikäs, toimiva, nopea ja monipuolinen.

eSim toimii mutkitta. GPS:ää kritisoin aiemmin epätarkkuuden vuoksi. Liikunnan aktiivisuuden seuranta on sen sijaan tosi tarkka, sen olen tarkistanut moneen kertaan eri tavoilla. Ei tarvitse painella nappeja, vaan lähtee vaan lenkille ja seuranta käynnistyy.  

Akunkesto erinomainen, nyt neljäs vuorokausi menossa, varaus 33%. 

Mainio laite! 

Vastaa

teranryh
Uusi keskustelija
Viestejä 9 kpl

43/63

@teranryh@  kirjoitti:

Tärkeää tietoa! Kiitos. Jokohan ensi viikolla tulisi kello. Telialle tulossa 50 kpl 31.10.18. Kysytty tuntuu olevan. 


Kokonaisuutena olen tyytyväinen Galaxy Watchiin. On tämä tyylikäs, toimiva, nopea ja monipuolinen.

eSim toimii mutkitta. GPS:ää kritisoin aiemmin epätarkkuuden vuoksi. Liikunnan aktiivisuuden seuranta on sen sijaan tosi tarkka. Ei tarvitse painella nappeja, vaan lähtee vaan lenkille ja seuranta käynnistyy.  

Akunkesto erinomainen, nyt neljäs vuorokausi menossa, varaus 33%. 

Mainio laite! 

Vastaa

Purnipsi
Velho
Velho
Viestejä 2 522 kpl

44/63

Kuullostaa hyvälle tuo akun kesto. Itse käyttelin muistaakseni ensimmäisen sukupolven kelloa testissä  ja silloin akku kesti sen noin päivän, joka tuntui satunnaisesti mekaanisiin automaattikelloihin tottuneelta hölmöltä. Hyvä, että saadaan tuota akkupuolta eteenpäin.

Vastaa
0 tykkäystä

JussiTD
Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

45/63

Samsung Galaxy Watch on nyt ollut käytössä vajaan vuorokauden, ja aika pitkälle sellainen laite kuin odotinkin. Minulla on 46mm versio ja se ei ole ihan niin suuren oloinen kuin pelkäsin, vaan ihan sopivan kokoinen.

 

Ennen ostoa yritin selvittää pystyykö sillä puhumaan puheluita vaikka eSIM ei olisikaan käytössä, ja selvyyttä siihen ei oikein tullut. Esim. Samsungin oma asiakaspalvelu väitti, että eSIM on pakko aktivoida ja käyttää mobiilidataa jotta puheluita voi tehdä rannekkeen kautta. Yritin vielä kysyä, että eikö tosiaan voi käyttää ranneketta handsfreen tavoin kun se on kytketty bluetoothilla puhelimeen ja väittivät, että ei voi. No kyllähän tietysti voi. Mutta vaikeaa oli saada todellista tietoa tästä.

 

Yksi negatiivinen yllätys tuli, kun viesteihin ei pysty vastaamaan puhesyötöllä suomen kielellä. Suomen kieli ei näemmä ole puhesyötön tuetuissa kielissä. Iso ongelma tämä ei ole, mutta olisi tuo voitu jossain mainita, edes käyttöohjeessa. Siellä kyllä sanotaan, että toiminto ei ole tuettu kaikilla kielillä, mutta ei sanota, että suomen kieli ei ole tuettu. Eikä Samsungin tai Telian nettisivutkaan tätä vahingossakaan mainitse.

 

 EDIT: siirretty ja aihetta muokattu 

Vastaa
0 tykkäystä

ReOlivia
Yhteisömanageri
Viestejä 471 kpl

46/63

Kiva kuulla kokemuksia! Kiteytit kaiken sen mitä laite lupaakin tuoda. Mainitsitkin tuon akun keston ja nykyäänhän puhelimia pitää ladata lähes joka päivä. Tuntuu aivan luksukselta kun kello pärjää jopa sen neljä päivää ilman latausta! 

Vastaa

VanessaS
Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

47/63

Galaxy Watch ollut käytössä lokakuun alusta lähtien enkä nyt ihan täysin tyytyväinen ole. Esim toimii hienosti ja kello näyttää kivalta, mutta siinäpä ne hyvät puolet melkein olikin. Ostin kellon lähinnä treenien ja unen seurantaan mutta kello ei suoriudu kauhean hyvin kummastakaan - sykemittaus katoilee sattumanvaraisesti ja paljon infoa jää keräämättä. Unen vaiheita kello on saanut satunnaisesti kiinni ehkä yhteensä viitenä yönä. Akkukestokaan ei päätä huimaa, virransäästötilalla saan pari päivää täyteen ja Spotifyn käyttöä ei voi ajatellekaan, jos haluaa akussa olevan virtaa.

