Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
  • 5450 custom-general.kudos
  • 5035 custom-general.replies
  • 44 custom-general.solutions

Käyttökokemukset Sony WI-SP600

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Kerätään tähän ketjuun käyttökokemuksia Sony WI-SP600 -kuulokkeista. Jos mietit näiden hankintaa niin tässä ketjussa voit kysyä lisätietoja ennen ostopäätöstä.

 

WI-SP600N_std_B-Mid.jpg

 

Tero, Yhteisömanageri

Jos kommentti ratkaisi ongelmasi paina "Hyväksy ratkaisuksi" | Paina tykkää, jos pidit kommentista

Kuluttaja-asiakkaat: Apua ongelmatilanteisiin

Yritysasiakkaat: Apua ongelmatilanteisiin

Häiriötiedotteet ja -kartat 

Minun Telia -sovellus palveluiden hallinnointiin

 Telia 5G lähettiläät

Haluatko tietää ja oppia laitteista lisää 

2 vastausta
terhimarika
Uusi jäsen
  • 4 custom-general.kudos
  • 3 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Onnetar suosi ja pääsin testaamaan kyseisiä kuulokkeita. Aivan äärimmäisessä treenissä en työkiireiden ja paahtavan helteen vuoksi päässyt testaamaan, mutta pyörälenkillä kuulokkeet olivat kokeilussa sekä kotioloissa  saadakseni lasten melulta hetken rauhan 😄

Kuulokkeet ovat kevyet ja helpot laittaa korviin, mukana tulee useita erikokoisia korvakappaleita eli oma koko suurella varmuudella löytyy.  Eri toimintojen napit ovat selkeästi erotettavissa ja toimivat hyvin.

 

Bluetooth kantaa todella hyvin myös täällä vanhassa kivitalossa paksujen seinien sisällä, aiemmat kuulokkeeni alkoivat heti pätkiä siirryttäessa toiseen huoneeseen.

 

Äänentoisto on loistava ja pyöräillessä totesinkin turvallisuussyistä jättää vain toisen napin korvaan kuullakseni takaa tulevan liikenteen äänet. Siltikin musiikki kuului hyvin. 

 

Puhelimeen sai ladattua sovelluksen, mutta siihenkään en valitettavasti ole ehtinyt sen kummemmin perehtyä. Malttamattomana odotan päiviini vapautuva enemmän vapaa-aikaa, jolloin saan mahdollisuuden testata kuulokkeita sekä salitreenissä että juoksulenkillä. Kuulokkeet ovat olleet epämukavat molemmissa pysyvyyden ja hikoilun vuoksi, nämä napit tuovat varmasti suuren helpotuksen näihin ongelmiin. 

 

Vähäisellä testaamiskokemuksellani kuitenkin todellakin voin suositella näitä nappikuulokkeita aktiivisemmallekin urheilijalla. Kevyet, päässäpysyvät eikä johdot roiku tiellä. Voiko muuta enää hyvien teknisten ominaisuuksien lisäksi toivoa?! 😁

 

TuanLVT
Uusi jäsen
  • 4 custom-general.kudos
  • 2 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Telia kilpailu

SONY WI-SP600N

Sony SP600n on mainio valinta, jos ei tykkää johtojen kanssa pelleillä. Itse en ole tykännyt käyttää 3.5 plug-in liitäntää puhelimissa ollenkaan, joten päädyin ostamaan sellaisen kumisen pölytulpan siihen puhelimen reikään. Nykyäänkin uusimmissa puhelimissa ei ole enää tätä 3.5 stereo ääniliitäntää, joita monet muut ihmiset (minua lukuun ottamatta) kaipaavat, siksi tämä langaton Sony kuuloke on mainio tätä puhelintrendiä varten, eikä tarvitse kikkailla johtojen kanssa, piilottaa johto vaatteiden alle jne.

Kuulokkeiden paketin sisältä löytyy kuuloke, ohjeet, laturi sekä kuuloketulpan- ja ”evään” koon vaihtopäät. Evään saa myös pois kokonaan, jos osaa pitää se oikeassa asennossa. Vaikka eväät tuntuvatkin vähän tarpeettomilta, mutta sitä ne eivät kyllä ole. Niillä on tärkeänä tehtävänä pitää nappia oikeassa asennossa korvissa. Omiin korviini valmiiksi asennettu kuuloketulppa ei ollut omaan korvaani sopiva, joten vaihdoin seuraavaan pienempään kokoon.

Sony langaton SP600N näyttää ja tuntuu hyvänlaatuiselta kädessä ja korvissa se pysyy napakasti kiinni. Kuuloke on tehty muovista, antaen kuulokkeille kevyen tuntuman. Kuulokkeessa on johto mikä yhdistää vasemman ja oikean kuulokkeen toisiinsa on minun mielestäni hyvä juttu, koska en tarvitse huolehtia kahdesta eri kuulokkeesta. Johdossa on säädinlaitteisto, joka vetää johtoa toiseen päähän omassa käytössä. Jos Sony olisi ollut fiksu, niin olisi tehnyt molemmille puolille tämä ja samalla kuulokkeisiin saadaan lisää akkukapasiteettia.

Kuulokkeiden käyttöönotto on todella helppoa. Ei tarvitse, kun vain yhdistää puhelimen NFC:llä tai jos NFC ei löydy, voi yhdistää Bluetoothin kautta manuaalisesti. Sonyn Headphone Connect sovelluksella saat muokattua taajuuskorjainta ja tilaääntä, samalla näet myös kuulokkeiden akkutilanteen. Tämän jälkeen musiikkia soimaan. 😊

Liikkuessani musiikkikeikkojen ohi, hädin tuskin edes kuulen keikkaa kuulokkeiden läpi. Kuulokkeet kuulostavat todella hyvältä ja extra bass antaa virtuaalisen basson, joka hivelee aidon basson tuntumaa.

Pari asiaa, mitä toivon kuulokkeisiin ovat, magneetti mikä yhdistää kuulokkeet toisiinsa, kuin kaulakoru, kun en käytä kuulokkeita ollenkaan. Tällä tavoin voin olla varma, etten pudota ja hävittää kuulokkeitani, jos pidän ne kaulassa. Toinen asia mikä ei ole hirmu tärkeä, mutta hyvänä lisänä on tunniste, joka tunnistaa käteni, kun vien käteni kuulokkeen päälle ja se hiljentää musiikin ja toistaa ympärilläni olevat asiat, niin että minun ei tarvitse ottaa kuulokkeita pois korvista. Omistan Sonyn kuppikuulokkeet, jossa tämä ominaisuus löytyy ja voin kertoa, että se on kätevä.

Kuulokkeen ominaisuuksia:

- NFC

- Bluetooth (Handsfree tuki)

- Extra bass

- Digitaalinen taustahälyn poisto ja ympäristön äänitila.

- Puhelimeen sovellukset (Headphone Connect, Music Center)

Pistän vielä videon missä käytän sitä kävellessäni. Kilpailuun osallistuessani mainitsin pyöräily ja varastotyö. En voi kuvata, kun teen töitä. 😕