 

Omituisinta kellossa on ollut kerrosmittaus, johon tänäänkin on rekisteröitynyt 119 kerrosta. Pitäisi melkein saada joku kunniamaininta noilla määrillä (oikeasti tänään olen kiivennyt 3 kerrosta). Kun lukee muiden ylistäviä kokemuksia kellosta, pistää miettimään, onko vika sitten kuitenkin käyttäjässä. Vai onkohan mulla joku sekundakappale? Keksiikö joku, miten saisin kellon tajuamaan, etten ole himoporrastelija?

 

 

Vastaa
0 tykkäystä

Almah
Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

48/63

Galaxy watch nyt muutaman päivän ollut ranteessa ja akku kestää juuri ja juuri vuorokauden.Viimeksi ladattu eilen illalla ja nyt akussa  37 % virtaa ( klo 15.20 ). eSIM kytketty, puhuttu ei ole tänään ollenkaan 'puhelimeen'kellon kautta, bluetooth päällä, matkapuhelinverkot automaattisesti päällä/pois, urheilusuorituksia ei tänään ole erikseen mittailtu, kävely vain jonka mittaa automaattisesti. Akun kesto pettymys!!! Kyseessä siis 42 mm kello.

Vastaa
0 tykkäystä

S4mi82
Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

49/63

Kovin ristiriitaiselta vehkeeltä tuntuu tämä galaxywatch. Ristiriitaista tietoa käyttöönotosta, akunkestosta yms.. Itsekkin olisin kiinnostunut ja ajtus olisi ottaa tuo lte standalone tila käyttöön työpäivän ajaksi. Eli n 9 tuntia ilman omaa puhelinta, koska töissä käytän työluuria ja ajatus olisi olla duunin ajan galaxywatchin varassa omien yhteyksien puolesta. Ärsyttänyt kantaa kahta isoa luuria taskuissa. Minulla on käytössä Huawei Mate 10 lite, jota ei löydy yhteensopivien listalta. Sehän on luonnollisesti android 8.0. Saako tähän toimimaan tuon LTE standalone tilan ilman kikkailuja? Kun monessa paikassa puhutaan, että tarvitsee galaxy puhelimen että tuon saa aktiiviseksi. Eikö sitä saa jos asentaa galaxy wearin mate 10 liteen playstoresta ja avaa eSIM liittymän telialta? Lisäksi sanotaan että ilman galaxy puhelinta menettää osan ominaisuuksista. Mitä nämä ominaisuudet ovat? Miten voi olla näin epätarkkaa ja sekavaa tietoa laitteeseen liittyen? Samsung on pahasti epäonnistunut julkaisuissaan. 

Vastaa
0 tykkäystä

Temet74
Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

50/63

Juurikin tuo 42mm versio on oman kokemuksen pohjalta täysin susi akun suhteen - jos joku muuta väittää, niin valehtelee. Jos vähänkään urheilee, akku ei riitä mihinkään. Minulla oli kello käytössä syys-lokakuussa, ja palautin sen takaisin Giganttiin, koska ei vastannut odotuksiani. Ja odotukseni oli yhdistelmä älykelloa ja urheilukelloa, joka hoitaisi tehtävänsä hyvin. 

 

Miinukset olivat: 

- ei e-simmiä (nyt joulukuussa on, mutta vain Telialla, oletettavasti tulee Elisalle ensi vuonna joskus)

- ei toimivaa nfc -lähimaksua Samsung Paylla (toimisi ilmeisesti ruotsalaisella pankilla...)

- akun kesto: täysin onneton

 

Ja minun kriteereilläni kellon akun pitäisi vähintään kestää 4h kestävyysurheilukäyttöä + normaali muu käyttö vähintään 2 vuorokautta. Pystyykö tähän isompi 46mm malli? Olisi mukava saada siihen vastausta, vaikka keskustelun perusteella ei pystyne...Enkä halua kuulla, että kytke pois kaikki mahdollinen akkua kuluttava, niin sitten akku kestää. Se on sama kuin säästää bensaa, kun ei aja autolla. Tai säästää sähköä, kun ei sauno - näitä idiotismejahan saa nykyisin lukea ihan riittävästi. Jos ostaa älykellon, niin silloin on tarkoitus käyttää sen ominaisuuksia. 

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.